Kız allaj seni napmaya ye inciri vallahh etkisi cok bırakma koca ödesinBende sutlh buharli sute otrdm incir dendm bikacgun baktm incir pahalionuda biraktm
Demi yok beşik hangisini alam yok araba ne renk bakammHahaha hayir bide inada gelio bize anlatmalari
Etkilide canim kocam onhn parasiniodedikten sonra kocamda etki kalmioKız allaj seni napmaya ye inciri vallahh etkisi cok bırakma koca ödesin
Öyle vallahh nasip ama sinirlerimiz yıpranıyo hepAynn oyle nasip heralde diyorum artik cevredekiler anlasmis gbi dogum yapiyo
Yeminle bugun dinledim inanrmsn inan kismanmiyrm ama bnde istyrm yaaaDemi yok beşik hangisini alam yok araba ne renk bakamm
Cok sinir bozucu arkadaşlarım hamile olunca bana diyolar ki sen üzülme diye demek istemedim yaa neden üzüleyim ki beni de strse siz soktunuz ki ablam ayrı doğuruyo kaynanam ayrı arkadaslar ayrı .. allahtan annem menapozda
İnşallah olur canım allah hepimize nasip etsin yaaEvt 10 aylık evliyiz evliligin basindan beri istiyoruz daha önce 3 sene beraberdik eşimle o yuzden
Hani bana hani bana diyesim var .. ah ahhYeminle bugun dinledim inanrmsn inan kismanmiyrm ama bnde istyrm yaaa
Amin duadan başka çaremiz kalkiyo bazen bi arkadaşımız nisan yağmuru suyu getirmiş okunmuş insallah onun bi faydası olur şifa niyetineİnşallah olur canım allah hepimize nasip etsin yaa
Amin duadan başka çaremiz kalkiyo bazen bi
Sigara iciyomsnz peki ben iciyemDemi yok beşik hangisini alam yok araba ne renk bakamm
Aynı ablamm biz evlendik bana diyo ki elinzii erken tutun 4. Yu yapcaz biz baktı bizde tık yok utanmadan eniştemle işi pişirdiler bide bbeni arayıp darısı basına dediler .. hay ben sizin yayorumuna çok guldum ıyiki bizde kaynanam da menopozda sorun şu bizde arkadaşlarım hepsi hamile yada doğum yapmış durumda onları gec eltim masus yapar gbi gidiyo geliyo 4. 'yu yapicam diye ugrasiyo
Yok bende eşimde içmiyoruz bide bitki çaylarını cok seviyorum düzenli adet olurum şimdiye 5 tane dogururdumSigara iciyomsnz peki ben iciyem
Hahaha abla sendemiKızlar okudum hepsini. Stres en önemli faktör. Takmıyorum diyoruz ama beyimizin bi tarafı sürekli bunu düşünüyor. Ben iki gebeligimde de hiç takmiodum adeti bekliodum sadece. Şimdi yok şu testi yok bu testi yok şu günü bu günü.
Arkadaşım doğru düzgün ilişkiye bile girmiodu kaçıyordu hamile kalmış. Bebek 4 aylık şu an
Tabi canım stres hersey2 zarar ama elinde olmuyo ki inan hiç takmam sürekli seyahat yapıyorum eşim karısmıyo kafa da rahat ama olmuyo yaa nasip sad2ceKızlar okudum hepsini. Stres en önemli faktör. Takmıyorum diyoruz ama beyimizin bi tarafı sürekli bunu düşünüyor. Ben iki gebeligimde de hiç takmiodum adeti bekliodum sadece. Şimdi yok şu testi yok bu testi yok şu günü bu günü.
Arkadaşım doğru düzgün ilişkiye bile girmiodu kaçıyordu hamile kalmış. Bebek 4 aylık şu an
Kustum bende off tüm dünya gebeHahaha abla sendemiyinemi bi gebelik haberi daha kendimi atacam
Bnde iciydm da bitki cayi toptan herseyi biraktm baktm olmuuo sigaryi arttrdmYok bende eşimde içmiyoruz bide bitki çaylarını cok seviyorum düzenli adet olurum şimdiye 5 tane dogururdumama kimin ahını aldıysam daha
Benim 3şim diyo ki çeşme değil kiGerçekten bu yumurtlama dönemi içinde bi dolu vi boş ilişkiye girmek ödev gibi görev gibi yani erkekleri de kasıyor. Benim Ki zorla yapioof yine mi der gibi. Bunu görünce Benim de enerjim düşüyor.
Beynimizi biyeremi kiysak napsak olmuyo 9lmuyo takmiyrz desekte takiyz cnku bi koca bi sen koca evde nereye kadar takmiycanTabi canım stres hersey2 zarar ama elinde olmuyo ki inan hiç takmam sürekli seyahat yapıyorum eşim karısmıyo kafa da rahat ama olmuyo yaa nasip sad2ce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?