• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresli geçen hayat

Mirayy01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
4
1
1
30
Merhabalar size birşey sormak istiyorum benim 1,5 yaşında bir kızım var bugün tekrar hamile olduğunu öğrendim ama bu hamilelik bilerek isteyerek bir hamilelik deil annene çıtladım bana çok kızdı eğer öyle birşey olursa beni yabancı bil sizce ben yapmalıyım

Hayırlı olsun canim.
Annen niye böyle bir tavir aldi? Bebek doğana kadar kiziniz hemen hemen2,5 yaşına gelecek. Bence ideal

Çok saoln Erkenmiş hemen nedn oluyomuş

Bence erken değil.
Kiziniza annenizmi bakiyor?
Maddi sikintiniz filan yoksa bence gercekdende ideal.
Benim ablamla aramda 6 yaş var. Çocukken hic oynayamadik. 20li yaşlardan sonra aramiz isindi.
2,5 yil fark cok güzel aslında

Bence erken değil.
Kiziniza annenizmi bakiyor?
Maddi sikintiniz filan yoksa bence gercekdende ideal.
Benim ablamla aramda 6 yaş var. Çocukken hic oynayamadik. 20li yaşlardan sonra aramiz isindi.
2,5 yil fark cok güzel aslında
Yoo eşim memur maddi durumumuz çok iyi kızımada ben bakyom zatn annmelerle ayrı şehirlerde yaşıyoruz

Yoo eşim memur maddi durumumuz çok iyi kızımada ben bakyom zatn annmelerle ayrı şehirlerde yaşıyoruz

Ahhh, ozaman annenin tavri baya yersiz olmuş.
Bende sakin bir zamanda yeniden konuş.
Sakin kafana takma. Sakin ve stressiz gecirmeye çalış gebeliğini

O nasil bi tavirki?
Benim annem bana boyle dese inanki o beni arayip sorana kadar aramam
Allah vermis hayir o neden boyle bi tepki veriyo anlamadim
Ben 6ayliyke evliydim ama evliligim oturmamisti annem hamile oldugumu duyunca istemiyodu biliyorum, ama asla boyle bise demedi ayrildim geldim cocuk dogunca hic bizamanda yuzume vurmadi

Back
X