Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Ah ben zaten hep şikayet ettim gebeliğin başından beri...evet çok zorluklar çektim ama benden daha kötüleri vardı hiç düşünmedim..o karın sertliğim ve bir şey yiyemiyorum dediğim haftalarda hep şikayet ettim..Ama aslında şükretmeliydim, yapmamalıydım böyle..

çok sağ ol canım arkadaşım benim,,Allah senin de yüzünü güldürsün inşallah ağırlarını dinlendirsin ve bebişini versin kollarına..bak geldin 26. haftaya Allah'ın izni ile..göreceksin daha güzel zamanlar inşallah...

ben senden aldıklarımı hep not ediyorum..valla çok iyi geliyor..umut oldu bana da..

ah gene de binbir maşallah ona annesi...

:) maşşallah teyzesi darısı başnaa

Bebeğim sağ salim doğsa da bende kokusunu içime çeksem keşke
öyle özeller ki dimi zirvecim, insan bi gülücüğüyle bile mutlu oluyordur

o kadar güzeller ki yarım yamalak gülümsüyor iyi ki yapmışım diyorum bazen ağlıyorum severken

Ağlamaktan astım krizine girdim
zor da olsa nefes alıyorum artık
ben çok bahtsız biriyim cidden

ne oldu canım neden bahtsızsın? ağlama bak bebekte üzülüyor o zaman

zirsizdelicim ne oldu canım..neden üzüldün bu kadar..bahtsız yazmışsın..çok merak ettim kötü olan bir şey yok de mi sağlıkla ilgili?

Aniden patır kütür 3 kadın geldi eve
neymiş evimiz satılacakmış da eve bakmaya gelmişler
herşeye bi laf ettiler
çat kapı geldikleri için dağınıktı biraz ev öyle kötü kelimeler kullandılar ki kalakaldım
ben anlamam sanıp kürtçe konuştular hep ama anladım işte dediklerini
moralim çok bozuldu, dalga geçtiler resmen yaaa
balkonu yıkamamıştım, kovayla suyu kaldırıp dökemiyorum sonuçta
ve hergün yıkanmazsa balkon toz oluyo, bende bıraktım gitsin
neler dediler yaaa yerin dibine soktular beni, sanki canım istediği için yapmıyorum
giderken de sizde başka yere taşınırsınız artık, inşallah güzel bi ev bulursunuz dediler
öyle dokundu ki gururuma , ağlamaktan astım krizine girdim

Tatlım ağlamaktan söylemeyi unuttum
Trendyola gir, orda çocuk kategorisinden genç yataklara bi tıkla
çok güzel nevresimler ve uyku setleri var
sabah seçtim ben bi tane hobby'nin
piyasa da daha ucuzları da var da bunlara güzel demişlerdi belki aklına yatar
taksitle alabiliriz bebişlerimize
gir bi bak bence

sıkma canını öyle densiz insanlar için değmezzz bebeğini düşünnn

sıkma canını öyle densiz insanlar için değmezzz bebeğini düşünnn

Eşim de aynısını diyo ama yapamıyorum ki
ağlıyorum durmadan
yemek yapıyordum tezgahta malzemeler falan vardı
tencereler yan yanaydı
birsürü laf ettiler, yemeği uçarak pişirmemi bekliyorlardı galiba
birde diyolar ki sen hamilesin senin toplu olmanı beklemiyoruz ki biz
çüşş yani dedim içimden

ah be tatlım takma kafana biliyorum öyle demekle olmuyor bende senin gibiydim sen benim evi bir görsen

zirsizdelicim ne gerizekalı insanlarmış onlar...paldur küldür geldikleri insanın evi için böyle mi konuşulur? yahu hem çat kapı gel, hem gez evin içini bir de hamile kadına sen bunu söyle..kardeşim karşındaki 7 aylık hamile insan, kendileri ne yapıyorlardı acaba maratona mı çıkıyorlardı..canını sıkma..hiç üzülmene astımını tetiklemene değmez bile...görgüsüzlük onların..

bu arada mercimek katıp o çorbayı yaptım..biraz gaz yaptı midemde ama çok besleyici oldu..bir dahaki sefer mısır unu falan katarım mercimek yerine..bayaa iyi geldi..bu reflüde önce boğazımın ve yemek borumun sağ tarafında yabancı bir cisim varmış gb şişiyor..o kadar kötü oluyor ki sanki birisi beni boğazlıyor gb...sonra da ansızın sol tarafta akıntı başlıyor ve saatlerce öksürüyorum..o zaman kendimi öksürükten kaybediyorum ve kusuyorum yediklerimi..bakalım bugün çorba diyeti tuttu gb ama bu son yediğim çorba boğazımda şişlik yaptı..inşallah öksürmeye başlamam..yoksa tüm gece öksürürüm gene ...

yatak takımın çok iyiymiş , çok beğendim canım güle güe kullan inşallah..paşamız çok şanslı valla annesi çok zevkli :=)

minicik seylerde bıle stres oluyo ya neye sınırlenırler kı acaba

haklısın valla canım kalabalık olunca okadar seyı hazırlamak zor oluyo. bende oyle dusunuyorum dedıgın gıbı pide ayran bıde yanında tulumba tatlısı

Benim gece uyumamı engellemişti maalesef
böyle bıçak saplıyorlarmış gibiydi benimki
çok acı çektim yaaa, Allah tekrar yaşatmasın
şimdi nasılsın canım, bi ağrın sızın var mı

cok kötu oluyo bende hıc rahat uyuyamadım ama cok sukur gectı tatlım cok fena oluyo ya korktum kalpten mı fılan dıye

Canım ağlamak normal hamilelik sürecinden
ama çok sinirli gezersen bebek sinir küpü olarak doğar derler
sen mümkün olduğu kadar gevşe canım

annemde bana hamıleyken cok streslıyms sınırlıymıs bende ole olmusum gercekten dogru akısına bıraktım rahat olmaya calısıyorum dua fılan edıyorum içim rahatlıyo

Kore mi? İlginçmiş doğrusu
Tatlım hormonlar tavan yaptığı için normal birden sinirleniyor olman
ama bebeğini düşün sakin kalmayı dene
çabuk etkileniyorlar annenin psikolojisinden

cok sarıyo korece ızlıyorum bıde alt yazılı konusmalrı bı tuhaf alısmısım televızyon izlerken korece konusuyolarmıs gıbıme gelıyo
zaten oğlum ben sınırlenınce hareket etmıyo pısıyo onun acısıda dogunca cıkcak sanırım o ağlıcak ben pıscam

maşallahhhhh bırsuru seyı oldu ıste bebegın bıde alamadım dıye uzuluyosun daha ne alcan tatlım senn ben bıle kendıme alınmıs kadar sevındım bundan emın ol.
onlarda ılk defa hala oluyo ya onun heycanı Allah razı olsun dusunmelerı yeter
dedıgın gıbı ılk cok bıseye gerek yok hemen buyuyo bebekler 1 haftada bıle nasıl degısıyolar dıyolar

bellı ıngılız kulturune merak sarmıs sanırım.
evlılık o saydıklarının hepsı ıcın gecerlı eger oyle olmasa evlılık dıye bısey mı olurdu acaba
seven için ask hep devam eder. simdiki insanlar boyle dusunduklerı ıcın kendı asklarını kednı ölduruyolar eskıden ayrılık bılmezmıs kımse 50.60 sene evlılıkler var benım babanecım ve dedecım gıbı. oyuzden boyle dusunenlere pek aldırıs etmıyorum sende etme

genelde ıkızler hep aynı seyı ıster ama görumcenın kderınden cocuklar oyle demekkı. ama aynı seyı ısteselerde ıkı tane aynı anda dogmus bebeklerın bakımı ne zor olur bız smdı dusunuyoruz aglarsa ne yaparız fılan dıye ıkısı bırden aglıcak dusunsene amanınn Allah sabır versın ikiz ücüz vs annelerine.
buarada dogum yaklastıkca bana korku bastı sezaryen ıstıyorum desem dırek olur mu acaba gunlerdır taktım kafaya ya :26:

terbıyesızlere bak sen. pat dıye elalemın evıne mı gelınır. görgusuz seyler. hamıle halınle bıde calısrken evı bal dök yapmazsın sonucta.
iki üc haddını bılmez yuzunden aglayıp bebegını uzmeye degermı hıc tatlım ya uzulme.
sankı evı aldılarda tasınması kaldı

Canım insanlarda beyin yerine başka bişey var sanırım
ağla ağla içim dışıma çıktı onlar yüzünden
değmez biliyorum ama içim parçalandı, durduramıyorum kendimi
canım amaan şişmesin de güzel güzel ye çorbalarını
umarım faydası olur da az da olsa rahatlarsın
reflü de sıkıntı yemek yiyememen de , çözebilsek keşke
canım dükkan dükkan gezemediğimden beğendiğimi alayım dedim
malum hiçbişeysi yok diye içim içimi yiyor
teşekkür ederim iltifatın için
sende bak bence bişeyler, ikimizde mecbur internetten alıcaz gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…