SELAM blackseea
ANAM DAHA STERSİ ATAMADIN MI BACIM HADİ BEKLİYORUZ EKSİLERDE SENİ BOŞVER YEMENİN İÇMENİN SONU YOK SADECE SENİN İÇİN GEREKLİ OLANLARI YE GERİSİ ZATEN VUCUDA ZARAR CANIM BAK ÖNÜMÜZDE ÇOK GÜZEL YAZ MEVSİMİ VAR PLAJLAR FİT VUCUTLA BİZİ BEKLİYOR.
BEN 63-64 KG ARASI GİDİP GELİYOR BEN RESMEN AÇ GEZİYORUM İŞTAH SIFIR CANIM HİÇ BİR ŞEY İSTEMİYOR KİLO VERMEKTE İSTEMİYORUM ZATEN BAK TAKMAYINCA KENDİLİĞİNDEN GİDİYOR
AMA KENDİME ÇEKİ DÜZEN VERMEM LAZIM
OĞLUMUN BAŞINDAN KÜÇÜK BİR KAZA GEÇTİ ONLA UĞRAŞMAKTAN YEMEYİ İÇİMEYİ UNUTTUM AMA ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİ BUGUN OKULANA GİTTİ DİKİŞLERİ ATINCA DAHA İYİ OLACAK
CANIM SEN FAZLA GİRMİYORSUN EĞER HERGÜN YEDİĞİNİ İÇTİĞİNİ YAZARSAN BENCE DAHA ÇOK MOTİVE OLURSUN
ÖPTÜM SENI
canımmm çok geçmiş oılsun hayırdırrr
çok üzüldüm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
teşekkürler sarayca.blackseea ve yasemin çok geçmiş olsun ikinizede...
sorma tatlım çok sağol
11 yaşında oğlum apartmanın kapısı tutukluk yapmış açılsın diye camlı ona kısmına bir vuruyor cam patlıyor sağ kolu kesiliyor 10 dikiş
tam düzeldi derken sonra ishal kusma ateş 10 gündür uğraştırdı benı ama şimdi şükür iyi allahtan
merhabalar günlük (tabikide kadim dostlarr);
yıllar sonra obezlikten çıkmıştşm.hatta oo büyülü 67.8kglik skoru görmüştüm.
çokkk mutluydum.birazda şımarmış vede kendimi salmaya başlamıştım.(bu 2 oldu.daha önce mevsim geçişindede buna benzer bir durum yaşamıştım.)
sonra aşırı yorgunluklar,sağlık sorunları yaşadım.dr.gittim.verilen vitamin ilaçları aşırı derecede iştahımı açtı.zaten alerjik dönemden yeni çıkmıştımmm..sonuç olarak yine obezim.17: vitaminlerime devam ediyorum.omega 3 alıyorum,surd....alldayy önerdi dr. B12 çoook düşük onu verdi.calsuy. suda eriyenden verdi.demir verdi.bunların içinde omega 3 ü ben alıyordum zaten .yine devam et dedi.
aslında pek bilgim yok ama bana bu kadar vitaminin bir arada verilmesi mantıklı gelmedi.zaten sebze meyve boll vede düzenli tüketiyordum.süt yoğurt yiyorumm.nasıl düşük çıktı bu kadar anlamadım.
3 haftadan beri kullanıyorum.hatta iğne şeklinde verecekti.ben istemedim.hap için ısrar etimm.hata mı ettim.şimdi düşünüyorum.
ama hala kendimi çokk halsiz hissediyorum.
Merhaba Blackseea,çok geçmiş olsuntüm arkadaşların ramazan-ı şerifi hayırlı olsun.
9 gün olacak inş.sadece4-5 sattlik uykuyla devam ediyor.gece 11 de yatıp 2_15 te kalkıyorum.sabah 5_30 da yatıp 7_30 da kalkıyorum.
şimdilik en çok iştahımı kontrol etmek istiyorum.çünkü iftardan sahura kadar sürekli mutfakta vede yiyeceklerle birarada oluyorum.onlardan ayrılamıyorum.namazda bile aklımdan kalan yiyecekler geçiyor:18:
allah affetsin.(amin)
namaz vakti geldi.birazda kuran okuduk mu zaman çabucak geçer inş. şimdilik herkese iyii günlerrr
Merhaba Blackseea,çok geçmiş olsunkanda D vitaminini de baktırdın mı?D vitamini eksikliği da çok halsizlik,yorgunluk yapar....bu şikayetler bende de var,yarın doktora gidip tahlil isteyeceğim.
Sağ olunHayırlı ramazanlar
Rabbim şifa versinmrblar DALLİDA;
çokkk teşekkür ediyorum.sanırım cals... sandoz u (suda eriyen)onun için vermişş.bahar üzeri toz taşınımları sırasında alerjik belirtileri nüksetti.onun için kullandığım ilaçlarda sanırım metabolizmamı bozdu.çünkü o dönemde aşırı derecede şişmişti elim ayağımm.tat alma-koku alma duyularım bile körelmişti o dönemde.
inş. iştahımı dengelersem yola devam edeceğimm.
Afiyet olsun2013-07-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Armut 1 ADET 70
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 2 ADET 28
[4] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Ayran (Büyük Bardak 295gr) 1 adet 118
[7] Çerkez Tavuğu 1 PORSİYON 480
[8] Domates Çorbası 2 PORSİYON 322
Toplam : 1184 kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?