yabi hepinize toptan hal ve hatır sorayım canlarım tatlılar kızlaaaaar koca göbekliler nasılsınız inşallah herkes iyidir ohhhhhh sefamız ossuuun kv lere ölümmm :)
ya tatlım ben tontiş hamiş kaldım o yüzden ama inannınki özel bir şey yapmadım bebişimden daha önemli değil zaten kilom ama almadım ne hikmetse ben cok korktum küçük adile gibi olurum yuvarlarnırım diyordum etraftaki fesatlarda bekliyorlar bakalım ne olacak bunun hali diye ama hayırlısı ne bileyim kıııız ...güzelmiş ama
anam sadece 5 kilocukmuofff ben şimdiden 15 kilo almışımmmm zırsizdelicim nerdesin gel yamacıma
sonundaki laf güzel değilmi allah için kızlar :)girişe bak beee
ya seracım o ekmeği nasıl bir fırında pişirdin turbomuyavrum bende sezon sonu cok kaliteli ve coookk ucuzdu sudan ucuz diye aldim sonra gecen giydirdim bizim yataga yatirdim film izliyorduk gideyim kontrol edeyim yatakdan dusmesin diye gule gule girdigim odadan ciglikla cikdim anammmmmmm ufolar basti evi zannettimkizzzzz 14 yasinda evcilikmi oynuyordunuz kocanla ben iyiki tanimamisim esimi diyorum kendi ergenligim delu dolu gecti bide onun ergenliginimi cekecektim bunyem kaldirmaz yane baksoy iyiyim canim senin nasil gidiyor
ev ekmegi cok basit kizzzlaaar ben geceden hamuru hazirlayip sabah firinda pisiriyorum cooookkkk basitmis gecen denedim cok guzel oldu esimde begendi bu kabuk yerlerini nasil yaptin diye sordu bende askim cooookkkk zordu ama becerdim dedim oda ovdu durdu beni sisssssttttt caktirmayin butun gun karizmam tavan yapti kizzzzzlarrr
canımın içi sen daha çok yenisin allahın izniyle hepsi geçecek rahata ereceksin bebişinin hareketlerini hissedince dünyalar senin olacak ..kayınvalide bakalım bugün gidecek kızlar ama az önce yişne soktu lafı :) amaaaanben ıyı degılım tatlım ya mıdem bulanıyo basım agrıyo uzerımde sankı koca bır yuk varr gıbı sen bu kayınvalıde den baya cekıyon galıba gıtseydıde kurtulsaydınn
hbaksoy benim kv kp bal damliyor agizlarindan bu ara bizi altkatlarina yada yanlarina dondurme projesi icindelersessiz sakin plan proje pesindeler donme niyetimiz yok suanda taaaaakii sagliklarindan olurlar o zaman altkata gecerim ama simdi niyetim hicccc yokkk onlarda daha cooookkkk yalviracekkkk bana kiymetimi bilen ellerde elmas gibi islenirim oyle dediim dun aksam tabi kizim tabiiii dediler anammmmm daha coookkk dokecem etegimdeki taslari tutmayin beniiiiiiiiii arkadisler
eşim yardım edecek mecburen zaten şu anda sıkıntılıyım
demekki ben atlamışım geçmişi okurken:44:ay kuyamam ya bu kızçede bi düzelseydi
yok yavrum ne turbosu bildigin normal firin turbomu acep kizzzz diyecekdim kalktim inceledim turboymusbenim degil ya kuzu ev sahibinin ben nerden bilecem demi icinden katalok cikmisti onu okudum turboymusss ama normal firindada olur nerden biliyorsun dersen annem yapardi biz isteyince nerden bulacakdi turboyu ozamanlar nerde turbo firin daha uretilmemisti yada kuzine oda koylerde vardi deme ama yap gitsin afiyetle ye uzulme yavru kocana annemin tabiriyle elin oglu iki gun acimaz onlar bize acirmi simdi bosanalim neler derler arkamizda analarinin gaziyla salla gitsin yavrum yandan yandan
benim öyle evi terketme durumum hiç olmadı.en zor kaldığım durumda bile kalıp savaşmayı tercih ettim bu zamana kadar.belki ailemi evlenirken karşıma almdığım içindir bu tavrım.ama yinede önce konuşmak savaşmak gerek bazı şeyler için.aldatma haricinde sanıyorum herşekilde savaşırım.ama bir gün aldatıldığımı öğrensem ne yaparım inan bilmiyorum
sen bi banyonun halini göreydin herhalde butun evı yıkar gecerdıneee tepemdekiler umursamaz olunca böyle oluyor ıste kızçem
sende bol su iç.yanma oyuzden oluyordur içtiğin su az geliyordur muhtemelen
işte insanın başına gelınce mecbur bı sekılde sabırlı olmaya çalışıyor.neysekı mutlu sona az kaldı canım
bence yıne bır sekılde eski sistem yurutulur acık acık olmasa bıle.devlette zaten yasak ama özell hastaneler bu sezeryandan cok para kazanıyor bence.
nassınız kızçelerimm
dünkü yorgunluktan sonra anca kendıme gelebıldım çok şükür
sabah kavaltımızı yaptık oğlumla evimizide topladık şimdi sıra battaniyemizdeahh bi bitseydi şuan tam yarısına geldik battanıyemızın herhalde doğuma kadar biter değilmi
bu arada kızlar bana bi fikir verin.gittiğim hastane hakkında kötü yorumlar geldi kulağıma.yeni doğan yoğun bakımında eksikler varmış yeni açıldığı içinşuan orda doğum yapsam normal 1000 sezeryan 1450.
hani adı duyulmuş olarak medicana var yakınımda.diğer özelleri beğenmiyorum çünkü tıklım tıklım devletten bı farkı yok derecedeve medıcanayla aynı fıyat neden okadar para verıp rezıllık cekeyımkı
medicanada ise normal 1850 sezaryan 2850 dedi kadınnormlade 1 gece sezeryanda 2 gecelik fıyat eşim diyorkı ben bu 3000 liraya razıyım yeterki bı sorun çıkarmasınlar bebek dogdugunda.bende dıyorumkı başıma bısey gelıcekse allah korusun devlet hastanesine gıtsemde gelıcek.yeterkı kasap doktor çıkmasın karsıma
işte geçen haftalar eşim medıcanadan randevu al demıstı randevumuz yarına .napsam gıtsemmı kararsız kaldım cok:26:bu hastanedeki doktorum güzel memnunum şimdilik zaten 4 aydan beri ona gidiyorum herşeyimi bılıyor artık.yeni bir doktor demek butun hayat hıkayenı bastan bastan anlatmak demek.sız olsaydınız napardınız yahu.
yok tatlım 30 günü dolduracak eşin yeni işyerinde
baksoyum bu avatardakı kızçe senmısınsensen o bluzu nerden aldınnn bende alcam kocam bu zayıf halımle kemıklerımı saysınnn
Hayalot yap yavrum sıcak ekmek mis gibide tereyağı sür bir güzel ye gitsin kvde nazar falan uçtu gitti deyi ver yavru üzme kv yi onlardan dahamı iyi bilcez demi iskeletli birşey istiyorsan benim ufaklıgın var pijaması gece ışıklar kapanınca yanıyor bide kızzzz onu görünce garanti patttttt diye doğurursun
ya
canımın içi sen daha çok yenisin allahın izniyle hepsi geçecek rahata ereceksin bebişinin hareketlerini hissedince dünyalar senin olacak ..kayınvalide bakalım bugün gidecek kızlar ama az önce yişne soktu lafı :) amaaaan
valla bılmıyorum ya kotuyum bugun yıne canım olmadı yarın tekrar doktora gıdıcem senı bı kaç gun ıçerı yatıralım demişti yatırsınn artık amann senın bu kv yı en sonunda ben postalıycamm haaa ne işi varya kaç zamandır orada sen hamilesın ıstedıgın zaman yatıp istedıgın zzaman kalkmak ıstedıgın gıbı yemeğini falan yemek eşinle zaman gecırmek ıstersın bu kadının yaptığıda bıraz yuzsuzluk haa sende lafını esırgeme ona sok lafı hıç altta kalma
hıc gormedım oyle pijama keşke bende bulsam türkiyede gece kayganaya çıkarım karanlıkta benı goruncekalpten gıder degılmı tereyaglı ekmek ıyı gıderdı vallahı
2 hafta sonra 6.yılımıza gircez herifimle
eşimle çıkalıda 10.yılımıza giricez neka yaşlanmışım onunla tanıştığımızda daha 14 yaşımdaydımsanki evde kalmışım gibi
yok yahu bende çalıntı yaptım :) kızlaaaar gecen gün sağlık ocağına gittim tartılayım diye 71 olmuşum hadi bakalım 7 ayda toplam 5 kilo oldum :)
offff bi köy ekmeği olacak birde köy tereyağı sür sür ye sıcacık mis gibi :) seracım nasılsın tatlım
güzelmiş ama
anam sadece 5 kilocukmuofff ben şimdiden 15 kilo almışımmmm zırsizdelicim nerdesin gel yamacıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?