- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Slm canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıcaklaArkadaşlar bu ay hiç bir ay olmadığı kadar takıldım kaldım.. Sanırım çatlatma iğnesi olduğu için umut oldu içimde. Sürekli aklımda sürekli bir şeyler okuyorum, araştırıyorum. Ben de öyleydim ama şükür ki hamileyim diyenler var sa hikayelerinzii anlatın, olumlama olsun lütfen..
12 aralık canım seninBat ne zamanbende beklemedeyim
Heh iştee gözün aydın sağlıkla olsun canımmBeeen
Catlatma ignesi oldum stres hep vardi ama Hamile kalmistim
Aminnn isteyen herkese inşallahhhhSlm canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıcakla
Hayırlısı olsunninşallah test yapacak mısınız batı mı bekleyeceksinizHayırlısı olsun inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende istiyorum yaklaşık 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Bata 3 gün var
Dusuk yaptim Kuzum simdi gene seninle ayni surecteyimHeh iştee gözün aydın sağlıkla olsun canımmekstra yaptığın bir şeyler oldu mu acaba
Beklicem ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 1 senedir uğraşıyoruz çünküHayırlısı olsunninşallah test yapacak mısınız batı mı bekleyeceksiniz
Ah canımm çok üzüldüm sağlık olsun en azından gerçekten hamile kalabiliyormuşsun bak. İnşallah sağlıkla olmasını nasip etsin bu seferDusuk yaptim Kuzum simdi gene seninle ayni surecteyim
Valla ekstra bisey yapmadim dusunmemeye cok calistim ama basaramadim nasipde varsa oluyor zaten
Insallah pozitif goruruz
Haber edin mutlakaBeklicem ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 1 senedir uğraşıyoruz çünkü
İnşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririzHaber edin mutlaka
6 sında oldum kasımın ama hep gecikiyor canım ne zaman olurum bilmiyorum. Hamile kalmak da istiyorum artık hayırlısı inşallah bu ay olur gebelik testini ne zaman yapsam doğru olur ki. Ama umut ediyom bu aydan..12 aralık canım senin
Ortalama kaç güne oluyorsun bir kaç güne belli olabilir senin canım hadi inşallah6 sında oldum kasımın ama hep gecikiyor canım ne zaman olurum bilmiyorum. Hamile kalmak da istiyorum artık hayırlısı inşallah bu ay olur gebelik testini ne zaman yapsam doğru olur ki. Ama umut ediyom bu aydan..
Strese ragmen hamileyim 3 senedir surekki dusundugum halde hemde ama bu ayki fark son 15 gunum cok yogundu istemsiz yogundu dusunuyordum ama kafamda doluydu baska seylerlede hatta test yaptigim gun negatifi goreyimde dusunmeyeyim diye yapmistimArkadaşlar bu ay hiç bir ay olmadığı kadar takıldım kaldım.. Sanırım çatlatma iğnesi olduğu için umut oldu içimde. Sürekli aklımda sürekli bir şeyler okuyorum, araştırıyorum. Ben de öyleydim ama şükür ki hamileyim diyenler var sa hikayelerinzii anlatın, olumlama olsun lütfen..
40 günde bir felan canım inşallah canım iki üç gün önce erken gebelik testi yaptım yoktu moralim çok bozuldu. Belirti felan da yok. Sen de var mı belirtiOrtalama kaç güne oluyorsun bir kaç güne belli olabilir senin canım hadi inşallah
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla olsunnStrese ragmen hamileyim 3 senedir surekki dusundugum halde hemde ama bu ayki fark son 15 gunum cok yogundu istemsiz yogundu dusunuyordum ama kafamda doluydu baska seylerlede hatta test yaptigim gun negatifi goreyimde dusunmeyeyim diye yapmistim
Ah işte önden test yapmak daha hayal kırıklığı oluyor, yapmayınca da var mı yok mu diye içi içini yiyor insanın. Bitti benim belirtiler ya iğne etkisinden üç beş gün oldu sonrası yok40 günde bir felan canım inşallah canım iki üç gün önce erken gebelik testi yaptım yoktu moralim çok bozuldu. Belirti felan da yok. Sen de var mı belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?