Aynn bu duruma bende çok deli oluyorum hanı Allah bağışlasın daha çok versin rabbim isteyenlere bizde neden ise yaramıyo bisiler benimde 10 ay olucak stres her ay hüsran hayit otu dahil birsürü şey deneyip testlere girdim bi troid yüksek oda çok değil ama olmuyoYaa bide millet hemen hamile oluyo ama bizim neden olmuyo 1 bucuk senelik evliyim benle evlenen arkadasım 2. Ye hamile ⚔
Kız aynen beniö de annem doğurgan ablam geçen 4. Yü dogurdu eşime diyom ara babanı taktik isteHaha bnde millete diyrm hayir annemde cok dogurgan ben niye boyleyim die
Hayir sansmizdanmi nedir millete bu sene patir tpatir hamile kalio onceden suan erken deyip iki 3 sene coxuk yapmazdi kmseBence araşıp bi güzel ağlayalım içimizi dökelim bnde artık hamilr haberi almaktan kusacam yaa bir insaf bırakın allah olmayana versin önce
Benim 1sene 2 ay oldu inan ben diyodum nasılsa olur hep stres yapmadım akısına bıraktım ne bendr sorun var ne eşimde ama tık yokAynn bu duruma bende çok deli oluyorum hanı Allah bağışlasın daha çok versin rabbim isteyenlere bizde neden ise yaramıyo bisiler benimde 10 ay olucak stres her ay hüsran hayit otu dahil birsürü şey deneyip testlere girdim bi troid yüksek oda çok değil ama olmuyo
Aynn deli olduğum konu çevreye anlatamiuosundaVala bende bugun ikinvi hamis haberlerini aldgm iki kisiden snra kendimi burda buldmallah evlatlarini onlara bagislasnda bugun dokjnsalar agliycam okdr degsiik oldm
Ay kendjmi suan cok kaptrdm vala kac yasindasinz bilmiyrm aama abla diye hitap ediyimAynn bu duruma bende çok deli oluyorum hanı Allah bağışlasın daha çok versin rabbim isteyenlere bizde neden ise yaramıyo bisiler benimde 10 ay olucak stres her ay hüsran hayit otu dahil birsürü şey deneyip testlere girdim bi troid yüksek oda çok değil ama olmuyo
Allahım nolur bizede ver rabbimHayir sansmizdanmi nedir millete bu sene patir tpatir hamile kalio onceden suan erken deyip iki 3 sene coxuk yapmazdi kmse
Evt ya dediğin çok doğru herkes inat yapmış gibi aynı anda hamile bile kalıyorlar nasıl bi iş anlamadomHayir sansmizdanmi nedir millete bu sene patir tpatir hamile kalio onceden suan erken deyip iki 3 sene coxuk yapmazdi kmse
Yaa hep zam yapıyolar cünkü bütün. bayanlar kullanıyo bnde aldım ama şimdilik işe yaramadı dahaEvet biraz yuksekmis artk esime al demeye utaniyrm 50 liralik vardi bitane icinde 30 tane vardi arkdsm hamile aldi o aldrmisti onuda kullandm yine yok
Sende mi cocuk düşünüyosun cnmEvt ya dediğin çok doğru herkes inat yapmış gibi aynı anda hamile bile kalıyorlar nasıl bi iş anlamadom
Benm arkadsm 3 senelik evli 3 senedir bebek istiyolardi ama olmamis bisuru ilac doktr ebelere gitti hic bisey yok diyms doktr suan 6 aylik hamile ve dioki sakin kafana takma kendi odaklayrk iliskin olmasn biz artk kafamzdan cikdrmz ay oldu dio bilmiyrmki nasip demekkiBenim 1sene 2 ay oldu inan ben diyodum nasılsa olur hep stres yapmadım akısına bıraktım ne bendr sorun var ne eşimde ama tık yok
24 yasindayim cnm ben ztn ilaç kullanıyorum düzenli kullanımda düşüyo en fazla 9 a cikiyo ondada problem olmaz diyo doktorum 3 e indigindefe olmadi eşimdedir bisi yok nasip meselesi galibaAy kendjmi suan cok kaptrdm vala kac yasindasinz bilmiyrm aama abla diye hitap ediyimabla o troit cok etkiliyomus ama takip ettgim bi site var ordaki abla hep yqzio dokturnza soylyn troidnze baksn dieoyle olup ilac kullanip hamile kalan cok yazio oraya
Evt 10 aylık evliyiz evliligin basindan beri istiyoruz daha önce 3 sene beraberdik eşimle o yuzdenSende mi cocuk düşünüyosun cnm
Aynn oyle nasip heralde diyorum artik cevredekiler anlasmis gbi dogum yapiyoBenim 1sene 2 ay oldu inan ben diyodum nasılsa olur hep stres yapmadım akısına bıraktım ne bendr sorun var ne eşimde ama tık yok
Ya bnde ebeye gittim kaynanam götürdü belime ve karnıma şişe attı sonra 7 ot topla buhara dur dedi 3 gün ben sadece 1 gün durdum ama olmadı tabi yine benim sol kasık agrıyodu baktığı gibi dedi solda damar donmus .. bazıları biliyo işi ama olmayınca da olmuyoBenm arkadsm 3 senelik evli 3 senedir bebek istiyolardi ama olmamis bisuru ilac doktr ebelere gitti hic bisey yok diyms doktr suan 6 aylik hamile ve dioki sakin kafana takma kendi odaklayrk iliskin olmasn biz artk kafamzdan cikdrmz ay oldu dio bilmiyrmki nasip demekki
24 yasindayim cnm ben ztn ilaç kullanıyorum düzenli kullanımda düşüyo en fazla 9 a cikiyo ondada problem olmaz diyo doktorum 3 e indigindefe olmadi eşimdedir bisi yok nasip meselesi galiba
[/QUOTEhaha bende 26 oldum neyse yasi bosverlmhani bilmiyrm kavi normal kaci degil ama o sitede okuyunca soyleme geregi duydm senin dedgn gibi doktr 9 ciktgnda normal diuo ya mesela baska doktra gostrmss oyle olmaz felan demis her bir doktr farkli farkli seyler dio bizde sasrdk
Cok sinir bozucu arkadaşlarım hamile olunca bana diyolar ki sen üzülme diye demek istemedim yaa neden üzüleyim ki beni de strse siz soktunuz ki ablam ayrı doğuruyo kaynanam ayrı arkadaslar ayrı .. allahtan annem menapozdaAynn oyle nasip heralde diyorum artik cevredekiler anlasmis gbi dogum yapiyo
Bende sutlh buharli sute otrdm incir dendm bikacgun baktm incir pahaliYa bnde ebeye gittim kaynanam götürdü belime ve karnıma şişe attı sonra 7 ot topla buhara dur dedi 3 gün ben sadece 1 gün durdum ama olmadı tabi yine benim sol kasık agrıyodu baktığı gibi dedi solda damar donmus .. bazıları biliyo işi ama olmayınca da olmuyo
Hahaha hayir bide inada gelio bize anlatmalariCok sinir bozucu arkadaşlarım hamile olunca bana diyolar ki sen üzülme diye demek istemedim yaa neden üzüleyim ki beni de strse siz soktunuz ki ablam ayrı doğuruyo kaynanam ayrı arkadaslar ayrı .. allahtan annem menapozda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?