memeyi yakalayamıyor ona sinirleniyor kimse ilgilenmiyor ona sinirleniyor bacak kadar
sokmazlarsa olmaz zaten çatlarlar
Canım bunlar zaten değişik ikiz
görsen biri sarı bildiğin ingiliz sanırsın , diğeri kapkara zenciye yakın
bebekken görseydin acırdın haline
aynı anda meme isterlerdi, aynı anda veremezdi ikisine de iterlerdi birbirini
ikisi altına aynı anda yapar, gazları aynı anda gelir, aynı anda ağlarlar, uyurlar uyanırlar
büyüdükce de hep ters şeyler yüzünden annesini arada bırakıyorlar
en kolay sorunlarını söyleyeyim mesela
gece yatacaklar aynı yatakta hayatta yatmazlar, ikisi de annesiyle yatmak ister ama diğerini yanında istemez
çoooooooook zor yaaa
en son patlayacaktım , biri 7 24 yumurcak izlemek istiyordu diğeri de Serdar komutanı izleyecem diye tutturuyordu
Allahım dedim ikizler hep böyle midir, eğer böyleyse insanlar niye ikiz istiyor
Canım bence bi sıkıntı olmadıkca normal doğurmakta fayda var
korkuların yüzünden sezeryan olmanı istemem
tabi karar senin
Canım pat diye gelmeleri yetmiyomuş gibi beni iteleyip girdiler
valla çok canımı sıktılar
durduramadım kendimi ağla ağla mahvoldum
Memeyi bulamasın ağzında da gör bakalım neye sinirlenecek
aynen canım cok zahmetlı bıde cok telaslı olur yemek servısı fılan. pide ayran tatlı en ıyısı bnde cok severım 3nubız okuttugmuz mevlıtlerdede hep oyle yaparız sarmada yaparız ama bebekle fılan kış gununde cok vakıt alır
öle canım can yakıyo ama 2 gun surup gıdıyo gecmez gıbı gırıyo agrı ne bıcım ama gecıyo bı sure sonra.
bıde ben hep soluma yatmaya calısıyorum kalbımın ustun geldgnden gögsumde agrı oluyo dayanamıyorum saga donuyorum bişey olmaz inşallah
ayy ne guzel yaa demekkı 2. cocuklarda daha rahat olunuyo benım kardesımde oyle ama ılk cocukta bılgısız olundugundan streste cok oluyo.
oturdugu yerde uyuması ne guzelmıs yaa rahatlıktan :)
arkadas dedı ızle dıye olelıkle buldum tatlım
tatlı fılan yıyınce yada sut içince hareket edıyomu senın oğluş?
ınsan gormek ıstıyo dımı alıp bı köseye koymak ıstıyo. yollasalar kargoyla dıcem ama sen dogumu orda yapmıcaksın memleketıe gecınce orayamı vercekler acaba?
amin canım. ağlayasım geldı cokgercekten nekadar cok sevıyolarmıs kı peş peşe gıtmısler ananen uzuntuden kanser olmus bence kıyamam mekanları cennet olsun ordada beraber olurlar ınşallah.
ask evlılıge fılan bakmıyo gönulden sevıyosan evlenınce eden bozulsunkı sevdıgının hergun yanında olması kadar guzel bısey mı var. Allahım hıcbırımızı ayrı bırakmasın bende hep derım Allahım yoklugunu bana yasatma dıye.
az degıl hanımefendıbuyunce dahada sınırlı olurlar smdıkı cocuklar her ıstedıklerını yaptıryo ama yapmasan kıyamet kopuyo cok asabıler ya
farklı ıkız bunlar bırı kara bırı sarıAllah gorumcene sabır versın canım. off ne zor olmustur yaa kadın yaslanmıstır dertten. bırbırlerını kıskanmalarıda kötu kadın hangı bırıne yetıscek. onların kardesı olsa busefer ıkısı kafa kafaya verır kardeslerıne dusman olurlar :))
en guzel yanı aynı kıyafetlerı gıydırıyosun ya o cok hosuma gıdıyoo
oda dogru canım haklsın normal en guzelı ama işte bılemedım hangısı hayırlıysa oyle olsun :26:
görgu fılan yok dmekkı onlrda canım. alamam dıcektın aslında musaıt deılım su gun su saatte gelın bakın dıcektın kapıyım kapatcaktın kım e dıyebılır parasyla oturmuyomusun ne hak yanı
ayvayı yedık desene
Canım sen zayıfla da bize de tüyolar ver
özellikle hayalot ve ben mutlaka zayıflamak zorunda kalıcaz
kuzuummmmmm noldukineeeAğlamaktan astım krizine girdim
zor da olsa nefes alıyorum artık
ben çok bahtsız biriyim cidden
Aniden patır kütür 3 kadın geldi eve
neymiş evimiz satılacakmış da eve bakmaya gelmişler
herşeye bi laf ettiler
çat kapı geldikleri için dağınıktı biraz ev öyle kötü kelimeler kullandılar ki kalakaldım
ben anlamam sanıp kürtçe konuştular hep ama anladım işte dediklerini
moralim çok bozuldu, dalga geçtiler resmen yaaa
balkonu yıkamamıştım, kovayla suyu kaldırıp dökemiyorum sonuçta
ve hergün yıkanmazsa balkon toz oluyo, bende bıraktım gitsin
neler dediler yaaa yerin dibine soktular beni, sanki canım istediği için yapmıyorum
giderken de sizde başka yere taşınırsınız artık, inşallah güzel bi ev bulursunuz dediler
öyle dokundu ki gururuma , ağlamaktan astım krizine girdim
kızçelerim ben geldim dun annem bendeydı ve ben grıp olmuşum çok kötüyümm:2::2:hapşırmaktan ölüyorumbirde doktor bu dıyetı verınce açlıktan mıdem bulanıyor ya meyve yemekten içim dışıma çıktı bakalım hala kilo alıcammı
morem takıp edemedim ıyımısın acaba bı alıntını okuyabıldım sansa kotuymusun yıne bugun ıyımısın kuzum.:26:şu çorbaları falan artık içsen tatlım.birde ıspanak falan pişiripte içine ekmek içi kat ve püre yap.bebek maması yaparlar ya onun gıbı.rengı bı tuhaf oluyor ama ne yersen püre olarak denesen boğazlarından gecmesı ıcın.:26:bebeği takma meyvede yesen beslenir kuzum.ama sen yemeıgın ıcın antıbıyotık fayda etmez bunu bıl.inşallah azar azar yiyerek duzelıceksın kuzum..gecmısı okudukça alıntılara cevap verırım ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?