Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

tatlım ben zaten tiksinmiştim de canım çekti bu sıralar
hindi salam yedim valla napıyım

günaydınlarrrrmorem bugün inş iyisindir biraz daha kuzum
bizde kavaltımızı yaptık teyzelerı mandalin yicez şimdi
bu arada yavaş yavaş iyileşiyoruz

yazdığı kremler
pregnacare
bonal f plus
lierac bitane daha yazmış ama anlayamadım elustela gibi yazmış googelden yazınca benzeri bile çıkmıyor onun yerine bepanten çıkıyor acaba omu kararsız kaldım.eğer bepanten ise senin farklı bişey almana gerek yok canım.
doktor bu 4ünden birini al dedi bana.hangisi uygun gelirse:26:ama nette heryerde bu liearcı tavsıye edıyorlar

ben hamile kaldığımda 45 kiloydum doğuma girerken 62 kiloydum şimdi 55 kiloyum boyumda 1.70

ben hamile kaldığımda 45 kiloydum doğuma girerken 62 kiloydum şimdi 55 kiloyum boyumda 1.70

senin yerinde olmayı ne isterdim
sende çok kilo almışın ama hem boyun varmış hemde az kilodan başlamışın.ben zaten balık etliydim şimdi balina gibi olanıyorum

günaydınlarrrrmorem bugün inş iyisindir biraz daha kuzum
bizde kavaltımızı yaptık teyzelerı mandalin yicez şimdi
bu arada yavaş yavaş iyileşiyoruz

güaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn

senin yerinde olmayı ne isterdim
sende çok kilo almışın ama hem boyun varmış hemde az kilodan başlamışın.ben zaten balık etliydim şimdi balina gibi olanıyorum

karnımda futbol topu varmış gibiydim arkadan baktığında hamile gibi durmuyordum şimdi biraz göbek kaldı sezeryanla oldum normaldir o da ama onuda eriteceğimmm 17 kilo aldım ben hamileliğimde

karnımda futbol topu varmış gibiydim arkadan baktığında hamile gibi durmuyordum şimdi biraz göbek kaldı sezeryanla oldum normaldir o da ama onuda eriteceğimmm 17 kilo aldım ben hamileliğimde

maşallah ben daha şimdiden 15 kilo aldım bile
offf aman napammdoğumdan sonra bende zayıflarım artık
17lik genç kız gibim olurumolurum dime zirvem

Son düzenleme:
bana yardımcı olun ya oluyorum benım 13 haftayı doldurmama rağmen şiddetli bir mide bulantım ve mıgren krızıne benzer bas ağrılarım oluyo agrı kesıcı ıcıyorum ama bas ağrımda hıc bı kıpırdama yok üstelik birde mide bulantısı gece gunduz devam edıyorr su bıle içsem bazen gerı çıkarıyorum sızdede böyle olmuşmuydu yoksa bendemı bı anormallik var bu benım ıkıncı gebeliğim 26 aylık bır kızım var ona hamıleyken hıc böyle seyler olmamıştı sadece bazen sabah bulantım olurdu o da cok az dun doktora gıttım bebegın 100 de 80 erkek dedı acaba bu erkekmı dıye boylekı bılmıyorum ya tek care uyumak dıye sureklı uyumak ıstıyorum ama kızım var uyuyamıyorum sadece onun uyku saatlerınde uyuyorum cunku kızım daha kucuk onun da bakıma ıhtıyacı var ustelık kızıma bakabilecek kımsemde yok yanımdaa ne yapabılırım sızce bır yol gosterınn bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…