Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Hadi gözünüz aydın canım
ben uyku sersemiyim hala ne yazıyom tam çalışmıyo beynim
yalış bişey yazarsam affedin kızlar

kız kaynanan hala sende mi?

Benim kayınvalidem Allahtan öyle bir kadın değildir
sabah 6da kalkar, akşam 10a kadar beş dakika yerine oturmaz
torunlarına, çocuklarına, kocasına, tarlasına, bahçesine yetişir

Kız o ne öyle yaaa
kayınvalide değil sanki de 2 yaşında bebek
ohhh ne rahatmış valla, senin kayınvalidenin yerinde olasım geldi şimdi
oğlu biliyor mu peki bu huyunu?

iyi güzel günlerde giydirirsin inş nekadar heyecanlı oluyo degılmıolmassın canım hangı sıteden aldın bu arada.

Saol teyzesi
dedim bebek doğacak nerdeyse ve elimizde hiçbişey yok
görsen de görmesende karart gözünü al dedim kendi kendime
zaten toplasan 10 parça bişey ama olsun
diğer ay da 10 parça alsam , teyzesi halası da yollasa biraz da doğuma gidince alsam tamamlanır inşallah
çoooooooooook heyecanlıymış alışveriş yapması
butikbebe den aldım canım
baya bi marka da var

butik bebeyı bende begenıyorum ya gecen soyle bı baktım anne ve bebek ıcın cok güzel seyler var bırde sankı sıtelere gore bıraz daha uygunn

sendemi örüyordun battaniyebende 2 aylıkken başladım hala yarıya bıle gelemedim yahu

Ben başlayalı 3 sene oldu kızlar
düşünsenize evlenmemiştim, düğün olur da ben çocuk düşünüp onu doğurana kadar ancak bitiririm demiştim anneme
haklıymışım da bitmedi gitti baksana

merhaba kızlar bende sterli bı hamileyım yaşadığım yer bulunduğum ortam vs.. kv ile birlikte yaşıyorum. eşim 3 günde 1 eve gelior ...evde gun içinde hep iş yapmaktayım çünkü kv salçası, konservesi, turşusu bıtmıyor ...aukşamları ise ne tv izleyebiliyorum.. ne şöyle doğru duzgun uzanabiliyorum .. komşum olarakta sadece yan tarafki komşum var onada gıdıp gelmem sıkıntı çünkü kv kp yaşlı olduğu için hep yanlarına istiyolar benı...eşimin işinden memnun değilim çünkü başta bana böyle 3 günde 1 geleceğinden bahsetmemişti...çok üzülüyorum eşim hep ailesini düşünüyor suan ama benım ve bebeğimizin de onun ailesi olduğumuzun farkında değil... özel hayatımda bıttı sayılır ne bı yere gidip bı vakit geçirebiliyoruz..ne doğru duzgun akşamları oturabiliyoruz..çok sıkıldımmm ve çok bunalıyorummm..kv kp bı sorunum yok çok şükür... kötü insanlar değiller fakat ben onlarla birlikte yaşadıkça tukenıyorum ...bunu eşim anlamıyor...ne yapmam gerektiğinide bılmıyorum... çok stresliyim bebeğim mutsuz bi bebek olcak die çok korkuyorum çünkü ben çok mutsuzummmm((((((

Canım bütün şişlerden alıp yakadan başlananlardan örsene
hem örmesi kolay hem de tek iple bir süveter hemencecik çıkıyor
güzel güzel farklı örnekler de var

Canım öncelikle hoşgeldin
üzüldüm haline
maalesef erkekler evlendiklerinde seninle bir ailesi olduğunu anlayamıyorlar
anne ve babasını ailesi olarak görüyor
ama seni nereye oturtacağını bilemiyor
mutsuz olmamaya çalış canım, bebek annesinin ruh halini hissediyor çünkü
biliyorum yaşadıkların , sıkıntıların çok zor ama mutlu olmak zorundasın bebeğin için
eşinin durumu yakınlarda ayrı bir eve çıkmaya el vermez mi peki caım?
gene yakın olsanız da yatmaktan yatmaya bari olsa ayrılsanız onlarla, evinize gitseniz

butik bebeyı bende begenıyorum ya gecen soyle bı baktım anne ve bebek ıcın cok güzel seyler var bırde sankı sıtelere gore bıraz daha uygunn

Canım benim baktığım mağazalardaki fiyatlardan ucuzdu
tabi markadan markaya ürünün kalitesi de fiyatı da değişiyordur mutlaka
ama farklı markalardan ayrı ayrı kargo bedeli ödemeden tek seferde alışveriş yapabiliyorsun bu özelliği hoşuma gitti

merhaba canım oncelıkle allah kolaylık versın sana ama mutsuzsan eşinle bu durumu paylaş ve bence ayrı bır eve cıkın cunku tek cozum buymuş gıbı gozukuyo hem eşinin evde olmaması hem kv kp evın ıcınde ustelık hamılesınde sen kendı ıstedıgın yatıp kalkmak ıstedıgın zaman işyapmak gezmek tozmak falan ıstersın bu zor böyle eşin ne dıyor pekı onunla hıç konustunmu keşke başta kabul etmeseydın onlarla yasamayı ne bılm allah sana kolaylık versın ama uzulme bebgınıde uzme hıc bırsey ondan onemlı degıl su an degılmı sende ılerde sıkıntılı bır bebegın olsun ıstemezsınn degılmı o yüzdem sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…