Stres yapmadan nasıl cocuk yapıcaz

Maç var diyo 45 dk. Gel odaya mac yaparız dedim yok milli takım dedi. Sen izle hi taraftan dedim. Yok dedi. Uyumusum bende. Sonra uyandim aha burdayim
Erkekler de evlat duygusu isteği kadında ki kadar yok ki biz cabalıyoz hep ama ne çare rabbim nasip etmedikce olmaz .. zaten yenildik kesin senin ahın tuttu

2 sene olmassa aşilama ve tup bebege geçin zaman kaybetmeyin... aşilamayi en fazla 2 kez yaptirin. Allah isteyen herkese hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin.

Hayırlı akşamlar kızlar. Konuyu ve yazılanları okudum içimden yazmak geldi.
Bence işin sırrı takmamak düşünmemek değil. İnancınız nedir bilemiyorum katılabilirsiniz, katılmayabilirsiniz. İşin sırrı tamamen tevekkülde. Yani her şeyin Allahtan olduğuna kalbî bir inanç gerekiyor. İlişki sadece bir vesile. Bunu tam manasıyla idrak edince “Allah beni benden daha iyi biliyor, bizi daha iyi biliyor, belki anne baba henüz olmamalıyız, belki şu an hamile kalıp doğum zamanı geldiğinde allah korusun kötü şeyler olacak da keşke biraz daha geç hamile kalsaydım diyeceğim diye düşündüm hep. Bu bebeğin bir vakti saati var istediğim kadar ağlasam da sızlasam da o vakitten ne önce ne sonra gelecek diye düşündüm. Bir de şu çok rahatlatmıştı beni. “En azından korunmak zorunda kalmadan vücuduma hormon almadan rahat rahat ilişkşye girebiliyoruz diye düşündüm hep. Bu yazdığımı okuyup da uzun bir süreç sanmayın sadece 6 ay bekledim ama sanki 10 yıl bekledim öyle zor geldi bana da sürekli ağlıyordum o kadar kafama taktım. En son ağlamamdan sonra kendimi silkeledim ve inancımı sorguladım. Tevekkülümü sorguladım ve kendime eziyet etmiyeceğime söz verdim çünkü hayatımı etkiliyordu bu düşünceler, ilişki görev gibi olmuştu , şimdi düşünüyorum da kocama hep görev gibi yanaşmışım hiç doymamışım. Tabiiki sorunu olanlar harici için bu söylediklerim. Yine de katılır veya katılmazsınız bilemiyorum. Kimseyi de kırmak istemem. Bana da takmıcaksın dediklerinde deli olurdum. Elbette takılacak, akıldan çıkmayacak çıkmıyor da zaten çıkması için beynimize reset atmak lazım. Akılda olsun ama akılda olması gerekn daha önemli şey ise dediğim gibi bence tevekkül ve teslimiyet. Bizi bizden iyi bilene kendimizi emanet etmek.
Bir de nacizane bir tavsiye vermek istiyorum. Ben tamamen bıraktığım ay sonu yanı adetime bir iki gün kala hacamat yaptırdım. O da bir sonraki ay içindi çünkü hacamattan sonra hamile kalan 3-4 arkadaşım var. Meğersem o ay hamileymişim hamileyken hacanat yaptırmışım. Hacamatla hamile kalmış olmadım, Ama denemekte fayda olabilir. İşinin ehli biri uzun yıllardır yapan ve inancı sağlam birisine hacamat yaptırabilirsinşz. Rahim için yapılan hacamat noktaları daha farklı. Denemekte fayda var. Herkese hayırlı geceler hakkınızı helal edin

O kadar haklısın ki inan bende düşünüyorum nasip olmuyosa vardır bir hikmet ama türk toplumu bunu hep baskı olarak kullanıyo gelinlere nereye gitsen hal hatırdan önce bebek var mı sorusu geliyo .. hacamatı ilk defa duyuyorum ama allahtan bebeğine bişey olmamıs rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsim canım

Ortak konumuz bu maalesef cnm kac aydır düşünüyosunuz ??
Ben Ekim 2018 de 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Onun üstünden 7 ay geçti hala beklemedeyim .hamile kaldığımdada korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra olmuştu. Ama Allah verdi Allah aldı. Rabbim yine yüzümüzü güldürür inşaAllah

Aminn inşallahh demek nasibi yokmus bu dünyada inşallahh tez zamanda hepimize nasip olur cnm içini ferah tut elbet olacak kaçışı yok

Aminn inşallahh demek nasibi yokmus bu dünyada inşallahh tez zamanda hepimize nasip olur cnm içini ferah tut elbet olacak kaçışı yok
Öyle bunda da vardır bir hayır. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bi önceki mesajda yazmışsın ya bizim Türk toplumunda hal hatıran önce bebek varmı diye soruyorlar. Zaten bu soru insanı psikolojikman yiyor

Amin canım.inşallahh evett ya her zaman ki muhabbet bu cevre baskısı olmasa inan belki bu kadar acele etmeyiz ama anlayış yok

Amin canım.inşallahh evett ya her zaman ki muhabbet bu cevre baskısı olmasa inan belki bu kadar acele etmeyiz ama anlayış yok
Bu ay kafama takmıycam diyorum unutuyorum . Patt biri çıkıyor bebek varmı. Yok yok napıcan yok olsa göbek bağını sen mi kesicen yok işte olsa söyleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…