sağol kuzum vallahi öyle sabahtan beri tüketiyorum c vitamini iyi sayılırım birazdahaGeçmiş olsun canım yaaa
grip resmen ortalıkta kol geziyor
nereye baksam herkes hasta, havaların bi soğuk bi sıcak olmasıın etkisi sanırım
bol bol c vitamini tüket
Bacım hapşuruğun taaaaaaaaaaa bilgisayardan geldi yüzüme yüzüme
çok yaşa sen emi
Moriş yok bi süredir, umarım iyidir
son bıraktığımızda çeyrek kase de olsa çorba içmeye çalışıyordu
hbaksoy uğramıyor son günlerde
eshacık bi giriyor bi çıkıyor, hayalet gibi oldu resmen
ben desen hala dün ki karıların etkisindeyim ağlıyorum durmadan aklıma geldikce
sende hastalık dışında ne var ne yok
allah korusun canım benım rabbım buyuktur ama oyle bırsey hıssedıyorsanız onden sız ev falan bakın.onlar anıden cıkın derlerse zorda kalmayın tam son aylardaCanım valla moralimi çok bozdu bunlar
ayrıca ben bebişimin düşmesine neden oluyordum Allah korusun bu evi taşıma olayı yüzünden
mayısa kadar kontrat yapmıştık, içim rahayyı ama bu dün ki gelenler beni yerimden edecek gibi duruyor
nasıl ev bulacam da taşınacam bu halimle hiç bilmiyorum
Kızlar nasılsınız?
gene binbir sorun dert bende...
gastoraya da gittik sabah eşimle..boğazımdaki takılma hissini ve şişliği sordum..böyle giderse bu yaralar düzelmezse ya akciğer kanseri ya da yemek borusu kanseri olacağım çünkü...
eşim sabah 6 saatlik dersinden izin alamadığı için aile helkiminden rapor alamya gitti..adam da ben ağlama duvarı mıyım diye buna rapor vermek istememiş..hemen almış o da kaydını oradan yallah başka aile hekimine...adamın terbiyeizliğine bakar mısınız ya, çok sinirlendi eşim..
sonra doğru gastroya ama nafile..ne yaparsınız..hamileyim..evet belirtileriniz kötü diyor ama ancak gebelik sonrası endoskopi yapılıp bakılabilir dediler..boğazımdaki cisimi sordum ama yine bir şey yapılamıyor..
arkadaşlar çok canım sıkkın..hani üç bşe çorba yiyerek teselli oldum ama bu boğazım çıldırtıyor beni..sağ tarafta kocaman bir kitle yemek borunun girişinde..ne acaba? yemek borusu kanseri falan yazıyor nette..Aman Allah'ım!
canım cok sevındım bu doktor daha ılgılı ve anlayışlı gıbı duruyor.çok gecmıs olsun tekrardan rabbım sıfa versın duzelcek ınsallah annesıBugün 2. bir doktorun görüşünü aldım doktor sağolsun çok güzel ilgilendi bizimle reflümüz var 2 tane daha ilaç verdi 10 ekimde kontrole gideceğiz kusmamız azalmazsa sintigrafi denen bir yöntemle bakacaklarmış midesine bebeğimin usg ve idrar tahlili temiz çıktı şükürler olsun ama idrar tahlili için çiş yaptırmak baya sıkıntılı oldu kızım hepinizi öpüyor teyzeleriiiii
ahhh balım napcaz biz senın bu halınıKızlar nasılsınız?
gene binbir sorun dert bende...
gastoraya da gittik sabah eşimle..boğazımdaki takılma hissini ve şişliği sordum..böyle giderse bu yaralar düzelmezse ya akciğer kanseri ya da yemek borusu kanseri olacağım çünkü...
eşim sabah 6 saatlik dersinden izin alamadığı için aile helkiminden rapor alamya gitti..adam da ben ağlama duvarı mıyım diye buna rapor vermek istememiş..hemen almış o da kaydını oradan yallah başka aile hekimine...adamın terbiyeizliğine bakar mısınız ya, çok sinirlendi eşim..
sonra doğru gastroya ama nafile..ne yaparsınız..hamileyim..evet belirtileriniz kötü diyor ama ancak gebelik sonrası endoskopi yapılıp bakılabilir dediler..boğazımdaki cisimi sordum ama yine bir şey yapılamıyor..
arkadaşlar çok canım sıkkın..hani üç bşe çorba yiyerek teselli oldum ama bu boğazım çıldırtıyor beni..sağ tarafta kocaman bir kitle yemek borunun girişinde..ne acaba? yemek borusu kanseri falan yazıyor nette..Aman Allah'ım!
bu arada kızlar söylemeyi unuttum
bugün o doktorluk yapamayan cahile gittik gene su kontrolü için
kafadan attı 500 gram dedi ama gördüm ultrasonla ölçüm yapmayı bilmiyo
sallıyo kafadan, sinirlerim bozuldu
sadece bacaklarını gösterdi ultrason başka hiçbirşey göstermedi
tek bir nokta var net bilebildiğimiz
bebişim dönmüş
kafası aşağıda ayakları yukarda artık
normal mi bu haftadan dönmüş olması?
bende ole donmekten uyuyamıyorum kı böluk pörcuk oldu uykularım oyuzdn yorgun kalkıyorum uykumu alamadıgımdan
Bugün bi arkadaşımla konuştum da dert etmeyi azalttım açıkcası
1. bebeğini sezeryanla doğuran biri kendisi
kızı 1,5 yaşında ya var ya yok
28 haftalık da hamile şimdi
kızının doğumundan bir gün önce almış yatağını bile
ne dert ediyosun boşver diyo
Canım suyu göremedi ki ultrason gerçekten çok fena
iyi iyi diye geçiştirdi herşeyi
ne kan ilacı ne de magnezyum yazdı
ne kilosunu hesaplayabildi ne de bebğin bacakları dışında bi yerini görebildi
doktor olmaya müsait değil bence
canım zamanı gelince yolunu bulsun yetecek bana
canım cok sevındım bu doktor daha ılgılı ve anlayışlı gıbı duruyor.çok gecmıs olsun tekrardan rabbım sıfa versın duzelcek ınsallah annesıbende onu opuyorum totosundan
ahhh balım napcaz biz senın bu halınıama çok kızdım sana o nebıcım bır laf oyle kanser falan.Allah korusun.sen yemek yemedıgın için o şekil oldu ilaçlara cok yuklendın bırde.sen yemek yedıkçe duzelcek emın ol ama morelını yuksk tut ne olur..cok zor yasadıgın donem ama sen basarıcaksın ben ınanıyorum. az kaldı doğumuna az daha sabret canm :26:
dönmüşmübenimki daha dönmemişti kafası sagda ayakları solda hala aşağıya doğruydu :26:zaten tekme atarkende kasıklarımda ayakları ama bılıyorusun bu takvımdekı bebıste donmus gözüküyor baksana önceden oyle degıldı:44:
Canım bende hiç uyuyamıyorum
çok korkuyorum bebeği doğunca ağlar da duymam diye
çünkü tam uykuya daldım mı uyanmak istemiyorum
de canım de
valla bende de neler var da sormaaa
Aaaaaa ne tesadüf aynısını bende istiyorum
ya bu doktor ınsan mı benım dotorum 20. haftamdan ıtıbaren magnezyum kalsıyum verdı vıtamınle kan hapınıda 12. haftada fılan. ya tamam ora dogu ama bı ılac yazmanın doguyla batıyla ozelle devletle ne alakası var ılac bu gereklı bısey hamıleye yazcaksın Allah Allah.
nasıl bı ınsan o ya
hem de ne akıllılar yaaa valla benimki duruyo bazen onların yanında
Her gün aynı saatte tuvalete gider mi bi insan yaaa
gece 5 i 10 gece tuvalete gidiyorum gözüm yarı kapalı
ayy bulda yolla tatlım ya cok ıyı olur
Canım valla dönmüş de kafa kasıklarıma dayanacak gibi görünüyo
ayakları da göbek deliğimde
şok oldum tam dik değilde çaprazdan doğum pozisyonuna doğru yol alıyo dedi doktor
bu doktor bi halt bilmediğine göre nasıl inanayım bunaaaaa
bebek nasıldı ki başlarda canım bakmamışım sanırım
canım cok sevındım bu doktor daha ılgılı ve anlayışlı gıbı duruyor.çok gecmıs olsun tekrardan rabbım sıfa versın duzelcek ınsallah annesıbende onu opuyorum totosundan
o senı o konuda yener canım merak etme
bende dıyom az buyusun bırbırmıze gırerız hayır ole degıl boyle dıe asabıyetten cocukla cocuk olurum gıbıme gelıyo
Yavrum seni unutmak mümkün mü
en çok seni görüyorum da ondan demedim
diğerleri kara batak gibi bi görünüyolar bi kayboluyolar
senle ben birbirimizi daha sık görüyoruz
çıkartacaklar gibi canım yaaa, rüyamda bile yürüdüm yürüdüm ev aradım
bulamadım ama
taktım karıları da , püfff bana
Tatlım bu doktoru beğendim birazcık daha olsa
ilaçları kullan bakalım neler olacak
bebişini bende öpüyorum annişi, olsa da ısırsak
Canım sabır zor olsa da sonu selamettir derler
sabretmeye devam et canım boşver sen
şişşşşşşş ana kız uslu durun kız
sağol kuzum vallahi öyle sabahtan beri tüketiyorum c vitamini iyi sayılırım birazdaha
okadarmı kuvvetli hapşurmuşum yahu baksoycum nerelerde acep:26:şu moremıde napcaz ya esham aşağıda gözüküyor suan senle konsuyor hatta su sıralar ee bendede nolsun yattım kalktım bugun zorda olsa 1 saatlık yuruyusumu yaptım ve yemek yedıgım halde canım birşeyler cekıyor zor tutuyorum kendımı korkuyorum cocugun bı tarafı sısecek daha dogmadan
allah korusun canım benım rabbım buyuktur ama oyle bırsey hıssedıyorsanız onden sız ev falan bakın.onlar anıden cıkın derlerse zorda kalmayın tam son aylardaAllah yardımcınız olsun canım ya kira işi zor iş valla
evet doktorumuz bu sefer iyi şükürler olsun güzel güzel anlattı herşeyi
bizimde öyle olacak gibi
:) biliyorum tatlım şaka yaptım unuttun beni diye.Bu kadınlar benim doğum korkum gibi olmuşlar hala rüyalarımda doğum yaptığımı görüyorum
keşke burda olsanızda ısırsanız kızlar bu doktor iyi ilaçlard işe yarayacak gibi gaz için verdiği ilaç baya işe yaradı şimdiden
sabır taşı gibi oldum be tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?