Stres ve hamilelik

Doktorunuzla birlikte takibinizi yapın ne öneride bulunursa öyle ilerleyin sonu güzel olacaktır inşallah
Altı aydır olmuyor deyince de normal olarak yorumladı fakat işte gönül istiyor ki olsun.. inşallah hayırla sağlıkla gelir

Sevındım sızın adınıza ilerleyen süreçlerde yine olmazsa eşiniz gittiğinde sizde bi rahim filmi cektirmeyı de ihmal etmeyin . İnsallah o günlere kalmadan evlat sahibi olursunuz

Sevındım sızın adınıza ilerleyen süreçlerde yine olmazsa eşiniz gittiğinde sizde bi rahim filmi cektirmeyı de ihmal etmeyin . İnsallah o günlere kalmadan evlat sahibi olursunuz
İnşallah herkes daha altı ay olmuş erken vb diyor ama ben de bir şeyleri beklerken bilinçsiz beklemek istemiyorum sürekli sebep arıyorum engelleri ortadan kaldırmak istiyorum vs :/

İnşallah herkes daha altı ay olmuş erken vb diyor ama ben de bir şeyleri beklerken bilinçsiz beklemek istemiyorum sürekli sebep arıyorum engelleri ortadan kaldırmak istiyorum vs :/
2023 Aralıkta kullandığım korunma hapını bıraktım bebek istiyoruz die ama olmadı. ocak şubatta regl oldum , 2024 martta direk aşılamaya gittim pcos dedi doktor vırt zırt ama içime sinmeyen bişeyler vardı eşimde hiç dur demedi bende hiç duracak gibi değildim zaten . aşılamayıda yaptırdım , aşılama tutmadı sebebını araştırmadan ikinci kez denemek istemedim . Çünkü aşılama öncesinde eşime bana herseye bakılmıştı sadece rahim kalmıştı .
haziranda hızlıca rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalıymıs Ağustos ortasında salpingografi tüp açma işlemi yaptırdım İstanbul’da cevat bayrak doktor da olmadı açılmadı . eylülde Konya da tüp bebek tedavisine başladım 2024 aralıkta transfer oldum . 27 gün önce doğum yaptım

Bazen nasibi kovalamak gerekli die düşünüyorum .

Maşallah Allah sağlık sıhhatle büyütsün Kesinlikle ben de siz gibi düşünüyorum tamam olur deyip oturmak bir yere kadar olumsuz süreçlerin sebeplerini öğrenerek o şekilde ilerlemek gerekir siz de öyle yapmışsınız bazen doktorların rahatlığına şaşırıyorum benim zamanım gidiyor yaşımız da ilerliyor ama onlar çok iç açıcı yoeum yapmadan çok çözümcü davranmadan yüzeysel yorum yapabilşyorlar

Profil yasınız doğruysa geç kalmış bi yaşta değilsiniz 28 yazıyor . Zaten şu dönemde 30 dan önce evlenen yok

ama yine de araştırın aklınızda kalmasın . Rahim filminide çektirin

Profil yasınız doğruysa geç kalmış bi yaşta değilsiniz 28 yazıyor . Zaten şu dönemde 30 dan önce evlenen yok

ama yine de araştırın aklınızda kalmasın . Rahim filminide çektirin
Evet yaş doğru haklısınız geç kalınmış değil ama işte bilirsiniz ya gönül istiyor siz kaç yaşında doğum yapmış oldunuz

Evet yaş doğru haklısınız geç kalınmış değil ama işte bilirsiniz ya gönül istiyor siz kaç yaşında doğum yapmış oldunuz
Suan 32 ikiz bebişlerim oldu
Ama benım öncesinden bir çocuğum var doğal yollardan . O yüzden olmayınca hemen bi telaşlandım nie olmuyor die

Suan 32 ikiz bebişlerim oldu
Ama benım öncesinden bir çocuğum var doğal yollardan . O yüzden olmayınca hemen bi telaşlandım nie olmuyor die
Maşallah işte hesaplarıma göre ben de şu sıralar olsa bir de bebek üç dört yaşlarına geldiğinde bir daha olur tamam diyordum daha ilki olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…