Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

haklısın valla canım kalabalık olunca okadar seyı hazırlamak zor oluyo. bende oyle dusunuyorum dedıgın gıbı pide ayran bıde yanında tulumba tatlısı

Canım insanların yiyeceği yemekleri yapıyorsun o bi sorun, servis ikinci sorun, bulaşığı ayrı sorun, yemek yetmezse başka bi sorun, kimi yaprağı çok sever tekrar ister kimi tatlıyı
en kolayı pide ayran geliyor bana
yanına da mevlüt şekeri ve birde tatlı ayarladın mı ohhh mis

annemde bana hamıleyken cok streslıyms sınırlıymıs bende ole olmusum gercekten dogru akısına bıraktım rahat olmaya calısıyorum dua fılan edıyorum içim rahatlıyo

Tatlım bende sırf o yüzden çok sinirliyim
annem kardeşim de sürekli yatmış, çok kaygısızmış ve hiçbirşeyi umursamamış
kız kardeşim bi raahaaaaaaaaaaaattır ki anlatamam
düşün küçükken oturduğu yerde uyurdu
bir kere bile hırçınlaştığını görmedim

Canım kore dizilerini de nerden buldun anlamadım ki
sıkıntıdan mı nedir

benimkinin neye hareket ettiğini çözemedim hala

Canım daha ortada bişey yok ki
gelse elime bende derim ki evet bunları bunları var
şimdi sadece lafı var
ama alırlarsa ne kadar mutlu olurum anlatamam
sonuçta hiçbişey alamıyorum ben

Canım benim büyük annannemle büyük dedem (annannemin annesiyle babası) o kadar aşıklardı ki birbirlerine anlatamam
büyük annnannem hastanede yatıyordu da büyük dedem bana kamerayla kendini çektirtmişti
ne aşk şiirleri okuyordu anlatamam, bir yandan özledim derken diğer yandan ağlıyordu resmen
büyük dedem kolon kanseri oldu büyük annannem başından bir dakika bile ayrılmadı
artık beslenemez hale geldiğinde bir kaç aylık ömrü kaldı dediler
sürekli ağlıyordu ben seni bırakıp nasıl göçücem bu diyardan diye
Allahım sevdiğimden ayrı koyacak derdi
dedem öldü, kadında hiçbirşey yokken sapasağlam kadında ertesi gün rahim kanseri olduğu ortaya çıktı
doktor bile şaşırdı dedi teyze biz seni sürekli kontrol ettik kanserli tek bir hücre yoktu şu an ileri derece kanser var diye
kemoterapiye aldılar apar topar 1 aya kalmadan göçtü gitti o da
doktor dedi ki amcam çok gönülden istemiş arkasından gitmeni , yoksa teyzede o kontrole kadar tek bir kanserli hücre bile yoktu dedi
sevgilerinin çok büyük olduğunu bilirdim demek ki Rabbim de görmüş
hep dua ediyorum bizlere de öyle aşk, sevgi nasip etsin eşlerimizle
ölüm bile bizi ayırmasın

Canım bunlar zaten değişik ikiz
görsen biri sarı bildiğin ingiliz sanırsın , diğeri kapkara zenciye yakın

bebekken görseydin acırdın haline
aynı anda meme isterlerdi, aynı anda veremezdi ikisine de iterlerdi birbirini
ikisi altına aynı anda yapar, gazları aynı anda gelir, aynı anda ağlarlar, uyurlar uyanırlar
büyüdükce de hep ters şeyler yüzünden annesini arada bırakıyorlar
en kolay sorunlarını söyleyeyim mesela
gece yatacaklar aynı yatakta hayatta yatmazlar, ikisi de annesiyle yatmak ister ama diğerini yanında istemez
çoooooooook zor yaaa
en son patlayacaktım , biri 7 24 yumurcak izlemek istiyordu diğeri de Serdar komutanı izleyecem diye tutturuyordu
Allahım dedim ikizler hep böyle midir, eğer böyleyse insanlar niye ikiz istiyor

Canım bence bi sıkıntı olmadıkca normal doğurmakta fayda var
korkuların yüzünden sezeryan olmanı istemem
tabi karar senin

Canım pat diye gelmeleri yetmiyomuş gibi beni iteleyip girdiler
valla çok canımı sıktılar
durduramadım kendimi ağla ağla mahvoldum

memeyi yakalayamıyor ona sinirleniyor kimse ilgilenmiyor ona sinirleniyor bacak kadar

sokmazlarsa olmaz zaten çatlarlar

Zaten hormonlarım tavandayken kavga çıkarmadım şimdiye kadar, umarım doğuma kadar da kimseyle kavga etmem
yoksa çok pis boşaltacam içimdekileri
iyiyim hoşum da bu kadar da tepeme tepeme gelmesinler yahuuu

Zaten hormonlarım tavandayken kavga çıkarmadım şimdiye kadar, umarım doğuma kadar da kimseyle kavga etmem
yoksa çok pis boşaltacam içimdekileri
iyiyim hoşum da bu kadar da tepeme tepeme gelmesinler yahuuu

ben hala içimde tutuyorum ama bende patlama aşamasına geldim şimdilerde sakin ol ama bebeğini düşünnn

aynen canım cok zahmetlı bıde cok telaslı olur yemek servısı fılan. pide ayran tatlı en ıyısı bnde cok severım 3nu bız okuttugmuz mevlıtlerdede hep oyle yaparız sarmada yaparız ama bebekle fılan kış gununde cok vakıt alır

Kalp krizine benzer oluyo canım
insanı korkutuyo maalesef
Allahım korusun kötü olaylardan, ağrılara dayanıyoruz mecburen
geçiyo gidiyo

öle canım can yakıyo ama 2 gun surup gıdıyo gecmez gıbı gırıyo agrı ne bıcım ama gecıyo bı sure sonra.
bıde ben hep soluma yatmaya calısıyorum kalbımın ustun geldgnden gögsumde agrı oluyo dayanamıyorum saga donuyorum bişey olmaz inşallah

ayy ne guzel yaa demekkı 2. cocuklarda daha rahat olunuyo benım kardesımde oyle ama ılk cocukta bılgısız olundugundan streste cok oluyo.
oturdugu yerde uyuması ne guzelmıs yaa rahatlıktan :)

Canım kore dizilerini de nerden buldun anlamadım ki
sıkıntıdan mı nedir

benimkinin neye hareket ettiğini çözemedim hala

arkadas dedı ızle dıye olelıkle buldum tatlım
tatlı fılan yıyınce yada sut içince hareket edıyomu senın oğluş?

Canım daha ortada bişey yok ki
gelse elime bende derim ki evet bunları bunları var
şimdi sadece lafı var
ama alırlarsa ne kadar mutlu olurum anlatamam
sonuçta hiçbişey alamıyorum ben

ınsan gormek ıstıyo dımı alıp bı köseye koymak ıstıyo. yollasalar kargoyla dıcem ama sen dogumu orda yapmıcaksın memleketıe gecınce orayamı vercekler acaba?

amin canım. ağlayasım geldı cok gercekten nekadar cok sevıyolarmıs kı peş peşe gıtmısler ananen uzuntuden kanser olmus bence kıyamam mekanları cennet olsun ordada beraber olurlar ınşallah.
ask evlılıge fılan bakmıyo gönulden sevıyosan evlenınce eden bozulsunkı sevdıgının hergun yanında olması kadar guzel bısey mı var. Allahım hıcbırımızı ayrı bırakmasın bende hep derım Allahım yoklugunu bana yasatma dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…