Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Ben yatıyorum, küstümmmm sana
insan bu yediklerimin üstüne yediklerini yazar mı
azıcık dirayetsiz olur hamile dediğin yer keyfine göre

niye küstün yawwwpisküvitleri götüren sensinnndemedinki hayalotum 1 kase çorbaya talimmmbenim yerimede yesene nolurrr be sonra küsersinnn yineeeahh kuzum hamılelere dıyet nasıl olurki bebek alıştı o yedıklerıme garıbımın de felegı sasmıstır sımdı

bebegı goremedıkten sonra gıden parayamı yanarsın. e o dıger doktor nerde smdı canım ?

Tatlım benim doktorum kayseride
gelmeden ayrıntılı konuşmuştum ben işte şu zaman gidiyorum
muayeneye gelemeyecem falan dedim
doğum iznine ne zaman çıkayım dedim 35. haftada çık dedi
ne yapayım peki bu dönemden sonra dedim
24. haftanı bekle dedi, sonra kan ilacı , magnezyum ve kalsiyum yazdır dedi
50 mg lık şeker yüklemesi yaptır dedi
o da olmasa ben napardım, Allah razı olsun cidden

ben daha yaptırmadım şeker yuklemesı.benım doktorum hala bırsey demedı bu yükleme ıcın.dun gıttıgımde 1 ay sonra gelırsın dedı:44:

canım yaaa ama tek tombik ben kalcam
tek yiyen de ben olacam

canım yaaa ama tek tombik ben kalcam
tek yiyen de ben olacam

ilahi zirsizdelicim kız bu yedıkelrımlede zayıflanmazki zatenyine kilo alırım ben merak etmedüşünsene geçen ay 6 kilo almışım1 ayda sadece sen benden daha azsın kiloda 1.60 boyum var 72bucuk kılo çıktım yave daha 3 ay var

bı dersem ceza yerım suanlık ıcımde tutuyorum canım ama az cok neler dıycegmı tahmın edıyosundur :))

babalar ne gune duruyo bızı uyandırıversınler bı zahmet

aman canım yeme ceza falan
aynı fikirler bende de var

benimki uyandırır diye tahmin ediyorum
ama uyandırdıktan sonra napar orasını kestiremiyorum açıkcası

merak etme canım benim aynıyız hemen hemen
boşver yaaaa aldığımız kilo olsun napalım
durduramıyorum kendimi cidden
aylarca hiç bu kadar iştahlı olmamıştım ben yaaa
sürekli bişeyler yiyesim var ve yiyorum da

öyle tabı sağlıklı olsunlarda akıllandım artık yakınmıyorum.ama üzülmüyorumda degılnapalım bana kederimin bir oyunumu buuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…