Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

yamisy, tık tık tık...

eğer sonda acıtmıyorsa çok iyi.valla çok korkuyorum ben de ondan..peki içeri iyice mi sokuyorlar yoksa ağzında mı takılı kalıyor..benim drum da taktırıyormuş..

içeri giriyorda ne kadar bilmiyorum korkma öyle deli bir acısı yok. Biliyorum canım takıyorlar bana da dediler cık olmaz dedim onla gezemem ben

canım yeni gördüm bu mesajını..bana yazmışsın ama bana gelmedi bu mesajın alıntı yapıldığı..Allah Allah hiç gelmiyor artık neredeyse ve nedense...:44:

gideceğim bugün ben de aynı şeylerle karşılasacağım ya ondan çok korkuyorum..ne yapsak bilemedik eşimle de :26:

inşallah sen de bir çözüm bulursun gerçekten gönlünü rahatlatacak..gönlümüz rahatlamadıkça bedenimiz de iyi olmuyor, her şey kötüye gidiyor..

gerçekten çapraz olarak uç noktalardayız resmen zırsızdeli minnoşum, inşallah buralara yakın yerlere gelirsin

Son düzenleme:

Canım yaaaa kıyamıyorum sana
şu öksürüklere, akıntıya ve beslenememene çare bulunsa süper olacak
tatlım eşini düşünme , senin iyileşmen - tedavi olman önemli herşeyden
bebişin dayanacak inanıyorum ben, öksürüklerini bi geçirsek süper olur
dualarım seninle tatlım
haber ver dönünce mutlaka

Hakkında hayırlısı olsun canım
özel sektör cidden çok zor
adamlar bastonlarla 2-3 gözlükle çalışıyor ama yeni başlayacaklara - gençlere iş fırsatı tanınmıyor

Canım üstüne düşerse belki düzelme şansı olabilir
ne kadar süredir çalışıyor orda?
aman canım Kasım da geçsin de Aralık da doğur sen , niyetin tam olsun
dediğin gibi doğumun yakın olması en büyük sorun, dua edelim de hallolsun en kısa zamanda

Tatlım gittiğin hastaneyle ve doktorunla bi görüşsen belki de çok uçuk rakamlar istemezler muayene için

Nasıl takıyorlar peki canım

Canım bildiğim kadarıyla doğuma sadece haftalar kala belli oluyormuş normal yapıp yapamayacağın
ameliyat falan olmadıysan hamilelik öncesinde son haftaları bekliyorlar tam birşey söylemek için
benim görümcem de epiduralla doğum yapan iki arkadaşında da kısmi felç oluştuğunu söyledi
ikisi de sezeryan olmuşlar ve 3-4 ay fizik tedaviye gitmek zorunda kalmışlar

Canım artık alıntılar da gelmiyor uyarı sanırım
bende tek tek kontrol ederek görebiliyorum anca
Canım dikkat et kendine, umarım iyi geçer muayenen
merakla bekliyorum senden gelecek haberleri
benim işim zor ama umarım senin gönlün rahatlar
çok çok uzağız valla bacım yaaa, geliriz umarım yakınlarda bi yerlere canım
en çok samsun istiyorum aslında ben ama kısmet bu işler

benim bildiğim doğumhaneye alıyorlar belli bir bekleme süresi var suyun geldikten sonra onu bekliyorlar açılman olmazsa sezeryana alıyorlar benim yattığım hastanede öyle oluyordu eğer normal doğuma bir engel yoksa. Epidural istedim ama böyle olanları duyunca korktum

Ben çok korkuyorum tatlım yaaa
herşey ama herşey çok korkutuyo
napacam ben, nasıl rahatlayacam

bende senin gibiydim korkudan krizler geçirdim ameliyata gireceğim sabahın gecesinde yaşadıklarımı bilsen. Ama sakin ol bol bol dua et hele de normal doğum yapacaksan Allah'a sığın en büyük yardımcın o çünkü ve doktorunla bu korkularını endişelerini mutlaka paylaş

Son düzenleme:

Ben epidural isteyemeyecem galiba canım sırf bu korkulardan

canım şu an bi doktorum bile yok ki benim
korkularım o yüzden git gide daha fazla artıyor

Ben epidural isteyemeyecem galiba canım sırf bu korkulardan

ben genel anestezi oldum çok daha iyi oldu benim için bende panik atak var ben epidural olsam kriz geçirirdim ameliyatta

canım şu an bi doktorum bile yok ki benim
korkularım o yüzden git gide daha fazla artıyor

o zaman öncelikle sakin olacaksın özelden mesaj atabiliyor musun?

ben genel anestezi oldum çok daha iyi oldu benim için bende panik atak var ben epidural olsam kriz geçirirdim ameliyatta

o zaman öncelikle sakin olacaksın özelden mesaj atabiliyor musun?

Panik atak geçirme noktasına bir mm kalmış durumdayım
o yüzden bende olamam gibi
evet canım atabiliyorum, attım ama sen çıkmışsın
sen varken de ben uyumuşum
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…