Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

evet bende oyle okudum her marka ıçınn ayrı kargo bedelı vermıyormuşşsun ınsallah sağlıklı günlerde gıysın bebişiinn

öncelikle teşekkür ederim...ıkınızde ayrı eve çıkmaktan bahsetmişsin.. bu ev çok buyukk bi ev ve ayrı eve çıkmayı eşim kabul etmıyor çünkü burdaki insanlar ne dermiş kocaman evleri var gidip başka ev tuttular dermişmiş miş de miş....ben zaten başta çok kabul etmedim biz başka bi şehirde yaşıyorduk eşimle mutlu mesut hergun akşam evıne geliyordu ..işide gayte güzeldi. fakat annesi ababsı yaşlı olduğu için onalara uzuldu.. bende mecbur kabul etmek zorunda kaldım çünkü bugun yarın annesine yada babasına herhangi bişe olsa bana senın yüzünden ailemin yanında olamadım demesini istemezdim.. vıjdanen rahatsız olurdumm.. hal boyleki kendımı yıpratıyorum... çok ta mutsuzumm ...burda benım gibi bi çok gelin var ama onlarla aramızdaki tek fark benım batıda bi şehirde doğmuş olmam ve eğitimli olmam.. inşallah kocam bı an önce benım ve çocuğunun asıl ailesi oldumuzu anlar ve bu kısa zamanda olur yoksa ben delirecem

ya canım daha ıkı yıllık bıle evlı degılsın ustelık hamılesın tam mutllugunu yasayamamıssın ınan cok uzuldum cunku bende
bı ara bes altı ay kavınvalıdemde kaldım ve ınan evlılıgımı mutluluğu unuttum ya ınsallah eşin bu duruma bı cozum bulur ve senınde onun bı ailesı olduğunu anlar ve duzelırsınn

Canım etrafında insanlar her zaman olacak
ve çeneleri de kapanmayacak
umarım bir an önce bi hal çaresi bulunur
ev ne kadar büyük olursa olsun ev ev üstüne olmaz derler
karı koca olamıyorsun maalesef büyükler olunca

yok anma yok biz o nazı baştan yapamadık beceremedik sonra dan hiiiiiç yapamayız hamurumda yok .

Açıkcası benim hamurumda çok pis naz işve ve cilve var
hamileyken çok kullanamasam da istedim miiiiiiiiiiiiiiiii yapamayacağım şey yoktur
valla canı çıkık bi insan olmasam çok daha beter şeyler yapabilirdim

Bacım sen de epey uzak kalmışsın eşinden
iyi sabretmişsiniz valla
biz sevgiliyken de nişanlıyken de eşimle birbirimizi görmesek duramazdık
en uzun ayrılığımız o askerdeyken oldu o da 14 gün
dün diyor ki hatun ben seni doğum için kayseriye bırakıp geri eve dönemem

valla bende bi diyete girsem süper olacak
krem yeşil, krem mavi gerçekten çok güzel oluyo

eşim yeniden sevgililik, nişanlılık zamanlarımıza döndük tek farkı şimdi bebek var diyor ahh ahhh sabretmeyip napıcan bacım bizde duramıyoruz zaten bu pazar evime gideceğim artık yeteerrr

ben naz yapmayı beceremem ama acayip cilve yaparım eninde sonunda istediğimi yaptırırım

zirvem annenlerdemi kaldın hep.rabbım vermesın ama nasıl dayandın kuzum yaneyse artık prenses dogdu çok şükür kocacına kavusabılırsın hazır 40ınada az kalmısken

günaydın kızlar giremedim nezmandır nete. cünkü cok hastayım korktugum başıma geldi idrar yolu enfeksıyonumun degerı 10du doktor gunluk 2.000 mg antıbıyotık vermıstı bıtırmıstım. cunku 10 bıle cok yuksek bı deger. dun tahlıl sonuclarımı almaya gıttım enfeksyon 24 e cıkmıs doktor bu ne boyle enfeksyondan gecılmıyo dedı bebegın suyuna bıle gecebılırmıs 1. dereceden erken dogum tehdıdı ayrıca. kanım dusuk demıstım dahada dusmus demır depolarımda bosalmıs gunde 2 defa kan hapı alıyorum doktor bunuda almasan ne olur kımbılır dedı. sezeryan olma durumunda kan naklı gerekırmıs doguma kadar yukselmesı gerekıyo ama artık doguma cok az kaldı 38. hafta yada daha once dogursam 1 bucuk ay var yukselmez ayrıca mantarım da iltıhaba donustu. doktor tam 3 tane ayrı antıbıyotık verdı ama sonucta prtsyen hekım ve verdıgı ılacın bıtanesı hamılelıkte c grubuna dahıl ayrıca 1 gunde 4 tane antıbıyotıgı ıcmek ıstemıyorum. ne yapacgmı sapıttım içsem bı turlu ıcmesem bı turlu. bızde pazartesı kendı doktoruma gıtmeye karar verdık sıgorta hallolmadı ama yapcak bısey yok uzmana gorunmek sart bence bu durumda. cok yorgunum ve bıtkınım elim kolum baglı en yuksek derecedekı enfeksyonla kendı kendıme savasıyorum. bebegıme zarar gelck dıe artık kafayı yedım

ohh ne güzel lalecimşinde gelmiştir muhtemelen yalnız degılsın artık
ahh ahhhh bende hiç naz yapmadım hamileliğimde sezeryan oldum gene yapmadım naz beceremiyom ben bu naz işini
keşke yapmış olaydın zirvecim senden kopyiş alırdım yahubende yapamıyorum hiç naz
Ben örmüyorum doğru düzgün
öfff yaaa ikinciyi doğurmayı düşünsem ancak ona yetiştirebilirim ben

Biz çikolata yiyoruz ana oğul
napalım canımız istiyor
ohh afiyet olsun kuzumdoktor bana reçeli balı aslında şeker barındıran herşeyi yasakladı .birtek gerçek bal yiyebilirisn dedi.onuda eşim dün sormuş küçük kavanozu 80 küsür liraymış dedim alma sakın kalsın.bende 1 sabah 1 tatlı kaşığı bal diğer sabahta tahin pekmez yiyorum dengeyi kaybetmiyeyim diyecanım çok tatlı çekiyor erkek anası olcam alaala kız degılkı benımkı ekşileri silip süpüreyım
ohh ne güzel yapmışın canım.herşey yavaş yavaş.benımde tam anlamıyla bişeyim yok daha tulumlar ve hastane cıkısımız var tekbende butik bebeden aldım birde bebeci.comda gaye bebe ve hopidik var ordan aldım gayet güzel ürünleri

Ben başlayalı 3 sene oldu kızlar
düşünsenize evlenmemiştim, düğün olur da ben çocuk düşünüp onu doğurana kadar ancak bitiririm demiştim anneme
haklıymışım da bitmedi gitti baksana
allah seni napmasın emiii
canım sana ne demeli bilinmez aynı durumu zamanında bende 2 buçuk yıl cektım.ama ben bu durumda bebek dusunmedım hıc açıkçası.bılıyordum cunku basıma neler gelebılecegını.cok zor ayrı ev fıkrı arkadaşlar vermıs ama cıkamassın bılırım.eşin istemeden o evden bı adım kıpırdanmıyor cunku.benı sorarsan ben kiraya çıktım cok sukur oyle kurtuldum ama zordu.şimdi sizde bebekte varki eşin asla kabul etmez.senın o evde mutluluğu bulman gerek artık.şöyle söyliyeyim.gezıp dolaşman senınde hakkkın.sakın olakı alıştırma cunku basta nasıl alıştırdıysan o şekil gıder bır daha asla duzelemessınız.eşinide bir şekilde elde tutmayı bıl.onunda senı desteklemesı lazımki bu epey bı zaman alır aynısı benım basımda ıdı cunku bızamanlar.tv izleme işine gelince eşim askerdi ben yatak odama tıkılıp sabahın 5ine kadar tek bvaşıma duvarlara baktığımı bılırım tv yoktu odamda cunku.uyuma korkusuda vardı.sabah ezanıyla uykuya daldım 16 ay sabah 8 dedımı fırla hayalot ayagacok zor bı durum.ve senınde odana ufakta olsa tv alman lazım en azından gecelerı 1 saatte olsa yatağında ayklarını uzatıp ızlersın.umarım ev degıstırma gıbı bı sansın olur canım.ama şuan ne eşini ne başkasını sadece bebegını ve kendını dusun.hem bır yandanda cok ıyı bırısın emın ol sende evladından goreceksındır bu ıyılıgı merak etme.ama kendını hıc kimseye ezdırme.sende bır ana evladısın sonucta
Canım bütün şişlerden alıp yakadan başlananlardan örsene
hem örmesi kolay hem de tek iple bir süveter hemencecik çıkıyor
güzel güzel farklı örnekler de var

kız ben 2 şişle örmeyi bilmiyorum senın dedıgını nasıl becereyımmm

günaydınnnnnlarrrrfarkındamısınız moremiz hala gelmediii:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…