• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stres

Lilo14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
93
34
3
41
Kizlar canim cok sikkin ,derdim su kardesimin kaynansi oldu.ve esim cenazeye gitmek istemedi ,kisa sure once kardesimle kavgamiz oldu konusmuyoruz ve bu konuda esim hakliydi,saygi iyi niyet yok artik arada cunku ben hem uzuldum hemde sitres yaptim bu esime de yansiyo Ve Annem cenazeye gelseydiniz diye kiriliyo bizim altan alnammizi istiyo ben arayip en azindan bas sagligi diliycem ama esin aramak istemiyo banada karismiyo ve benin bu halim aramiza yansiyo nasil? Rahatlamaliyim annem uzuldugu icinde uzuluyorum gitmedigimiz icin*arti gidebilecek durmdada deyiliz farkkli sebmhirlerdeyiz yazim hatalarimin kusuruna bakmayin.

Adam aramak istemıyorsa zorlamayın bnce .

Hiç hoşlanmam zorla birşey yapmaktan . Siz görevinizi yerıne getırın yeter..

Siz arayın eşinizi de zorlamayin . Eşim bayramlarda bazı akrabalarımi sevmez haklı olarak onları aramaz ben ararım bayramlasirim napiyim şimdi bunu stres mi yapiyim :) siz arayın :KK200:

Ben bu tür konularda çok katıyım. Allah korusun sizin anneniz vefat etse ve kaynınızla eltiniz cenazeye gelmese ne düşünürdünüz?
Ölüm anında egolar kalkar, ölüm bu ve bizler de o musalla taşına yatacağız, unutmayalım!

Ben bu tür konularda çok katıyım. Allah korusun sizin anneniz vefat etse ve kaynınızla eltiniz cenazeye gelmese ne düşünürdünüz?
Ölüm anında egolar kalkar, ölüm bu ve bizler de o musalla taşına yatacağız, unutmayalım!
Evet bende oyle dusunuyorum ama esim olanlari unutmuyo buda uzuluyorum haliyle eskisi gibi olalim demiyorum gorevimizi yapalim yeter ama olmuyo ayri is nedniylede bosluk yoktu bu gun onemli seyler hallattik

Evet bende oyle dusunuyorum ama esim olanlari unutmuyo buda uzuluyorum haliyle eskisi gibi olalim demiyorum gorevimizi yapalim yeter ama olmuyo ayri is nedniylede bosluk yoktu bu gun onemli seyler hallattik
İyi de siz kardeşinizin kaynanasıyla mı kavga ettiniz de unutmuyor? Gidin orda akrabalara baş sağlığı dileyin. Bir anne gitmiş bu dünyadan. Kardeşinizin eşi ne de üzgündür.
Merhametsiz insanla asla yaşayamam. Allah kalbine merhamet versin ne diyeyim.

eşi aramıyor kadın napsin bu sebepten dolayı tartışmaya köyü olmaya ne gerek var katı olmakla ne alakası var adam söz dinlemiyor :işsiz:

eşi aramıyor kadın napsin bu sebepten dolayı tartışmaya köyü olmaya ne gerek var katı olmakla ne alakası var adam söz dinlemiyor :işsiz:
İşte eşine böyle anlatabilir. Kötü olsun mu diyorum? Empati yaptırsın bu kadar. Siz kendinizi aynı duruma koyun, mahçup olmaz mıydınız?
Neyse herkes benimle aynı düşünemez. Kolay gele.

İyi de siz kardeşinizin kaynanasıyla mı kavga ettiniz de unutmuyor? Gidin orda akrabalara baş sağlığı dileyin. Bir anne gitmiş bu dünyadan. Kardeşinizin eşi ne de üzgündür.
Merhametsiz insanla asla yaşayamam. Allah kalbine merhamet versin ne diyeyim.
Aksine cok merhmmetlidir ama zaten onlar beni saymiyi herkese haber kendilri verdiler biz niye onlar saymadi diyo biz annemden duyduk zaten diger kardesimi kendiler aramis

Aksine cok merhmmetlidir ama zaten onlar beni saymiyi herkese haber kendilri verdiler biz niye onlar saymadi diyo biz annemden duyduk zaten diger kardesimi kendiler aramis
Boşverin o zaman. Nasıl istiyorsa öyle yapsın.

İşte eşine böyle anlatabilir. Kötü olsun mu diyorum? Empati yaptırsın bu kadar. Siz kendinizi aynı duruma koyun, mahçup olmaz mıydınız?
Neyse herkes benimle aynı düşünemez. Kolay gele.
Hayır canım anlıyorum sizi haklısınız ama adam anlamıyor baş sağlığına gitmeyen bir insan empati kurmasini beklemek yanlış :) saygı ve sevgiyle hoşça kal :KK36::KK24:

Zaten gidebilecek durumda değilmişsiniz bence en azından ikinizin araması kötü günde önemli.
Eşin ile bu konuda istemez ise tartışma ama öner yine de.

Back
X