stres atma merkezi!!!

doğru yerdesin gulüm,dök içini...tedavi de neymiş?

aptal dengesiz ukaalaaa......inim inim inle inşallah ömür boyuu yüüzn hiç gülmesin prostat ol emiii

sana sinir oluyorum kendini beğenmişliğine kendini vazgeçilmez hissedişine..........o yüzen sana şunu söyliycem sadece..bak TOPRAĞIN ALTI KENDİNİ VAZGEÇİLMEZ SANANLARLA DOLU..........................

sayın karşı komşum seni seviyorum ama her dışarı çıktığında apartman kapısının anahtarını yanına almayıp dışarda kaldığın an zilime basmandan gıcık oluyorummmm yeter be bir iki olur hergün günde beş kere olmaz kiiii

Eğer sen benim bütün projelerimin üstüne yatıp beni ortada bırakırsan
Tam da sınavın ortasında hesap makinenin çalışmadığını farketmen kadar doğal ne olabilir ki?
Hele bi de
''Pilleri istersen anfinin çöp kovasına bak'' mesajıma rağmen bana sinsi diyorsun ya
Aaa ne ayıp haber verdim ya canım

sana çok sinir oluyorum

erkek arkadaşımla parkta oturdum diye hakkımda ahlaksız diye dedikodu çıkartan, hatta annemin yüzüne bunu söyleyen lanet kadın ! komşu olmaktan uzaksın bunu bırak insan olmaktan da uzaksın ! savcılığa şikayet ettim ve seni Allah'a havale ettim . ayrıca inadına da pazartesi günü tekrardan aynı parkta oturacağız , yine dedikodu çıkar da senin ifadeni tekrar alsınlar.

şu kapıyı insan gibi kapa
gecenin köründe sevgilini eve alırken ben uyanmak zorundamıyım düşüncesiz insan

valla süper olmuş bu topikkkkk..Bende söylicem içimdekileri........30.dan sonra koca bulunca ne olduğunu şaşırıp g....tü kalkan üstelik aynı dönemde benimde evlenmemi içine sindiremeyen resmen koca budalası olup buldumcuk olannnnn bu yüzdende 20 yıllık arkadaşını (o ben oluyorum) düğününden 1 GÜN sonra defterinden siLİP 1 YILDIR KONUŞMAYAN gerizekalı arkadaşımmmm....Senden bigün bu kadar nefret edeceğim aklıma gelmezdi...Ayrıca senin bu kadar fesat,ikiyüzlü,kıskanç ve koca budalası biri olduğunu bunca zaman nasıl anlamadım kendime çok kızıyorummmm..Allah seni nasıl bilirse öyle yapsınn...O çok güvendiğin kocandan sevgili k.validenden ve çok sevgili görümcenden cicim ayı bitipte kazığın alasını yemeye başladığını duyduğumda inan çok gülücem halineeee....Eee TABİ kabahat bende. Eşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı sanırmışşş....Tıpkı senin gibiii.....OH BE RAHATLADIMMM

Kendini bişey zanneden. Sevgisiz nursuz kayganam senden nefret ediyorum. Ahtım var eğer oğlundan ayrılırsam bunların hepsini suratına söylicem sende kalp krizi geçirip geberirsin belki.
Gelecek olan eltim rahat eder insanlık kurtulur senin gibi bir pislikten.

Sürekli kilolarımı eleştiren bana laf söyleyen ama bi o kadar da beni taklit eden insanlardan nefret ediyorum ! Uzak dursunlar benden İnsanlar kendine bakmadan karşısındakini bu kadar kolay nasıl eleştirebilir siz kimsiniz kiiii !!! Herkes berbat bi siz mükemmelsiniz kara böcüklerrrrrrr

Son düzenleme:
Oy ben beddua etmesini de bilmen şimdi
Kendine kendine gelin güvey olup yuva yıkmaya çalışanların yuvası olmazmışş hatırlatim dedim

çocukluk arkadaşım olan şahıs keşke olmasaydım dediğim şahıss beni ve benim annemi düğün günümün sabahında gelipte seni neden kuaföre çağırmadığımı söyletmek için anneni gönderen şahıs sana sinir oluyorum bunları elbette birgün suratınada söyliyeceğimm şuanda evlenmek üzeresinn bana yaptığının bin katını sanada yapsınlar inş.... senn annesi olan anneme gelipte kızının çeyizlerini hangi yüzle hazırlatıyosun bilmiyorum amaa sanada bir kaç çift lafını ben değil kızın veriyor zatenn çocuğundan görüceksin biliyorum o yüzden içim rahat....

sen seni kardeşim bildiğim şaahıssss nişanına çağırmayıpta ben yinede seni kutladığım halde "nişanımdan günler sonra kuru bir mesajla nişanımı kutladığın için çok üzüldüm" diyen şahıss sen ne ayaksınn kardeşim dediğin kişiymişim ama sen nişanına çağırmaya tenezzül etmeyen insan ben seni kutladığım halde sen ne diyorsun yaaa

Eltim olacak olan, bana sürekli nişanlımla ne kadar yakın olduğunuzu, seni çok sevdiğini, sana çok hürmet ettiğini anlatıp duran. ne yapmak istediğini anlamadığım, belki de anlamak istemediğim kadın. Git çocuklarınla ilgilen bizi de rahat bırak artık

Bakıyorum ayrılınca kendi başına buyruk yaşamaya başladın hemen kızlarla muhabbete girdin inadına yapıyosun dimi bu kadar meraklı olduğunu bilseydimm daha önceden ayrılrdımmm seni koca kafalı sırık !!!!!!!!! :113::113: benden gelicek bi mesajı bekliyosun bunuda biliyorum ama sen daha çok beklersin bana gelip yalvaran ağlayıp sızlayan yine sen olucaksın bunların acısnı senden çıkarıcammm kendini beğenmiş ukala nolucak !!!!!!!!!! :95::95: O anca edebiyat yapmaya yarayan ağzının ortasına çaksam bi rahatlıcam var ya Görceksin sen :125:

yalaka yalaka yüzüme sırıtıp arkamdan laf eden karşı komşumdan nefret ediyorummmmmmmmmmgözcünün teki neymiş efendim benim hayatım laylaylommuş sende benim çektimlerinin yüzbin katını çekersin inşallahhhhhhh yüce mevlam çoluğundan çocuğundan çıkarsın pis mendebur karıııııııııııııı uyuz Allahın cezası seni her görmeme o tiftik saçlarını yolasım geliyoooooooooooooooooooooooooooo:84::95h be içim soğuduuuuuuuuu....

dayı ve teyze gerçi artık sizi başka sıfatlarla anıyorum ama (yanlış anlaşılmasın hakaret değil ama bey hanım gibi hiç tanımadığım birileri gibi) benim için artık yoksunuz utanıyorum sizden baş başa verin sürekli konuşun umrumda değil ...... hanım (eskiden teyzem olurdu kendileri) sürekli kızınla yarıştırman da umrumda değil kıskançlıklarınızla fesatlıklarınızla öelceksiniz tek üzüldüğüm annemide üzmeniz onun içinde Allaha havale ediyorum sizi zaten ne bu dünyada ne öbür dünyada hakkını ödeyemezsiniz ....

artık şu lafı hergün kendime yineliyorum BEN BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE , BİRDE ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE

keşke 10 kardeş olsaydım birini atıp 8ini yerine koyabilirdim.ama birtanesin yinede bana attığın kazığı affetmeye deymezsin!allah bu dünyadada versin cezanıda bende göreyim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…