Stresim tavan durumda..

kızlar yaptım hemen boyle oldu ama bekletiyorum su an bi15 dk oyle yazıyordu yok dimi bişi bence yok

Eklentiler

• tempImagef71oU7.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu test adetten 6 gün önceye kadar gösteriyormuş, mantıken olmuş olsa daha belirgin olması beklenirdi ama yine de son hali varsa atar mısınız sizi hamile edicez kafaya koyduk
kesin yok bence gibi hahhah allahım isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• tempImageccq1HU.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 39
Negatif görünüyor ama test yapabilmek için sıvı tüketimini arttırdım dediniz sanki. Tam emin olmak için sabah ilk idrarla yapın, o zaman b-hcg konsantrasyonu daha fazla oluyor, en net öyle anlaşılır.

Evet negatif gibi görünüyor ; inşallah dilediğiniz zamanda olurr
İnsallah iş olayları olmasa bu kadar gerilmezdim ama kariyerim için önemli bir adım. İnsallah oraya geçtikten sonraki sene dusunuyorum

Negatif görünüyor ama test yapabilmek için sıvı tüketimini arttırdım dediniz sanki. Tam emin olmak için sabah ilk idrarla yapın, o zaman b-hcg konsantrasyonu daha fazla oluyor, en net öyle anlaşılır.
Şimdilik stresim biraz azaldı bakalım regl olmazsam zaten direk hastaneye giderim muhtemelen. Teşekkür ederim.

Merhaba kaç yaşındasınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…