Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bu arad tereyağı ekmek dedınız canım mis gıbı sıcak ekmeklle tereyağı cektııı

yabi hepinize toptan hal ve hatır sorayım canlarım tatlılar kızlaaaaar koca göbekliler nasılsınız inşallah herkes iyidir ohhhhhh sefamız ossuuun kv lere ölümmm :)

hbaksoy benim kv kp bal damliyor agizlarindan bu ara bizi altkatlarina yada yanlarina dondurme projesi icindeler sessiz sakin plan proje pesindeler donme niyetimiz yok suanda taaaaakii sagliklarindan olurlar o zaman altkata gecerim ama simdi niyetim hicccc yokkkonlarda daha cooookkkk yalviracekkkk bana kiymetimi bilen ellerde elmas gibi islenirim oyle dediim dun aksam tabi kizim tabiiii dediler anammmmm daha coookkk dokecem etegimdeki taslari tutmayin beniiiiiiiiii arkadisler

güzelmiş ama
anam sadece 5 kilocukmuofff ben şimdiden 15 kilo almışımmmmzırsizdelicim nerdesin gel yamacıma
ya tatlım ben tontiş hamiş kaldım o yüzden ama inannınki özel bir şey yapmadım bebişimden daha önemli değil zaten kilom ama almadım ne hikmetse ben cok korktum küçük adile gibi olurum yuvarlarnırım diyordum etraftaki fesatlarda bekliyorlar bakalım ne olacak bunun hali diye ama hayırlısı ne bileyim kıııız ...
girişe bak beee
sonundaki laf güzel değilmi allah için kızlar :)
ya seracım o ekmeği nasıl bir fırında pişirdin turbomu

ben ıyı degılım tatlım ya mıdem bulanıyo basım agrıyo uzerımde sankı koca bır yuk varr gıbı sen bu kayınvalıde den baya cekıyon galıba gıtseydıde kurtulsaydınn
canımın içi sen daha çok yenisin allahın izniyle hepsi geçecek rahata ereceksin bebişinin hareketlerini hissedince dünyalar senin olacak ..kayınvalide bakalım bugün gidecek kızlar ama az önce yişne soktu lafı :) amaaaan

ya tatlım dök gitsin taş maş kalmasın içimize dert olmasın amaaan sefamız ossun gitsin gelmesin rüyama bile girmesin aklıma bile gelmesin oh oooh yandan yandan .ben kocişe üzülüyorum arada ama ne yaapyım kızlar benim huzurum daha önemli demi ama zamanında çekmişiz zaten

yok yavrum ne turbosu bildigin normal firin turbomu acep kizzzz diyecekdim kalktim inceledim turboymusbenim degil ya kuzu ev sahibinin ben nerden bilecem demi icinden katalok cikmisti onu okudum turboymusssama normal firindada olur nerden biliyorsun dersen annem yapardi biz isteyince nerden bulacakdi turboyu ozamanlar nerde turbo firin daha uretilmemisti yada kuzine oda koylerde vardi deme ama yap gitsin afiyetle yeuzulme yavru kocana annemin tabiriyle elin oglu iki gun acimaz onlar bize acirmi simdi bosanalim neler derler arkamizda analarinin gaziyla salla gitsin yavrum yandan yandan

aynen canım ya ben yeni evliyken yaşadıklarımdan dolayı eğer dönseydim anneme babama kv derdiki sevseydi gitmezdi oğlum hata kendisi bulurdu bir kız oğluna .birde kv nin bir anası var evlere şenlik ondan daha beter çenesi durmaz herşeye karışır senin kocan bile olmaz kocan onun yanında hep sen kötüsündür hep sen haksızsındır yani demem oki seninde dediğin gibi hiiiç bir şey olmaz el oğluna ama hepte onlar el kızından dert yanarlar :)

Canım evlenirken ailene karşı mı gelmiştin?
savaşmak iyi ama benim karakterim maalesef çok inat

Canım muhtemelen bende aynı şeyi yapardım
umursamaz insanlara sinir oluyorum
yanmanın sebebi su içmemem mi cidden yaa, offff

bence yıne bır sekılde eski sistem yurutulur acık acık olmasa bıle.devlette zaten yasak ama özell hastaneler bu sezeryandan cok para kazanıyor bence.

Acayip para kazanıyorlar canım yaaa
hem de bi kere sezeryan yapınca arkası da hep sezeryan oluyo
doktoru da değiştirmezsen doktor deli para alır

Canım yaaa ben bi çok doktora görünen biri olarak anlıyorum endişelerini
ama git ordakine de bi muayene ol bence
belki de diğerinde farketmediğin eksiklikler vardır, buna gidince anlarsın

Benim karşıma çıkmasın aman diyim
bu sıralar tık sesine sıçrar oldummm

Bacım aldığın azıcık kiloları söylemesene yaaaa
atcam göbeğimin yarısını kesip bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…