o günler su gibi geçiyor kızlar
iyiyim kucağımda bir fıstıkla yazıyorum sana umarım uçuğun bir an önce geçer
Kızzlar ben geldim...
zirsizdeli, esha, zirve, hayalot, hbaksoy,yamisy,sera,,,,dana ne yazayım ki maşallah koca bir kadro olmuşuz :)
Kızlar bugün sabah çok korkunç bir öksürük ve geniz akıntısı ile uğraştım..o kadar ökdürdüm ki sounda kıpkırmızı oldum ve boğulacak gb kustum..
hemen eşimi aradım..kendi başıma o kadar kötü iken bir de zor yürürken hastaneye gitmem mümkün değildi:2:
önce üniveristeye kbbye daha sonra da gögüse gittik..kbb siz hamilesiniz yapacak ve verecek hiçbir şey yok maalesef deyip sadece bir burun ve boğaz gargarası verdi..reflü böyle yapar dayanmalısınız dedi..
sonra gögüse gittik..gögüs ise ben artık ağlıyordum çaresizlikten, farenjit olmuşsununz ama reflüden olabilir hap vermeyelim dedim..sonra ağladığımı görünce bir anda 3000 mg largopen antibiyotik verdi. Allah razı olsun ama yemek yiyemiyorum gene..
sonra kendi kadın doğumcuma gidip hem hapları hem de durumumu sordum..serum vs alabilir miyim diye?
bence serum seni beslemez, yesen daha iyi olur dedi...
iyi niyetle söylediğini biliyorum ama artık bebek ayda 1 kilo alacakmış bu nedenle yemelisin dedi..
ben kaşırı öksürükten kusuyorum arkadaşlar..Allah yardımcım olsun artık ne diyeyim..
bir tane daha özel hastane kaldı.. orada bir doktor daha var ..bu sefer direkt beslenemiyorum diye gitmeye karar verdim..
3 gün daha bu antibiyotği alıp daha sonra sonucuna bakacağım..
sıkıntıdayım gene..biraz bir şeyler yedm ama yine midem çıkarmak istiyor..çatalayacak ağrıdan neredeyse..
Nasıl geçecek merak ediyorum şu günler
O fıstığı bi öpsek bi öpsek tam süper olur
Kızzlar ben geldim...
zirsizdeli, esha, zirve, hayalot, hbaksoy,yamisy,sera,,,,dana ne yazayım ki maşallah koca bir kadro olmuşuz :)
Kızlar bugün sabah çok korkunç bir öksürük ve geniz akıntısı ile uğraştım..o kadar ökdürdüm ki sounda kıpkırmızı oldum ve boğulacak gb kustum..
hemen eşimi aradım..kendi başıma o kadar kötü iken bir de zor yürürken hastaneye gitmem mümkün değildi:2:
önce üniveristeye kbbye daha sonra da gögüse gittik..kbb siz hamilesiniz yapacak ve verecek hiçbir şey yok maalesef deyip sadece bir burun ve boğaz gargarası verdi..reflü böyle yapar dayanmalısınız dedi..
sonra gögüse gittik..gögüs ise ben artık ağlıyordum çaresizlikten, farenjit olmuşsunuz ama reflüden olabilir hap vermeyelim dedi..sonra ağladığımı görünce bir anda 3000 mg largopen antibiyotik verdi. Allah razı olsun ama yemek yiyemiyorum gene..
sonra kendi kadın doğumcuma gidip hem hapları hem de durumumu sordum..serum vs alabilir miyim diye?
bence serum seni beslemez, yesen daha iyi olur dedi...
iyi niyetle söylediğini biliyorum , bir şey demiyorum, Allah razı olsun gene ilgilendi benimle ...ama artık bebek ayda 1 kilo alacakmış bu nedenle yemelisin dedi..nasıl yiyeceğim bilemiyorum gerçekten...
ben aşırı öksürükten kusuyorum arkadaşlar..Allah yardımcım olsun artık ne diyeyim..
bir tane daha özel hastane kaldı.. orada bir doktor daha var ..bu sefer direkt beslenemiyorum diye gitmeye karar verdim..
3 gün daha bu antibiyotği alıp daha sonra sonucuna bakacağım..
sıkıntıdayım gene..biraz bir şeyler yedm ama yine midem çıkarmak istiyor..çatlayacak ağrıdan neredeyse..
hiç anlamıyorsun geçiveriyor
şu anda emiyor hepinizin yerine öperim teyzeleriiiiii
Hoşgeldin canım benim
öncelikle evet git gide büyüyen bir aile olduk resmen
tatlım hamilesin diye hiçbir şey yapamıyorlar maalesef
bu durum hepimizin en büyük sıkıntısı
Rabbim şu sıkıntılarını bi geçirse de azıcık bişeyler yiyebilsen keşke be güzelim
çok üzülüyorum inan senin durumuna
reflüye çarede yok maalesef
stres de en büyük düşmanı reflünün
eee yemek yiyemeyip, üstüne de hamile olunca stres gitmiyor baştan
bi konuda okumuştum canım bi özel hastanede çok memnun oldukları prof doktor varmış edirne de yazmıştı bi üye
okurken sen aklıma gelmiştin
hatırlayamadım ama ismini
bi başka doktora daha git diyecem ama ellerinden bişey gelir mi bilemiyorum
öfff yaaaa ne zor bir durum, bebek var diye bunları yaşıyorsun ve bebek var diye de müdehale edemiyorlar
Allahım yardımcın olsun inşallah
hoşgeldin canım aklım sendeydi numaran olsa arayacaktım seni geçmiş olsun antibiyotikten umarım istediğin sonucu alırsın
çok sağ ol canım benim..inşalah geçer ne yapacağımı ben de şaşırdım gerçeten..sabah olacak aynı seyleri yaşayacağım diye korkuyorum..yemek yiyemeyeceğim, kusacağım ve öksüreceğim diye..
hemde deli gibi emiyor memeden ayrılınca kıyamet kopuyorUmarım anlamadan geçiverir o günler canım benim
oyy oyyy emiyor muuuuuuuuuuuu, yerim ben onun ağzını burnunu, bıdık parmaklarını, ısırırım ayacıklarını
canım maaşlahh öncelikle25. hafta olmuşsun..Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle
reflüye gerçekten çare yok..bugün o kadar acı hissettim ki ve o kadar çaresiz hissetim ki kendimi..keşke ölsem dedim..ne kadar kötü değil mi? O dru tanıyorum Mehmet Ali Yüce..orada başka bir doktora gitiğim için önceden bir daha o hastaneye gitek istemedim..ama bugün eşimden de aynı benim durumumda olan biri için 2 ay serum verdiğini öğrendim..elbette serum olsun istemem, yemek isterim..çünkü aç hissediyorum kendimi deli gb...ama eğer bebek bu strese dayanamzsa ? ve geri kalırsa gelişme olarak...çok korkuyorum...
işte bebk yüzünden her ilaç zararlı aslında..az da olsa yemeye razıyım ama her besine tepki veriyor..çünkü bebek karnıma çıktı ve mideme yaslanıyor..
Ah arkadaşım zirsizdelicim,,inşallah en kısa zamanda geçer bu sıkıntılar..gerçekten çok dehset içindeyim
çok sağ ol canım benim..inşalah geçer ne yapacağımı ben de şaşırdım gerçeten..sabah olacak aynı seyleri yaşayacağım diye korkuyorum..yemek yiyemeyeceğim, kusacağım ve öksüreceğim diye..
hamileliğimin ilk 2 ayında ben öyleydim 4 gün yattım hastanede sonra düzeldi
hemde deli gibi emiyor memeden ayrılınca kıyamet kopuyor
Umarım düzelir Morişimin sıkıntıları da yaaa
ondan daha çok istiyorum ben bunu, onun adına
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yesinler onu yaaa
maşallah ona
Off yaaa öyle saçma şey mi olurmuş
bu adamın da paraya ihtiyacı var, bir ay emek sarfediyo ne için?
para alamamak için mi
Canım ara bence mutlaka
belki bi çözüm olur
valla iyidir sanırım, haftalardır doğru düzgün göremedim yüzümü
buranın makineleri fi tarihinden kalma biliyosun
cumartesiyi bekliyorum bende merakla
Allah yardımcın olsun canım ne desem bilemedim ya
merhaba kızlar annemdeydim yenı geldım sayılır evıme.çok yorulduk bugun çocumla
dün babamız bize hamıle yastığı dıktırmıseve bı geldı elınde upuzun yastık ben sıtelerden hamıle yastığı bakıyordum fıyatarı uçuk fıyatlar esımde sen gıt olculerını al yorgancıya dıktır bir rahatki sormayın sızde yaptırın istersenız bırde herıfım fermuarlı yaptırdım dıyor hanı çok gelırse elyafları çıkarayım dıye saol kocacım dedım nedıyeyım
u arada dudağımda uçuk cıktı benım uçuklarım balon gıbı sısıyorfelaketım ağzımı açamıyorum desem o derece kremde suremedım bi ara zovırax dıye bır krem var ondan azcık degdırdım ama ıcım ıcımı yedı inş bi zararı yoktur anne sütüne gecıyormus cunku o ilaç:26:işte böyle dua edıyorum sımdı bısey olmaz ıns okadarcıktan :26:
ben bebek çalışmalarındayken grıp oluyordum dıyelım hayatta ılaç içmiyordum ha tuttu ha tutcak dıyekendi kendime ezıyet vermısımdır onca yıl şimdi hamıleyken gıttım o kremı surdum hangı akla hızmet acaba
morem,esham,zirsizdeli,baksoy,sera,zirvecim nasılsnız ıyımısınız
şimdik çıkayım yarın gelırım artık dınlenmelıyız meyve yıyeyım bıde bıraz sonra yatışşş
iyi geceler sızeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?