Stres yapmadan nasıl cocuk yapıcaz

yorumuna çok guldum ıyiki bizde kaynanam da menopozda sorun şu bizde arkadaşlarım hepsi hamile yada doğum yapmış durumda onları gec eltim masus yapar gbi gidiyo geliyo 4. 'yu yapicam diye ugrasiyo

Kızlar okudum hepsini. Stres en önemli faktör. Takmıyorum diyoruz ama beyimizin bi tarafı sürekli bunu düşünüyor. Ben iki gebeligimde de hiç takmiodum adeti bekliodum sadece. Şimdi yok şu testi yok bu testi yok şu günü bu günü.
Arkadaşım doğru düzgün ilişkiye bile girmiodu kaçıyordu hamile kalmış. Bebek 4 aylık şu an

yorumuna çok guldum ıyiki bizde kaynanam da menopozda sorun şu bizde arkadaşlarım hepsi hamile yada doğum yapmış durumda onları gec eltim masus yapar gbi gidiyo geliyo 4. 'yu yapicam diye ugrasiyo
Aynı ablamm biz evlendik bana diyo ki elinzii erken tutun 4. Yu yapcaz biz baktı bizde tık yok utanmadan eniştemle işi pişirdiler bide bbeni arayıp darısı basına dediler .. hay ben sizin ya

Hahaha abla sendemi yinemi bi gebelik haberi daha kendimi atacam

Tabi canım stres hersey2 zarar ama elinde olmuyo ki inan hiç takmam sürekli seyahat yapıyorum eşim karısmıyo kafa da rahat ama olmuyo yaa nasip sad2ce

Gerçekten bu yumurtlama dönemi içinde bi dolu vi boş ilişkiye girmek ödev gibi görev gibi yani erkekleri de kasıyor. Benim Ki zorla yapio of yine mi der gibi. Bunu görünce Benim de enerjim düşüyor.

Gerçekten bu yumurtlama dönemi içinde bi dolu vi boş ilişkiye girmek ödev gibi görev gibi yani erkekleri de kasıyor. Benim Ki zorla yapio of yine mi der gibi. Bunu görünce Benim de enerjim düşüyor.
Benim 3şim diyo ki çeşme değil ki kuruduk ama olmadı daha

Tabi canım stres hersey2 zarar ama elinde olmuyo ki inan hiç takmam sürekli seyahat yapıyorum eşim karısmıyo kafa da rahat ama olmuyo yaa nasip sad2ce
Beynimizi biyeremi kiysak napsak olmuyo 9lmuyo takmiyrz desekte takiyz cnku bi koca bi sen koca evde nereye kadar takmiycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…