biliyordum biliyordum geleceğini biliyordum.
zararın neresinden dönsen kardır demi çok iyi yaptın gelmekle kol kanat gereriz biz sana asla yalnız kalmazsın
Günaydın canım
hayırlı olsun yenı topiğin
bende de aynı sıkıntı var ama benım tek sebeb takıntı yaptım kilo mu alcağım yesem mi yemesem mi hergün yatarken yarın takmıyacağım olumlu düşüneceğim diyorum olmuyor olmuyorr ve birde tartıya çıkmak bile istemiyorum
bende gerçekten ödem oluştu mevsimlerden nedir bilmiyorum adetlerimde düzensizleşti oluştu bu da bende ödem yaptı ha bunlar bahane biliyorum sporu yürüşü hepsini bıraktım sadece sabahları işe gelirken 20 dk kadaru yuruyorum ona da yürüş denırse eğer yarıda bırak gitmek istemiyorsan bende senle bu yola devam etmek istiyorum
zaten kk ve buradakı arkadaşların desteği olmazsa olmaz
yarın sabah kılomu bildireceğim kendimle yüzleşme zamanı geldi
ayyy teşekkürler ediyorum.desteğinize ihtiyacım var.
bu arada şafak 14 olmuşşşşş.allah kavuştursunnnn
günaydınlarrr canım;
teşekkür ederimm.yarıda bırakmayı düşünmüyorum.dersimi aldım.Kilo vermesemde burdan ayrılmayacağım.
çünkü şunu farkettim ki;burda destek olanlar var.ayrıca disiplin adına daha faydalı oluyor.
Inşallah sevineceğin sonuçları alırsın yarın sabahhh.bende yazarım yarınnn.
Tamam yol arkadaşı olalımm.yola devammm
günaydın canım
ok ozaman bende yarın itibariyle kılomu bildirerek başlıyorum
snırım ben buralara ömür boyu yazacağım bura yazınca evet disipilinli oluyoruz
mavim senin desteğini bekliyoruz tatlım
destek sizin köpeeeeniz olsun tatlım ne demek
Tatlım tatlım dün fotoğraflarına bi arkadaşla baktık bayıldık çok güzel vermişsin maaaşallah
O güzelliği bozmak istemezsin elbette herkesin beğenisini almak istediğin kıyafete girebilmek gibi büyük bi haz yok bunun tadını ben de aldım bu yüzden idea kiloma ulaşınca dahi sağlıklı beslenmeye devam edicem bi ömür mavimi böyle olacak
BENDE MENÜMÜ PAYLAŞAYIM
SABAH KALIKNCA YARIM BARDAK PORTAKAL SUYU İÇİNE 1 YK PEKMEZ İÇTİM(AŞIRI DERECE KANSIZLIK SIKINTISI VAR ONDAN DOLAYI İÇİYORUM )
ASLINDA BİLİMSEL OLARAK KANITLANDI PEKMEZİN KAN YAPMADIĞI AMA BİZ İŞTE BİR ÜMİT DEYİP İÇİYORUM PEKMEZİN BİR ÖZELLİĞİ HÜCRE YENİLİYORMUŞİNŞALLAH FAYDASI OLUR.
KAHVAALTI
1 DİLİM KEPEKLİ EKMEK
2 DOMATES
1 BİBER
1 SALATALIK
1 BARDAK YEŞİL ÇAY
ARA
1 SALATALIK
1 ELMA
BU SAATE KADAR 1,50 LT SU İÇTİM
blackseea EVET ÖĞÜNLERİ DÜZENLEMEN GEREKİYOR CANIM POĞACAYI BİR SÜRELİĞİNE ÇIKART HAYATINDAN NASIL OLSAA TADINI BİLİYORSA YERSEN SAN BİR FAYDASI OLMAYACAK YEMEZSEN ÇOK FAYDASI OLUR
KAHVALTI GÜNÜN EN ÖNELİ ÖĞÜNÜ MUTLAKA DÜZGÜN BİRŞEKİLDE YAPICAKSIN
BİZİM SLOGANIMIZ
BAHANE YOK ÇÖZÜM ARAAAA
topiğn hayırlı olsun canım,başarılar diliyorum sana.
dersiz baş yokmuş şu dünyada iş ki kolay atlatabilmek ama emin ol yemek çözüm değil lütfen başka çözümler üret lütfen ama içinde yemek olmasın:))[/QUOT]
teşekkür ederim .sağol.iyiki geldin.moral oldun. benimki sanırım kırk yaş bunalımıydı.çevremde gördüğüm olumsuzlıklar,çaresizlikler....birde empati yaptım mı hemen herşey anlamını kaybediyorrr.
öylee işteee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?