Kızlar anayasa mahkemesinden son karar çıktı
hekim ya da anne adayının isteği ne olursa olsun zorunlu haller dışında sezeryan doğum yapmak yasaklandı
berbat derecede yorgunum kızçem
saat 10 buçuktan beri banyo ile uğraşıyorum sana yemın ederım daha yenı oturdum
banyomuzu yaptırmıştık 7-8 ay oluyo tavanını bu köpükler varya onlardan yaptırdık.kaynanamların banyosundan 2 aydır su gelıyomus köpükler birer birer aşağıya dusuyo.eşime dıyorum adam umursamaıyo.gunde 3-4 kez banyoyu süpürüyorum bırı gelırde rezıl olmıyayım dıye.dun gece bı ses tavanın yarısı yerdekalktım eşimde kalktı benle guldu gerı yattı aglıya ağlıya uyudum sabah tam elımı atım toplamaya bı tane daha dustu kayınpedrın yanına çıktım.dedım baba gel bı bak.su almıştır kızım dıyo ben şap attım yerlere daha su gelmez .ben bılmıyodum sankı su aktığını demıyokı yaptırayım kaynanama kalırsa bizde göz varmış oğluna tembih ediyor fırından sıcak ekmekle bi paket tuz alıp cevırcekmısız nazar gıdecekmıs ama sıcak ekmek olcakmıs bunun gözle nazarla ne alakası var allahım ya neyse işte sabahki sinirimle aldım elime vileda sopasını butun tavanı ındırdım aşağıya.sonrada hertarafı sıldım supurdum felaketım.vileda sopamda kırıldımı egılerek sıldım kaç kova bunlarada saydıklarımın haddi hesabı yok.çocukta kasıldı yine hiç kıpırdamadı kaç saattir sende selam verdin borçlu çıktın baksoycum ama ıste ruh halım boyle sen nasılsın ıyımısın:26:
bence yıne bır sekılde eski sistem yurutulur acık acık olmasa bıle.devlette zaten yasak ama özell hastaneler bu sezeryandan cok para kazanıyor bence.
Sende çok çekmişsin valla tatlım
peki nasıl kurtuldunuz?
töbe yarabbim ya ne diyeyim ben bu kocaman insanlara akıllarıdamıermiyorya hiçmibaşlarundan geçmediböyleşeyler geçmese bile düşüncede mi yok ya .allah akılfikir versin bunlara.kv kafayı sıyırmış resmne belli aynı benimki.uğraşma fazla ben varya ben aha bu çok akıllı arkidişin ben hamişliğin ilk zamanlarında paspasımı banyoda yıkadım çiğneyerek ağır bide sorma kv dede içerde oturuyor he balkonumu filan temizledim bir çuvala dokdurdum ıvırı zıvırı kv yine içerde resmen devrilmişl yatıyo bide üzüm almış yanına ohhhh ama allaha havale ediyorum akşama oğlu gelincede bi naz bi naz sanki o kadar ,işi hamiş haliyle o yaptı.ay boişver tatlım ben pişmanım bşrdahada yapmam öyle işler yada yaparsamda odluğu kadarıyla...yok valla sıkılmam ben helede konu kv olursa hiç kendimi tutamam :) boşver sen yaz içinden geldiği gibi uzun uzun .ben iyiyim ne yapayım kv hala burada durmadan oğlunun aklına girmeye çalışıyor akşamları kociş işten geldikçe dizinin dibine oturuyor acındırıyoda acxındırıyo kendini allahımmmmmmmmmm deliricem bi git kadın bi git ya gitte geleme birdahadakadının derdi benim boş bir odam var misafir odam ona kapağı atmak vallaha cumhuriyetini ilan eder birdahada çıkaramam evden ahanda.
katılıyorum sana bir yolunu bulup yaparlar kitabına uyduryorlar bir şekilde
Canım sigorta evraklarını halledip pazartesi verir vermaz yapılır mı ki?
yani gidip muayene olabilir misin aynı gün
kizlar nasilsinizler nasil hayalot nazar olayina guldum canim ozurdilerek yaziyorum ya benimde bir arkadas kizinin saci bitlenmis nazardan diyor o geldi aklima ahhh canim yaaa misli halinle bide onlarla ugrasiyorsun yamisy sansli bak buyuttu bile bebegini ahhh canim banada el at kiz bebek battaniyesi kac tane basladim yetistiremedim torunlara artik dedim bende onlarinda analari istemez eski moda diye ahanda yine yirttim
Hayalot yap yavrum sıcak ekmek mis gibide tereyağı sür bir güzel ye gitsin kvde nazar falan uçtu gitti deyi ver yavru üzme kv yi onlardan dahamı iyi bilcez demi iskeletli birşey istiyorsan benim ufaklıgın var pijaması gece ışıklar kapanınca yanıyor bide kızzzz onu görünce garanti patttttt diye doğurursun
yok yahu bende çalıntı yaptım :) kızlaaaar gecen gün sağlık ocağına gittim tartılayım diye 71 olmuşum hadi bakalım 7 ayda toplam 5 kilo oldum :)baksoyum bu avatardakı kızçe senmısınsensen o bluzu nerden aldınnn bende alcam kocam bu zayıf halımle kemıklerımı saysınnn
Hayalot yap yavrum sıcak ekmek mis gibide tereyağı sür bir güzel ye gitsin kvde nazar falan uçtu gitti deyi ver yavru üzme kv yi onlardan dahamı iyi bilcez demi iskeletli birşey istiyorsan benim ufaklıgın var pijaması gece ışıklar kapanınca yanıyor bide kızzzz onu görünce garanti patttttt diye doğurursun
yok yahu bende çalıntı yaptım :) kızlaaaar gecen gün sağlık ocağına gittim tartılayım diye 71 olmuşum hadi bakalım 7 ayda toplam 5 kilo oldum :)
offff bi köy ekmeği olacak birde köy tereyağı sür sür ye sıcacık mis gibi :) seracım nasılsın tatlım
yabi hepinize toptan hal ve hatır sorayım canlarım tatlılar kızlaaaaar koca göbekliler nasılsınız inşallah herkes iyidir ohhhhhh sefamız ossuuun kv lere ölümmm :)
hıc gormedım oyle pijama keşke bende bulsam türkiyede gece kayganaya çıkarım karanlıkta benı goruncekalpten gıder degılmı tereyaglı ekmek ıyı gıderdı vallahı
yabi hepinize toptan hal ve hatır sorayım canlarım tatlılar kızlaaaaar koca göbekliler nasılsınız inşallah herkes iyidir ohhhhhh sefamız ossuuun kv lere ölümmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?