demekkı her doktor farklı konusuyor:44:
öyle tabı sağlıklı olsunlarda akıllandım artık yakınmıyorum.ama üzülmüyorumda degılnapalım bana kederimin bir oyunumu buuuu
ben varya hamıle kaldığım aydan berı yemıyorum salam sucuk sosıs kokoreç falandoktor yasakladı vırus yuzunden sen yıyınce sasırdım vallahı hemıde nasıl canım cektı anlatamam bol kaşarlııı
tatlım ben zaten tiksinmiştim de canım çekti bu sıralar
hindi salam yedim valla napıyım
Bacım ben yuvarlana yuvarlana doğuracam bence
ilahi zirsizdelicim kız bu yedıkelrımlede zayıflanmazki zatenyine kilo alırım ben merak etme düşünsene geçen ay 6 kilo almışım 1 ayda sadece sen benden daha azsın kiloda 1.60 boyum var 72bucuk kılo çıktım ya ve daha 3 ay var
ben hamile kaldığımda 45 kiloydum doğuma girerken 62 kiloydum şimdi 55 kiloyum boyumda 1.70
günaydınlarrrrmorem bugün inş iyisindir biraz daha kuzum
bizde kavaltımızı yaptık teyzelerı mandalin yicez şimdi
bu arada yavaş yavaş iyileşiyoruz
senin yerinde olmayı ne isterdim
sende çok kilo almışın ama hem boyun varmış hemde az kilodan başlamışın.ben zaten balık etliydim şimdi balina gibi olanıyorum
karnımda futbol topu varmış gibiydim arkadan baktığında hamile gibi durmuyordum şimdi biraz göbek kaldı sezeryanla oldum normaldir o da ama onuda eriteceğimmm17 kilo aldım ben hamileliğimde
maşallah ben daha şimdiden 15 kilo aldım bile
offf aman napammdoğumdan sonra bende zayıflarım artık
17lik genç kız gibim olurumolurum dime zirvem
olmasan ne olur şekerim bizde 25 lik oluveririz
aaaayyy nezamandır uzak kaldım sizlerden kızlaar nasılsınız herbiriniz iyisinizdir inşallah
günaydınlarrrrmorem bugün inş iyisindir biraz daha kuzum
bizde kavaltımızı yaptık teyzelerı mandalin yicez şimdi
bu arada yavaş yavaş iyileşiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?