Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Ne yaptın ki tatlım, ayrılacak mıydınız yoksa?
sizinde epey olmuş maşallah, 5 yıl demek çok uzun geldi şimdi gözüme
Allah çok çok mutlu etsin

Ahhh canım yaaa
kıyamam hiç, erkekler bazen çok düşüncesiz olabiliyor
takılma sen, hatasını anlayacaktır

yok canım ya anlamaz o hatasını falan bana sabah dıyorkı ne kafana takıyorsun sen herseyı buyutuyorsun dıye off ya ınsanı sıkıyorlar resmen halbukı benım normalde esımle hıc bır problemım yoktur hep bunler yüzünden mutsuz oluyoruz sımdı konuşmuyoruz aksamda onu yemeğe falan beklemıycem yemegımı falan erkenden yıycem anlasın bakalım bı ınsanı umursamamak nasılmışş

Canım öncelikle geçmiş olsun
Rabbim şifa versin
uzman doktora görünmen gerek gerçekten, sigorta işini ne zaman halledecekler peki?

amin canım sağol.
sigortalar başlamıs ama eşimin bi kaç evragı eksık onuda haftaıcı vercek izin gununde halledıp. bizimkide baslıycak cok sevındım Allahım ınsanı darda koymuyo cok şükür.

Açıkcası ben çeker giderdim evden
hiç arkama bakmam da öyle durumlarda
eşim bilir inat huyumu o yüzden beni o durumda bırakmaz diye düşünüyorum
kudururdum önce annesine gitse, bende anama giderdim en iyi ihtimalle
kötü ihtimallere gelince hiç akılna gelmeyecek bi arkadaşıma gider teli de kapatırdım arasın dursun

haklısın tatlım kanı fılan takmıyorumda ıltıhap kafamı cok bozdu nasılda cogalmıs pis sey bol bol su içmeye çalsıyorum zorlada olsa :/ tek kullanmlık bı ılac daha vermıstı doktor onu ıctım pazartesıye kadar ıdare etsın dıe. netten arastırcam bende ne gerekıyo ne yapmam lazımmıs dıye. ilaç içmeyı hıc sevmıyorum ama içmesem daha kötü

Ahhh canım benim yaaa
otur dinlen güzelce
zaten belin ağrıyor, neden yordun ki kendini o kadar
keskin sirke küpüne zarar, sinirle kalkan zararla oturur derler
umursamamaya çalış

Canım ilişkilere 3. kişiler girdi mi maalesef olumsuz etkileniyor ilişkiler

amin canım sağol.
sigortalar başlamıs ama eşimin bi kaç evragı eksık onuda haftaıcı vercek izin gununde halledıp. bizimkide baslıycak cok sevındım Allahım ınsanı darda koymuyo cok şükür.

Neyi eksikmiş tatlım?
senin halledebileceğin birşeyse hemencecik halletseniz de başlasa biran evvel sigortası

Sanırım bende de iltihap başladı canım
doktora da gidemiyorum
idrar yaparken aşırı bi yanma olmaya başladı
aklım karma karışık
burda suda tifo çıktı, mikrop kapmışımdır diye de çok korkuyorum

Neyi eksikmiş tatlım?
senin halledebileceğin birşeyse hemencecik halletseniz de başlasa biran evvel sigortası

ikametgah fotokobı fılan var tatlım onları ben yarın halletcem bı adli sicil kalıyo onuda kendı ızın gununde halledıp hemen vercek

gecmıs olsun canım tifo nerden cıktı ya ceşme suyu fılan ıcme sakın hazır su al tüh yanma için boll su iç gunde 2.5 3 litre anca o zman gecer hıc yoktan ıyıdır canım

ohh ne güzel lalecimşinde gelmiştir muhtemelen yalnız degılsın artık
keşke yapmış olaydın zirvecim senden kopyiş alırdım yahubende yapamıyorum hiç naz

ah be canım anlasam naz işlerinden kopiş verirdim ama anlamam hiç

zirvem annenlerdemi kaldın hep.rabbım vermesın ama nasıl dayandın kuzum yaneyse artık prenses dogdu çok şükür kocacına kavusabılırsın hazır 40ınada az kalmısken

haftasonları gittim hep eve doğumdan beride eşim geliyor haftasonları dayandım valla tatlım haftaya pazar 40'ım çıkıyor ama kanamam tam azalmıştı gene başladı ve çok sancım var

Canı çıkık olmasam kesin naz yapardım
ama işve cilvede yetiyor herşeyi yaptırmama
sağolsun eşimde inatcı biri değil yapar aklına yatan şeyleri

benimkide inatçı değildir yapabilecek durumda ise yapar

Canım çok zor dimi ayrı kalmak, evinde olmamak

çok zor hemde evimi yatağımı yastığımı çok özledimm

gecmıs olsun canım tifo nerden cıktı ya ceşme suyu fılan ıcme sakın hazır su al tüh yanma için boll su iç gunde 2.5 3 litre anca o zman gecer hıc yoktan ıyıdır canım

canım çeşme suyu kullanmıyorum da duş, el yüz yıkama, sebze meyve yıkama ve diş fırçalama için hep çeşme suyu kullanıyoruz mecburen
canım su istemiyor son günlerde
içemiyorum ki

İnsan özlemez mi yaaaa
ben yaz tatilinde bile çok özledim evimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…