Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Kız o ne öyle yaaa
kayınvalide değil sanki de 2 yaşında bebek
ohhh ne rahatmış valla, senin kayınvalidenin yerinde olasım geldi şimdi
oğlu biliyor mu peki bu huyunu?

oğlu bile ne oluuuur bilmese ne olur tatlım bi görür beş görmezler anneleri çünki.ama ben ALLAHa havale ediyorum valla .
kız kaynanan hala sende mi?
bende bende (((((((

töbe yarabbim ya bende kendimi hatırladım kız öfff içim sıkıldı.bak kendimi tutamayacağım anlatacağım ahanda şimdi .bende zamanında kocacığıma kıyamadım aynı evde oturmaya tamam dedim ama benim kv kp çok gençler .benim aileme dediler ki eeeeen fazla 6 ay çocuklar bizimle otururlar ama nerdeeee kocişim kredi çekti iki ayrı bankadan ozaman birde yetmemişte elden borç almışlar biz evlendik düğün gecesi oturduk nereye ne kadar borç var yarın sabah nereye ne verecez onu hesapladık düşünün annesi babasıda düğünümüze misafir gibi geldiler annnesininb babasının kıyafetini bana takacakları takıyı hatta annesinin kuaför parasını bile benim şaşkın kocişim ödedi.neyse kızlar biz 2 sene yaklaşık beraber oturduk kv güya bana yakınlık gösteriyordu ana kız gibi ama sinsinin önde gideni kp desen çalışmaz dahada kocişe masraf çıkartırdı lüzumlu lüzumsuz.ben 2 aylık evliyken işle girdim dedim olamayacak böyle ama ev insan kaynıyo kv herkesi toplardı başımıza aaaah ah aklıma geldikçe deliriyorum.kv durmadan çocuk olsun birtane büyür gider derdi aman aman dedim bende biz bu eve gömülürüz.amaaaan neyse kızlar daha fazla hatırlayamıcam kadın zaten şuanda karşımda yayılmış yatıyo nefret ediyorum ....

canım geçmiş olsun kuzum ya.neler olmuş öyle.allah yardımcın olsun.birde kendı doktoruna görün bakalım nedıyecek.dogumda kan takvıyesiyapılır dert etme.ama iltihabı halletmek gerek.hem senin hemde bebeğin açısından.böyle bişeyi yaşamadığım için nedenirde bilmiyorumki yada ne yapman gerek.:44:netten biraz araştırsakmı

aaa ben neden görmedim ya eshanın yazısını hiiiiii canım benim ya çok üzüldüm hakikaten ne yapabiliriz acaba ?

Canım öncelikle geçmiş olsun
Rabbim şifa versin
uzman doktora görünmen gerek gerçekten, sigorta işini ne zaman halledecekler peki?

Canım benim kaynanamların arıları var
bir kavanoz gerçek balım var ama daha ağzıma sürmedim
sevmem balı, bitek kaymakla olursa yerim
çikolatayı çok severdim hamileyken de çok canım istiyoo
eeee benim sürekli gittiğim bi doktorum olmadığına göre kimse bana engel koyamaz oleyyyyyyyyyyyyyyy
yavaş yavaş alıcaz artık napalım tatlım, kısmet bunlar
üstelik bütçeyi de birden zorlamamak gerek

hayalot naber tatlım

berbat derecede yorgunum kızçem
saat 10 buçuktan beri banyo ile uğraşıyorum sana yemın ederım daha yenı oturdum
banyomuzu yaptırmıştık 7-8 ay oluyo tavanını bu köpükler varya onlardan yaptırdık.kaynanamların banyosundan 2 aydır su gelıyomus köpükler birer birer aşağıya dusuyo.eşime dıyorum adam umursamaıyo.gunde 3-4 kez banyoyu süpürüyorum bırı gelırde rezıl olmıyayım dıye.dun gece bı ses tavanın yarısı yerdekalktım eşimde kalktı benle guldu gerı yattıaglıya ağlıya uyudumsabah tam elımı atım toplamaya bı tane daha dustu kayınpedrın yanına çıktım.dedım baba gel bı bak.su almıştır kızım dıyo ben şap attım yerlere daha su gelmez .ben bılmıyodum sankı su aktığını demıyokı yaptırayımkaynanama kalırsa bizde göz varmış oğluna tembih ediyor fırından sıcak ekmekle bi paket tuz alıp cevırcekmısız nazar gıdecekmıs ama sıcak ekmek olcakmısbunun gözle nazarla ne alakası var allahım yaneyse işte sabahki sinirimle aldım elime vileda sopasını butun tavanı ındırdım aşağıya.sonrada hertarafı sıldım supurdum felaketım.vileda sopamda kırıldımı egılerek sıldım kaç kovabunlarada saydıklarımın haddi hesabı yok.çocukta kasıldı yine hiç kıpırdamadı kaç saattirsende selam verdin borçlu çıktın baksoycum ama ıste ruh halım boylesen nasılsın ıyımısın:26:

valla bende hıc sevmezdim önceleri bebek için yiyordum simdi sureklı canım tatlı cekıyor

Ahhh canım yaaa
kıyamam hiç, erkekler bazen çok düşüncesiz olabiliyor
takılma sen, hatasını anlayacaktır

Sende çok çekmişsin valla tatlım
peki nasıl kurtuldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…