canım benimde annem biri ikiz olmak üzere 3 çocuk doğurmuş ama menapoza kadar 50 kiloyu görmemiştir.şimdi 52 kiloymuş en son maşallah annemene kalçası var ne göbeği ne tüyü var ne çatlağı bembeyaz ince uzun bir kadın ama ben allah için hiiiç benzemem tam tersiyim ben buğday tenli orta boylu kalçalı hafif göbekli bir kızdım :) amaaaaa herkes benim annem gibi olmaz kızlar ve ben şahsen durumumdan çok memnunum türk kadınlarının hepsi benim gibi doğumdan sonra ne halde olurum bilmem ama herhalimden memnunum .
canım sen demekki o zamanın mucize bebeğisin maşallah bak yaşamışsın ve şimdi sen bir bebiş dünyaya getirmeye hazırlanıyorsun.
temizliğe gelinceeeeee benim evi bir gelin görün kendi evinizi cennet zannedersiniz pazar günü kociş süpürgeyi açacaktı ama gezmeye gittik dünde evin başka tamir işleriyle uğraştı süpürgeyi yapmadı yoruldu yazık :) bugün inşallah bir güzel temizlik yaptırmam lazım kocişe.
sağ ol canım benim..dün kocam biraz ilgilendi işte dedi seni sorunlarla başbaşa bırakıyorum haklısın..evdesin tüm gün..sağlık problemlerin de var..vs vs...bu sabah sancım vardı benim de kbb'ye gitmedim..çıkamadım evden..beyim de işe kaçtı..o götürecekti beni hastaneye..neyse..bugün de dşnleyeceğim kendimi..eğer kusarsam ya da aşırı öksrürsem hemen hoopp hastaneye taksi ile
ya biz de aynı fabrikadan çıkmış gb üç kız bir yaş arayla resmen aynı vucut yapılarında asla 25'e kadar 50 kiloyu görmedik..halem onlar 50-55 arası gidiyorlar ama ben hamile kaldığımda tam bir balinaydım doğrusutam 68 kiloydum işte o yğzden vucut reflü yapıyor ; alıştığı kapasitenin üsütnde kilo istemiyor..bir de çok boğazıma düşkün biri olmaya başlamıştım..evlendik düşün hbaksoycum ben tek adana dürüm, kebap, her gün dışarıda yemek yiyor durmadan acıkıyordum..eee Allah'ın sopası yok ki şimdi hamilelikte alır musun 3 kilo ve perhiz yapmak zorunda kalır mısın..benim de bu durum tersim döndü valla ...
inşallah benimkisi bana çekmez, yoksa şu an gelir teyzesi..tam 7.5 aylık olduya o temizlik işi beni de kahrediyor.bana benimki dün beni azad et artık 15 günde bir süpürgeyi açayım diyor..eskiden haftada bir açıyordu, şimdi 15 gün diye pazarlık yapmak istiyor
boyum normalde 1.60 ama zayıf olunca daha uzun durduğumu söylerlerdiiibirzamanlar tabi mazide kaldı artık.evet ama 11 kilo almışım şimdiden hatta 12 de diyebiliriz kontrole gıdene kadar 12 kilo almış olarak gıderım cunku
canım ben yemek yıyorum evet sukurler olsun hatırlarsan lıste yazmıştım sana onların hepsını yıyorumsende yersın ıns ağzının ıcı bı duzelse
bu arada bu kiloyu inan çok takıyordum ama cenazemizin olduğu zamanda bir arkadaşım 2 günlük bebeğini kaybetti.insan bişeyleri görerek ders alır ya rabbım benımde gozlerımı açtı sanırımkeşke arkadaşımda yasamasaydı böyle bı acıyı ama kısmet ıste.oyuzden yemek yesekte yemesekte gelıp gecıcı ınsallah sağlıklı olur yavrularımız uzun ömürlü olurlar mutlu olurlar kızçem sende inan bugünlerde gelip gecıcek inşallah
canım stres olma, sabah ben de sağ kasımdan bacağıma vuran br sancı ile uyandım..amanın doğum mu yoksa derken apandisit sandım..saatlerdir çekiyorum..üniversiteye kbb'ye gidecektim ama hafiflemedi bir türlü..hani kıvranırsın ya o sancılardan..bir lokma peynir attım ağzıma gaviskonla banyo yaptırdm midemi ..( üzülme normal eshacım..mutlaka bebek ya dönüyordur karnının içinde; organlarını çeviriyordur..o çok pis sancı yapıyor çünkü..
canım korka telaş yapma hemen.bunlar olucak şeyler hem.soğuk kanlı olmalıyız kızçemçabuk geçer inş
Tatlım hiç bekleme hemen doktoruna git, Allahım korusun kötü bişey değildir umarım
Kadın doğumcun da dayaklık desene canım
Tatlım hiç bekleme hemen doktoruna git, Allahım korusun kötü bişey değildir umarım
Tatlım sende ihmal etmemelisin bence
önce kbb doktoruna sonra da direk kadın doğumcuya gitmelisin
Benim oğlumun başı kel mi teyzesi
sen benim oğluşumu ayıracak mısın öğretmeyecek misin şimdi teyzesi
ühüüüüüüüüüü
Canım ilgilensin yoksa ben dövecem onu
eğer biraz bile artarsa ağrın, öksürüğün, kusman git mutlaka doktora
Ben şu an 70e dayanmak üzereyim
hatta belki de devirdim bile 70i bilemiyorum, tartılmak istemiyorum hiç
ben üniversiteyi 45 kiloyla bitirdim
aradaki sürede 57 kiloya çıkmışım düşün, hamile kaldığımda 57ydim
ohaaaa bana yaaaa 13 kiloyu geçmişim
pöfffffff
Canım seni gördükce mutlu oluyorum inan
aldığımız kilolar benziyor birbirine
bende kiloya takmıştım da arkadaşımın bebişinin anne karnında kalbi durduğu için vazgeçtim kiloma takmaktan
2 gundur gelıp gdıyodu bugun adım atamynca korktum canım gerılıyo resmen hc bole basıma gelmemıstı. inş gecer :/
tekım gıdemıyorum kıgecmedı kalkamıyorum canım :/
aynen benımde kıvranıyorum canım 2 gundur agrı sancı vardı ama kalkamadım bu sabah. kasıgma bacak arma ve kalcma vuruyo adım atamıyorum sancıdan gerılıyo resmen neoldugunu anlayamadım sınırlerım cok bozuk ilk defa boyle oluyorum cıglık atasım var yururkenyavastan sol tarafmdada basladı. mıden mı yanıyo gavıskon ıctın canım :/
esha dediğim gb, çok büyüdüler artık..içeride dönüş yaparken organların resmen yerini değiştiriyorlar..ben apandistim patlıor galiba diyorum o sağ tarafa bıçak gb ağrı girince.ben de o arı yüzünden sabah gidemedim dra..bak eğer çok gerginlik , kasılam ve sancı varsa bir dra eşin geldiğinde gidin derim..ne zaman gelecek eşin..işte insan evde olunca böyle kendini çok çaresiz ve berbat hissediyor..
senın agrın gectımı nasıl bı agrıydı ?
ya benım boyle bacagımın arası kasıgımın altı cok fena ne alaka anlamadım kasıgma dogru yayııyo ayaga kalkınca bebek hep hareketlıydı bugun degıl ters mı dondu acaba dıyorum kafam karısık o ıyı olsunda ben acı cekerımeşim bugun 9da gelcek cok var daha :/ dun ızınlıydı dun bukadar olsaydım ıste terslık oldu. tek olmak gercekten kötu elım kolum baglı oyuzden yabancı memlketı sevmıyorum offf
hayalot ayni bende turkcede bazi kelimeleri diyemezdim mesela poliklinik diyecem zaman poliklik derdim kayinvalidem diye diye duzeltti ne utanirdimayyy sera sabah sabah çatlıycam şimdi gülmekten
doğru sizde artık yabancı dil Türkçe oluyorama dediğin gibi şarkılardan falan kelımelerı bıraz öğretebilirim bende belki çocumun anası Türkçeyi zor konuşuyor bırde ıngılızce konuşmayı öğretecekkk bende bir alemmim ya çocukların arapça konuşmasında bayıldım çok komıkler ya şimdi biz evde eşimle 2 kişiyiz bu ilk bebemiz olcak inş birde kedimiz var kızımız ilk göz ağrımız boyle çocuklu evler nekadar eglencelı degılmı bız ınanırmısın 6 yıl boyunca ot gıbı yasamısız dıyorum tek eglencemız kedı idi gel kızım gıt kızım hayvanla konuşup durduk onca yıl.inşallah bızlerede nasıp olur böyle güzel bı aile.boyle dialoglar bu zayıflık meselesine gelınce 3 çocuk dogurmusun canım benım bosver sen sağlıklı olda.ben daha 6 .ayıma yenı gırdım 11 kılo aldım bırde benı dusun kımbılır doğumdan sonra ne hale gelıcemmm bu yabancılarda hep böyle arkadaş.bu yaz tatıle gıttık 4 aylık hamıleydım ozaman almışım 8 kılo yabancı bı kadın görsen kürdan mübarek taş gibi derler ya o cinsten yanında 2 çocuk önlerine bı gectım kadın 3.ye hamıle belkı son ayları ama karnı benım kadar eşime dedim bunlarda böyleyse ben hıc hamıleyım demıyeyım dedim vallahi kendimden utandım oracaıkta herıfıme dedım tut benı bayılcam sımdı biz türkler balık etli oluyoruz çoğunluk olarak gerçi ben hariç ben biraz balina etine kaçıyorum gibi
ya benimki bir kere yan duruyordu kafayı aşağıda alırken bir döndü tüm organlarım birbrine dolandı sanırsın..çok kötğ olmuştumm hatırlıyorum..bu sabah da biraz kalkış yaptı dönerek sağ kasığımdan bir sancı girdi kiltlendim kaldım bir saat, yer de değiştiremedim..yatamadım..sonra tüm kasığım ve iç organlarım sızlmaya başladı..geçti dersem yalan olur..hala ağrıyor...bak o yüzden dra gidemedim..
aa aşk olsun annesi tabiii seve seve..ama seraların ev süper hani hem arapça hem türkçe hem ingilizce..ben bir de arapçayı da çok bepeniyorum yaw..eskiden sevmezdim ama şimdi ne bileyim çok güzel geliyor kulağıma
aynen benımde kıvranıyorum canım 2 gundur agrı sancı vardı ama kalkamadım bu sabah. kasıgma bacak arma ve kalcma vuruyo adım atamıyorum sancıdan gerılıyo resmen neoldugunu anlayamadım sınırlerım cok bozuk ilk defa boyle oluyorum cıglık atasım var yururkenyavastan sol tarafmdada basladı. mıden mı yanıyo gavıskon ıctın canım :/
2 gundur gelıp gdıyodu bugun adım atamynca korktum canım gerılıyo resmen hc bole basıma gelmemıstı. inş gecer :/
tekım gıdemıyorum kıgecmedı kalkamıyorum canım :/
Tatlım nasıl oldun, geçti mi ağrıların biraz
Kıyamam yavruşum yaaaa
acı çekmek ve dermanının olmaması kadar kötü bişey yok
çağırsaydın birini keşke, aklım sende
nasıl oldun tatlım yaaa
Evde tek misin hala tatlım sen
yanında biri olsa içim rahat ederdi
en azından ağrıların artarsa götürürdü hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?