- 8 Kasım 2022
- 709
- 1.204
- 43
- Konu Sahibi eslemderler
-
Çok teşekkürlerCok soguk kanliyim ben, bazi seyler olur insanin tadi kacabilir hayatta hersey istedigimiz gibi olmaz bunlar cok normal seyler. Herseyin gecici oldugunu bilirseniz, cokta takilmazsiniz hayat cokta dert edecek kdr uzun degil ki..
Yoksayin ciddiye almayin gerçekten onemsemeyin.
Stresliyken eşime çatarım, sevmediğim insanlarla (kayınvalidemler) bi aradaykende sessizce otururum, dinlerim, laf düşerse konuşurum, annemlerle mesajlaşırım :)Selam kızlar
Kendinizi en stresli hissettiğiniz anda,neler yapıp iyi hissedebilirsiniz?
Örneğin sevmediğiniz insanlarla belli bir süre vakit geçirmek durumunda kalacaksınız ve kendinizi iyi hissetmek adına ne yaparsınız?
Teşekkürler
Ailece gidicez espiri yapıyorum.Neden tek başına
Annem mesajlaşmaz.Kayınvalidenle ilgilen,eşine bir şey belli etme der.Stresliyken eşime çatarım, sevmediğim insanlarla (kayınvalidemler) bi aradaykende sessizce otururum, dinlerim, laf düşerse konuşurum, annemlerle mesajlaşırım :)
Bir gün konu açarsın.Kayınvalidem bir aylığına yatıya geldi bana diyeAilece gidicez espiri yapıyorum.
Çok teşekkürler
Benim kayınvalidem birgün kalır gider Allah korusun bu aradaBir gün konu açarsın.Kayınvalidem bir aylığına yatıya geldi bana diye
Aaa ne kadar mantıklıBen sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak zorundaysam akıl hastanesine gittiğimi düşünüyorum. Ziyaretçi olarak. Kim ne derse desin aman zaten deli aklı olsa böyle mi olurdu diyorum. Duruma göre cevap veririm tabi ama kendimi böyle teskin ediyorum
İnanılmaz motive oldum şu anOnlar kim paççoooz, ben onların asabını bozarım deyip full enerji, konuşkan, cıvıl cıvıl halimle onları kös kös oturtup, bolca dedikodu malzemesi veririm ellerine
Çok işleyen bir yöntemdir, tavsiye edilir.
Ya sinirden kuduran olacaksınız ya da kudurtan, tarafınızı seçin.
Teşekkür ederim önerileriniz için,çok yardımcı oldunuzBayramda köye gidip eş ailesiyle falanmi geçireceksiniz tatil sürecini
Akışta kalın fazla muhatap olmayın onlarla vakit geçirmek..yanlarında durmayin mutfakta falan oyalanin emin olun daha az stres olursunuz henüz gencsiniz belliki
Zaten belli bir yaştan sonra umursamadan yaşamayı ogreneceksiniz yada birlikte vakit geçirmek istemediğinizi bildireceksiniz sizi strese sokan insanların yüzüne yüzüne soyleceksiniz çekinmeden..en önemli kişinin kendiniz olduğunu kavrayacaksiniz..sizin istekleriniz daha bir önemli olacak..
Ben böyle durumlarda ya çalışıyorum yada evdeysemde hastayım migrenim tuttu falan deyip dahil olmuyorum aile toplantılarına eşimi yolluyorum kızımda isterse gidiyor zaten..sorun olmuyor ..olsada bana ne onların sorunlarından..önce kendimim canım kendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?