ohh ne güzel lalecimşinde gelmiştir muhtemelen yalnız degılsın artık
hiç oyle olmadı canım eşim akşam eve gelmedı saat sekızde buradaydı havaalanından gıdıp babası almış oraya gıtmış bende aradım ne zaman geliyorsun eve dıye bana gelmıycem annem benı ozlemiş dedı oysa ben ne kadar hazırlık yaptım o geliyor dıye ban her sefer dısardan gelınce senın yanına geliyorum zaten bu defada annemın yanında kalıcam ne var bunda dedı bende tartıştım telefonda benı kızını karnımdaki bebegı hıç düşünme sadece annenı dusun dedım bana hala cok rahat bı tavırla neden bu kadar buyutuyorsun ne var bunda dedı bende telefonu kapattım sabaha kadar ağladım bızım hıc mı degerımız onemımız yok dıye sabah geldı valızını bırakıp cekıp işe gıttı bende kızdım falan hıç umursamadı bıle cekıp gıderken bırsey bıle demiyor sadece her seyı cok buyutuyormusum ben ben susunca daha güzel oluyormusumm ole dedı bakarmısınız ya adam ne kadar da rahatt önceden hıc böyle yapmazdı ben annesiyle pek konuşmuyorum ya demekkı o atesledı kendını benım yanımda kal bugun ne var falan fılan dıye konuştuğumuzu telefonda duymuş eşimle demiş bak işte senı bızım yanımıza yollamıyor falan fılan ağlayıp sızlamış ama suc annesınde degı kendınde dıyebılırdı dısardan geldım gıdıym eşimi çocuklarımı goruym sızı ışte gordum yatmam önemlimi falan dıye yazık benım emeklerıme yaa
Kız o ne öyle yaaa
kayınvalide değil sanki de 2 yaşında bebek
ohhh ne rahatmış valla, senin kayınvalidenin yerinde olasım geldi şimdi
oğlu biliyor mu peki bu huyunu?
bende bendekız kaynanan hala sende mi?
merhaba kızlar bende sterli bı hamileyım yaşadığım yer bulunduğum ortam vs.. kv ile birlikte yaşıyorum. eşim 3 günde 1 eve gelior ...evde gun içinde hep iş yapmaktayım çünkü kv salçası, konservesi, turşusu bıtmıyor ...aukşamları ise ne tv izleyebiliyorum.. ne şöyle doğru duzgun uzanabiliyorum .. komşum olarakta sadece yan tarafki komşum var onada gıdıp gelmem sıkıntı çünkü kv kp yaşlı olduğu için hep yanlarına istiyolar benı...eşimin işinden memnun değilim çünkü başta bana böyle 3 günde 1 geleceğinden bahsetmemişti...çok üzülüyorum eşim hep ailesini düşünüyor suan ama benım ve bebeğimizin de onun ailesi olduğumuzun farkında değil... özel hayatımda bıttı sayılır ne bı yere gidip bı vakit geçirebiliyoruz..ne doğru duzgun akşamları oturabiliyoruz..çok sıkıldımmm ve çok bunalıyorummm..kv kp bı sorunum yok çok şükür... kötü insanlar değiller fakat ben onlarla birlikte yaşadıkça tukenıyorum ...bunu eşim anlamıyor...ne yapmam gerektiğinide bılmıyorum... çok stresliyim bebeğim mutsuz bi bebek olcak die çok korkuyorum çünkü ben çok mutsuzummmm((((((
hiç oyle olmadı canım eşim akşam eve gelmedı saat sekızde buradaydı havaalanından gıdıp babası almış oraya gıtmış bende aradım ne zaman geliyorsun eve dıye bana gelmıycem annem benı ozlemiş dedı oysa ben ne kadar hazırlık yaptım o geliyor dıye ban her sefer dısardan gelınce senın yanına geliyorum zaten bu defada annemın yanında kalıcam ne var bunda dedı bende tartıştım telefonda benı kızını karnımdaki bebegı hıç düşünme sadece annenı dusun dedım bana hala cok rahat bı tavırla neden bu kadar buyutuyorsun ne var bunda dedı bende telefonu kapattım sabaha kadar ağladım bızım hıc mı degerımız onemımız yok dıye sabah geldı valızını bırakıp cekıp işe gıttı bende kızdım falan hıç umursamadı bıle cekıp gıderken bırsey bıle demiyor sadece her seyı cok buyutuyormusum ben ben susunca daha güzel oluyormusumm ole dedı bakarmısınız ya adam ne kadar da rahatt önceden hıc böyle yapmazdı ben annesiyle pek konuşmuyorum ya demekkı o atesledı kendını benım yanımda kal bugun ne var falan fılan dıye konuştuğumuzu telefonda duymuş eşimle demiş bak işte senı bızım yanımıza yollamıyor falan fılan ağlayıp sızlamış ama suc annesınde degı kendınde dıyebılırdı dısardan geldım gıdıym eşimi çocuklarımı goruym sızı ışte gordum yatmam önemlimi falan dıye yazık benım emeklerıme yaa
üzülme tatlım kendini bebeğini düşün onları allah iyi etsişn o kv ler varya o kv ler topuna kibrit suyu .benimki daha biz yeni evliyken aldı oğlunu yanına yatırdı düşünün bukadar adi insan işte bukadın.
üzülme tatlım kendini bebeğini düşün onları allah iyi etsişn o kv ler varya o kv ler topuna kibrit suyu .benimki daha biz yeni evliyken aldı oğlunu yanına yatırdı düşünün bukadar adi insan işte bukadın.
ya canım ben kv ye hıc kızmıyorum kı onun sonuçta kalıtesı kuması belli bi kadın ben esıme kızıyorum bızı umursamayıp benle kotu olacağını bıle bıle gıdıp orada kaldığı için sonuçta gormuş annesını bırde orada kalması sartmı ınsan esıyle kavga etmek cocugunu üzmek pahasına gıdıp kalırmı orada ya sonuçta bızde onun aılesı degılmıyız bır cocugumuz var bı tane daha olacak bızı sureklı dışlayıp kendı annesiyle babasıyla olmak ıstıyor neden evlendıkı o zaman orada kalacaksaa
ya canım ben kv ye hıc kızmıyorum kı onun sonuçta kalıtesı kuması belli bi kadın ben esıme kızıyorum bızı umursamayıp benle kotu olacağını bıle bıle gıdıp orada kaldığı için sonuçta gormuş annesını bırde orada kalması sartmı ınsan esıyle kavga etmek cocugunu üzmek pahasına gıdıp kalırmı orada ya sonuçta bızde onun aılesı degılmıyız bır cocugumuz var bı tane daha olacak bızı sureklı dışlayıp kendı annesiyle babasıyla olmak ıstıyor neden evlendıkı o zaman orada kalacaksaa
evet bende sana katılıyorum tatlım bunlar neden evlendilerse .benim kociş biraz normale döndü 5 seneyi devirdikten sonra ama kv hala aynı adilikte bak hala yüz bulsa yatırır yanına banada çalım satar pslk.kv ler değişmez tatlım önemli olan kocanın aklını başına alması ama benimki beni bir kere kaybetme korkusunu yaşadı mahvoldu ondan sonra değişti .
evet bende sana katılıyorum tatlım bunlar neden evlendilerse .benim kociş biraz normale döndü 5 seneyi devirdikten sonra ama kv hala aynı adilikte bak hala yüz bulsa yatırır yanına banada çalım satar pslk.kv ler değişmez tatlım önemli olan kocanın aklını başına alması ama benimki beni bir kere kaybetme korkusunu yaşadı mahvoldu ondan sonra değişti .
benı eşim de kaybetme korkusunu yasadı gıdıp 7 8 ay annemlerde kaldım dava bıle açıldı ama 1 hafta boyunca her gece gelıp annemlerde ağladı senı kaybedemem kaybedersem yaşayamam dıye ama bosmus hepsı benı gerı getirene kadarmış bunlar ınsanı evlılıkten evinden en onemlısıde hayattan soğutuyorlar onlara kalırsa bırsey yok ama ben buyutuyormuşum eşim bole dıyor bırde utanmadan yaa neyse boşver bu ınsanları dıyorum kendıme yoksa yasama sevıncım kayboluyorr
günaydın kızlar giremedim nezmandır nete. cünkü cok hastayım korktugum başıma geldi idrar yolu enfeksıyonumun degerı 10du doktor gunluk 2.000 mg antıbıyotık vermıstı bıtırmıstım. cunku 10 bıle cok yuksek bı deger. dun tahlıl sonuclarımı almaya gıttım enfeksyon 24 e cıkmıs doktor bu ne boyle enfeksyondan gecılmıyo dedı bebegın suyuna bıle gecebılırmıs 1. dereceden erken dogum tehdıdı ayrıca. kanım dusuk demıstım dahada dusmus demır depolarımda bosalmıs gunde 2 defa kan hapı alıyorum doktor bunuda almasan ne olur kımbılır dedı. sezeryan olma durumunda kan naklı gerekırmıs doguma kadar yukselmesı gerekıyo ama artık doguma cok az kaldı 38. hafta yada daha once dogursam 1 bucuk ay var yukselmezayrıca mantarım da iltıhaba donustu. doktor tam 3 tane ayrı antıbıyotık verdı ama sonucta prtsyen hekım ve verdıgı ılacın bıtanesı hamılelıkte c grubuna dahıl ayrıca 1 gunde 4 tane antıbıyotıgı ıcmek ıstemıyorum. ne yapacgmı sapıttım içsem bı turlu ıcmesem bı turlu. bızde pazartesı kendı doktoruma gıtmeye karar verdık sıgorta hallolmadı ama yapcak bısey yok uzmana gorunmek sart bence bu durumda. cok yorgunum ve bıtkınım elim kolum baglı en yuksek derecedekı enfeksyonla kendı kendıme savasıyorum. bebegıme zarar gelck dıe artık kafayı yedım
benı eşim de kaybetme korkusunu yasadı gıdıp 7 8 ay annemlerde kaldım dava bıle açıldı ama 1 hafta boyunca her gece gelıp annemlerde ağladı senı kaybedemem kaybedersem yaşayamam dıye ama bosmus hepsı benı gerı getirene kadarmış bunlar ınsanı evlılıkten evinden en onemlısıde hayattan soğutuyorlar onlara kalırsa bırsey yok ama ben buyutuyormuşum eşim bole dıyor bırde utanmadan yaa neyse boşver bu ınsanları dıyorum kendıme yoksa yasama sevıncım kayboluyorr
ya tatlım sende hazırlık yapma gayet normal hayatına devam et umursama bakalım ne oluyor ... ah o kv den yanımda olsada bi yolsam şu kadını :) sanki benimki şuan karşımda da ne yapabiliyorum demi, :)
canım geçmiş olsun kuzum ya.neler olmuş öyle.allah yardımcın olsun.birde kendı doktoruna görün bakalım nedıyecek.dogumda kan takvıyesiyapılır dert etme.ama iltihabı halletmek gerek.hem senin hemde bebeğin açısından.böyle bişeyi yaşamadığım için nedenirde bilmiyorumki yada ne yapman gerek.:44:netten biraz araştırsakmı
zaten sinir tepemdeallahi adresini bilsem uçarım o herifinin kafasına dogru sonrada kaynana.boşver dıycem ama takılmıycak sey degıl.ben olsam bende cok ağlardım.geçen gün ben herif yüzünden ağlıyordum herifin yengesi dediki çocuğun büyüyene kadar hayat sadece cocugun demek yaşlanınca eşin demek.oyuzden boşuna ağlama nekadar ağlaşanda suan ıcın bırbırınızın kıymetını anlıyamassınız dedı.dusundum doğruda aslında ama bu erkekler bızım onlara verdıgımız kadar değer vermıyor nedense.evet annesındede kalabılır tabı kalamaz degıl ama hıc olmadı once sızı gorseydı dha ıyı olurdu.demekkı dusunemedı canım.uzme sen canını bundan sonra hem kendın ıcın hemde çocukların ıcın yaşamayı öğrenceksın bende dahil..
günaydın kızlar giremedim nezmandır nete. cünkü cok hastayım korktugum başıma geldi idrar yolu enfeksıyonumun degerı 10du doktor gunluk 2.000 mg antıbıyotık vermıstı bıtırmıstım. cunku 10 bıle cok yuksek bı deger. dun tahlıl sonuclarımı almaya gıttım enfeksyon 24 e cıkmıs doktor bu ne boyle enfeksyondan gecılmıyo dedı bebegın suyuna bıle gecebılırmıs 1. dereceden erken dogum tehdıdı ayrıca. kanım dusuk demıstım dahada dusmus demır depolarımda bosalmıs gunde 2 defa kan hapı alıyorum doktor bunuda almasan ne olur kımbılır dedı. sezeryan olma durumunda kan naklı gerekırmıs doguma kadar yukselmesı gerekıyo ama artık doguma cok az kaldı 38. hafta yada daha once dogursam 1 bucuk ay var yukselmezayrıca mantarım da iltıhaba donustu. doktor tam 3 tane ayrı antıbıyotık verdı ama sonucta prtsyen hekım ve verdıgı ılacın bıtanesı hamılelıkte c grubuna dahıl ayrıca 1 gunde 4 tane antıbıyotıgı ıcmek ıstemıyorum. ne yapacgmı sapıttım içsem bı turlu ıcmesem bı turlu. bızde pazartesı kendı doktoruma gıtmeye karar verdık sıgorta hallolmadı ama yapcak bısey yok uzmana gorunmek sart bence bu durumda. cok yorgunum ve bıtkınım elim kolum baglı en yuksek derecedekı enfeksyonla kendı kendıme savasıyorum. bebegıme zarar gelck dıe artık kafayı yedım
ohh afiyet olsun kuzumdoktor bana reçeli balı aslında şeker barındıran herşeyi yasakladı .birtek gerçek bal yiyebilirisn dedi.onuda eşim dün sormuş küçük kavanozu 80 küsür liraymış dedim alma sakın kalsın. bende 1 sabah 1 tatlı kaşığı bal diğer sabahta tahin pekmez yiyorum dengeyi kaybetmiyeyim diye canım çok tatlı çekiyor erkek anası olcam alaala kız degılkı benımkı ekşileri silip süpüreyım
ohh ne güzel yapmışın canım.herşey yavaş yavaş.benımde tam anlamıyla bişeyim yok daha tulumlar ve hastane cıkısımız var tekbende butik bebeden aldım birde bebeci.comda gaye bebe ve hopidik var ordan aldım gayet güzel ürünleri
hayalot naber tatlım
Canım benim kaynanamların arıları var
bir kavanoz gerçek balım var ama daha ağzıma sürmedim
sevmem balı, bitek kaymakla olursa yerim
çikolatayı çok severdim hamileyken de çok canım istiyoo
eeee benim sürekli gittiğim bi doktorum olmadığına göre kimse bana engel koyamaz oleyyyyyyyyyyyyyyy
yavaş yavaş alıcaz artık napalım tatlım, kısmet bunlar
üstelik bütçeyi de birden zorlamamak gerek
günaydınnnnnlarrrrfarkındamısınız moremiz hala gelmediii:26:
günaydın kızlarr nasılsınız ben bugun cokkk mutsuzum cokkk
oğlu bile ne oluuuur bilmese ne olur tatlım bi görür beş görmezler anneleri çünki.ama ben ALLAHa havale ediyorum valla .
bende bende(((((((
töbe yarabbim ya bende kendimi hatırladım kız öfff içim sıkıldı.bak kendimi tutamayacağım anlatacağım ahanda şimdi .bende zamanında kocacığıma kıyamadım aynı evde oturmaya tamam dedim ama benim kv kp çok gençler .benim aileme dediler ki eeeeen fazla 6 ay çocuklar bizimle otururlar ama nerdeeee kocişim kredi çekti iki ayrı bankadan ozaman birde yetmemişte elden borç almışlar biz evlendik düğün gecesi oturduk nereye ne kadar borç var yarın sabah nereye ne verecez onu hesapladık düşünün annesi babasıda düğünümüze misafir gibi geldiler annnesininb babasının kıyafetini bana takacakları takıyı hatta annesinin kuaför parasını bile benim şaşkın kocişim ödedi.neyse kızlar biz 2 sene yaklaşık beraber oturduk kv güya bana yakınlık gösteriyordu ana kız gibi ama sinsinin önde gideni kp desen çalışmaz dahada kocişe masraf çıkartırdı lüzumlu lüzumsuz.ben 2 aylık evliyken işle girdim dedim olamayacak böyle ama ev insan kaynıyo kv herkesi toplardı başımıza aaaah ah aklıma geldikçe deliriyorum.kv durmadan çocuk olsun birtane büyür gider derdi aman aman dedim bende biz bu eve gömülürüz.amaaaan neyse kızlar daha fazla hatırlayamıcam kadın zaten şuanda karşımda yayılmış yatıyo nefret ediyorum ....
valla bende hıc sevmezdim önceleri bebek için yiyordum simdi sureklı canım tatlı cekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?