fıyatı bende bılmyorumkı tatlım sıgortasız ne kadardır
ama baya tuzludur onu bılıyorum bıde tahlıl ıstıyo onun parası var.
Allah korusun suan bebegıme yada bana bısey olsa ne yaparız bılmem dua etmekten baska carem yok yıkıldım ben bugun
bos beleş ınsanların bıle sogortası yapılıyo zora gırmek ıcınmı okuduk bız bıde okadar okuyosun heryer deneyımlı ıstıyo bu adam calısmadan nasıl deneyım kazancak!
bebegıme acıyorum ya ıcım cok doldu bugun aglıyorum suan
ya bebegım sıkıntıdaysa oyuzden boyle kötu bı agrım varsa dıyorum gıdıp ögrenemedım heyecanla yarını beklıyodum oglumu gorcektım kac kılo aldı dıye merak edıyodum yıkıldım resmen
esha dur canim telas yapma agri tum hamilelerde olan birsey merak etme benim oglum iri oldugundan sol tarafimdaki zara zarar vermisti ne agrilar cekdim ne yata bildim ne oturabildim bebek dogdukdan sonrada cok agrilarim oldu hepsi gecti gitti 3.numarada bobreklerim susuz kaldi felaket agrilar cekdim drlar serum ustune serum taktilar banamisin demedi o halde eve gonderdiler baska birsey yapamayiz cok tehlikeli bebek icin dediler hemde turkiyedeydim hamileyken ozel hastane tam bir rezalet cikdi dogru duzgun ilgilenmediler bile paramla rezil olmak derlerdi o gun ogrenmis oldum bu lafin gercegini yasayarak daha 1 aylik hamileyim yeri gogu inletiyorum sancim var su geliyor diye sag tarfimi kimildatamiyorum ozel hastanedeki nobetci bayan diyorki ultrason bolumu kapandi test simdi ben alirim sabah acilcak o bolum saka gibi ya esimde bagirdi en son bence siz bu hastaneyi kapatin yazik gunah insanlarda birsey sanip gelmesin baridevlete gittim oda baska hastanenin testlerine bakdi soyle gicik gicik bobrek kanamasi bu hasta hemen ambulansla baska hastaneye dedi ordan baska hastaneye gittik dr sok oldu ne bobrek kanamasi sacma sapan hastayi panik etme o kadar bobrek susuz kalmis o aci veriyor dedi yine serum takildi tam bir rezaletlik yasadim baygin baygin dolasdim durdum turkiyede fazla kalacakdim esim dedi kalk gidiyoruz bu ne ya gideriz evimize pasa pasa gidersin hastanene bebekde rahat rahat saglikli dogar kalktik geldik ama malesef burdada serum harici ayni tedavi hicbir farki yoktu sadece ilgi fazlaydi ayni acilari yine cekdim yineee cekdim bebek dogunca ohhhh beeee kuzum ne cekdirdin anacina simdi sakkkklatmam lazim totona iki tanecik dedim ama cokkkk tattliii teyzesi kiyamadi anasi korkma canim hemen hemen herkesde oluyor agrilar stres yapma hepsi gelip gececek sonundaki hediyen cok guzel olacak bakmaya koklamaya doyamayacaksin
canım benımde hıc agrım olmamıstı boyle oyuzden korktum dedım acaba ters gıden bısey mı var :26: senın tosuncugun kılosu agrı yapmıs masallah kılodan olsunda cekerım agrıyı :) gıttıgın hastane nasılmıs oyle ya gercekten paraylada rezıl edıyolar ınsanı onlardakı hava kımsede yok hele devlet hastanesı bnde bıkere gıttım acılıne doktorun tavrını bı görceksın o sınırımle parcalıycaktım orda dedım bıda gelmem buraya. senın doktorda atmıs kafadan böbrekte kanama olsa ınsan ayakta durabılır mıbasından atcak ya yalanlara bak. bı dogursamda koklasam son aylar gercekten zor gecıyo benım mıdem bıle bulanmamıstı hıc bı belırtım yoktu oakadr rahattım ama sonradan cıktı enfeksıyon mantar kan dusuklugu vs. bıde kontrolum vardı bugun gıdemedımde oyle oturdum kaldım evde dogururum artık
tatlım aynen öyle boş beleş insanların yaptırıyorlar sigortalarını
onlar hiçbir sıkıntıya düşmüyorlar
onca yıl oku, emek harca sen sonra da böyle bi duruma düş öff yaaa
üzmemeye çalış tatlım kendini nolur, mümkün değil biliyorum tabi
bebişi düşün ama lütfen, sen ağlarsan o da üzülür
çalışanın tecrübelisi hiçbir yerde çalıştırılmayınca bulunmuyor maalesef
mezun olunca bende aynısını düşünmüştüm, nereye gitsen tecrübe diyorlar ama çalışmana izin vermediklerinde tecrübe kazanamıyorsun
Yavrum tam da doğuma az kaldı yaaa
çözmeleri lazım bu problemi en kısa zamanda
yoksa böyle korkularla yaşanmaz ki
epey tuzludur muhtemelen, offf offf bişey demişler mi şu zamana çözülür falan diye
ama ama ama ben böyle giderse iki türlü de doğuramayacam içimde tutacam
ıyyyyyyyyyyyyy bögggggggggggg öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
çok fena oldum daha şimdiden
inşallah öyledir be zirvecim..valla bu mide, reflü, öksürük bunalttı beni..
çok berbat bir şey..hani eski dönemlerde olursun da usg olmaz anlarım..ama salak kadın yukarıdan bakmışsın..nst'de sancı yoki sonra da alltan vajinal usg ile bakmışsın..niye elle daldın..hem de iki parmakla..geberiyorum sandım valla..dışarıda kocam var sesimi duymuş bağırınca..
kızlar canlarım günaydın..
dün çok köt bir gün geçirdim sabaha kadar..boğazım durmadan aktı aktı, öksürük krizine girdim..ağladım sızladım..kustum..gene gitmedik eşim geç geldi diye hastaneye..sabaha kadar öksürdüm..artık bu çocupun bu kadar hırpalanamaya dayanacağını sanmıyorum gerçektenyoruldum..tıbbı eksikliklerden baştan savmalardan da bıktım..Rabbim dedim oturayım evimde artık ölürsem ölürüm..gerçekten şaka maka dayanamıyorum..bizimkiler de gelmiyor yanıma..artık kimseden bir şey beklemeyeceğim...çok yoruldum zira..
esah canım çok okuyamadım öksüsük krizlerinden ama hiç merak etme Allah bebişi ve sizi ortada koymaz..inan buna..stresini ve sana devlet acilinde burada konuştuğumuz kadarı ile nasıl davranlacağını iyi biliyorum..ama çaresizlik paran olsa da olmasa da aynı..bu ülkede insanın bir öenmi yok bence..Allah'ın sayılı kulu karşına çıkacak da seninle ilgilenecek..mucize gb..inşallah Allah sayılı günlerimizi çabucak geçirtir bize..bebişlere bir şey olmadan devam ederiz yolumuza..
zirsizdeli canım benim..inan bu halde okuymadım bile son yazdıklarını..şimid bir çorba içmeye çalışıp kendi başıma bu ağrı ile üniversiteye gideceğim..eşim saat 4'te geldiğinde beraber sonuçlarla dra gideriz artık..direk beslenmem sıfır lütfen serum verin diyeceğim ama esşim işe gidiyor işte nasıl her gün gidip en az iki serum alacağız bilemiyorum..orada kalmam gerekecek..eşim tek başına nasıl gidip gelip ilgilenecek benimle..
yok esha bebişin büyüdü artık..ve sağ ya da sola toto yaslıyor o zaman sağ ya da sola bıçak gb ağrılar giriyor..dün bende çok acı çektim sabah da..hiç üzme kendini..aynı şeyler yaşadıklarımız.. beöbrekte kanama olsa bu kadar acı çekmezsin merak etme..kardeşimden biliyorum..bu bebeğin içeride organlara yaptığı baskı ile ilgili biraz...
kızlar canlarım günaydın..
dün çok köt bir gün geçirdim sabaha kadar..boğazım durmadan aktı aktı, öksürük krizine girdim..ağladım sızladım..kustum..gene gitmedik eşim geç geldi diye hastaneye..sabaha kadar öksürdüm..artık bu çocupun bu kadar hırpalanamaya dayanacağını sanmıyorum gerçektenyoruldum..tıbbı eksikliklerden baştan savmalardan da bıktım..Rabbim dedim oturayım evimde artık ölürsem ölürüm..gerçekten şaka maka dayanamıyorum..bizimkiler de gelmiyor yanıma..artık kimseden bir şey beklemeyeceğim...çok yoruldum zira..
esah canım çok okuyamadım öksüsük krizlerinden ama hiç merak etme Allah bebişi ve sizi ortada koymaz..inan buna..stresini ve sana devlet acilinde burada konuştuğumuz kadarı ile nasıl davranlacağını iyi biliyorum..ama çaresizlik paran olsa da olmasa da aynı..bu ülkede insanın bir öenmi yok bence..Allah'ın sayılı kulu karşına çıkacak da seninle ilgilenecek..mucize gb..inşallah Allah sayılı günlerimizi çabucak geçirtir bize..bebişlere bir şey olmadan devam ederiz yolumuza..
zirsizdeli canım benim..inan bu halde okuymadım bile son yazdıklarını..şimid bir çorba içmeye çalışıp kendi başıma bu ağrı ile üniversiteye gideceğim..eşim saat 4'te geldiğinde beraber sonuçlarla dra gideriz artık..direk beslenmem sıfır lütfen serum verin diyeceğim ama esşim işe gidiyor işte nasıl her gün gidip en az iki serum alacağız bilemiyorum..orada kalmam gerekecek..eşim tek başına nasıl gidip gelip ilgilenecek benimle..
esha dur canim telas yapma agri tum hamilelerde olan birsey merak etme benim oglum iri oldugundan sol tarafimdaki zara zarar vermisti ne agrilar cekdim ne yata bildim ne oturabildim bebek dogdukdan sonrada cok agrilarim oldu hepsi gecti gitti 3.numarada bobreklerim susuz kaldi felaket agrilar cekdim drlar serum ustune serum taktilar banamisin demedi o halde eve gonderdiler baska birsey yapamayiz cok tehlikeli bebek icin dediler hemde turkiyedeydim hamileyken ozel hastane tam bir rezalet cikdi dogru duzgun ilgilenmediler bile paramla rezil olmak derlerdi o gun ogrenmis oldum bu lafin gercegini yasayarak daha 1 aylik hamileyim yeri gogu inletiyorum sancim var su geliyor diye sag tarfimi kimildatamiyorum ozel hastanedeki nobetci bayan diyorki ultrason bolumu kapandi test simdi ben alirim sabah acilcak o bolum saka gibi ya esimde bagirdi en son bence siz bu hastaneyi kapatin yazik gunah insanlarda birsey sanip gelmesin baridevlete gittim oda baska hastanenin testlerine bakdi soyle gicik gicik bobrek kanamasi bu hasta hemen ambulansla baska hastaneye dedi ordan baska hastaneye gittik dr sok oldu ne bobrek kanamasi sacma sapan hastayi panik etme o kadar bobrek susuz kalmis o aci veriyor dedi yine serum takildi tam bir rezaletlik yasadim baygin baygin dolasdim durdum turkiyede fazla kalacakdim esim dedi kalk gidiyoruz bu ne ya gideriz evimize pasa pasa gidersin hastanene bebekde rahat rahat saglikli dogar kalktik geldik ama malesef burdada serum harici ayni tedavi hicbir farki yoktu sadece ilgi fazlaydi ayni acilari yine cekdim yineee cekdim bebek dogunca ohhhh beeee kuzum ne cekdirdin anacina simdi sakkkklatmam lazim totona iki tanecik dedim ama cokkkk tattliii teyzesi kiyamadi anasi korkma canim hemen hemen herkesde oluyor agrilar stres yapma hepsi gelip gececek sonundaki hediyen cok guzel olacak bakmaya koklamaya doyamayacaksin
tatlım aynen öyle boş beleş insanların yaptırıyorlar sigortalarını
onlar hiçbir sıkıntıya düşmüyorlar
onca yıl oku, emek harca sen sonra da böyle bi duruma düş öff yaaa
üzmemeye çalış tatlım kendini nolur, mümkün değil biliyorum tabi
bebişi düşün ama lütfen, sen ağlarsan o da üzülür
çalışanın tecrübelisi hiçbir yerde çalıştırılmayınca bulunmuyor maalesef
mezun olunca bende aynısını düşünmüştüm, nereye gitsen tecrübe diyorlar ama çalışmana izin vermediklerinde tecrübe kazanamıyorsun
moiraia arapca cok zor birde girtlakdan konusunca bazen soruyorum cocuklara bogazinin aciyormu diye sanki birisi girtlakliyormus gibi geliyor benim babam arapca ogretmeni anadili gibi arapcasi ama gel gelelim hicbir cocugu arapca bilmiyor ilk esim istedi arapcayi bende istemiyerek kabul ettim kizimin azicik italyanca biliyor onda ilerlesin istedim esimde yok tatlim ingilizce turkce zaten guzel diller bence eksik olan dinimizin dili arapca dedi oyle deyince banada mantikli geldi kabul ettim bugun iyiki etmisim dedim mesala gecen trenle gidiyoruz yanimda 2 bayan oturuyor bana baktilar biri sordu ingilizce arapmisin arapca biliyormusun diye yok dedim ben turkum sonra bunlar konusmaya basladilar kizim yanima yaklasti kulagima fisildadi anne senin hakkinda konusuyorlar ahanda ben anladim zaten kizim bakmalarinda hayir yok ne konusuyorlar dedim kizim tek tek tercume etti oyle boyle inerken dedimki kizim arapca deki teyze baskalarinin isine karismayin kendi isinize bakin bir zahmet kizim derdemez dumar oldular cok komikdi cooooookkkkkkbak iyi yanlarida cikmaya basladi ustelik yiyecek alirken dusunmuyorum okuyun bakayim surda arapca ne yaziyor diyorum oglum hemen butun yiyecekler helalmis anne diyor rahatlikla yiyorum icim rahat ede ede
zaten sag tarafım daha şişkin orda totosu heralde. hep sag tarafımda solu sevmıyo oğlum. ahh teyzesı evde dogururum ben artık :/
tatlımm cok gecmıs olsun neolcak boyle ya bebegın dayanır merak etme o neler atlattı annesı kadar guclu o kerata ama neden fayda etmıyo hıc bısey gercekten yetersızlıkten kaynaklı moralınıde ıyıce dusurup bebiş bide ondan etkılenmesın kıyamamsöyle guzel bı kahvaltı yapsan yumurta fılan yesen zorlada olsa olmaz mı :26: bu öksürük gecemedi gitti ıhlamur fılan ıcmedın mı ? pekmez al sabahları ac karnına benım o gecırıyodu bı denesen canım ? hem oğlusada kan yapar. sonucları aldıgında haber ver ama kötü bişey cıkmaz tek kotu olan adam gıbı ılac verıpte ıyılestırememelerı bak bende gıdemıyorum hastaneye bebegımın kılosunu beklıyodum merakla nasıl olmus dıye heyecanlanıyodum sımdı otuyorum evde bebegımde Allaha emanet..
benim de sağda vucudu..solu hiçsevmiyor..zaten çok hareket etmez..bir sola dönersem rahatszı olur öyle.bence seninki de kilolu esha, eğer bir yere dayıyorsa kendini ve ağrı yapıyorsa böyle diyorum..zaten sag tarafım daha şişkin orda totosu heralde. hep sag tarafımda solu sevmıyo oğlum. ahh teyzesı evde dogururum ben artık :/
Allah'ım şu sayılı günlerini bir an önce geçirsin canım geçirsinde bebişini al kucağına rahat rahat böbreklerinin tedavisini gör çok geçmiş olsun dualarım seninle
Canım öyle kötü konuşacam ki şimdi canım, susayım en iyisi
banlanırım o kadar ağır konuşacam
ne demek sorunlu hamilelerle uğraşmak istememek yaaa, Allahın verdiği bir durum bu
hepimizin hamileliği sorunsuz gidecek diye bişey yok
ihtiyacımız var anlayışlı insanlara, doktorcuğu dövüp dövüp tüm doktorlara karşı olan hırsımı alasım var
özellikle stresli hamişlere kötü davrananlardan nefret ediyorum
özelden bekliyorum mesajını tatlım
Canım aile hekimleri de kolayını bulmuş, biz müdehale edemeyiz doktorunuza gidin diye
benimki afedersin yaymış poposunu kanepe de yatıyor ne zaman gitsem
uyandırıyorum resmen her gidişimde, kadın o kadar rahat ki
serum iyi gelir canım, olursa sağlık ocağında bağlat
canım valla ben bi kaç gündür yiyemiyorum yaaa anladım yemenin ne kıymetli olduğunu
Allahım yardımcın olsun, çok zor yiyememek
canımmmm ihmal etmemelisin gitmelisin artık doktora
kbb uzmanı belki göğüs daralmana çözüm bulacak
ben de göğüs hastalıklarına gidecem bu gidişle, astımdan mı nefesim kesiliyo, faranjitten mi yoksa bebekten mi diye
cumartesi gideceğiz kısmetse mardine muayeneye
tatlım İstanbula gelsem yaklaşmış oluruz cidden, şimdi resmen çapraz olarak en uç noktalardayız
24 saatten fazla mesafe var aramızda şaka gibi
kocişini tebrik ederim valla aklını başına almış
ilgilensin, nazlasın karıcığını
çok kıymetlidir bizim Morişimiz, kocası da olsa kimsenin üzmesine izin vermeyiz
inşallah zirvecim..hergün sayıyorum günleri..diyorum çapraz ateşte kaldım..hem üstten , hem yemek yiyemiyorum kusuyorum hem de böbrekler...ne ypacam bilemedim..evden çıkamıyorum yürüyemediğim için..öyle kuş gb eşimi bekliyorum..Allah senin gb biizm de bebişleri kucaklamamıza yardım etsin inşallah..
sana sezaryende sondayı soracaktım..takarlarken epiduralli takyorlar de mi? acııyorlar mı yoksa..valla o da korkutucu :/
yok ya ne epidurali çatala yatıyorsun takıyorlar sanki kalçadan iğne yapıyorlarmış kadar acıyor korkma yani bende çok korkuyordum ama acımıyor hiç bana epidural yapamıyolar genel anestezi ile ameliyat oldum epidurali pek önermiyorlar çok fena baş ağrısı yapıyormuş
yok ya ne epidurali çatala yatıyorsun takıyorlar sanki kalçadan iğne yapıyorlarmış kadar acıyor korkma yani bende çok korkuyordum ama acımıyor hiç bana epidural yapamıyolar genel anestezi ile ameliyat oldum epidurali pek önermiyorlar çok fena baş ağrısı yapıyormuş
zirvecim canım bende epidural düşünüyorum ama eğer işin ehli olmazsa sorun çıkabiliyormuş sakat kalmak gibi yada nebileyim daha farklı sorunlar.ya birde kızlar ben hamiş olmadan önce gittiğim muayenelerde doktor bana senin çatın dar sen hamile kalsan bile normal doğum yapamazsın demişti şimdi buradaki doktora söylüyorum onun dediğini biraz fırçalar gibi oldu kadın alla allaa neredende bilmiş daha hamile kalmadan doğumunun şeklini demişti son ayda bakarız açılıp açılmayacağına karar veririrz demişti sizce bunu önceden bilebilirler mi senin başından geçti nasılsa beni bir aydınlatabilir misin canım :18: birde ben hiç duymamıştım sezaryende sonta işini
zirvecim canım bende epidural düşünüyorum ama eğer işin ehli olmazsa sorun çıkabiliyormuş sakat kalmak gibi yada nebileyim daha farklı sorunlar.ya birde kızlar ben hamiş olmadan önce gittiğim muayenelerde doktor bana senin çatın dar sen hamile kalsan bile normal doğum yapamazsın demişti şimdi buradaki doktora söylüyorum onun dediğini biraz fırçalar gibi oldu kadın alla allaa neredende bilmiş daha hamile kalmadan doğumunun şeklini demişti son ayda bakarız açılıp açılmayacağına karar veririrz demişti sizce bunu önceden bilebilirler mi senin başından geçti nasılsa beni bir aydınlatabilir misin canım :18: birde ben hiç duymamıştım sezaryende sonta işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?