Demi ama yok işte alla allahhBu ay kafama takmıycam diyorum unutuyorum . Patt biri çıkıyor bebek varmı. Yok yok napıcan yok olsa göbek bağını sen mi kesicen yok işte olsa söyleriz
Amin inşaAllah. Moralim çok yüksek canım valla sormaDemi ama yok işte alla allahhinşallahh olucaktir canım moralini yüksek tut hepimize nasip olur elbet allahın izniyle
Aha haa cok komik bu gidişle kocanıda hamile görcenAmin inşaAllah. Moralim çok yüksek canım valla sormarüyamda annemi ikiz hamile gördüm diyorum utanmadan nasıl yaptın sen torunun olcak yaştasın ben insanlara ne diycem diye kızıyodum. İyice sıyırdım yaa koptu kafamdaki kayışlar
Şaşırmam görürsemAha haa cok komik bu gidişle kocanıda hamile görcenvallah benim cevremde herkes hamile ama napak anam olmuyosa bizde gezeriz yeriz içeriz amann elbet olur yaa
Arkadasım 8 aylık evli 4 aylık hamile hep dert yanıyo yok uyuyamıyom yokAmin inşaAllah. Moralim çok yüksek canım valla sormarüyamda annemi ikiz hamile gördüm diyorum utanmadan nasıl yaptın sen torunun olcak yaştasın ben insanlara ne diycem diye kızıyodum. İyice sıyırdım yaa koptu kafamdaki kayışlar
Yokk lee kız vallah genciz güzeliz inan dünyanın sonu değil ya ( bana bir nur indi sanırım içimde bişeyler oluyoŞaşırmam görürsemOrası öyle yaz da geldi ooh gez toz mis deniz kum güneş. Sonra bebeleriyle gelen aileleri gör moralman yine çök kısır döngü
Bende tartıştım bugün bizi kızdırmaktan zevk mi alıyorlar anlam veremiyorumArkadasım 8 aylık evli 4 aylık hamile hep dert yanıyo yok uyuyamıyom yok
Yokk lee kız vallah genciz güzeliz inan dünyanın sonu değil ya ( bana bir nur indi sanırım içimde bişeyler oluyokafayı yedim galiba birden cocuk olmasada olur kafasına girdim ama sebep kocamla tartısmamız sanırım
Beni gece gece ağlat senHerkese merhaba. İnsan nerden başlasa bilemiyor ki. Aynı hisleri yaşadığımız için hem üzüntülüyüm, hemde beni anlayabilecek insanlarla bir arada olduğum için mutlu.. bir gün Allah nasip ederde hamile kalırsam bu yaşadıklarımı, bu durumu yaşayanları hiç unutmayacağım. Eylülde 2 sene olacak evliliğim, 11 aydır deniyoruz ama olmadı. Kardeşim, dostum dediğim arkadaşım 7 aylık hamile. Ben 11 aydir yasadiklarimi, doktor sürecini hep onunla paylaştım. Meğer ayni zamanda 5 aydir onlarda deniyormuş. 5 ayin sonunda kendiliğinden hamile kaldı. Sonrasında her şey degismeye başladı. Benim kuruntum mu sadece bilmiyorum ama bu süreçte beni en çok yoranlardan biri olduğu için çok üzüldüm. Her telefonda "sen hsg cektireceksen kesinlikle anestezi al yoksa sen yapamazsin, sen hamile kalsan normal dogum yapamazsin regl olunca bile ağrıya dayanamiyosun yada iste her konusmamizda nooldu sizin iş gibi seyler konuşmaktan yoruldum. Hamile diye icime atiyorum her seyi, esprili cevap verip geçiyorum ama bilmiyor her kapattıktan sonra icimin acidigini..bebek kıyafetleri, hastane susleri, hediyeleri.. hangisi guzel diye secim yaptirmasindan yoruldum. Rabbim isteyen herkese doğru zamanda nasip etsin ama nolur bir gün sizlerde anne adayi oldugunuz zaman suan bizim gizledigimiz duygulari yasayanlarin oldugunu unutmayin.
Öyle vallah cnm hiç kür denedin mi bu incir havuc kürü cok iyi bnde bi kac gün içtimBende tartıştım bugün bizi kızdırmaktan zevk mi alıyorlar anlam veremiyorumdünyanın sonu değil dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin genciz güzeliz hobaa çocuk da yaparım kariyerde
Senin psikilojini bozan sadece o arkadasın bence düşüncesiz davranmıs cokta ayıp etmiş yaa olan var olmayan var benim de yakın arkadasım 4 aylık hamilr hemde denedikleri gibi oldu ama bizim olmadı daha 1 senedir nasip işte üzülme moralini yüksek tut elbet olucak sende eşinde sıkıntı yoksa aşılama yapın olmadı .. inşallahh en kısa zamanda nasip olur sana isteyen herkeseHerkese merhaba. İnsan nerden başlasa bilemiyor ki. Aynı hisleri yaşadığımız için hem üzüntülüyüm, hemde beni anlayabilecek insanlarla bir arada olduğum için mutlu.. bir gün Allah nasip ederde hamile kalırsam bu yaşadıklarımı, bu durumu yaşayanları hiç unutmayacağım. Eylülde 2 sene olacak evliliğim, 11 aydır deniyoruz ama olmadı. Kardeşim, dostum dediğim arkadaşım 7 aylık hamile. Ben 11 aydir yasadiklarimi, doktor sürecini hep onunla paylaştım. Meğer ayni zamanda 5 aydir onlarda deniyormuş. 5 ayin sonunda kendiliğinden hamile kaldı. Sonrasında her şey degismeye başladı. Benim kuruntum mu sadece bilmiyorum ama bu süreçte beni en çok yoranlardan biri olduğu için çok üzüldüm. Her telefonda "sen hsg cektireceksen kesinlikle anestezi al yoksa sen yapamazsin, sen hamile kalsan normal dogum yapamazsin regl olunca bile ağrıya dayanamiyosun yada iste her konusmamizda nooldu sizin iş gibi seyler konuşmaktan yoruldum. Hamile diye icime atiyorum her seyi, esprili cevap verip geçiyorum ama bilmiyor her kapattıktan sonra icimin acidigini..bebek kıyafetleri, hastane susleri, hediyeleri.. hangisi guzel diye secim yaptirmasindan yoruldum. Rabbim isteyen herkese doğru zamanda nasip etsin ama nolur bir gün sizlerde anne adayi oldugunuz zaman suan bizim gizledigimiz duygulari yasayanlarin oldugunu unutmayin.
5.hamilelğimi yaşıyorumMerhaba arkadaşlar biz 1 yıldır cocuk için korunmuyoruz baya bir zaman bekledik ve geçen ay çatlatma iğnesi oldum yine olmadı bu ayda kürü incir ve havuc kürü yaptım bi kac gün eşimde bi kaç kez keçi boynuzu kürü içti sonra luaqoic marka ovulasyon testi aldım kac gündür yapıyorum 1 gün tek koyulaştı ama o günde eşim görevdeydi diye ertesi gün denedik hafif silik cıktı test ve 2. Günüm suan testler gittikce silikleşti .. sadece burda okuyorum stres yapmayın diyolar cok takmıyorum ama stres nasıl yapmicaz cok zor yaa etrafımda herkes hamile allah hepsine bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ama offf ... anladınız siz
Maşallahh canım İnşallahh bu bebeeğin dağ salim doğar da sana da can olur diğerleri için cok üzüldüm vallahh tabikide daha zor seyler var ama hepimiz kendimizden yola cıkarak deert yanıyoruz zaten rabbim en basta daha emek verene daha uzun süre cocuk sahibi olamayanlara versin5.hamilelğimi yaşıyorum
Diğerlerini kaybettim Ağustos’ta çalıştığım yerden ayrılıp genetik taramalı tüp bebek yaptıracaktık
Ramazan ayında hamile kalmışım ve eşim genelde şehir dışındaydı haftada 4 gün kadar her hafta böyleydi
Cumartesi regl olmam lazımdı Pazar sabah test yaptım pozitif ve şoktayım
Ne ayak diktim ne duş almamazlık yaptım Ramazan olduğu için
Etraftaki herkes hamile diyorsun ya ben 4 tane kaybettim bayramda nasıl iç geçirdim keşke benim bebeklerim de yaşasaydı da el öpmeye götürseydim diye (ilki taşsaydı 2 yaşına girecekti)
Allah ol desin yeterki herşey olur bu bebek mucize şekilde geldi şuan değerim pek iyi gitmiyor ama bi şekilde gelişmeye çalışıyor inşallah Allahım bebeğime ruh üfleyip kuvvet verir
Heray yumurtluyorum ama sadece yumurta akı şeklinde olduğu zaman hamilelik oluşuyor diğer aylar hep sulu yumurtlama akıntısı oluyor akıntıyı kaliteli hale getirmek için eczaneden solgar çuha çiçeği kapsül aldım sahurda ve iftarda içtim 10-15 gün kadar sanırım o vesile oldu zaten netten araştırırsanız iyi geldiği şeyleri görürsünüz
Amiin inşallah. Psikolojik olarak hepimiz için zor bir süreç. Herkes için en hayırlısı olsun inşallahSenin psikilojini bozan sadece o arkadasın bence düşüncesiz davranmıs cokta ayıp etmiş yaa olan var olmayan var benim de yakın arkadasım 4 aylık hamilr hemde denedikleri gibi oldu ama bizim olmadı daha 1 senedir nasip işte üzülme moralini yüksek tut elbet olucak sende eşinde sıkıntı yoksa aşılama yapın olmadı .. inşallahh en kısa zamanda nasip olur sana isteyen herkese
Evladını sağ salim kucağına alırsın inşaAllah rabbim birdaha acı göstermesin5.hamilelğimi yaşıyorum
Diğerlerini kaybettim Ağustos’ta çalıştığım yerden ayrılıp genetik taramalı tüp bebek yaptıracaktık
Ramazan ayında hamile kalmışım ve eşim genelde şehir dışındaydı haftada 4 gün kadar her hafta böyleydi
Cumartesi regl olmam lazımdı Pazar sabah test yaptım pozitif ve şoktayım
Ne ayak diktim ne duş almamazlık yaptım Ramazan olduğu için
Etraftaki herkes hamile diyorsun ya ben 4 tane kaybettim bayramda nasıl iç geçirdim keşke benim bebeklerim de yaşasaydı da el öpmeye götürseydim diye (ilki taşsaydı 2 yaşına girecekti)
Allah ol desin yeterki herşey olur bu bebek mucize şekilde geldi şuan değerim pek iyi gitmiyor ama bi şekilde gelişmeye çalışıyor inşallah Allahım bebeğime ruh üfleyip kuvvet verir
Heray yumurtluyorum ama sadece yumurta akı şeklinde olduğu zaman hamilelik oluşuyor diğer aylar hep sulu yumurtlama akıntısı oluyor akıntıyı kaliteli hale getirmek için eczaneden solgar çuha çiçeği kapsül aldım sahurda ve iftarda içtim 10-15 gün kadar sanırım o vesile oldu zaten netten araştırırsanız iyi geldiği şeyleri görürsünüz
Valla hiç de denemedim gördüm ama denemek nasip olmadı. Bu ay da olmazsa artık deniycem bişeyler araştırıpÖyle vallah cnm hiç kür denedin mi bu incir havuc kürü cok iyi bnde bi kac gün içtim
Dene canım inşallahh iyi haberlerini alırız yakındaValla hiç de denemedim gördüm ama denemek nasip olmadı. Bu ay da olmazsa artık deniycem bişeyler araştırıp
Eşimle ayrı yaşıyoruz iki haftada bir sadece iki gün beraberiz. Durumum o kadar vahim işte. Denk gelecek de tutacak da. Nasıl stres olmasın
Öyle işte
İnşaAllah canım rabbim isteyen herkese versin hep öyle dua ediyorum kimseyi aratmasın. Çok üzücü değişik bir moral bozukluğu anlatsan da anlamıyorlarmış gibi hissettiriyorDene canım inşallahh iyi haberlerini alırız yakında
Evet zor bir durum vallahh bi yerden sonra kimse anlamıyo seni gibi geliyo ne bilim inşallajj biran önce hepimize nasip olur da biraz rahatlarızİnşaAllah canım rabbim isteyen herkese versin hep öyle dua ediyorum kimseyi aratmasın. Çok üzücü değişik bir moral bozukluğu anlatsan da anlamıyorlarmış gibi hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?