Panik atak geçirme noktasına bir mm kalmış durumdayım
o yüzden bende olamam gibi
evet canım atabiliyorum, attım ama sen çıkmışsın
sen varken de ben uyumuşum :26:
Kızlar şu bebek odasına bi bakar mısınız?
12 yaşına kadar kullanılabiliyormuş
Kuzu 1 Bebek Odası Takımı - Mobilya / Dekorasyon - Hepsiburada.com
bende de panik atak var aynı zamanda da bipolar manik bozukluk. şimdi ikimizde burdayız. Bildiğim kadarıyla pikiyatristten rapor alıp sezeryan yapabilirsin ama emin değilim
ben almadım oda sadece beşik aldım ama kiracıyım ben. Güzelmiş ama 17 18 yaşına kadar kullanılabilenleri var
Canım bende kiracıyım da bunu da görünce çok hoşuma gitti
değişik geldi
ya o öksürük işte reflüden..ağzıma tek lokma koymamı istemiyor vucut..reddediyor..ne yapacağımı bilemedim..çok çaresiz hissediyorum kendimi..yapmadığım sey içmediğim zımbırtı kalmadı..durmadan geniz akıntısı, ağzıma gelen köpükler , öksürük ve kusma...acaba başka bir sorunum mu var, bilemedim şimdi..sen de üzme canını, Allah biizi bırakmaz bu halimizle yalnız..çekiyorsak mutlaka bir mükafatı var inanıyorum kalpten..
benim de sağda vucudu..solu hiçsevmiyor..zaten çok hareket etmez..bir sola dönersem rahatszı olur öyle.bence seninki de kilolu esha, eğer bir yere dayıyorsa kendini ve ağrı yapıyorsa böyle diyorum..
inşallah zirvecim..hergün sayıyorum günleri..diyorum çapraz ateşte kaldım..hem üstten , hem yemek yiyemiyorum kusuyorum hem de böbrekler...ne ypacam bilemedim..evden çıkamıyorum yürüyemediğim için..öyle kuş gb eşimi bekliyorum..Allah senin gb biizm de bebişleri kucaklamamıza yardım etsin inşallah..
sana sezaryende sondayı soracaktım..takarlarken epiduralli takyorlar de mi? acııyorlar mı yoksa..valla o da korkutucu :/
sıkma kendini bu kadar herşey yoluna giriyor bende de benzer bir sgk sıkıntısı vardı son anda çözüldü dua et bol bol zaten acilden girdin mi doğum başladktan sonra bildiğim kadarıyla ücretsiz oluyor
Canım üstüne düşerse belki düzelme şansı olabilir
ne kadar süredir çalışıyor orda?
aman canım Kasım da geçsin de Aralık da doğur sen , niyetin tam olsun
dediğin gibi doğumun yakın olması en büyük sorun, dua edelim de hallolsun en kısa zamanda
Tatlım gittiğin hastaneyle ve doktorunla bi görüşsen belki de çok uçuk rakamlar istemezler muayene için
inşallah tatlım dua edıyorum zaten bol bol yoksa elımden gelen bısey yok. 1 ay oldu daha once baska bıyerde calısıyodu sımdıkı ıs yerı ilk gırdgıde 1 hafta ıcınde baslıcak demıstı ama olmadı ılk maas gunu bugun bakalım gelmedı eşim daha ne yapmıslar vermıslermı. bazı ıs yerlerınde ılk maas ıcerde kalıyomus cıkarken alıyomussun sacmalıga bak
bende dusundum arasam mı dıye ama yarın arayıp bı soryum bakıyım ne dıcekler. sen ne yaptın oğlus nasıl?
inşallah doğana kadar hallolurda bı sıkıntı cekmem kontrollerım aksıycak benım tek derdım o :/
canım sıkıntıya sokma kendını tabıkı bebegını takıp et ama telaş yapma.sen strese gırdıkçe oda kasıyordur kendını .buyudugu için ağrılarının olmasıda gayet normal tabı aşırı ıse doktora gıtmende fayda var2 gundur gelıp gdıyodu bugun adım atamynca korktum canım gerılıyo resmen hc bole basıma gelmemıstı. inş gecer :/
hayalot ayni bende turkcede bazi kelimeleri diyemezdim mesela poliklinik diyecem zaman poliklik derdim kayinvalidem diye diye duzeltti ne utanirdimyabanci dil kim ben kim derdim ama is basa dusunce bide yabanci dilin anavataninda yasiyorsan hemencicik ogreniyorsun cocuklu ev eglenceli ama cok yorucu tatlim ya hele tatillerde hep gezmek istiyorlar sokak sutcusu gibiyiz bazen bunaliyorum bugun zorla evde kaldik yikildi ev sesden kosmakdan bende actim manti hamuru oglum kiymalari doldurdu kizim kapatti ama oglumun cenesi bayginlik gecirtti bana insan oglu susmadan kesintisiz 2 saat konusabilirmis bunu gordum artik cevap vermekden yorulunca basimi salladim boynum tutuldu o derece yabancilar yemiyor tatlim bizim gibi ya ellerinde salata tabaklarinla geziyorlar biz turkler ekmege cok duskunuz yalniz 6 yil bebek yapmadan nasil durdunuz diyeyim sana guya bizde esimle once kariyer dedik ama koca yalanci cikdik ikimizde evlenir evlenmez cocuk istedik simdi hep diyorki dunyanin en sansli babasi benim baksana cocuklarimiz ayni anne babadan ama hepsi farkli gercekden oyle buyuk kizim esmer oglum sarisin beyaz tenli ufaklik beyaz tenli kivircik sacli digerleri duz sacli hepsi farkli farkli bide dilleri var bir yere gitsek farkli dil konussalar kardes bile zannetmezler biri arapca biri turkce biri ingilizce
merhaba kızlar annemdeydim yenı geldım sayılır evıme.çok yorulduk bugun çocumla
dün babamız bize hamıle yastığı dıktırmıseve bı geldı elınde upuzun yastık ben sıtelerden hamıle yastığı bakıyordum fıyatarı uçuk fıyatlar esımde sen gıt olculerını al yorgancıya dıktır bir rahatki sormayın sızde yaptırın istersenız bırde herıfım fermuarlı yaptırdım dıyor hanı çok gelırse elyafları çıkarayım dıye saol kocacım dedım nedıyeyım
u arada dudağımda uçuk cıktı benım uçuklarım balon gıbı sısıyorfelaketım ağzımı açamıyorum desem o derece kremde suremedım bi ara zovırax dıye bır krem var ondan azcık degdırdım ama ıcım ıcımı yedı inş bi zararı yoktur anne sütüne gecıyormus cunku o ilaç:26:işte böyle dua edıyorum sımdı bısey olmaz ıns okadarcıktan :26:
ben bebek çalışmalarındayken grıp oluyordum dıyelım hayatta ılaç içmiyordum ha tuttu ha tutcak dıyekendi kendime ezıyet vermısımdır onca yıl şimdi hamıleyken gıttım o kremı surdum hangı akla hızmet acaba
morem,esham,zirsizdeli,baksoy,sera,zirvecim nasılsnız ıyımısınız
şimdik çıkayım yarın gelırım artık dınlenmelıyız meyve yıyeyım bıde bıraz sonra yatışşş
iyi geceler sızeeee
çocumu kucağıma almama 113 gün kalmış yahuuuyirim ben onu yirimmmm
merhaba kızlar annemdeydim yenı geldım sayılır evıme.çok yorulduk bugun çocumla
dün babamız bize hamıle yastığı dıktırmıseve bı geldı elınde upuzun yastık ben sıtelerden hamıle yastığı bakıyordum fıyatarı uçuk fıyatlar esımde sen gıt olculerını al yorgancıya dıktır bir rahatki sormayın sızde yaptırın istersenız bırde herıfım fermuarlı yaptırdım dıyor hanı çok gelırse elyafları çıkarayım dıye saol kocacım dedım nedıyeyım
u arada dudağımda uçuk cıktı benım uçuklarım balon gıbı sısıyorfelaketım ağzımı açamıyorum desem o derece kremde suremedım bi ara zovırax dıye bır krem var ondan azcık degdırdım ama ıcım ıcımı yedı inş bi zararı yoktur anne sütüne gecıyormus cunku o ilaç:26:işte böyle dua edıyorum sımdı bısey olmaz ıns okadarcıktan :26:
ben bebek çalışmalarındayken grıp oluyordum dıyelım hayatta ılaç içmiyordum ha tuttu ha tutcak dıyekendi kendime ezıyet vermısımdır onca yıl şimdi hamıleyken gıttım o kremı surdum hangı akla hızmet acaba
morem,esham,zirsizdeli,baksoy,sera,zirvecim nasılsnız ıyımısınız
şimdik çıkayım yarın gelırım artık dınlenmelıyız meyve yıyeyım bıde bıraz sonra yatışşş
iyi geceler sızeeee
çocumu kucağıma almama 113 gün kalmış yahuuuyirim ben onu yirimmmm
Maşallah canım maşallah
111 günüm kalmış benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?