Bnde kahve bitki cayı hepsini bıraktım ama ne bilim olunca olur yaaBnde iciydm da bitki cayi toptan herseyi biraktm baktm olmuuo sigaryi arttrdm
Evett bide eşim ha bire göreve gidiyo asker gelde takma kendim3 kedi alayım en iyisi onu nüfüsüma alırıö artıkBeynimizi biyeremi kiysak napsak olmuyo 9lmuyo takmiyrz desekte takiyz cnku bi koca bi sen koca evde nereye kadar takmiycan
Benimde oyle ben yine yumurtluym diomBenim 3şim diyo ki çeşme değil kikuruduk ama olmadı daha
Sperm testi verdi mi peki eşinBenimde oyle ben yine yumurtluym diomgaribim ama oda cok uzuluuo etrafnda duyunca doktr bana yumrtlgn temz deynce kendi kendine dusunuo surekli
Bnde istyrm kedide istemio benmki biraz tituzEvett bide eşim ha bire göreve gidiyo asker gelde takma kendim3 kedi alayım en iyisi onu nüfüsüma alırıö artık
Ben içmiyorumSigara iciyomsnz peki ben iciyem
Ben resmen arkadsm hamis onunla beraber gebelik yasihrm okdr kaptrdm kendmiBu 4 aylık bebeği olan arkadaşa diyorum adet günün neydi hangi gün felan soruyorum. Ben hiç takip etmem diyor unutuyorum diyor. Ama biz ovu şu gün bugün yapmaliyim aman kacirmayayim. Off bende burda kızları okuya okuya stres yapmaya başladım. Her gün bi tarafım şişiyor agrio.ben öncekilerde hiç bilmedim ağrı sizi şişme.
Ya inan kafa dağıtmak için iyi olur hayvan sevgini biraz ona verirsin kafana cok takmazsın boyle nolacak bilmiyom bide gmrümcem evlendi bizden önce olursa daha bi stres olurumBnde istyrm kedide istemio benmki biraz tituz
Insanı yarasından vurmaktan başka bisi değil hayır yapın yani kimse önünüze gecmiycekama marifet gibi insanın gözüne sokuyorlarAynı ablamm biz evlendik bana diyo ki elinzii erken tutun 4. Yu yapcaz biz baktı bizde tık yok utanmadan eniştemle işi pişirdiler bide bbeni arayıp darısı basına dediler .. hay ben sizin ya
Yok sadece ben gittim doktra ozele gidiydm sace ustten ultrasnla bakip gonderydu yip fakultesne gtym bu sefer ben bebek istyrm su zamndr deniyrz ama olmuo dedm altan muane olmak istyrm dedm sadece eskme daha benden sira glmediSperm testi verdi mi peki eşin
Evet bnd3 öyle duydum cok iyi dedi doktor da inş işr yarar herkeste bizde de sende mi cocuk istiyon cnm ah ah hep aynı dertlerİnofolic çok iyi bende onu kullanıyorum şuan, sadece bununla bile hamile kalan çok insan olmuş, normal folik asitlerin dışında yumurta kalitesini etkileyen maddelerden kaynaklı falan, inş işe yarar
Ne diyosun ben burayı okudukça adet oldugumda bile kendimi hamile sanıyorum. Bazıları adet gibi kanama görüp gebe oluyormuş.Ben resmen arkadsm hamis onunla beraber gebelik yasihrm okdr kaptrdm kendmi
Bi sure sonra iliskiden soguyrm ben gorev haljna getrdk esimde benim gibi oldu bisey demek istmyrm esjme ama bugun cok doldm agliycak gibiydmYa inan kafa dağıtmak için iyi olur hayvan sevgini biraz ona verirsin kafana cok takmazsın boyle nolacak bilmiyom bide gmrümcem evlendi bizden önce olursa daha bi stres olurum
Annem de doğursaydı asıl o zamn yıkılırdım sanırım biliyo musunuz genelde cocuk stresi yapan insanlara diyolarki tatile gidin kafa dağıtın . Ve bunu yapan cogu kişi de hamilelik oluyo .. kafayı bosaltmak lazımInsanı yarasından vurmaktan başka bisi değil hayır yapın yani kimse önünüze gecmiycekama marifet gibi insanın gözüne sokuyorlar
Hahaha suan bemde ayni durjmdaym son iki adettir o his bendede varNe diyosun ben burayı okudukça adet oldugumda bile kendimi hamile sanıyorum. Bazıları adet gibi kanama görüp gebe oluyormuş.
Öyle vallahh bnde gecen test yapıyom negatif ama gözümde iki cizgi oluyoNe diyosun ben burayı okudukça adet oldugumda bile kendimi hamile sanıyorum. Bazıları adet gibi kanama görüp gebe oluyormuş.
Merhaba arkadaşlar biz 1 yıldır cocuk için korunmuyoruz baya bir zaman bekledik ve geçen ay çatlatma iğnesi oldum yine olmadı bu ayda kürü incir ve havuc kürü yaptım bi kac gün eşimde bi kaç kez keçi boynuzu kürü içti sonra luaqoic marka ovulasyon testi aldım kac gündür yapıyorum 1 gün tek koyulaştı ama o günde eşim görevdeydi diye ertesi gün denedik hafif silik cıktı test ve 2. Günüm suan testler gittikce silikleşti .. sadece burda okuyorum stres yapmayın diyolar cok takmıyorum ama stres nasıl yapmicaz cok zor yaa etrafımda herkes hamile allah hepsine bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ama offf ... anladınız siz
Aynen bnde de varHahaha suan bemde ayni durjmdaym son iki adettir o his bendede var
Haha bnde aa sanki tek cizgi gorup yok ya sanki biraz silik gibiydi bida yapaym diyenlerdnmÖyle vallahh bnde gecen test yapıyom negatif ama gözümde iki cizgi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?