tamam canım bizzat sorucammm kelebekmi bastı evinizi yavru
o bıraz uzun surermıs canım zaman alırmıs :/
buarada cok fena hastayım ayıptır söylemesı ishal olmusum cok agrım vargrip oldum bıde basım agrıyo burnum akıyo :2: ishal olmak inşallah bebege zarar vermez
evet kanki ya havalandirmadan geldiler bende olmesinler diye hemen hepsini yakalayip attim gunah diye ama biri cok inat cikdi gitmiyor birde benim cocuklari korkutuyor bende mecbur ilac sIktimoldu baska carem kalmadi cocuklar canavar gormus gibi ciglik atinca kizzzz 14 yasindaki cocuk ne anlasin kafeden tabiki bankda oturcak seni benim ilk erkek arkadasim essek kadardi ben 15dyken o 30 a yakindi o bile pintiydi sirf bu yuzden bulamamis demekki kiz falan benim gibi 15 ligi gorunce cocuk seker alsam kanar misali hic kafeye gitmedik kanki aman iyikide gitmemisim subyanci manyakla esimle bol bol gittik kafeye adam yasadigim bolgenin aninmislarindan eee bizimkilerde oyle olunca herkes tanir aninda ailelere ispiyonlar birkere sehir disina cikdik aninda akrabalarla pisti olduk koca sehirde ayni otobusde bu kadar olur ya kanki bide kankin cok uyanik kuzenle mum almaya geldim dedim yemediler kanki bu yalani yaaa neler cekdim anneme derler diye ama umdugum gibi cikmadi nisanlaninca aaaa o cocuklami dediler
aynen.........
Canım yardım edecek mecburen, tek olmaz ki
eğer kişi sezaryen olmak istiyora bu engellenmemeli bunu da savunurum bu doktorla hasta arasında karar verilecek birşey yasalar karışmamalı
yapamamki
aglama yavru bana anlat bakim kim uzdu seni gelip sacini basini yolim onun
hayalot yavrum senin kv ninbizede vurdu evi kelebek basmis hep dan bende ekmek yerine tuzmu pisirsem acep iyi gelirmi nazara bilemedim yavru gidip seeninkine bir sor bakim o bilir
neden ağlıyorsun ya sebep ne ne oldu olmadı toplaşıp dovelım canını kım sıktıysaa
o bıraz uzun surermıs canım zaman alırmıs :/
buarada cok fena hastayım ayıptır söylemesı ishal olmusum cok agrım vargrip oldum bıde basım agrıyo burnum akıyo :2: ishal olmak inşallah bebege zarar vermez
su işi kötü olmus tatlım ya bıde alerjının olması vede erıklının orda olmaması üzdü beni :26: saglık ocagına gıt kan ve ıdrar tahlılı iste bakalım idrar yollarında nekadar iltihap var hem için rahatlar
Yakın akrabalardan başlasak anca biter canım
bebek ismi mi desem, doktor mu desem, şeker yüklemesi mi desem hepsi yüzünden oldu aslında
neoldu canım hayırdır neden ağladın :26:
cıglık ha ıyıymısss he kuzum evcılık oynuyorduk vallahı. gidip bankta oturyorduk karda kıyamette ben utanıyordum oğlan parası yemeğe benımkıde sagolsun bı alıp cafeye falan götürmezdi ama sonra çatır çatır parasını yedım evlenınce intikamım acı oldu sorma zaten kendi ergenliğimi anlıyamadan onun ergenliğiyle uğraşmakla gectııı oyüzden ömrümün törpüsü yazdım ya alta
he anladım canım iyi olsun artık ya
evet maalesef öyle olmuştu zamanında.ben inat değilimdir aslında yeterki damarıma basılmasın bazen tutuyor tabı tutmuyor değil.
aynen kuzu.gerçi sezaryan olanların coguda kendı ıstegıyle oluyor artık.yapcak bişey yok
aynen gidip bi görünmek lazım:26:zaten demın kan sonucumu aldımda pek iyide çıkmadı acıkcası:44:
Canım siz birbirinizi büyütmüşsünüz maşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?