Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

zirsizdelicim bana geçmişi anlatsaana
sayfa ilerletcek halim yok benim yaaa:2::2:
eğer anlatmassan suratına doğru hapşuuuuuuuuuuuu yaparımmmm

Bacım hapşuruğun taaaaaaaaaaa bilgisayardan geldi yüzüme yüzüme
çok yaşa sen emi

Moriş yok bi süredir, umarım iyidir
son bıraktığımızda çeyrek kase de olsa çorba içmeye çalışıyordu
hbaksoy uğramıyor son günlerde
eshacık bi giriyor bi çıkıyor, hayalet gibi oldu resmen
ben desen hala dün ki karıların etkisindeyim ağlıyorum durmadan aklıma geldikce
sende hastalık dışında ne var ne yok

Canım valla moralimi çok bozdu bunlar
ayrıca ben bebişimin düşmesine neden oluyordum Allah korusun bu evi taşıma olayı yüzünden
mayısa kadar kontrat yapmıştık, içim rahayyı ama bu dün ki gelenler beni yerimden edecek gibi duruyor
nasıl ev bulacam da taşınacam bu halimle hiç bilmiyorum

Canım doğurunca daha fena olurum galiba ben
sen iyi patlamadan sabretmişsin

hala patlamadım ama patlarsam fena olacak ben çok sabırlıyımm

az degıl hanımefendı buyunce dahada sınırlı olurlar smdıkı cocuklar her ıstedıklerını yaptıryo ama yapmasan kıyamet kopuyo cok asabıler ya

bende asabiyim fena çatışırız

Bugün 2. bir doktorun görüşünü aldım doktor sağolsun çok güzel ilgilendi bizimle reflümüz var 2 tane daha ilaç verdi 10 ekimde kontrole gideceğiz kusmamız azalmazsa sintigrafi denen bir yöntemle bakacaklarmış midesine bebeğimin usg ve idrar tahlili temiz çıktı şükürler olsun ama idrar tahlili için çiş yaptırmak baya sıkıntılı oldu kızım hepinizi öpüyor teyzeleriiiii

kırıldımmm beni unutmuşuunnnnn bu arada o karıları takma artııkk sana yazık bebeğine yazıkk

rahat ol Allah yardım eder merak etme öyle zırt diye çıkartamazlar

Kızlar nasılsınız?

gene binbir sorun dert bende...

gastoraya da gittik sabah eşimle..boğazımdaki takılma hissini ve şişliği sordum..böyle giderse bu yaralar düzelmezse ya akciğer kanseri ya da yemek borusu kanseri olacağım çünkü...

eşim sabah 6 saatlik dersinden izin alamadığı için aile helkiminden rapor alamya gitti..adam da ben ağlama duvarı mıyım diye buna rapor vermek istememiş..hemen almış o da kaydını oradan yallah başka aile hekimine...adamın terbiyeizliğine bakar mısınız ya, çok sinirlendi eşim..

sonra doğru gastroya ama nafile..ne yaparsınız..hamileyim..evet belirtileriniz kötü diyor ama ancak gebelik sonrası endoskopi yapılıp bakılabilir dediler..boğazımdaki cisimi sordum ama yine bir şey yapılamıyor..

arkadaşlar çok canım sıkkın..hani üç bşe çorba yiyerek teselli oldum ama bu boğazım çıldırtıyor beni..sağ tarafta kocaman bir kitle yemek borunun girişinde..ne acaba? yemek borusu kanseri falan yazıyor nette..Aman Allah'ım!

Tatlım bu doktoru beğendim birazcık daha olsa
ilaçları kullan bakalım neler olacak
bebişini bende öpüyorum annişi, olsa da ısırsak

kırıldımmm beni unutmuşuunnnnn bu arada o karıları takma artııkk sana yazık bebeğine yazıkk

rahat ol Allah yardım eder merak etme öyle zırt diye çıkartamazlar

Yavrum seni unutmak mümkün mü
en çok seni görüyorum da ondan demedim
diğerleri kara batak gibi bi görünüyolar bi kayboluyolar
senle ben birbirimizi daha sık görüyoruz

çıkartacaklar gibi canım yaaa, rüyamda bile yürüdüm yürüdüm ev aradım
bulamadım ama

taktım karıları da , püfff bana

Kız senin ağzından çıkan kelimeleri ne yapacam ben yaaa
yakında ağzına biber sürecem de görecen gününü
çok kızııyorum sana , çoooooooooooooooooooooooooook
tatlım kanseri aklına bile getirmemelisin
biliyorum durumun zor, sıkıntın çok ama yapma nolur
iyi düşün iyi olsun
kendini üzerek bi yere varamazsın
sadece ödem diye düşünelim, reflüden tahriş ediyor diye düşünelim de öyle olsun

Hele en komiği kız kardeşim namaz kılan birini görsün seccadeyi alır sererdi
secdeden hiç kalktığını görmedim
namaz kılanla secdeye varır, orda uyur kalırdı

ayy kıyamam oyle namaz kılanla kılıyo ya cocuklar egılıyolar onlar gıbı fılan öpesim gelıyo ya

Ben sana yollayacam diyolar ne zaman konuşsak
örgüler bitsin yollayacam diyo görümcem, merakla bekliyorum
ayrıca onlar gelse ona göre eksikleri belirleyip alacam

tabı ona gore alırsın sende ne eksıkse onu halledersın.
benım durumda karısık annemler dıyo sunu alcaz bunu alcaz e burda kayınvalıdemler alıyo banada kargoyla gelcek dogum yaklastı daha ayarlayamadım bısey. besıkte kararsız kaldım ne alsam dıe dusunuyorum. e kıyafetlerı alıp yıkayıp utulemem lazım bılemedım ya :26:

aminn canım ayırmasın Rabbim acı yasatmasın. ne guzel olurdu gorselerdı ama yıyeceklerı ıceceklerı okadarmıs bende cok ısterdım dedemın gormesını benı o buyuttu ama vefat ettı o kadr yaslıda degıldı hayat ıste sımdı ogluma ısmını vermek ıstıyoruz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…