Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Yavrum tam da doğuma az kaldı yaaa
çözmeleri lazım bu problemi en kısa zamanda
yoksa böyle korkularla yaşanmaz ki
epey tuzludur muhtemelen, offf offf bişey demişler mi şu zamana çözülür falan diye

tatlım aynen öyle boş beleş insanların yaptırıyorlar sigortalarını
onlar hiçbir sıkıntıya düşmüyorlar
onca yıl oku, emek harca sen sonra da böyle bi duruma düş öff yaaa
üzmemeye çalış tatlım kendini nolur, mümkün değil biliyorum tabi
bebişi düşün ama lütfen, sen ağlarsan o da üzülür
çalışanın tecrübelisi hiçbir yerde çalıştırılmayınca bulunmuyor maalesef
mezun olunca bende aynısını düşünmüştüm, nereye gitsen tecrübe diyorlar ama çalışmana izin vermediklerinde tecrübe kazanamıyorsun

ya bebegım sıkıntıdaysa oyuzden boyle kötu bı agrım varsa dıyorum gıdıp ögrenemedım heyecanla yarını beklıyodum oglumu gorcektım kac kılo aldı dıye merak edıyodum yıkıldım resmen

esha dur canim telas yapma agri tum hamilelerde olan birsey merak etme benim oglum iri oldugundan sol tarafimdaki zara zarar vermisti ne agrilar cekdim ne yata bildim ne oturabildim bebek dogdukdan sonrada cok agrilarim oldu hepsi gecti gitti 3.numarada bobreklerim susuz kaldi felaket agrilar cekdim drlar serum ustune serum taktilar banamisin demedi o halde eve gonderdiler baska birsey yapamayiz cok tehlikeli bebek icin dediler hemde turkiyedeydim hamileyken ozel hastane tam bir rezalet cikdi dogru duzgun ilgilenmediler bile paramla rezil olmak derlerdi o gun ogrenmis oldum bu lafin gercegini yasayarak daha 1 aylik hamileyim yeri gogu inletiyorum sancim var su geliyor diye sag tarfimi kimildatamiyorum ozel hastanedeki nobetci bayan diyorki ultrason bolumu kapandi test simdi ben alirim sabah acilcak o bolum saka gibi ya esimde bagirdi en son bence siz bu hastaneyi kapatin yazik gunah insanlarda birsey sanip gelmesin bari devlete gittim oda baska hastanenin testlerine bakdi soyle gicik gicik bobrek kanamasi bu hasta hemen ambulansla baska hastaneye dedi ordan baska hastaneye gittik dr sok oldu ne bobrek kanamasi sacma sapan hastayi panik etme o kadar bobrek susuz kalmis o aci veriyor dedi yine serum takildi tam bir rezaletlik yasadim baygin baygin dolasdim durdum turkiyede fazla kalacakdim esim dedi kalk gidiyoruz bu ne ya gideriz evimize pasa pasa gidersin hastanene bebekde rahat rahat saglikli dogar kalktik geldik ama malesef burdada serum harici ayni tedavi hicbir farki yoktu sadece ilgi fazlaydi ayni acilari yine cekdim yineee cekdim bebek dogunca ohhhh beeee kuzum ne cekdirdin anacina simdi sakkkklatmam lazim totona iki tanecik dedim ama cokkkk tattliii teyzesi kiyamadi anasi korkma canim hemen hemen herkesde oluyor agrilar stres yapma hepsi gelip gececek sonundaki hediyen cok guzel olacak bakmaya koklamaya doyamayacaksin

canım benımde hıc agrım olmamıstı boyle oyuzden korktum dedım acaba ters gıden bısey mı var :26: senın tosuncugun kılosu agrı yapmıs masallah kılodan olsunda cekerım agrıyı :) gıttıgın hastane nasılmıs oyle ya gercekten paraylada rezıl edıyolar ınsanı onlardakı hava kımsede yok hele devlet hastanesı bnde bıkere gıttım acılıne doktorun tavrını bı görceksın o sınırımle parcalıycaktım orda dedım bıda gelmem buraya. senın doktorda atmıs kafadan böbrekte kanama olsa ınsan ayakta durabılır mı basından atcak ya yalanlara bak. bı dogursamda koklasam son aylar gercekten zor gecıyo benım mıdem bıle bulanmamıstı hıc bı belırtım yoktu oakadr rahattım ama sonradan cıktı enfeksıyon mantar kan dusuklugu vs. bıde kontrolum vardı bugun gıdemedımde oyle oturdum kaldım evde dogururum artık

kızlar canlarım günaydın..

dün çok köt bir gün geçirdim sabaha kadar..boğazım durmadan aktı aktı, öksürük krizine girdim..ağladım sızladım..kustum..gene gitmedik eşim geç geldi diye hastaneye..sabaha kadar öksürdüm..artık bu çocupun bu kadar hırpalanamaya dayanacağını sanmıyorum gerçekten yoruldum..tıbbı eksikliklerden baştan savmalardan da bıktım..Rabbim dedim oturayım evimde artık ölürsem ölürüm..gerçekten şaka maka dayanamıyorum..bizimkiler de gelmiyor yanıma..artık kimseden bir şey beklemeyeceğim...çok yoruldum zira..

esah canım çok okuyamadım öksüsük krizlerinden ama hiç merak etme Allah bebişi ve sizi ortada koymaz..inan buna..stresini ve sana devlet acilinde burada konuştuğumuz kadarı ile nasıl davranlacağını iyi biliyorum..ama çaresizlik paran olsa da olmasa da aynı..bu ülkede insanın bir öenmi yok bence..Allah'ın sayılı kulu karşına çıkacak da seninle ilgilenecek..mucize gb..inşallah Allah sayılı günlerimizi çabucak geçirtir bize..bebişlere bir şey olmadan devam ederiz yolumuza..

zirsizdeli canım benim..inan bu halde okuymadım bile son yazdıklarını..şimid bir çorba içmeye çalışıp kendi başıma bu ağrı ile üniversiteye gideceğim..eşim saat 4'te geldiğinde beraber sonuçlarla dra gideriz artık..direk beslenmem sıfır lütfen serum verin diyeceğim ama esşim işe gidiyor işte nasıl her gün gidip en az iki serum alacağız bilemiyorum..orada kalmam gerekecek..eşim tek başına nasıl gidip gelip ilgilenecek benimle..

yok esha bebişin büyüdü artık..ve sağ ya da sola toto yaslıyor o zaman sağ ya da sola bıçak gb ağrılar giriyor..dün bende çok acı çektim sabah da..hiç üzme kendini..aynı şeyler yaşadıklarımız.. beöbrekte kanama olsa bu kadar acı çekmezsin merak etme..kardeşimden biliyorum..bu bebeğin içeride organlara yaptığı baskı ile ilgili biraz...

Son düzenleme:

yani böyle sacmalık hıcbır yerde olmaz elalemın ulkesınde yenı mezun ararlar iş tecrubesı kazansın dıye bızım burdada tam tersı 70 yasına kadar hayvan gıbı calıscan hayata yenı baslayanlarda mal gıbı ış arayacak. emeklı yapsana yası gelenıde bı bosluk olsun bızde bı atanalım. ama kazancam kpssyı hele dunden sonra özel sektore baya bi sövdüm ayıptır söylemesi.

Yavrum tam da doğuma az kaldı yaaa
çözmeleri lazım bu problemi en kısa zamanda
yoksa böyle korkularla yaşanmaz ki
epey tuzludur muhtemelen, offf offf bişey demişler mi şu zamana çözülür falan diye

doguma baya olsa bukadar sorun yapmazdm derdım hallolur dıye ama surda ne kaldı kasımda bıle dogurabılrım.
eşim sormus muhasebeyle göruşup halletcez demıs ama kımbılır nezman hallederler eşimde sinirlendi bebek olmasa cıkcak sırf oğluş için duruyo Allah sonumuzu hayır etsin tatlım.

ama ama ama ben böyle giderse iki türlü de doğuramayacam içimde tutacam

ahhh ahhhh durmuyorlar vakti gelince çıkıcammm diyorlar

ıyyyyyyyyyyyyy bögggggggggggg öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
çok fena oldum daha şimdiden

ben aklıma geldikçe hala fena oluyrum

inşallah öyledir be zirvecim..valla bu mide, reflü, öksürük bunalttı beni..

bende mahvolmuştum yemek yiyemiyordum

benim kocam öyle bağırdığımı duysaydı doktoru dövmeye kalkardı bana ilk doktorun asistanı yapmıştı küfür etmiştim can acısından doktorlar parmaklarına usg jeli sürüyor ebeler onuda yapmıyor hart diye sokuyorlar

tatlımm cok gecmıs olsun neolcak boyle ya bebegın dayanır merak etme o neler atlattı annesı kadar guclu o kerata ama neden fayda etmıyo hıc bısey gercekten yetersızlıkten kaynaklı moralınıde ıyıce dusurup bebiş bide ondan etkılenmesın kıyamam söyle guzel bı kahvaltı yapsan yumurta fılan yesen zorlada olsa olmaz mı :26: bu öksürük gecemedi gitti ıhlamur fılan ıcmedın mı ? pekmez al sabahları ac karnına benım o gecırıyodu bı denesen canım ? hem oğlusada kan yapar. sonucları aldıgında haber ver ama kötü bişey cıkmaz tek kotu olan adam gıbı ılac verıpte ıyılestırememelerı bak bende gıdemıyorum hastaneye bebegımın kılosunu beklıyodum merakla nasıl olmus dıye heyecanlanıyodum sımdı otuyorum evde bebegımde Allaha emanet..

zaten sag tarafım daha şişkin orda totosu heralde. hep sag tarafımda solu sevmıyo oğlum. ahh teyzesı evde dogururum ben artık :/

Allah'ım şu sayılı günlerini bir an önce geçirsin canım geçirsinde bebişini al kucağına rahat rahat böbreklerinin tedavisini gör çok geçmiş olsun dualarım seninle

evet seracım ya benim de öyle..dr iri bebek dedi bir de ben düzgün yemek yiyemedim reflüden hiç beslenemediğim için kilo alamadım..bu nedenle bu vucutta iri bebek bir yere yaslanınca ya da dönünce organlarıma bıçak saplanır gb oluyor..saatlercer harkersiz kalıyorum, yürüyemiyorum..dün sabah aynı esha gb benim de sağ tarafım mahvoldu..dedim apandisit mi acaba? olablir de..kendimi yoklamaya başladım ama bebeğin dönüşü ya da yaslanışı da olabilir dedim..inşsallah senin geçtiğin aşamaları biz de geçeriz alırız bebikleri kucağımıza..bu arada sen kaç tane serum almıştın en son aylarda günde.? bugün gdiyorum akşam üstü dra, bakalım ne diyecek..:44:

ya türkiye ne kötü bir ülke konuda..ne kadroları o kadar boş puanı olmayan adamlar ele geçiriyorlar ki arkadaşlar anlatılmaz..resmen adama barajı geçirtmişler ..ve bu adam ukalalık taslıyor bana..yukarıdan bakıyor düşünün..ben bileğimle 30 yaşında memur olayım , sen ise puansız 23 yaşında babanın arkası ile ol..

bakın ben senelerce özelde öğretmenlik yaptım...artık dedim ki devlete geçeyimm ..taa şehir değşitirmeye bile razı olarak buraya puanla geldim..ama burada gördüklerim...hep torpil hep başka işler..

ya sera Allah bağışlasın çok tatlı çocukların..ya sen nasıl karar verdin o kadar stresli ve sağlık problemin olan hamileliken sonra 2 adet daha yapmaya..ben diyorum artık bu safhayı altatırsam tek çocuk bana yetecek..çünkü yıprandım ya bildiğin sağlık sorunlarından..biri bitiyor anında biri başlıyor..zavallı bebiş de yıprandı karnımda..(

benim de çok arkadaşım Antakyalı, onlar hep aralarında arapça konuşurlar ve çok imrenirim..iki tane anadil bilmek ne kadar güzel de mi? valla şimdi ben bir dil daha biliyorum ama o dilin de anadilim olmasını çok isterdim..peki sen nerelisin? baba trafı yoksam Antakyalı mı?

zaten sag tarafım daha şişkin orda totosu heralde. hep sag tarafımda solu sevmıyo oğlum. ahh teyzesı evde dogururum ben artık :/

sıkma kendini bu kadar herşey yoluna giriyor bende de benzer bir sgk sıkıntısı vardı son anda çözüldü dua et bol bol zaten acilden girdin mi doğum başladktan sonra bildiğim kadarıyla ücretsiz oluyor

Son düzenleme:

ya o öksürük işte reflüden..ağzıma tek lokma koymamı istemiyor vucut..reddediyor.. ne yapacağımı bilemedim..çok çaresiz hissediyorum kendimi..yapmadığım sey içmediğim zımbırtı kalmadı..durmadan geniz akıntısı, ağzıma gelen köpükler , öksürük ve kusma...acaba başka bir sorunum mu var, bilemedim şimdi..sen de üzme canını, Allah biizi bırakmaz bu halimizle yalnız..çekiyorsak mutlaka bir mükafatı var inanıyorum kalpten..

benim de sağda vucudu..solu hiçsevmiyor..zaten çok hareket etmez..bir sola dönersem rahatszı olur öyle.bence seninki de kilolu esha, eğer bir yere dayıyorsa kendini ve ağrı yapıyorsa böyle diyorum..

Allah'ım şu sayılı günlerini bir an önce geçirsin canım geçirsinde bebişini al kucağına rahat rahat böbreklerinin tedavisini gör çok geçmiş olsun dualarım seninle

inşallah zirvecim..hergün sayıyorum günleri..diyorum çapraz ateşte kaldım..hem üstten , hem yemek yiyemiyorum kusuyorum hem de böbrekler...ne ypacam bilemedim..evden çıkamıyorum yürüyemediğim için..öyle kuş gb eşimi bekliyorum..Allah senin gb biizm de bebişleri kucaklamamıza yardım etsin inşallah..

sana sezaryende sondayı soracaktım..takarlarken epiduralli takyorlar de mi? acııyorlar mı yoksa..valla o da korkutucu :/

heeeey bende varım istanbulda alimallah ikinizide kimseciklere ezdirtmem baştada kocalarınıza hııııııııı

yok ya ne epidurali çatala yatıyorsun takıyorlar sanki kalçadan iğne yapıyorlarmış kadar acıyor korkma yani bende çok korkuyordum ama acımıyor hiç bana epidural yapamıyolar genel anestezi ile ameliyat oldum epidurali pek önermiyorlar çok fena baş ağrısı yapıyormuş

zirvecim canım bende epidural düşünüyorum ama eğer işin ehli olmazsa sorun çıkabiliyormuş sakat kalmak gibi yada nebileyim daha farklı sorunlar.ya birde kızlar ben hamiş olmadan önce gittiğim muayenelerde doktor bana senin çatın dar sen hamile kalsan bile normal doğum yapamazsın demişti şimdi buradaki doktora söylüyorum onun dediğini biraz fırçalar gibi oldu kadın alla allaa neredende bilmiş daha hamile kalmadan doğumunun şeklini demişti son ayda bakarız açılıp açılmayacağına karar veririrz demişti sizce bunu önceden bilebilirler mi senin başından geçti nasılsa beni bir aydınlatabilir misin canım :18: birde ben hiç duymamıştım sezaryende sonta işini

eğer sonda acıtmıyorsa çok iyi.valla çok korkuyorum ben de ondan..peki içeri iyice mi sokuyorlar yoksa ağzında mı takılı kalıyor..benim drum da taktırıyormuş..

ben 19 ağustosta kontrole gitmiştim o gün çok sancım oldu ilk defa o zaman kontrol ettiler çatın dar falanda denmedi bana sezeryanı ben istedim ameliyathaneye gitmeden önce sonda taktılar ameliyattan çıktıktan 12 saat snrada çıkardılar. Epidural doğru yapılmazsa çok tehlikeli epidural olduğu için 2 hafta hastanede yatan var yürüme sorunu yaşadığı için genel anestezi aldım ben iyi ki de öyle yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…