Kanda bu kadar erken sonuc çıkıyor mu? acaba bi kaç gün daha beklesem mi diyorum bi yandan da oyle bir hazırlık yapıyorum ki projeye eger boyle bi durum varsa emeklerim boşa olacak. bazen forumda erken gebelik testi vs seyler goruyorum. onlarda çıkar mı acaba?Şuan varsa kanda çıkar kan verebilirsiniz
ah harika cok teşekkür ederim. Hastaneye gitmek de istemiyorum cunku ya kan vermek biraz benim için zor iş işlem tansiyonum düşüyor yanımda birisi olması lazım. Şimdi de kimseye söyleyemedim 4 senedir evli oldugumuz için cok hevesli cevremdeki herkesPredictor early gebelik testi ile 10/11 günden sonra çıkıyor .. eczanelerde satılıyor.
Stres yapmayın vakti geldiyse o da gelmiştirah harika cok teşekkür ederim. Hastaneye gitmek de istemiyorum cunku ya kan vermek biraz benim için zor iş işlem tansiyonum düşüyor yanımda birisi olması lazım. Şimdi de kimseye söyleyemedim 4 senedir evli oldugumuz için cok hevesli cevremdeki herkes
Ah süper çok teşekkür ederim. onu da söyleyeyim hatta Predictor early de alayım garanti olsunDays comfort 6 gun öncesi testi alın . %98 doğru sonuç veriyor
İnsallah cok teşekkür ederimStres yapmayın vakti geldiyse o da gelmiştirGönlünüzdeki gibi olsun inşallah, yaptıktan sonra buraya atarsanız keskin gözlerimizle inceleriz beraberce
O markayı bilmiyorum ama bunun öncesini gösterdiğini Biliorum . Transferimin 3. Günü herkes imkansız demesine rağmen test doğru gosterdıAh süper çok teşekkür ederim. onu da söyleyeyim hatta Predictor early de alayım garanti olsun
Ayy ne güzel saglıkla alın kucağınızaO markayı bilmiyorum ama bunun öncesini gösterdiğini Biliorum . Transferimin 3. Günü herkes imkansız demesine rağmen test doğru gosterdı
Çıkar evet ben kaset testte 11 gün sonra öğrenmiştim kaldı ki kana geçmeyen hcg kaset testte hiç çıkmazdıKanda bu kadar erken sonuc çıkıyor mu? acaba bi kaç gün daha beklesem mi diyorum bi yandan da oyle bir hazırlık yapıyorum ki projeye eger boyle bi durum varsa emeklerim boşa olacak. bazen forumda erken gebelik testi vs seyler goruyorum. onlarda çıkar mı acaba?
Kaset test nedir pekiÇıkar evet ben kaset testte 11 gün sonra öğrenmiştim kaldı ki kana geçmeyen hcg kaset testte hiç çıkmazdı
Küçük testler varya onlar erken gebelik testleri değilde diğerleri işteKaset test nedir peki
Aşkitom senin bebişler ikiz ondan erken çıkmıştır 3. günde maşallah annesini mutlu etmek istemişler. Doğuma da az kaldıO markayı bilmiyorum ama bunun öncesini gösterdiğini Biliorum . Transferimin 3. Günü herkes imkansız demesine rağmen test doğru gosterdı
Doğuma ben az kaldı dedikçe onlar gelmemekte ısrar ediyorlarAşkitom senin bebişler ikiz ondan erken çıkmıştır 3. günde maşallah annesini mutlu etmek istemişler. Doğuma da az kaldı
İkizlerin kalması cok cok daha iyi diye biliyorum. Arkadasımın ikizleri oldu baya geç olmasına ragmen kilodan kaynaklı küvezde kaldılar.Doğuma ben az kaldı dedikçe onlar gelmemekte ısrar ediyorlargüya ikizler çok durmaz dediler ama yok gelen giden .
Benımde çatlatma iğnesi yapılmıştı ondan hep şüphede kaldıkbide biri bi hafta geride o sonradan tutunmuş :)
Amin inşAllah :) sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :)İkizlerin kalması cok cok daha iyi diye biliyorum. Arkadasımın ikizleri oldu baya geç olmasına ragmen kilodan kaynaklı küvezde kaldılar.Genelde oluyormus ama ikizlerde sanırım. saglıkla gelsin insallah
En hayırlı zamanda gelsinler canım benimDoğuma ben az kaldı dedikçe onlar gelmemekte ısrar ediyorlargüya ikizler çok durmaz dediler ama yok gelen giden .
Benımde çatlatma iğnesi yapılmıştı ondan hep şüphede kaldıkbide biri bi hafta geride o sonradan tutunmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?