Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızlar şimdi yürüyüş yaptım da öyle hemde sağlık ocağında 20 gün önce kan vermiştim alamamıştım oara
kanda lökasit gözüküyor dedi.o sıralar ateşleme falan oldumu yada bir hastalığın varmıydı dedı yok dedım yada hatırlamıyorum:26:
lökosit aralığı max 12 iken bende 18 küsür çıkmış :44:
b12 eksikliğide min 127 ikenbenim 101 çıkmış.folatta azcıkın yüksek çıkmış:26:
birdahaki ay tekrarlayalım dedi bişey olurmuki acaba ya :26:bebeğe bi zararı varmıdır bu lökositin:44:

tamam canım bizzat sorucammmkelebekmi bastı evinizi yavru

evet kanki ya havalandirmadan geldiler bende olmesinler diye hemen hepsini yakalayip attim gunah diye ama biri cok inat cikdi gitmiyor birde benim cocuklari korkutuyor bende mecbur ilac sIktim oldubaska carem kalmadi cocuklar canavar gormus gibi ciglik atincakizzzz 14 yasindaki cocuk ne anlasin kafeden tabiki bankda oturcak seni benim ilk erkek arkadasim essek kadardi ben 15dyken o 30 a yakindi o bile pintiydi sirf bu yuzden bulamamis demekki kiz falan benim gibi 15 ligi gorunce cocuk seker alsam kanar misalihic kafeye gitmedik kankiaman iyikide gitmemisim subyanci manyaklaesimle bol bol gittik kafeye adam yasadigim bolgenin aninmislarindan eee bizimkilerde oyle olunca herkes tanir aninda ailelere ispiyonlarbirkere sehir disina cikdik aninda akrabalarla pisti olduk koca sehirde ayni otobusde bu kadar olur ya kanki bide kankin cok uyanik kuzenle mum almaya geldim dedim yemediler kanki bu yalani yaaa neler cekdim anneme derler diye ama umdugum gibi cikmadi nisanlaninca aaaa o cocuklami dediler

Son düzenleme:

merhaba canım benım kardesımın hanımıda doğuma yakın ıshal olmuştu ama o su falan ıcemedıgı ıcın bebeğe zararı olmuştu ve ıkı hafta hastanede yatmak zorunda kaldı allah senı korusunn senın bol bol su meyve suyu ve ayran ıcmen lazım doktor bıze bunlar ıshalın ılacı demıstıı yoksa uzuyor ve gecmıyor senı üzmek ıstemem ama gerçek bu

abowww Allahtan havalandırma yok bizim evde çünkü benim öyle uçan kantlılara yerde sürüngenlere tikim var:104::104nları görünce bana kal geliyor vallahibirde bende çığlığı basarım senin bebeler gibibende elime terlik alırım şimdi vur hayalot hadı hayalot dıye dıye o hayvan kaçar gıderama bak cogu ınsan fareden yılandan korkarkene ben hıc korkmam benım sınek böcek gıbı hayvanlara karsı bı korkum var sadecekız hadi ben evcilik oynuyormuşum sen napıyomusun kazık kadar herıflevallahi ben korkardım heeharbıden bula bula sübyancıyı bulmuşun kankimneysekı sonra enıstemı bulmuşun bak şanslı hatunmusunayyy ben anamdan ne cektım herıfımle cıkarkene.kadın ermiş gibi pat der önümüze çıkardı hep hatta bikere altıma çiş kaçırdığım bile olmuştur korkudan

eğer kişi sezaryen olmak istiyora bu engellenmemeli bunu da savunurum bu doktorla hasta arasında karar verilecek birşey yasalar karışmamalı

yapamamki

bencede öyle.şahsen ben normal düşünüyorum ama sezeryan olmayı istesem karsıma yasa çıkarsalar herhalde karsı cıklardımki bu benım doğal hakkım bence.

Erkek evi diye nitelenen yakın akrabalarımız yüzünden
çok üzdüler beni dün, sıktılar canımı
doktora bir aydır gidemedim diyorum eskiden doktor mu vardı, sende ne meraklıymışsın doktora
biz doğunca gördük çocuğumuzu sende öyle görürsün diyolar
abidik gubidik işlerin alemi yok diyolar
ne demek bu şimdi yaa
daha devamı da var ama anlatmıyım boşver, sıkmıyım canınızı

Canım aman dikkat et
bol bol su iç, sıvı tüket
ishalin bebeğe etkisi su yönünden olur, bol sıvı alırsan bişey olmaz Allahın izniyle

Canım maalesef burdaki sağlık ocakları batıdakiler gibi değil
sadece aile hekimi ve hemşire hizmeti var
idrar ya da kan tahlili yaptırma imkanı yok maalesef

Yakın akrabalardan başlasak anca biter canım
bebek ismi mi desem, doktor mu desem, şeker yüklemesi mi desem hepsi yüzünden oldu aslında

off canım ya ne dıym bılemedımkı bu akrabalar yüzünden çıkan huzursuzluklara oyle gıcığım kı anlatamam bızde sureklı kv yüzünden tartısıyoruzda kv hayatımızda olmasa ınan cok mutluyuz bızz ne yapalım kı tek elımızden gelen ağlayıp hıncımızı çıkarmak ben 2 gun ağladım esım eve gelmedı kv de kaldı dıye ama hıc bırsey olmadı esim eve ıkıdal çiçekle geldi ve hersey bıttı sandı bır daha olmaz dedı ama ınankı 10 gun sürmez annesını bıze mudahele edıp onun goz yumması neyse ya kendı derdime daldım yıne eşin birsey demedimi bugun ozur gıbı falan mesela

Canım siz birbirinizi büyütmüşsünüz maşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…