Merhaba Blackseea,moral bozmak yokbugün 7 gün oldu,tekrardan başlayalı.malesef kilo vermek biryana 1300gr daha almışım.((
amannn olmuyor işte. yapamıyorummm.
ee tabi sen o kadar cips yee,dondurma yeee.sonra olmuyor diye sızlannn...
ahh ben seni napayım emi.
amaa bu hafta biraz olsun dikkat etmeye çalıştım. demekki dikkat etmesem dahada alacakmışımm.
aslında regl günleri yaklaşıyor. onun atakları var.birde iftara yakın çokkk üşüyorum.resmen elim ayağım buz tutuyor.sonuç:iftarda tatlı aburcubur a engel olamıyorum.
Merhaba Blackseea,moral bozmak yokramazanda genelde kilo alınır,önemli olan en az zararla atlatmak.Moral bozmak yok,birşey olmamış gibi diyete devam
tamam,Dallida,moralimi bozmadan devam etmeliyim. yoksa ipin ucunu kaçırıyorum.teşekkür ederim.
Acaba tarçınlı su mu içseniz?tatlı krizlerim geldiğinde ben de içiyorum.1 bardak suya 1 çay kaşığı toz tarçın.
Hayırlı cumalar Blackseea
Galiba Magnum'ları çok seviyorsunuz
Menünüz güzel:) sporunuzu da yapıyorsunuzdaha ne olsun?
bu kadar kısa sürede onca zorluklarla verdiğim kiloları nasıl geri aldım...
yaa günlerce 100 gr vermek için çırpınıp 2-3 günde 1000gr alınırmı..bu ne mantık? bu ne yaman çelişkii.
30-40 günde 10 kg...baskül yanlıştır deyip evdekileride sırayla tarttım. ama yanlış olan benmişim...
68oldu 78kg.10 günde yaklaşık 2 kg almışım.
ben bu işi beceremiyorumm. yada kastıkçaa kaybediyorumm.
sabah bir siteden aradılar. gezinirken bir test çözmüştüm. bilinçaltına gönderilen telkinlerle zayıflanıyormuş.cihaz yurtdışından gelirmiş.ücreti 250 sanırım.bana pek mantıklı gelmedi.
çünkü insan beyni yönlendirilebiliniyor bence.işin içine bilinçaltı falan girince neme lazım tırstım.varsın kilolarımla savaşayım. ama öyle beynimi işin içine sokamam.bu riski alamam.:44::44:
Merhaba Blackseea,sıkma canını:)bende aynen sizin gibiyim:)bazı arkadaşlar ayda 5 kilo veriyor,ben 1 senedir verdim:44:şimdi de izinlisiniz ya,bu fırsatı lehine çevirebilirsiniz:)daha çok yürüyün,daha çok su için:)bir kere kilo verdiniz,yine verebilirsiniz:)galiba bende 78 kilo oldum:)ama kafama takmıyorum,taktıkça pireyi deve yapıyorum çünkü
O tür aletlere bende güvenmiyorum...bir de iştah merkezimizi bozarlar alırız başımıza belayı
Sevgiler
merhaba,Dallida;bu aralar ev işleri yoğunn.misafir davetlerim devam ediyor.derken pek fazla kendime zaman ayıramayacağım sanırım.evt verebilmiştim. şimdiyse hızlı bir şekilde alıyorumm. anlamadım vallaa.ama şunun farkındayım.diyet yapmadan önce abur cuburum yoktu. gazlı içecek,dondurma sevmezdim. şimdiyse dondurma,işlenmiş gıdalar,cips-kolaaa off yaaa.önceden fazla yemek yediğim için alıyordum. şimdiyse aburcuburdan dolayı alıyorum.
slm blackseea, bu işi beceremiyorumda ne demek, 68 kg nasıl düştüyseniz, biraz gayretle gene verirsiniz kilolarınızı. sevgiler
Merhaba Blackseea,mutlu bir hafta dilerim :)
Anladığım kadarıyla yoğun günler geçiriyorsunuz :) olsun..mola verdiğiniz düşünelim :) Bayram sonrası kaldığınız yerden devam edin ama:13:
yoğun bir akşam daha bitti.sabah bir kitap almıştım. ara ara onu bitirdim şimdi.kan grubuna göre beslenme
çok ilginç geldi.adam çok iddalı yazmışş.
off yaa herkes birşeyler diyorr. yok KARATAY dı,yok DUAN dı.yok AYÇAydı.
şimdi de bu konu...
ben meğerse aylardır tarçın kullanmakla.karabiber kullanmakla çok hata ediyormuşumm.
konunun en basit anlatımı şuu; bazı gıdalarbazı kan gruplarında LEKTİN etkisini artırıyormuş. neymiş bu;yapışkenlık sağlamak.hatta domates tüm kan gruplarında kanı jöleleştiriçi etkiye sahipmiş.bu kötü birşeymiş.
bazı gıdalar bazı kan gruplarında metabolizmayı yavaşlatırmış,yapışkanlık artarmış,....vb
kesinlikle domates kullanılmamalıymış,B grubu kişiler asla tavuk eti yememeliymiş.
aslında bazı şeyler bana çok ilginç geldi. çünkü;mesela asla yiyemediğim,zorlandığım yiyecekler zaten benim grubuma yasakmışş.
mesela soya ürünleri hep zorlanmışımdır yerken kesin yasakmış.mısır,çavdar,tam buğday,bulgur yasak.zeytinyağı hariç diğer yağlarda yasak.kabuklu yağlı tohumlarda yasakmış.mercimek,tahin.susam,nohuttaa...hamsi bilee yasak.zaten bir karadenizli olarak hiç sevmemişimdir hamsiyi.somon,mezgit favorimizdir kızımında benimde o da B grubu bunlar serbestmiş zaten.
bal kabağı enginar.nar yasakmışş.çaylardan mısır püskülü,ısırgan otu,ıhlamur yasakmış.yeşil çay,su,meyankökü(!),gingseng çayları içilmeliymiş..
Merhaba Blackseea,bu kitabı bende de var....bir daha okusam ya....aldığımda okudum ve öteki kitapların yanında yerini aldı maalesef....peki uyguladım mı?tabii ki hayır
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?