Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bebegı goremedıkten sonra gıden parayamı yanarsın. e o dıger doktor nerde smdı canım ?

afıyet bal şeker olsun
bende sabah 8de 2 dilim kepek ekmeği peynir 1 tanecik suda yumurta
12de bitane mandalina
3te 1 kase çorba 3 yemek kasıgı kadar patlıcan yemegı:26:
sonram 5 gıbı dışarı çıktım 7de eve geldım yuruyus yaptım aralarda market falan hatta bı ara bayılcam sandım bu arada yolda dayanamadım süt aldım içtim
akşamda 1 kase çorba içtim yıne ekmeksız
şimdide canım bişeyler cekıyor ama eşim gözüme bakıyor dıyettesın uyucaksın dıye.ya ben hamıleyım amaaslında yedıklerımde doyurucu ama canım tatlı seyler cekıyor benım

şuan okadar sınırlıyım kı yemınederım kapın cam cerceve hepsını ındırcem asagıya dayanamıyorum yaa en guvendıklerın kuyunu kazıyo bu hayatta

o yastakı cocuklara bısey soruyosun verdıklerı cevap hayrete dusuruyo. hele onların sana sordukları Allahım nasıl beyın bu cocuktakı dıyesım gelıyo. bu nesıl cok fena cok yandık

Biri dediki ben korkuyorum yenge senden
aaaaaaa dedim neden
sen çok iyi biriydin ama artık kötüsün dedi
niye ki dedim
baksana çocuğunu yemişsin, yazık değil mi ona
beni de mi yiyecen sen doğru söyle dedi
şok oldum apışıp kaldım

ahh balım hele ben nasıl sınır oldum hanı ayrıntılıya 250 tl verdım cd verdıler bebek ıcınde 15 sn sadeceben sandımkı bıze gosterdıgı gıbı herseyı mevcut cddedeama sadece 3 boyutlu olarak 15 snyecık suruyor okadar2 tanede A4 dosya kagudı.cevremdekı butun hastaneler bir ton kâğıt ve bebegın usg kagıtlarıonıverıyormus bızde oda yok

Canım bu meslek etiği olmayanların eline düşürmesin Rabbim kimseyi

Ben yatıyorum, küstümmmm sana
insan bu yediklerimin üstüne yediklerini yazar mı
azıcık dirayetsiz olur hamile dediğin yer keyfine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…