Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Valla benim annem beyaz tenli oldu olası tombiş bir kadın
ben ve kız kardeşimde ne yersek yiyelim kilo almazdık
tabiki ben evlenince almaya başladım, şimdi ise fil ile su aygırı arasında gidip gidip geliyorum
sanırım ben o dal gibi olan hatuncuklardan olamicimmmmmm

Benim evi görmeyin kızlar kaçarsınız resmen
pazar günü misafir alacaktı benim kociş bu halimle aferin çağır çağır dedim
ölüyüm de şuracıkta helvamı da yiyip gitsinler dedim, tövbe tövbe
sonra vazgeçince dokunmadı hiçbirşeye
ben pazar günü geçirdiğim o ağrılardan sonra yatağa çakılı kaldım resmen
mutfağa az önce baktım ki savaş çıkmış da mutfak dolapları çarpışmış gibi
öffffff öffffffff kalkıp yapmam lazım ama ağrım çok

Canım ilgilensin yoksa ben dövecem onu
eğer biraz bile artarsa ağrın, öksürüğün, kusman git mutlaka doktora

Ben şu an 70e dayanmak üzereyim
hatta belki de devirdim bile 70i bilemiyorum, tartılmak istemiyorum hiç
ben üniversiteyi 45 kiloyla bitirdim
aradaki sürede 57 kiloya çıkmışım düşün, hamile kaldığımda 57ydim
ohaaaa bana yaaaa 13 kiloyu geçmişim
pöfffffff

Canım seni gördükce mutlu oluyorum inan
aldığımız kilolar benziyor birbirine
bende kiloya takmıştım da arkadaşımın bebişinin anne karnında kalbi durduğu için vazgeçtim kiloma takmaktan

aynen benımde kıvranıyorum canım 2 gundur agrı sancı vardı ama kalkamadım bu sabah. kasıgma bacak arma ve kalcma vuruyo adım atamıyorum sancıdan gerılıyo resmen neoldugunu anlayamadım sınırlerım cok bozuk ilk defa boyle oluyorum cıglık atasım var yururken yavastan sol tarafmdada basladı. mıden mı yanıyo gavıskon ıctın canım :/

canım korka telaş yapma hemen.bunlar olucak şeyler hem.soğuk kanlı olmalıyız kızçemçabuk geçer inş

2 gundur gelıp gdıyodu bugun adım atamynca korktum canım gerılıyo resmen hc bole basıma gelmemıstı. inş gecer :/

Kadın doğumcun da dayaklık desene canım

adam risk almak ya da sorunlu gebelikle ilgilenmek istemiyor..aslında kimse benimle ilgilenme istemiyor.yazarım sana özelden canım :)

Tatlım hiç bekleme hemen doktoruna git, Allahım korusun kötü bişey değildir umarım

esha gene kayıplarda..:44: sabah aynı ağrı bende de vardı..ama tabii insanın içi rahatlamıyorsa mutlaka dra gitmeli..

Tatlım sende ihmal etmemelisin bence
önce kbb doktoruna sonra da direk kadın doğumcuya gitmelisin

Gidecem inşallah yarın canım..bu ilaç sabah öksrüğümü kesmede yardımcı oldu ama boğzımdaki takılma hissi gögsümdeki daralma yine var..acaba serum tedavisini hastanede değil de sağlık ocağında alsam?? drla konuşsam da en azından 3-4 defa serum alsam belki olur..biizm buradaki sağlık ocağı çok ilgisiz..o da drunuz yok mu sizin diyorlar hemen..

Benim oğlumun başı kel mi teyzesi
sen benim oğluşumu ayıracak mısın öğretmeyecek misin şimdi teyzesi
ühüüüüüüüüüü

aşk olsun olur mu hiç öyle sey..burada devam edecez zaten etkinliklerimize inşallah doğumdan da sonraaa hep beraber minnoşlarla siz zaten istanbul'a gelirseniz çok yakın olacağız

Canım ilgilensin yoksa ben dövecem onu
eğer biraz bile artarsa ağrın, öksürüğün, kusman git mutlaka doktora

ilgilenmeye başladı valla. özür de diledi..evet seni çok ihmal ettim diye..inşallah böyle devam eder

ya kelke ben sizin gb olsam da istediğim her şeyi yiyebilsem.. istersem 150 kilo olayım..çok özledim yemek yemeyi

Canım seni gördükce mutlu oluyorum inan
aldığımız kilolar benziyor birbirine
bende kiloya takmıştım da arkadaşımın bebişinin anne karnında kalbi durduğu için vazgeçtim kiloma takmaktan

acaba o anne karnında kalbi duran bebek beslenemediği için mi ölmüş? uff deme ya eğer öyle bir şey varsa ... çok korkarım..

2 gundur gelıp gdıyodu bugun adım atamynca korktum canım gerılıyo resmen hc bole basıma gelmemıstı. inş gecer :/

tekım gıdemıyorum kı gecmedı kalkamıyorum canım :/

esha dediğim gb, çok büyüdüler artık..içeride dönüş yaparken organların resmen yerini değiştiriyorlar..ben apandistim patlıor galiba diyorum o sağ tarafa bıçak gb ağrı girince.ben de o arı yüzünden sabah gidemedim dra..bak eğer çok gerginlik , kasılam ve sancı varsa bir dra eşin geldiğinde gidin derim..ne zaman gelecek eşin..işte insan evde olunca böyle kendini çok çaresiz ve berbat hissediyor..

Son düzenleme:

senın agrın gectımı nasıl bı agrıydı ?
ya benım boyle bacagımın arası kasıgımın altı cok fena ne alaka anlamadım kasıgma dogru yayııyo ayaga kalkınca bebek hep hareketlıydı bugun degıl ters mı dondu acaba dıyorum kafam karısık o ıyı olsunda ben acı cekerım eşim bugun 9da gelcek cok var daha :/ dun ızınlıydı dun bukadar olsaydım ıste terslık oldu. tek olmak gercekten kötu elım kolum baglı oyuzden yabancı memlketı sevmıyorum offf

ya benimki bir kere yan duruyordu kafayı aşağıda alırken bir döndü tüm organlarım birbrine dolandı sanırsın..çok kötğ olmuştumm hatırlıyorum..bu sabah da biraz kalkış yaptı dönerek sağ kasığımdan bir sancı girdi kiltlendim kaldım bir saat, yer de değiştiremedim..yatamadım..sonra tüm kasığım ve iç organlarım sızlmaya başladı..geçti dersem yalan olur..hala ağrıyor...bak o yüzden dra gidemedim..

hayalot ayni bende turkcede bazi kelimeleri diyemezdim mesela poliklinik diyecem zaman poliklik derdim kayinvalidem diye diye duzeltti ne utanirdimyabanci dil kim ben kim derdim ama is basa dusunce bide yabanci dilin anavataninda yasiyorsan hemencicik ogreniyorsun cocuklu ev eglenceli ama cok yorucu tatlim ya hele tatillerde hep gezmek istiyorlar sokak sutcusu gibiyiz bazen bunaliyorum bugun zorla evde kaldik yikildi ev sesden kosmakdan bende actim manti hamuru oglum kiymalari doldurdu kizim kapatti ama oglumun cenesi bayginlik gecirtti bana insan oglu susmadan kesintisiz 2 saat konusabilirmis bunu gordum artik cevap vermekden yorulunca basimi salladim boynum tutuldu o derece yabancilar yemiyor tatlim bizim gibi ya ellerinde salata tabaklarinla geziyorlar biz turkler ekmege cok duskunuz yalniz 6 yil bebek yapmadan nasil durdunuz diyeyim sana guya bizde esimle once kariyer dedik ama koca yalanci cikdik ikimizde evlenir evlenmez cocuk istediksimdi hep diyorki dunyanin en sansli babasi benim baksana cocuklarimiz ayni anne babadan ama hepsi farkli gercekden oyle buyuk kizim esmer oglum sarisin beyaz tenli ufaklik beyaz tenli kivircik sacli digerleri duz sacli hepsi farkli farkli bide dilleri var bir yere gitsek farkli dil konussalar kardes bile zannetmezler biri arapca biri turkce biri ingilizce

evet dedıgın gıbı bası asagıda yada yan oldugunda cok sancı ve agrı olurmus. senınde sagdan gırmıs ben gıbı erkek cocuklar sagdamı oluyo ne kbb ye nıe gıtcektın canım ? zar zor kalkıp makarna yaptım yoksa ac kalıyo bebek ınan hamıle gıbı yıyemıyorum hep az az :/

moiraia arapca cok zor birde girtlakdan konusunca bazen soruyorum cocuklara bogazinin aciyormu diye sanki birisi girtlakliyormus gibi geliyor benim babam arapca ogretmeni anadili gibi arapcasi ama gel gelelim hicbir cocugu arapca bilmiyor ilk esim istedi arapcayi bende istemiyerek kabul ettim kizimin azicik italyanca biliyor onda ilerlesin istedim esimde yok tatlim ingilizce turkce zaten guzel diller bence eksik olan dinimizin dili arapca dedi oyle deyince banada mantikli geldi kabul ettim bugun iyiki etmisim dedim mesala gecen trenle gidiyoruz yanimda 2 bayan oturuyor bana baktilar biri sordu ingilizce arapmisin arapca biliyormusun diye yok dedim ben turkum sonra bunlar konusmaya basladilar kizim yanima yaklasti kulagima fisildadi anne senin hakkinda konusuyorlar ahanda ben anladim zaten kizim bakmalarinda hayir yok ne konusuyorlar dedim kizim tek tek tercume etti oyle boyle inerken dedimki kizim arapca deki teyze baskalarinin isine karismayin kendi isinize bakin bir zahmet kizim derdemez dumar oldular cok komikdi cooooookkkkkk bak iyi yanlarida cikmaya basladi ustelik yiyecek alirken dusunmuyorum okuyun bakayim surda arapca ne yaziyor diyorum oglum hemen butun yiyecekler helalmis anne diyor rahatlikla yiyorum icim rahat ede ede

Evde tek misin hala tatlım sen
yanında biri olsa içim rahat ederdi
en azından ağrıların artarsa götürürdü hastaneye

Evde tek misin hala tatlım sen
yanında biri olsa içim rahat ederdi
en azından ağrıların artarsa götürürdü hastaneye

tekim tatlım eşim daha işte gelmedi bekliyorum bakalım
acillerdende nefret edıyorum köpek gıbı muamele yapıyolar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…