üzülme tatlım kendini bebeğini düşün onları allah iyi etsişn o kv ler varya o kv ler topuna kibrit suyu .benimki daha biz yeni evliyken aldı oğlunu yanına yatırdı düşünün bukadar adi insan işte bukadın.
Nasıl nasıl nasıl
alıp oğluyla mı uyudu yoksa siz evliyken
eee oğlu demedi mi ben karımla yatacam diye
ya canım ben kv ye hıc kızmıyorum kı onun sonuçta kalıtesı kuması belli bi kadın ben esıme kızıyorum bızı umursamayıp benle kotu olacağını bıle bıle gıdıp orada kaldığı için sonuçta gormuş annesını bırde orada kalması sartmı ınsan esıyle kavga etmek cocugunu üzmek pahasına gıdıp kalırmı orada ya sonuçta bızde onun aılesı degılmıyız bır cocugumuz var bı tane daha olacak bızı sureklı dışlayıp kendı annesiyle babasıyla olmak ıstıyor neden evlendıkı o zaman orada kalacaksaa
Bende anlayamadım bu tavrı yaaa
anasında kalacak madem, çok istiyorsa
ben olsam gelirim karımı çocuğumu da alır götürürüm yanımda, beraber kalırdım annemlerde
sonuçta sevmesen bile ayrı olmaktan iyidir
kibar bi şekilde annem özlemiş gel bu gecelik orda kalalım, yarın gönlünü alırım ben senin diyebilirdi
evet bende sana katılıyorum tatlım bunlar neden evlendilerse .benim kociş biraz normale döndü 5 seneyi devirdikten sonra ama kv hala aynı adilikte bak hala yüz bulsa yatırır yanına banada çalım satar pslk.kv ler değişmez tatlım önemli olan kocanın aklını başına alması ama benimki beni bir kere kaybetme korkusunu yaşadı mahvoldu ondan sonra değişti .
Ahhh canım yaaa
kıyamam hiç, erkekler bazen çok düşüncesiz olabiliyor
takılma sen, hatasını anlayacaktır
Canım öncelikle geçmiş olsun
Rabbim şifa versin
uzman doktora görünmen gerek gerçekten, sigorta işini ne zaman halledecekler peki?
zaten sinir tepemdeallahi adresini bilsem uçarım o herifinin kafasına dogru sonrada kaynana.boşver dıycem ama takılmıycak sey degıl.ben olsam bende cok ağlardım.geçen gün ben herif yüzünden ağlıyordum herifin yengesi dediki çocuğun büyüyene kadar hayat sadece cocugun demek yaşlanınca eşin demek.oyuzden boşuna ağlama nekadar ağlaşanda suan ıcın bırbırınızın kıymetını anlıyamassınız dedı.dusundum doğruda aslında ama bu erkekler bızım onlara verdıgımız kadar değer vermıyor nedense.evet annesındede kalabılır tabı kalamaz degıl ama hıc olmadı once sızı gorseydı dha ıyı olurdu.demekkı dusunemedı canım.uzme sen canını bundan sonra hem kendın ıcın hemde çocukların ıcın yaşamayı öğrenceksın bende dahil..
zaten sinir tepemdeallahi adresini bilsem uçarım o herifinin kafasına dogru sonrada kaynana.boşver dıycem ama takılmıycak sey degıl.ben olsam bende cok ağlardım.geçen gün ben herif yüzünden ağlıyordum herifin yengesi dediki çocuğun büyüyene kadar hayat sadece cocugun demek yaşlanınca eşin demek.oyuzden boşuna ağlama nekadar ağlaşanda suan ıcın bırbırınızın kıymetını anlıyamassınız dedı.dusundum doğruda aslında ama bu erkekler bızım onlara verdıgımız kadar değer vermıyor nedense.evet annesındede kalabılır tabı kalamaz degıl ama hıc olmadı once sızı gorseydı dha ıyı olurdu.demekkı dusunemedı canım.uzme sen canını bundan sonra hem kendın ıcın hemde çocukların ıcın yaşamayı öğrenceksın bende dahil..
bıktım ya canım artık bu ınsanlardan 4 yıllık evlıyım ıkıncı cocugum olacak hala kafasında bızım bı aıle olduğumuzu oturtamadılar bende artık eşimi umursamıycam madem o bana böyle yapıyor gıtsın cok önemli olan annesiyle yasasın demekkı o bızden daha kıymetlıı
canım geçmiş olsun kuzum ya.neler olmuş öyle.allah yardımcın olsun.birde kendı doktoruna görün bakalım nedıyecek.dogumda kan takvıyesiyapılır dert etme.ama iltihabı halletmek gerek.hem senin hemde bebeğin açısından.böyle bişeyi yaşamadığım için nedenirde bilmiyorumki yada ne yapman gerek.:44:netten biraz araştırsakmı
berbat derecede yorgunum kızçem
saat 10 buçuktan beri banyo ile uğraşıyorum sana yemın ederım daha yenı oturdum
banyomuzu yaptırmıştık 7-8 ay oluyo tavanını bu köpükler varya onlardan yaptırdık.kaynanamların banyosundan 2 aydır su gelıyomus köpükler birer birer aşağıya dusuyo.eşime dıyorum adam umursamaıyo.gunde 3-4 kez banyoyu süpürüyorum bırı gelırde rezıl olmıyayım dıye.dun gece bı ses tavanın yarısı yerdekalktım eşimde kalktı benle guldu gerı yattı aglıya ağlıya uyudum sabah tam elımı atım toplamaya bı tane daha dustu kayınpedrın yanına çıktım.dedım baba gel bı bak.su almıştır kızım dıyo ben şap attım yerlere daha su gelmez .ben bılmıyodum sankı su aktığını demıyokı yaptırayım kaynanama kalırsa bizde göz varmış oğluna tembih ediyor fırından sıcak ekmekle bi paket tuz alıp cevırcekmısız nazar gıdecekmıs ama sıcak ekmek olcakmıs bunun gözle nazarla ne alakası var allahım ya neyse işte sabahki sinirimle aldım elime vileda sopasını butun tavanı ındırdım aşağıya.sonrada hertarafı sıldım supurdum felaketım.vileda sopamda kırıldımı egılerek sıldım kaç kova bunlarada saydıklarımın haddi hesabı yok.çocukta kasıldı yine hiç kıpırdamadı kaç saattir sende selam verdin borçlu çıktın baksoycum ama ıste ruh halım boyle sen nasılsın ıyımısın:26:
yok canım ya anlamaz o hatasını falan bana sabah dıyorkı ne kafana takıyorsun sen herseyı buyutuyorsun dıye off ya ınsanı sıkıyorlar resmen halbukı benım normalde esımle hıc bır problemım yoktur hep bunler yüzünden mutsuz oluyoruz sımdı konuşmuyoruz aksamda onu yemeğe falan beklemıycem yemegımı falan erkenden yıycem anlasın bakalım bı ınsanı umursamamak nasılmışş
amin canım sağol.
sigortalar başlamıs ama eşimin bi kaç evragı eksık onuda haftaıcı vercek izin gununde halledıp. bizimkide baslıycak cok sevındım Allahım ınsanı darda koymuyo cok şükür.
haklısın tatlım kanı fılan takmıyorumda ıltıhap kafamı cok bozdu nasılda cogalmıs pis seybol bol su içmeye çalsıyorum zorlada olsa :/ tek kullanmlık bı ılac daha vermıstı doktor onu ıctım pazartesıye kadar ıdare etsın dıe. netten arastırcam bende ne gerekıyo ne yapmam lazımmıs dıye. ilaç içmeyı hıc sevmıyorum ama içmesem daha kötü
Neyi eksikmiş tatlım?
senin halledebileceğin birşeyse hemencecik halletseniz de başlasa biran evvel sigortası
Sanırım bende de iltihap başladı canım
doktora da gidemiyorum
idrar yaparken aşırı bi yanma olmaya başladı
aklım karma karışık
burda suda tifo çıktı, mikrop kapmışımdır diye de çok korkuyorum
ohh ne güzel lalecimşinde gelmiştir muhtemelen yalnız degılsın artık
keşke yapmış olaydın zirvecim senden kopyiş alırdım yahubende yapamıyorum hiç naz
zirvem annenlerdemi kaldın hep.rabbım vermesın ama nasıl dayandın kuzum yaneyse artık prenses dogdu çok şükür kocacına kavusabılırsın hazır 40ınada az kalmısken
Canı çıkık olmasam kesin naz yapardım
ama işve cilvede yetiyor herşeyi yaptırmama
sağolsun eşimde inatcı biri değil yapar aklına yatan şeyleri
Canım çok zor dimi ayrı kalmak, evinde olmamak
ikametgah fotokobı fılan var tatlım onları ben yarın halletcem bı adli sicil kalıyo onuda kendı ızın gununde halledıp hemen vercek
gecmıs olsun canım tifo nerden cıktı ya ceşme suyu fılan ıcme sakın hazır su al tühyanma için boll su iç gunde 2.5 3 litre anca o zman gecer hıc yoktan ıyıdır canım
ah be canım anlasam naz işlerinden kopiş verirdim ama anlamam hiç
haftasonları gittim hep eve doğumdan beride eşim geliyor haftasonları dayandım valla tatlım haftaya pazar 40'ım çıkıyor ama kanamam tam azalmıştı gene başladı ve çok sancım var
benimkide inatçı değildir yapabilecek durumda ise yapar
çok zor hemde evimi yatağımı yastığımı çok özledimm
İnsan özlemez mi yaaaa
ben yaz tatilinde bile çok özledim evimi
ahh ahhh burnumda tütüyooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?