yabi hepinize toptan hal ve hatır sorayım canlarım tatlılar kızlaaaaar koca göbekliler nasılsınız inşallah herkes iyidir ohhhhhh sefamız ossuuun kv lere ölümmm :)
canımın içi sen daha çok yenisin allahın izniyle hepsi geçecek rahata ereceksin bebişinin hareketlerini hissedince dünyalar senin olacak ..kayınvalide bakalım bugün gidecek kızlar ama az önce yişne soktu lafı :) amaaaan
ya tatlım dök gitsin taş maş kalmasın içimize dert olmasın amaaan sefamız ossun gitsin gelmesin rüyama bile girmesin aklıma bile gelmesin oh oooh yandan yandan .ben kocişe üzülüyorum arada ama ne yaapyım kızlar benim huzurum daha önemli demi ama zamanında çekmişiz zaten
aynen canım ya ben yeni evliyken yaşadıklarımdan dolayı eğer dönseydim anneme babama kv derdiki sevseydi gitmezdi oğlum hata kendisi bulurdu bir kız oğluna .birde kv nin bir anası var evlere şenlik ondan daha beter çenesi durmaz herşeye karışır senin kocan bile olmaz kocan onun yanında hep sen kötüsündür hep sen haksızsındır yani demem oki seninde dediğin gibi hiiiç bir şey olmaz el oğluna ama hepte onlar el kızından dert yanarlar :)
kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ben biraz gezineyim geleyim öpüyorum sizi.
Gezin bakalım canım
ben buralarda tek başıma kalayım, zaten üzgünüm
ağlıyorum dün geceden beri
kimseler yok öfff
Gezin bakalım canım
ben buralarda tek başıma kalayım, zaten üzgünüm
ağlıyorum dün geceden beri
kimseler yok öfff
öffff yaaaa öf
kaç günde yeniden normal muayene olabileceksin peki
Canım hazır su erikli dışında içemiyorum alerjim yüzünden
onu da başka şehirden getiriyorum zaten
valla hararet olmayınca su da içemez oldum ben
evet canım bol su tüket.inşallah azalırda kurtulursun bu pislikten
Sabaha kadar ağladım durdum
5 gibi uykuya dalmışım 6 da kalktım okula gittim
ruh gibiyim, çok mutsuzum aslına bakarsanız
yavrum bende sezon sonu cok kaliteli ve coookk ucuzdu sudan ucuz diye aldim sonra gecen giydirdim bizim yataga yatirdim film izliyorduk gideyim kontrol edeyim yatakdan dusmesin diye gule gule girdigim odadan ciglikla cikdim anammmmmmm ufolar basti evi zannettimkizzzzz 14 yasinda evcilikmi oynuyordunuz kocanla ben iyiki tanimamisim esimi diyorum kendi ergenligim delu dolu gecti bide onun ergenliginimi cekecektim bunyem kaldirmaz yane baksoy iyiyim canim senin nasil gidiyor
ev ekmegi cok basit kizzzlaaar ben geceden hamuru hazirlayip sabah firinda pisiriyorum cooookkkk basitmis gecen denedim cok guzel oldu esimde begendi bu kabuk yerlerini nasil yaptin diye sordu bende askim cooookkkk zordu ama becerdim dedim oda ovdu durdu beni sisssssttttt caktirmayin butun gun karizmam tavan yapti kizzzzzlarrr
he anladım canım iyi olsun artık yaCanım pek giremiyor nete
bana özelden yazmıştı paylaşayım dedim sizlerle
evet maalesef öyle olmuştu zamanında.ben inat değilimdir aslında yeterki damarıma basılmasın bazen tutuyor tabı tutmuyor değil.Canım evlenirken ailene karşı mı gelmiştin?
savaşmak iyi ama benim karakterim maalesef çok inat
Canım muhtemelen bende aynı şeyi yapardım
umursamaz insanlara sinir oluyorum
yanmanın sebebi su içmemem mi cidden yaa, offff
aynen kuzu.gerçi sezaryan olanların coguda kendı ıstegıyle oluyor artık.yapcak bişey yokAcayip para kazanıyorlar canım yaaa
hem de bi kere sezeryan yapınca arkası da hep sezeryan oluyo
doktoru da değiştirmezsen doktor deli para alır
aynen gidip bi görünmek lazım:26:zaten demın kan sonucumu aldımda pek iyide çıkmadı acıkcası:44:Canım yaaa ben bi çok doktora görünen biri olarak anlıyorum endişelerini
ama git ordakine de bi muayene ol bence
belki de diğerinde farketmediğin eksiklikler vardır, buna gidince anlarsın
İkimizde o kadar zayıfız ki kemiklerimizin sayılması gerek
melekmiiiiCanım seni de melek yapmış kaynanan sonunda davranışlarıyla
aminnnMaşallah maşallah
ne kadar çok olmuş öyle
Allahım nazarlardan saklasın
heç işteGeldim bacım geldim, bunlarda arkadaş olacaklar 5 kilocuk pehhhh
ben hamişe hamiş demem 20 kilo alıp doğurmadıkca
noldu kuzu ya anlat biSabaha kadar ağladım durdum
5 gibi uykuya dalmışım 6 da kalktım okula gittim
ruh gibiyim, çok mutsuzum aslına bakarsanız
aglama yavru bana anlat bakim kim uzdu seni gelip sacini basini yolim onun
hayalot yavrum senin kv ninbizede vurdu evi kelebek basmis hep dan bende ekmek yerine tuzmu pisirsem acep iyi gelirmi nazara bilemedim yavru gidip seeninkine bir sor bakim o bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?