Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Kızlar anayasa mahkemesinden son karar çıktı
hekim ya da anne adayının isteği ne olursa olsun zorunlu haller dışında sezeryan doğum yapmak yasaklandı

bence yıne bır sekılde eski sistem yurutulur acık acık olmasa bıle.devlette zaten yasak ama özell hastaneler bu sezeryandan cok para kazanıyor bence.

nassınız kızçelerimm
dünkü yorgunluktan sonra anca kendıme gelebıldım çok şükür
sabah kavaltımızı yaptık oğlumla evimizide topladık şimdi sıra battaniyemizdeahh bi bitseydi şuan tam yarısına geldik battanıyemızınherhalde doğuma kadar biter değilmi
bu arada kızlar bana bi fikir verin.gittiğim hastane hakkında kötü yorumlar geldi kulağıma.yeni doğan yoğun bakımında eksikler varmış yeni açıldığı içinşuan orda doğum yapsam normal 1000 sezeryan 1450.
hani adı duyulmuş olarak medicana var yakınımda.diğer özelleri beğenmiyorum çünkü tıklım tıklım devletten bı farkı yok derecedeve medıcanayla aynı fıyat neden okadar para verıp rezıllık cekeyımkı
medicanada ise normal 1850 sezaryan 2850 dedi kadınnormlade 1 gece sezeryanda 2 gecelik fıyat eşim diyorkı ben bu 3000 liraya razıyım yeterki bı sorun çıkarmasınlar bebek dogdugunda.bende dıyorumkı başıma bısey gelıcekse allah korusun devlet hastanesine gıtsemde gelıcek.yeterkı kasap doktor çıkmasın karsıma
işte geçen haftalar eşim medıcanadan randevu al demıstı randevumuz yarına .napsam gıtsemmı kararsız kaldım cok:26:bu hastanedeki doktorum güzel memnunum şimdilik zaten 4 aydan beri ona gidiyorum herşeyimi bılıyor artık.yeni bir doktor demek butun hayat hıkayenı bastan bastan anlatmak demek.sız olsaydınız napardınız yahu.

töbe yarabbim ya ne diyeyim ben bu kocaman insanlara akıllarıdamıermiyorya hiçmibaşlarundan geçmediböyleşeyler geçmese bile düşüncede mi yok ya .allah akılfikir versin bunlara.kv kafayı sıyırmış resmne belli aynı benimki.uğraşma fazla ben varya ben aha bu çok akıllı arkidişin ben hamişliğin ilk zamanlarında paspasımı banyoda yıkadım çiğneyerek ağır bide sorma kv dede içerde oturuyor he balkonumu filan temizledim bir çuvala dokdurdum ıvırı zıvırı kv yine içerde resmen devrilmişl yatıyo bide üzüm almış yanına ohhhh ama allaha havale ediyorum akşama oğlu gelincede bi naz bi naz sanki o kadar ,işi hamiş haliyle o yaptı.ay boişver tatlım ben pişmanım bşrdahada yapmam öyle işler yada yaparsamda odluğu kadarıyla...yok valla sıkılmam ben helede konu kv olursa hiç kendimi tutamam :) boşver sen yaz içinden geldiği gibi uzun uzun .ben iyiyim ne yapayım kv hala burada durmadan oğlunun aklına girmeye çalışıyor akşamları kociş işten geldikçe dizinin dibine oturuyor acındırıyoda acxındırıyo kendini allahımmmmmmmmmm deliricem bi git kadın bi git ya gitte geleme birdahada kadının derdi benim boş bir odam var misafir odam ona kapağı atmak vallaha cumhuriyetini ilan eder birdahada çıkaramam evden ahanda.

bence yıne bır sekılde eski sistem yurutulur acık acık olmasa bıle.devlette zaten yasak ama özell hastaneler bu sezeryandan cok para kazanıyor bence.

katılıyorum sana bir yolunu bulup yaparlar kitabına uyduryorlar bir şekilde

kizlar nasilsiniz ler nasil hayalot nazar olayina guldum canim ozurdilerek yaziyorum ya benimde bir arkadas kizinin saci bitlenmis nazardan diyor o geldi aklima ahhh canim yaaa misli halinle bide onlarla ugrasiyorsun yamisy sansli bak buyuttu bile bebegini ahhh canim banada el at kiz bebek battaniyesi kac tane basladim yetistiremedimtorunlara artik dedim bendeonlarinda analari istemez eski moda diye ahanda yine yirttim

Sende çok çekmişsin valla tatlım
peki nasıl kurtuldunuz?

tatlım şöyle kurtulduk yani kurtuldum diyeyim:) bursaya taşındık ALLAH a o kadar hamd ediyorum ki eğer öyle bir şey olmasaydı beni diri diri gömeceklerdi o batasıca eve battıda zaten yıktılar DDDD bir iş çıktı kociş hayır diyemei gittik denedik ama olmadı sağlık olsun geri döndük ben çalışıyordum bursada çokta süper bir işim vardı .o istanbula geldi evi tuttu üstünden 3 ay geçti ben sonra geldim o istanbulda ben bursada kaldık ayrı ayrı ama ben çok direndim geri gelmem yine aynı şeyleri yaaşrım die.neyse adam ağladı zırladı falan filan çok şey oldu kıyamadım ama şart koşmuştum ben asla onunla tekrart birarada yaşamam diye .yüzsüz tabii kadın geldi gene .neyse canımın içi anlat anlat bitmez bendeki aaaah ah :)

ayyyyyyyyyyyyyyy boş oda varsa hemen çocuk odası yapkaynanaya yer kalmasın hatta tıklım tıklım doldur o odayı hıc bır yerıne sığamasın emiiii
bende ılk aylarımda ıste bı onu yap bı bunu yap uğraştım ahanda sımdı naz falan hakgetıre bayılsamda esım inanmaz sanırımahh ahh bende dertliyim vallahi.uzak olmak en guzelıe belkı bızde ayda 1 kere görmüş olaydık aramız güzel olurdu ama hep dıpdıbeyız maalesef.ve çocuk doğunca ne yapıcagımı ınan bılmıyorum.benım hamıleyken problemlemrım olmadı cok sukur ama doğumdan sonra boşanmassak ıyıdır eşimle.eşimede soyluyorum aynısını ama bır kulağından gırıyor dıgerınden cıkıyorkulakları kopmayasıcaaa

sera tam sana yazıcaktım gel hadı ıkı gulelım dıyegeldıgın gıbı kahkaha attım valla
ya canım nazar dıyo bana kadın .birde illakı sıcak ekmek olcak dıyede eşime tembıh edıyor tövbe yarabbım yaahh ahha Allaha havale ettım artık yamısım vallahı buyuttu zırvemde oyledarısı bıze ıns
senın battanıye olayıda supermıs

baksoyum bu avatardakı kızçe senmısın sensen o bluzu nerden aldınnnbende alcam kocam bu zayıf halımle kemıklerımı saysınnn

Hayalot yap yavrum sıcak ekmek mis gibide tereyağı sür bir güzel ye gitsin kvde nazar falan uçtu gitti deyi ver yavru üzme kv yi onlardan dahamı iyi bilcez demi iskeletli birşey istiyorsan benim ufaklıgın var pijaması gece ışıklar kapanınca yanıyor bide kızzzz onu görünce garanti patttttt diye doğurursun

hıc gormedım oyle pijama keşke bende bulsam türkiyedegece kayganaya çıkarım karanlıkta benı goruncekalpten gıder degılmıtereyaglı ekmek ıyı gıderdı vallahı

2 hafta sonra 6.yılımıza gircez herifimle
eşimle çıkalıda 10.yılımıza giricez neka yaşlanmışım onunla tanıştığımızda daha 14 yaşımdaydımsanki evde kalmışım gibi

baksoyum bu avatardakı kızçe senmısın sensen o bluzu nerden aldınnnbende alcam kocam bu zayıf halımle kemıklerımı saysınnn
yok yahu bende çalıntı yaptım :) kızlaaaar gecen gün sağlık ocağına gittim tartılayım diye 71 olmuşum hadi bakalım 7 ayda toplam 5 kilo oldum :)

offff bi köy ekmeği olacak birde köy tereyağı sür sür ye sıcacık mis gibi :) seracım nasılsın tatlım

yabi hepinize toptan hal ve hatır sorayım canlarım tatlılar kızlaaaaar koca göbekliler nasılsınız inşallah herkes iyidir ohhhhhh sefamız ossuuun kv lere ölümmm :)

güzelmiş ama
anam sadece 5 kilocukmuofff ben şimdiden 15 kilo almışımmmmzırsizdelicim nerdesin gel yamacıma

hıc gormedım oyle pijama keşke bende bulsam türkiyedegece kayganaya çıkarım karanlıkta benı goruncekalpten gıder degılmıtereyaglı ekmek ıyı gıderdı vallahı

yavrum bende sezon sonu cok kaliteli ve coookk ucuzdu sudan ucuz diye aldim sonra gecen giydirdim bizim yataga yatirdim film izliyorduk gideyim kontrol edeyim yatakdan dusmesin diye gule gule girdigim odadan ciglikla cikdim anammmmmmm ufolar basti evi zannettim kizzzzz 14 yasinda evcilikmi oynuyordunuz kocanla ben iyiki tanimamisim esimi diyorum kendi ergenligim delu dolu gecti bide onun ergenliginimi cekecektim bunyem kaldirmaz yanebaksoy iyiyim canim senin nasil gidiyor
ev ekmegi cok basit kizzzlaaar ben geceden hamuru hazirlayip sabah firinda pisiriyorum cooookkkk basitmis gecen denedim cok guzel oldu esimde begendi bu kabuk yerlerini nasil yaptin diye sordu bende askim cooookkkk zordu ama becerdim dedim oda ovdu durdu beni sisssssttttt caktirmayin butun gun karizmam tavan yapti kizzzzzlarrr

yabi hepinize toptan hal ve hatır sorayım canlarım tatlılar kızlaaaaar koca göbekliler nasılsınız inşallah herkes iyidir ohhhhhh sefamız ossuuun kv lere ölümmm :)

ben ıyı degılım tatlım ya mıdem bulanıyo basım agrıyo uzerımde sankı koca bır yuk varr gıbı sen bu kayınvalıde den baya cekıyon galıba gıtseydıde kurtulsaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…