Stres yönetiminiz nedir?

Çok teşekkürler

Stresliyken eşime çatarım, sevmediğim insanlarla (kayınvalidemler) bi aradaykende sessizce otururum, dinlerim, laf düşerse konuşurum, annemlerle mesajlaşırım :)

Çok teşekkürler

Ben universitede terapi almistim. Onun tavsiyesi o an bambaska birsey ile ugrasmak ve hic dusunmemek sonra olaylar sakinlesince geri donmek olmustu. Ve tabloya butun olarak bakmayi tavsiye etmisti. Bende bunu iyi beceririm is yerinde fln kriz cikti mi ben gayet rahat olurum millet cosar ben bide onlara kizarim.

Bayramda köye gidip eş ailesiyle falanmi geçireceksiniz tatil sürecini
Akışta kalın fazla muhatap olmayın onlarla vakit geçirmek..yanlarında durmayin mutfakta falan oyalanin emin olun daha az stres olursunuz henüz gencsiniz belliki
Zaten belli bir yaştan sonra umursamadan yaşamayı ogreneceksiniz yada birlikte vakit geçirmek istemediğinizi bildireceksiniz sizi strese sokan insanların yüzüne yüzüne soyleceksiniz çekinmeden..en önemli kişinin kendiniz olduğunu kavrayacaksiniz..sizin istekleriniz daha bir önemli olacak..
Ben böyle durumlarda ya çalışıyorum yada evdeysemde hastayım migrenim tuttu falan deyip dahil olmuyorum aile toplantılarına eşimi yolluyorum kızımda isterse gidiyor zaten..sorun olmuyor ..olsada bana ne onların sorunlarından..önce kendimim canım kendim

Onlar kim paççoooz, ben onların asabını bozarım deyip full enerji, konuşkan, cıvıl cıvıl halimle onları kös kös oturtup, bolca dedikodu malzemesi veririm ellerine
Çok işleyen bir yöntemdir, tavsiye edilir.
Ya sinirden kuduran olacaksınız ya da kudurtan, tarafınızı seçin.

Ben sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak zorundaysam akıl hastanesine gittiğimi düşünüyorum. Ziyaretçi olarak. Kim ne derse desin aman zaten deli aklı olsa böyle mi olurdu diyorum. Duruma göre cevap veririm tabi ama kendimi böyle teskin ediyorum

İnanılmaz motive oldum şu an

Teşekkür ederim önerileriniz için,çok yardımcı oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…