lale canım nasılsın iyi misin ? benim bebişte erkek erkek kıza ne alındıysa erkeğede aynısını alıyorsun tatlım sadece renkler farklı :)
yahu nerdesiniz aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burdayım canım kızıma meyve yedırmeye çalışıyordum bugun sankı bıraz daha ıyıyım bırde esım bı haftadır yurt dışına gıtmıstı gorumcemı unıversıteye yazdırmak için bugun gelıyo galıba mutluluktan ıyıyımmsen nasılsın bebıs nasıl
iyiyim canım sağol.allaha şükür benim ağrım sızım şikayetim yok nazar değmesin :) canım çok sıkıldı annemle konuştum internette keşke yanımda olsaydılar diyordum kendi kendine .kayınvalidem karşımda kanepede yayılmış yatıyor ona baktıkça deliriyorum sinirden :) istemiyorum da laf aramızda :) iyi bakalım gözün aydın kocişin geliyormuş.kızın kaç yaşında ?
kımse senın annenı yerını dolduramıyor degılmı bende oyleyım kayınvalıdem gelıp sana bakıym dıyor ama ona lazım bı bakan yemegı cayı kahvesı vs hıc bırseyı kalkıp yapmaz ama sözde bana bakmaya geliyor bende sagol ıyıyım bı sorun olursa ararım dıyorumm her yemegı yemıyor cayını kahvesını saatınde ıstıyorr daha neler neler işte kızım 2 yas ıkı aylık eşimde kısmetse akşam burada olacakk
doğurmadan bitseydi iyi olacadıı
kızçemmmmtahin pekmeze batırınca bi güzel oluyorki sorma
bende yemiyeciğim ya saman gibi zaten çocumun canı tatlı çekiyor teyzesi
ıyı akşamlar herkese ne yapıyonuz bakıymm
ah tatlım ah hiç sorma o kayınvalide çilesinidediğin gibi bunlara bir hizmetçi lazım zaten .benimki bana bakaya gelmedi keyif yapmaya geldi çok şükür bakıma ihtiyacım yok hamdolsun her işimi yapabiliyorum bebişimle.benimki valla saat 2 de kalktı güzelim kadın keyfinde .ben erken kalkarım çayımı koyarım etrafı toplarım yatağımı evimi filan kahvaltımı hazırlarım bir güzel kahvaltı keyfi yaparım bulaşıklarımı yıkarım yemeğimi yaparım çarşıma pazarıma alışverişe giderim camlarımı silerim ne işim varsa yaparım bu yeni kalkar gerine gerine bir mutfağa girer bişeyler alır odaya getiriri tv karşısında yer içer bir güzel ohhhh ne yemekten haber vaar ne işten ne güçten ne benim hamilelikten ne ağrımdan ne sızımdan .akşam kociş gelir kv de bi nazlar bi nazlar sanki doğuracak o küçük kız havalarına girer benle ilgilensin diye töbe töbeeee he bide arada göz ucuyla bana bakarki ben ne yapıyorumkızıyoruymmu diye bende sadece alay eder gibi gülümsüyorum zavallı kadın ya ay canını sıkmıyım seninde neyse değmez laf etmeye işte zavallı bunlar zavallı tatlım.
iyi güzel günlerde giydirirsin inş nekadar heyecanlı oluyo degılmı olmassın canım hangı sıteden aldın bu arada.
Hoşgeldin canım
Saol teyzesi
dedim bebek doğacak nerdeyse ve elimizde hiçbişey yok
görsen de görmesende karart gözünü al dedim kendi kendime
zaten toplasan 10 parça bişey ama olsun
diğer ay da 10 parça alsam , teyzesi halası da yollasa biraz da doğuma gidince alsam tamamlanır inşallah
çoooooooooook heyecanlıymış alışveriş yapması
butikbebe den aldım canım
baya bi marka da var
sendemi örüyordun battaniye bende 2 aylıkken başladım hala yarıya bıle gelemedim yahu
bende bugun ipçiye gıdıcem battanıyenın ıpı bıtmek uzereçok ip gidiyıor bu örnekte
canım aslında ipten ipede farklı oluyor ılmekler.ben 50 ilkmeklede başladığım oldu 70 ilmeklede
olsun süeteri giydirirsin her zaman merak etme.benim 50 ilmekli ördüğüm anca 40a kadar gıyer.70lık 3ayına kadar olur sanırım ..ayy bende mavılı kremlı bı ıp alsamada başlasam süveter yaka kesmeyı bılmıyorum ama öğrenırım artık
bende ıyıyım baksoyum napaım.doktor benı dıyete soktu işte başım belada açım dolanıyom öylehepinizi yerim şuan
merhaba kızlar bende sterli bı hamileyım yaşadığım yer bulunduğum ortam vs.. kv ile birlikte yaşıyorum. eşim 3 günde 1 eve gelior ...evde gun içinde hep iş yapmaktayım çünkü kv salçası, konservesi, turşusu bıtmıyor ...aukşamları ise ne tv izleyebiliyorum.. ne şöyle doğru duzgun uzanabiliyorum .. komşum olarakta sadece yan tarafki komşum var onada gıdıp gelmem sıkıntı çünkü kv kp yaşlı olduğu için hep yanlarına istiyolar benı...eşimin işinden memnun değilim çünkü başta bana böyle 3 günde 1 geleceğinden bahsetmemişti...çok üzülüyorum eşim hep ailesini düşünüyor suan ama benım ve bebeğimizin de onun ailesi olduğumuzun farkında değil... özel hayatımda bıttı sayılır ne bı yere gidip bı vakit geçirebiliyoruz..ne doğru duzgun akşamları oturabiliyoruz..çok sıkıldımmm ve çok bunalıyorummm..kv kp bı sorunum yok çok şükür... kötü insanlar değiller fakat ben onlarla birlikte yaşadıkça tukenıyorum ...bunu eşim anlamıyor...ne yapmam gerektiğinide bılmıyorum... çok stresliyim bebeğim mutsuz bi bebek olcak die çok korkuyorum çünkü ben çok mutsuzummmm((((((
butik bebeyı bende begenıyorum ya gecen soyle bı baktım anne ve bebek ıcın cok güzel seyler var bırde sankı sıtelere gore bıraz daha uygunn
merhaba kızlar bende sterli bı hamileyım yaşadığım yer bulunduğum ortam vs.. kv ile birlikte yaşıyorum. eşim 3 günde 1 eve gelior ...evde gun içinde hep iş yapmaktayım çünkü kv salçası, konservesi, turşusu bıtmıyor ...aukşamları ise ne tv izleyebiliyorum.. ne şöyle doğru duzgun uzanabiliyorum .. komşum olarakta sadece yan tarafki komşum var onada gıdıp gelmem sıkıntı çünkü kv kp yaşlı olduğu için hep yanlarına istiyolar benı...eşimin işinden memnun değilim çünkü başta bana böyle 3 günde 1 geleceğinden bahsetmemişti...çok üzülüyorum eşim hep ailesini düşünüyor suan ama benım ve bebeğimizin de onun ailesi olduğumuzun farkında değil... özel hayatımda bıttı sayılır ne bı yere gidip bı vakit geçirebiliyoruz..ne doğru duzgun akşamları oturabiliyoruz..çok sıkıldımmm ve çok bunalıyorummm..kv kp bı sorunum yok çok şükür... kötü insanlar değiller fakat ben onlarla birlikte yaşadıkça tukenıyorum ...bunu eşim anlamıyor...ne yapmam gerektiğinide bılmıyorum... çok stresliyim bebeğim mutsuz bi bebek olcak die çok korkuyorum çünkü ben çok mutsuzummmm((((((
hosbulduk nedır ya bu kayananalardan cektıgımız bu kaynanalar neden kendı annemize hıc benzemezlerkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?