Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Panik atak geçirme noktasına bir mm kalmış durumdayım
o yüzden bende olamam gibi
evet canım atabiliyorum, attım ama sen çıkmışsın
sen varken de ben uyumuşum
:26:

bende de panik atak var aynı zamanda da bipolar manik bozukluk. şimdi ikimizde burdayız. Bildiğim kadarıyla pikiyatristten rapor alıp sezeryan yapabilirsin ama emin değilim

sinüzit var bende oda asırı genız akıntısı yapıyo ve öksürük yapıyo canım berbat bısey senınde oyle olmasın bı tomografı ısteseydın :26: senın oğlan zaten tosun zor hareket edıyo paşa bey :) hastaneye gıtcem dıodun canım gıttınmı ne oldu ?

sıkma kendini bu kadar herşey yoluna giriyor bende de benzer bir sgk sıkıntısı vardı son anda çözüldü dua et bol bol zaten acilden girdin mi doğum başladktan sonra bildiğim kadarıyla ücretsiz oluyor

inşallah doğana kadar hallolurda bı sıkıntı cekmem kontrollerım aksıycak benım tek derdım o :/

inşallah tatlım dua edıyorum zaten bol bol yoksa elımden gelen bısey yok. 1 ay oldu daha once baska bıyerde calısıyodu sımdıkı ıs yerı ilk gırdgıde 1 hafta ıcınde baslıcak demıstı ama olmadı ılk maas gunu bugun bakalım gelmedı eşim daha ne yapmıslar vermıslermı. bazı ıs yerlerınde ılk maas ıcerde kalıyomus cıkarken alıyomussun sacmalıga bak

Off yaaa öyle saçma şey mi olurmuş
bu adamın da paraya ihtiyacı var, bir ay emek sarfediyo ne için?
para alamamak için mi

bende dusundum arasam mı dıye ama yarın arayıp bı soryum bakıyım ne dıcekler. sen ne yaptın oğlus nasıl?

Canım ara bence mutlaka
belki bi çözüm olur
valla iyidir sanırım, haftalardır doğru düzgün göremedim yüzümü
buranın makineleri fi tarihinden kalma biliyosun
cumartesiyi bekliyorum bende merakla

2 gundur gelıp gdıyodu bugun adım atamynca korktum canım gerılıyo resmen hc bole basıma gelmemıstı. inş gecer :/
canım sıkıntıya sokma kendını tabıkı bebegını takıp et ama telaş yapma.sen strese gırdıkçe oda kasıyordur kendını .buyudugu için ağrılarının olmasıda gayet normal tabı aşırı ıse doktora gıtmende fayda var

ilahi seracım canım ben ekmekte bı kavaltıda yıyorum ama hamıle kalmadan once günde 2 pakete yakın sıgara ıcıp yok denecek kadar yemek yıyen bır ınsandım.şimdi sigarayı bıraktgımdanmıdır yoksa midemin bu yemekleri görüp bayram edısındenmıdır nedır cok hızlı kılo aldımnapım artık yapcak bısey yok.saglıklı olsun bebegım ama ıste kılo zararlı doğum esnasında yınede kendımı frenlemem lazım ama nasıl bılmıyorum ısteoohhh yardımcılara bak bemantı dedın de canım bırden ceker gıbı oldu sonra vazgectımbu arada ben hıc aşermedim yahu bu aşermek nasıl bir şey acabavalla kuzum çocuklar 2 saatı bırak sabah akşam konusabılırler o kapasıte mevcuttur onlarda
canım ben 18 yaşımdaydım evlendıgımde esım 19eşim askere gıdıcektı ustelık kayganayla oturcaktım.eşimle bı karıyer için çabamız ne yazıkki olamadı hiç şuana kadar hayat telaşından2 buçuk sene kayganayla oturunca yok dedım bu evde çocuk büyümez.imkansız dedim.ona bu hayatı veremezdim bıle bıle.sonra kıraya çıktık çalışma,para kazanma borç ödeme öyle ilk 3 yılımız geçti.borçlar bıtınce işte eşim yavaş yavaş bebekleri göstermeye başladı bana tabı bende bi iç gitmeler sonraki 3 yılda ise bızım bıldırcın için uğraştık.gelmek istemedi zamanı varmış demekki.eşimde sorun yoktu ama bende kistler vardı yumurtlama tembelliği falan.tedavi sonrası tüp bebeğe karar kılınmıştı ama ben tüp ilaçlarıma başlıyacagım ay hamıle kalmısımüstelik her ay adamı çalışma çalışma diye bunaltan ben.tüpe başlıyoruz dıye çalışma bile yapmadık desem yeridir oda tutmuş iştebizim fındıkta böyle gelmiş oldu teyzesi anneler gününde hediyem olduinşallah bu sneeki annler gunundede kucağımda olur yavrumilk evlendiğim yıllar anne olmak istermiydim hala istemezdim sanırım.bakılırdı belkı bı sekılde ama ona güzel bı hata sunamazdım.kendımı yetıstıremezdım onun için.eşim şimdiki iş karıyerınde olamazdı bebek olsaydı.belkı ona buna muhtaç olurdum.ama şimdi bilinçliyiz anne baba olabılırz demekkı rabbım böyle uygun gordu bızleredeama peşpeşe çocuklarım olsun cok ısterım maddıyetım el verırse eger.maddıyatı katıyorum ınan türkıyede bı bebeğe bakmak cok zor .rabbım evlatlarınızı sızlere bagıslasın inş maşallah ya darısı bızlere ve tum evlat ıstıyenlere

merhaba kızlar annemdeydim yenı geldım sayılır evıme.çok yorulduk bugun çocumla
dün babamız bize hamıle yastığı dıktırmıseve bı geldı elınde upuzun yastıkben sıtelerden hamıle yastığı bakıyordum fıyatarı uçuk fıyatlar esımde sen gıt olculerını al yorgancıya dıktırbir rahatki sormayın sızde yaptırın istersenızbırde herıfım fermuarlı yaptırdım dıyor hanı çok gelırse elyafları çıkarayım dıyesaol kocacım dedım nedıyeyım
u arada dudağımda uçuk cıktı benım uçuklarım balon gıbı sısıyorfelaketım ağzımı açamıyorum desem o derecekremde suremedım bi ara zovırax dıye bır krem var ondan azcık degdırdım ama ıcım ıcımı yedıinş bi zararı yoktur anne sütüne gecıyormus cunku o ilaç:26:işte böyle dua edıyorum sımdı bısey olmaz ıns okadarcıktan :26:
ben bebek çalışmalarındayken grıp oluyordum dıyelım hayatta ılaç içmiyordum ha tuttu ha tutcak dıyekendi kendime ezıyet vermısımdır onca yılşimdi hamıleyken gıttım o kremı surdum hangı akla hızmet acaba
morem,esham,zirsizdeli,baksoy,sera,zirvecim nasılsnız ıyımısınız
şimdik çıkayım yarın gelırım artık dınlenmelıyız meyve yıyeyım bıde bıraz sonra yatışşş
iyi geceler sızeeee

Ayy ayy ne düşünceli de kocan vermış senin
maşallah ona tü tü tüüüü
kremlere dikkat et mutlaka
bir çoğu hamilelikte zarar veriyor, kullandığın krem nasıldır bilmiyorum ama azıcıktan bişey olmaz
hadi afiyet olsun size bebişinle

iyiyim kucağımda bir fıstıkla yazıyorum sana umarım uçuğun bir an önce geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…