Gebeliğe Hazırlık Strese rağmen hamileyim diyen hamişler.. Bize umut olur musunuz 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynisini soylerdim hep hatta en son su konusmayi yaptik hamile oldugun icinmi dusunmuyorsun hamile olmadigin icinmi dusunuyorsun.Sen bilmiyorsun ama bedenin biliyor hamile oldugunu ve bu yuzden dusunmeyi birakiyor belkide.Cunku daha bir ay oncesinde on yilda gecse benim aklimdan cikmaz adetime gun sayarim diyordum.Belirti arar dururdum.Karnim guruldardi adet olurdum gogsum siserdi adet olurdum.Yine aynilari oldu hicbir degisiklik yasamadim.Ben kendimi hamile kalamayacagima inandirmisim ama her firsatta yok bu ayda olmadi deyip surpriz gibi gelmesini beklerken islemis bilinc altima bu ayki farkim her aklima geldiginde hayir ben saglikliyim ve hamile kalabiliyorum demek oldu vede 5×55 tekniginide yaptim bu konuyla alakali youtubeda bulabilirsiniz adim kadar eminimki ben saglikli bir sekilde hamile kalabiliyorum yazmistim.5 gunun sonunda hamile oldugumu ogrendim birde incir suyu artisi vardi bu sefer..

Ne güzel uzun uzun anlatmışsınız.. Belki de dediğiniz gibi beden kendini ona göre ayarlıyor ama negatif görmek artık her ay daha çok yıpratıyor.. Neler neler denedim olumlamalar motivasyonlar masajlar vs vs.. Tek açıklaması var aslında zamanı değil demek ki o doğru zaman gelmemiş ama özellikle yakın çevrem de okdr hamie haberi duyuyorum ki.. Yanlış anlamayın onlar için seviniyorum ama kendim için daha çok üzülüyorum.. Neden olmuyor diye.. Kendimi boşa yıprattığımı biliyorum ama engel olamıyorum kendime

Bende ayni seyleri yasadim duygularini o kadar iyi anliyorumki..Sen incir suyunu ve 5×55 i dene. Bende cok fazla olumlama meditasyon yaptim ama 5×55 beni ikna etti bence vede zamani varmis gercekten 3 senedir elli kere tup bebek yaptirabilirdim ama yilmadim sabrettim sende sabret olacak sonunda.

ben hikayemi konu açarak anlatacağım insallah çok beklemiştik süresi olmasada bir kişiye bile umut olabilirim diye ve hamile kalırsam anlatacağım yaşadıklarımı diye ama suan daha çok yeni daha doktor kontrolü bile göremedik gördükten sonra ilk isim olacak insallah

Oyyy sağlıkla ilerlesinn inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…