Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Geçmiş olsun canım yaaa
grip resmen ortalıkta kol geziyor
nereye baksam herkes hasta, havaların bi soğuk bi sıcak olmasıın etkisi sanırım
bol bol c vitamini tüket
sağol kuzum vallahi öyle sabahtan beri tüketiyorum c vitamini iyi sayılırım birazdaha
okadarmı kuvvetli hapşurmuşum yahubaksoycum nerelerde acep:26:şu moremıde napcaz yaesham aşağıda gözüküyor suan senle konsuyor hatta su sıralaree bendede nolsun yattım kalktım bugun zorda olsa 1 saatlık yuruyusumu yaptımve yemek yedıgım halde canım birşeyler cekıyor zor tutuyorum kendımıkorkuyorum cocugun bı tarafı sısecek daha dogmadan
allah korusun canım benım rabbım buyuktur ama oyle bırsey hıssedıyorsanız onden sız ev falan bakın.onlar anıden cıkın derlerse zorda kalmayın tam son aylardaAllah yardımcınız olsun canım ya kira işi zor iş valla

tatlım gecmıs olsun ama agzını hayra ac ole seyler dusunme hem kanser gıbı bısey olsa sen hamıle halınle ayata bıle duramassın o beze gıbı bıseydır aynı sey halamın basına geldı kac gun hastanede yattı beze cıktı korkulacak hıc bısey yok dedı doktor. bak moral olarak cökertme bıde kendını. ıyı dusun ıyı olsun sen hep karamsar dusunur oldun artık uzuluyorum bende buna yapma ne olur bak surda doguma cok az kaldı kendını pskolojık olarak toparla hersey pskolojıyle duzelıyo kötu hastalıgı yenenler bıle oyle yenıyo. sende bısey yok Allahın ıznıyle.
doktorlarıda artık takma hepsı aynı bende yoruldum doktorlardan ama ne yazıkkı bısey yapamıyoruz

canım cok sevındım bu doktor daha ılgılı ve anlayışlı gıbı duruyor.çok gecmıs olsun tekrardan rabbım sıfa versın duzelcek ınsallah annesıbende onu opuyorum totosundan
ahhh balım napcaz biz senın bu halınıama çok kızdım sana o nebıcım bır laf oyle kanser falan.Allah korusun.sen yemek yemedıgın için o şekil oldu ilaçlara cok yuklendın bırde.sen yemek yedıkçe duzelcek emın ol ama morelını yuksk tut ne olur..cok zor yasadıgın donem ama sen basarıcaksın ben ınanıyorum.az kaldı doğumuna az daha sabret canm :26:

dönmüşmübenimki daha dönmemişti kafası sagda ayakları solda hala aşağıya doğruydu :26:zaten tekme atarkende kasıklarımda ayaklarıama bılıyorusun bu takvımdekı bebıste donmus gözüküyor baksana önceden oyle degıldı:44:

oda dogru sonucta hepsı hallolcak ınsallah. ama ıste ya bı aksılık olursa fılan dıye telas edıyorum bende inşallah olmaz

ya bu doktor ınsan mı benım dotorum 20. haftamdan ıtıbaren magnezyum kalsıyum verdı vıtamınle kan hapınıda 12. haftada fılan. ya tamam ora dogu ama bı ılac yazmanın doguyla batıyla ozelle devletle ne alakası var ılac bu gereklı bısey hamıleye yazcaksın Allah Allah.
nasıl bı ınsan o ya

Canım valla dönmüş de kafa kasıklarıma dayanacak gibi görünüyo
ayakları da göbek deliğimde
şok oldum tam dik değilde çaprazdan doğum pozisyonuna doğru yol alıyo dedi doktor
bu doktor bi halt bilmediğine göre nasıl inanayım bunaaaaa
bebek nasıldı ki başlarda canım bakmamışım sanırım

Kız birsürü para verdik ama sadece bacaklarını gösterdi
inan başka hiçbişeyini görmedim çocuğumun
çıkışta sinirden ağladım
süt iç süt süt diyo
benim kendi doktorum 18de kesmişti kan hapını kanım 14 çıkınca
dedi 24. haftan bitince yazdır, magnezyum ve kalsiyumu da suda eriyenden yazdır ve kullan dedi
biliyodu ona muayeneye gidemeyeceğimi 24. haftamda
ama bu nasıl bir insandır anlayamadım

hem de ne akıllılar yaaa valla benimki duruyo bazen onların yanında

o yastakı cocuklara bısey soruyosun verdıklerı cevap hayrete dusuruyo. hele onların sana sordukları Allahım nasıl beyın bu cocuktakı dıyesım gelıyo. bu nesıl cok fena cok yandık

şuan takvımde gorunenın tam tersıydı 16 haftalık olan takvimlere bı bak rastlarsan kızçelerdendogruydur demekkı dönmeye hazırlanıyor ama benım daha oyle bırsey yoktu

canım cok sevındım bu doktor daha ılgılı ve anlayışlı gıbı duruyor.çok gecmıs olsun tekrardan rabbım sıfa versın duzelcek ınsallah annesıbende onu opuyorum totosundan

evet doktorumuz bu sefer iyi şükürler olsun güzel güzel anlattı herşeyi

o senı o konuda yener canım merak etme
bende dıyom az buyusun bırbırmıze gırerız hayır ole degıl boyle dıe asabıyetten cocukla cocuk olurum gıbıme gelıyo

bizimde öyle olacak gibi

:) biliyorum tatlım şaka yaptım unuttun beni diye.Bu kadınlar benim doğum korkum gibi olmuşlar hala rüyalarımda doğum yaptığımı görüyorum

Tatlım bu doktoru beğendim birazcık daha olsa
ilaçları kullan bakalım neler olacak
bebişini bende öpüyorum annişi, olsa da ısırsak

keşke burda olsanızda ısırsanız kızlar bu doktor iyi ilaçlard işe yarayacak gibi gaz için verdiği ilaç baya işe yaradı şimdiden

Canım sabır zor olsa da sonu selamettir derler
sabretmeye devam et canım boşver sen
şişşşşşşş ana kız uslu durun kız

sabır taşı gibi oldum be tatlım

Çok kuvvetli hapşuruyorsun cidden canım
dikkat et kendine

valla bugün dünyayı yedim desem abartmam
bak saat 1 ile 5 arasında neler yedim
yarım ekmek tost hemi de beyaz peynir ve salamlısından, bir paket mandalinalı hoşbeşi tek başıma mideye indirdim, üstüne de bir paket cips yedim, 2 bardak su ve 2 bardak sprite içtim
canım istiyo napıyım frenleyemiyorum
sonra 6 gibi eşimle yeşil fasülye yedim, üstüne de ekmek peynir karpuz
üstüne de bir paket misket limonlu hoşbeş gofretten bir paket
cidden ne yemişim ben yaaa

Ahhhhhhhh tatlım ahhhhhhhhhhhhhhh ısırcam birgün o bebişi gör bak dediydin dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…