Stres yapmadan nasıl cocuk yapıcaz

Beynimizi biyeremi kiysak napsak olmuyo 9lmuyo takmiyrz desekte takiyz cnku bi koca bi sen koca evde nereye kadar takmiycan
Evett bide eşim ha bire göreve gidiyo asker gelde takma kendim3 kedi alayım en iyisi onu nüfüsüma alırıö artık

Bu 4 aylık bebeği olan arkadaşa diyorum adet günün neydi hangi gün felan soruyorum. Ben hiç takip etmem diyor unutuyorum diyor. Ama biz ovu şu gün bugün yapmaliyim aman kacirmayayim. Off bende burda kızları okuya okuya stres yapmaya başladım. Her gün bi tarafım şişiyor agrio. ben öncekilerde hiç bilmedim ağrı sizi şişme.

Ben resmen arkadsm hamis onunla beraber gebelik yasihrm okdr kaptrdm kendmi

Bnde istyrm kedide istemio benmki biraz tituz
Ya inan kafa dağıtmak için iyi olur hayvan sevgini biraz ona verirsin kafana cok takmazsın boyle nolacak bilmiyom bide gmrümcem evlendi bizden önce olursa daha bi stres olurum

Aynı ablamm biz evlendik bana diyo ki elinzii erken tutun 4. Yu yapcaz biz baktı bizde tık yok utanmadan eniştemle işi pişirdiler bide bbeni arayıp darısı basına dediler .. hay ben sizin ya
Insanı yarasından vurmaktan başka bisi değil hayır yapın yani kimse önünüze gecmiycekama marifet gibi insanın gözüne sokuyorlar

İnofolic çok iyi bende onu kullanıyorum şuan, sadece bununla bile hamile kalan çok insan olmuş, normal folik asitlerin dışında yumurta kalitesini etkileyen maddelerden kaynaklı falan, inş işe yarar
Evet bnd3 öyle duydum cok iyi dedi doktor da inş işr yarar herkeste bizde de sende mi cocuk istiyon cnm ah ah hep aynı dertler

Ya inan kafa dağıtmak için iyi olur hayvan sevgini biraz ona verirsin kafana cok takmazsın boyle nolacak bilmiyom bide gmrümcem evlendi bizden önce olursa daha bi stres olurum
Bi sure sonra iliskiden soguyrm ben gorev haljna getrdk esimde benim gibi oldu bisey demek istmyrm esjme ama bugun cok doldm agliycak gibiydm

Insanı yarasından vurmaktan başka bisi değil hayır yapın yani kimse önünüze gecmiycekama marifet gibi insanın gözüne sokuyorlar
Annem de doğursaydı asıl o zamn yıkılırdım sanırım biliyo musunuz genelde cocuk stresi yapan insanlara diyolarki tatile gidin kafa dağıtın . Ve bunu yapan cogu kişi de hamilelik oluyo .. kafayı bosaltmak lazım

Bu hayatta ölümden başka herşeye çare oldugunu ogrendiginizde hersey icin stres yapmayi birakiyorsunuz. Iste tam da oyle bir zamanda 5 sene sonra oldu bebişim.

Rabbim hepinize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…