Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

memeyi yakalayamıyor ona sinirleniyor kimse ilgilenmiyor ona sinirleniyor bacak kadar

sokmazlarsa olmaz zaten çatlarlar

az degıl hanımefendı buyunce dahada sınırlı olurlar smdıkı cocuklar her ıstedıklerını yaptıryo ama yapmasan kıyamet kopuyo cok asabıler ya

farklı ıkız bunlar bırı kara bırı sarı Allah gorumcene sabır versın canım. off ne zor olmustur yaa kadın yaslanmıstır dertten. bırbırlerını kıskanmalarıda kötu kadın hangı bırıne yetıscek. onların kardesı olsa busefer ıkısı kafa kafaya verır kardeslerıne dusman olurlar :))
en guzel yanı aynı kıyafetlerı gıydırıyosun ya o cok hosuma gıdıyoo

Canım pat diye gelmeleri yetmiyomuş gibi beni iteleyip girdiler
valla çok canımı sıktılar
durduramadım kendimi ağla ağla mahvoldum

görgu fılan yok dmekkı onlrda canım. alamam dıcektın aslında musaıt deılım su gun su saatte gelın bakın dıcektın kapıyım kapatcaktın kım e dıyebılır parasyla oturmuyomusun ne hak yanı

Çocukla uğraşmak yerine yaprak mı saralım canım, hiç uğraşamam açıkcası

Canım yatarken sola yatıyorum gece bazen sağda bazen sırt üstü yatarken buluyorum kendimi
inşallah birşey olmaz bebişlerimize

ayy ne guzel yaa demekkı 2. cocuklarda daha rahat olunuyo benım kardesımde oyle ama ılk cocukta bılgısız olundugundan streste cok oluyo.
oturdugu yerde uyuması ne guzelmıs yaa rahatlıktan :)

Hele en komiği kız kardeşim namaz kılan birini görsün seccadeyi alır sererdi
secdeden hiç kalktığını görmedim
namaz kılanla secdeye varır, orda uyur kalırdı

ınsan gormek ıstıyo dımı alıp bı köseye koymak ıstıyo. yollasalar kargoyla dıcem ama sen dogumu orda yapmıcaksın memleketıe gecınce orayamı vercekler acaba?

Ben sana yollayacam diyolar ne zaman konuşsak
örgüler bitsin yollayacam diyo görümcem, merakla bekliyorum
ayrıca onlar gelse ona göre eksikleri belirleyip alacam

Canım Allah gönülden sevenleri bu dünyada da ayırmaz diyorlar
Aminnnn , mekanları cennet olur umarım
ben üniversite 3deyken peş peşe göçtüler bu hayattan
benim çocuğumu görselerdi torununun torununu görmüş olacakalrdı, çok isterdim bebişimi görmelerini
Allahım ayırmasın bizleri de eşlerimizden
yokluğunu göstermesin Rabbim

Canım allah yardımcısı olsun cidden
ben bi kaç gün bile dayanamadım gördüklerime
kardeş istemiyolar kesinlikle

Canım bebekken giydirebiliyodu ama şimdi giymiyorlar aynı kıyafeti
biri polis forması aldırmış diğeri asker
biri komutan oluyo biri hırsız
çok zıtlar çok
gül gül öldürüyolar beni bu zıtlıklarıyla

görgu fılan yok dmekkı onlrda canım. alamam dıcektın aslında musaıt deılım su gun su saatte gelın bakın dıcektın kapıyım kapatcaktın kım e dıyebılır parasyla oturmuyomusun ne hak yanı

Canım müsait misin diye sorsa falan kesin derdim de
kapıyı açtım beni bi iteklediler eve bakmaya geldik diye
hooooooooooooooooooop girdiler içeri
şoka girdim resmen
burda görgü aramak biraz deniz aramak gibi, imkansız bulması

kızçelerim ben geldim dun annem bendeydı ve ben grıp olmuşum çok kötüyümm:2::2:hapşırmaktan ölüyorum birde doktor bu dıyetı verınce açlıktan mıdem bulanıyor ya meyve yemekten içim dışıma çıktıbakalım hala kilo alıcammı
morem takıp edemedim ıyımısın acaba bı alıntını okuyabıldım sansa kotuymusun yıne bugun ıyımısın kuzum.:26:şu çorbaları falan artık içsen tatlım.birde ıspanak falan pişiripte içine ekmek içi kat ve püre yap.bebek maması yaparlar ya onun gıbı.rengı bı tuhaf oluyor ama ne yersen püre olarak denesen boğazlarından gecmesı ıcın.:26:bebeği takma meyvede yesen beslenir kuzum.ama sen yemeıgın ıcın antıbıyotık fayda etmez bunu bıl.inşallah azar azar yiyerek duzelıceksın kuzum..gecmısı okudukça alıntılara cevap verırım ıns.

zirsizdelicim bana geçmişi anlatsaana
sayfa ilerletcek halim yok benim yaaa:2::2:
eğer anlatmassan suratına doğru hapşuuuuuuuuuuuu yaparımmmm

Canım sen zayıfla da bize de tüyolar ver
özellikle hayalot ve ben mutlaka zayıflamak zorunda kalıcaz
aynen katılıyorummmm

Ağlamaktan astım krizine girdim
zor da olsa nefes alıyorum artık
ben çok bahtsız biriyim cidden
kuzuummmmmm noldukineee

ahh balım takma kafana.herşey elınden geldıgı kadar calısan bı bayansın.ayrıcada böyle durumlar zaten mutlaka ev dağınık olduğunda basa gelır merak etme.bekarken annemde cok yasamıstır bu durumu.insan sinirinden kendını atası gelıyo yada o ınsanları olduresı falan.ama bırak o onların terbıyesızlıgıbirdaha nezmana goreceksın zaten ordan taşınınca boşver gıtsın uzme teyzosumuda

Geçmiş olsun canım yaaa
grip resmen ortalıkta kol geziyor
nereye baksam herkes hasta, havaların bi soğuk bi sıcak olmasıın etkisi sanırım
bol bol c vitamini tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…