Aynn kafa dağıtmak lazım ha deyince gidilmiyo tatilede çok takmıyorum eskisi kadr bi kaç ay önce milleti gördükçe telaslaniyordum ama bosunaymisAnnem de doğursaydı asıl o zamn yıkılırdım sanırım biliyo musunuz genelde cocuk stresi yapan insanlara diyolarki tatile gidin kafa dağıtın . Ve bunu yapan cogu kişi de hamilelik oluyo .. kafayı bosaltmak lazım
5 sene boyunca hiç olmadı mı ? Düşük felan ya inan zaten ölüm kol geziyo ama yasarkende evlat istiyon bide çevre baskısı cokBu hayatta ölümden başka herşeye çare oldugunu ogrendiginizde hersey icin stres yapmayi birakiyorsunuz. Iste tam da oyle bir zamanda 5 sene sonra oldu bebişim.
Rabbim hepinize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin...
Aynen bnde de var
[/QUOsuan adetm ilk defa bacaklarm szilio aceba hamilemiuimkihayir her ag hamile gibi surekli bisey canim istyop yedgm icin kilo almayada basldm
Aynıı duygular inan kafayı yyedikHaha bnde aa sanki tek cizgi gorup yok ya sanki biraz silik gibiydi bida yapaym diyenlerdnm
Bak hepimiz aynıyız. SAT dan bi kaç gün önce test yaptım bakıyorum hayali çizgi var. Resmen gördüm ama sanmışım demekki . Adet oldum 2 hazirandaÖyle vallahh bnde gecen test yapıyom negatif ama gözümde iki cizgi oluyo
Bende artık he oyl3 mi deyip geciyom inan nasip bakalımm zaten baska care yok beklemektenAynn kafa dağıtmak lazım ha deyince gidilmiyo tatilede çok takmıyorum eskisi kadr bi kaç ay önce milleti gördükçe telaslaniyordum ama bosunaymis
10 aydır istiyoruz bu kadar zor olduğunu bilseydik düğünden önce başlardık çalışmalaraEvet bnd3 öyle duydum cok iyi dedi doktor da inş işr yarar herkeste bizde de sende mi cocuk istiyon cnm ah ah hep aynı dertler
Demi inan bnde başlardım millet demek ondan düğünden once yapıyo10 aydır istiyoruz bu kadar zor olduğunu bilseydik düğünden önce başlardık çalışmalara
Ahaha olabilir yoksa problem bizde değil yani geç başladık bizDemi inan bnde başlardım millet demek ondan düğünden once yapıyo
Sanırımm öyle olduu devir değişmiş artık biz napalımmAhaha olabilir yoksa problem bizde değil yani geç başladık biz
5 sene boyunca hiç olmadı mı ? Düşük felan ya inan zaten ölüm kol geziyo ama yasarkende evlat istiyon bide çevre baskısı cok
Bide erken gebelik belirtsnde gogus agri bide pembe kanama varmis ya resmen yasiyrm pembe kanamayj gircem die strese girdm iki gjn oncede. N adet oldmAynıı duygular inan kafayı yyedik
Ben en son öyle oldum 2 gün kahve rengi akıntı geldi 3.gün tam kanama oldu. Aha dedim yerleşme kanamasıBide erken gebelik belirtsnde gogus agri bide pembe kanama varmis ya resmen yasiyrm pembe kanamayj gircem die strese girdm iki gjn oncede. N adet oldm
Ayy resmen kafayi yedik buraya yazanlara cok gulerdm ben allab nasil burda sohbet etrio buraya yazagm varmis kesin diger ah hamile kalrm benBen en son öyle oldum 2 gün kahve rengi akıntı geldi 3.gün tam kanama oldu. Aha dedim yerleşme kanamasıolmadi
Allah kucagına sağlıkla almayı da nasip etsin benim de iki kuzenim öldü genc yasta cok ağladım inan ölüm her yerde zaten ama cok sevindim adına hayırlı evlat olur inaşllahh bnde en son çare aşılama düşünüyom bakalım nasip. Ne olursaHiç olmadi. Bende trilyonlarca konu açmistim. Tup bebege baslamadan once bir cenaze oldu 1 ay boyunca ne kadar agladim uzuldm olursa olur olmassa olmaz dedim. Daha 1 ay once sevincten catlicaktim tup bebege basliyoruz diye... Herseyi biraktim heyecan bile yapmadim. Cenazeden sonra başladik.. Çok isteksiz basladim hic gücüm yoktu. Kendime dikkat etmedim transfer sonrasi yatmadim hicbir sey yapmadim 4.gunde pozitifi gorene kadar. Ama ben biliyorum ki tup bebek yaptirmasam da o ay hamile kalacaktim tup bebek sadece bir vesile oldu.
Hiç sorunumuzda yoktu. Yani normal iliskiden hamile kalmamam doktorlari bile sasirtiyodu. Tup bebek tutma oranim bile %50 idi.
23 yumurtam toplandi ve son transfer saatine 1 tane kalmişti... tuttu bebişim. Cunku biz bilmiyoruz zamanini. Rabbim biliyo.
Yaa vucutta istiyo bence kendini ona hazırlıyo ama hain rahim olmaz diyoBide erken gebelik belirtsnde gogus agri bide pembe kanama varmis ya resmen yasiyrm pembe kanamayj gircem die strese girdm iki gjn oncede. N adet oldm
Inşallah canim en kısa zamanda tüm bebek isteyenlerin duasi karşılık bulur.Ayy resmen kafayi yedik buraya yazanlara cok gulerdm ben allab nasil burda sohbet etrio buraya yazagm varmis kesin diger ah hamile kalrm ben
Amin jnsallahhh bn daha yeni allahim uzjn zamandr bekleyen jnsanlarada once o hissi yasatsnInşallah canim en kısa zamanda tüm bebek isteyenlerin duasi karşılık bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?