- 30 Mart 2022
- 6.908
- 4.551
- 123
- Konu Sahibi eslemderler
-
Yönetemiyorum. See you byeSelam kızlar
Kendinizi en stresli hissettiğiniz anda,neler yapıp iyi hissedebilirsiniz?
Örneğin sevmediğiniz insanlarla belli bir süre vakit geçirmek durumunda kalacaksınız ve kendinizi iyi hissetmek adına ne yaparsınız?
Teşekkürler
Hiç uğramamış ol burayaYönetemiyorum. See you bye
Bi an gözümün önüne geldiler.Hem de kv-kp,elti,görümce vs tövbe estağfurullahBenim bi arkadaşım vardı. Sinir olduğu insanlarla muhatap olması gerektiğinde onları çıplak ya da sevisirken hayal ediyormuş, içten içe gülmekten sinir filan kalmıyor derdi
Senin durumun daha vahimBen yonetemem stresten gözüm kızarır ve kanar tansiyonum cikar
+1Stres yönetimim yok, tşk.
Ben oyuzden eşimin ailessiyle gorusmuyorumSenin durumun daha vahim
Ben de eskiden çok stresliydim. Bir video da kendinizi kötü hissettiğinizde ya da stres anında gözlerinizi kapatın ve 5 ,10 defa yavaş yavaş Her şey yolunda deyin diyordu heceleyerek. Ne saçma şey dedim. Aaa bir gün uyguladım o an ki duygularım anında rahatladı. Bir süre yaptım, sonra zaten başka tekniklerle kontrol altına aldım. Şu an feriştahı gelse milim oynamaz duygularım. Hiçkimse keyfimden önde değil.Aslında o an durumu iyi yönetiyorum.Öncesinde stres yaşıyorum sadece
Yapamam yapamıyorumİki yüzlü davranmak. Asla yapamam ama bayramda lazım olacak
Kesim çözümBen oyuzden eşimin ailessiyle gorusmuyorum
Allahım bana da nasip etsinBen de eskiden çok stresliydim. Bir video da kendinizi kötü hissettiğinizde ya da stres anında gözlerinizi kapatın ve 5 ,10 defa yavaş yavaş Her şey yolunda deyin diyordu heceleyerek. Ne saçma şey dedim. Aaa bir gün uyguladım o an ki duygularım anında rahatladı. Bir süre yaptım, sonra zaten başka tekniklerle kontrol altına aldım. Şu an feriştahı gelse milim oynamaz duygularım.
Yapamıyorsan aynı ortama girme sıfatına yansıyor ortamın enerjisini düşüyorsunYapamam yapamıyorum
Benim gibi görüşme benceİki yüzlü davranmak. Asla yapamam ama bayramda lazım olacak
Ben mi düşürüyorumYapamıyorsan aynı ortama girme sıfatına yansıyor ortamın enerjisini düşüyorsun
Annesiyle babasıyla görüşüyoruz sadeceBenim gibi görüşme bence
Sen ve benim gibilerBen mi düşürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?