Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

dogru dıyosun canım su kaybı bebege zarar verıyomus bende hesaplayarak içtim 4 litre su içimişim bugun.1 buyuk bardakta ayran içtim oğluma faydası olmustur inşallah. birsürü enfeksiyonum var bide ishalle ugrasamıyorum

Canım aman dikkat et
bol bol su iç, sıvı tüket
ishalin bebeğe etkisi su yönünden olur, bol sıvı alırsan bişey olmaz Allahın izniyle

4 litre su içtim canım ayran fılan içtim ishal gecmedı ama su taksvıyesını yaptım bol bol inşallah faydası olmustur

Canım maalesef burdaki sağlık ocakları batıdakiler gibi değil
sadece aile hekimi ve hemşire hizmeti var
idrar ya da kan tahlili yaptırma imkanı yok maalesef

hmm anladım canım mardine gıtcem dıyodun ne oldu ayarlayabıldn mı orda baktırırdın ?

Canım tek tek telefon trafiği vardı dün
her konu da aşırı canımı sıkmayı başardılar

uzaktan bıle canını sıkıyolar dımı bendede var o dert gecen gun hatta kafayı yemıstım hatırlarsan.
ama degmıyo inankı gözyasına ve bebegıne yazık hiç üzülme bos ınsanlar bos konusuyo bıde hamıle ınsanı uzduler mı cınnet gecırıyorum kım uzduyse agzının payını vereydın ben pek veremedım agızının payını ıcımde kaldı

evet tatlım bı akslık geldı basımıza ama halloldu cok sukur sadece az bı sure muayene olamıcam Allahımda bebegımı korur ınsallah. enfeksıyonlarım 2 katına cıktı bıde ustune ıshal grıp tam oldu atlatmaya calısıyorum doguma kadar anca ıyılesırım ama ilacı kullanmıyorum c katogorısı dıye sureklı gırsen senın zorunla içerdım belkı senın oglus nasıl oldu anam tosun olmus gobek yapmıs maşallah paşaya yerım onu benn tam sevılmelıktır mevlidi bayramdan sonraya bırakman ıyı olmus hem araya sıkıstırman zor olurdu hemde bıraz daha toparlanırsın. grıp olmussun bolca mandalına ye havalar bı anda sogudu herkes oyle :/ oğlusunu ve senı kocaman öpüyorum dıkkat edın arada gır özletme kendını

yamisy sagol tatlim kos kos otururdum sonra bakdim nereye kadar yavri bende neseli olayim dedim gecen doktora gittim cocuklarin atesi vardi biraz dr da dedi ayyyyyy siz ne guzel ailesiniz mutlulugunuz hic eksik olmasin evinizden niye dedim
ayyyy cok seker anneymisim espirili cocuklarda karsilikli espirili cok hosuma gitti dedi yurtdisinda cok zor boyle aile gormek esime dedim yalniz bana seker dedigini demedim olay cikarir kiz elin adami sana nasil seker dedi diyeseninde tosuncuk buyuyormu teyzesi isirsin totosundan
zirsizdeli bosver kizzzzz akrabalari benimde kv bir arkadas bulmus davet etmis oda kiziyla gelmis birgun kizida 37 yasinda falan hic evlenmemis neyse ogun doktorum var yeni hamile kalmisim evde yaptim esim garanti olsun diye dr randevu almis gidecegiz neyse oturuyoruz kv ayyyyy siz gencler muhabbet edin dedi bende 19 yasindayim kizzzzzzzzzz hoslanmadi yaaaaa benden tek kelime etmedi kosss kosssss oturdu dengesiz sonra esim isten izin almis geldi anaaaammmmmmmm gulleri acti kizin esimi gorunce cenesi dustu anasida dedi bu kizimi hic isteyen olmadi varsa sizin akrabalardan isteyen aklinizda olsun kizzzzzzzzzz garanti esime goz koydu esim mutfaga gitti su icmeye oda pesinden ben veririm canim dur dedineyse ben giyinmeye gittim geldim bunlar ne muhabbet mutfakda esimle hadi askim dedim tamam bitanem hazirmisin dedi kizzzzzz demesinmi nereye esimde soyledi anaaaaaaammmmm ayyyyyy ne dr eskiden drmu vardi millet catir catir doguruyormus anasida katildi kv sisiriyorlar esimininde sansli gunuymus o eskidendi ben askima oyle seyler yapmam tabiki gidecegiz dr dedi yoksa yolacakdim esimide demeseydioyle boyle neler neler canim ya gelsene benim odama elbisemin fermuarini kapatmaya dedim kiza sokdum odaya kac tane dogurdun esimede sulanma anca havani alirsin kismetini baska kapida ara dedim kizzzz nasil bozuldu ohhhhhh sefammmm olsunvar yavrum boyle deliler her yerde tinnnnnnnnnnlama
kizlar isim konusunda bizde esimle konusmustuk bebegin ismi bu diye sonra dogurdum tam bir hafta hastanede cekmedigim eziyet kalmadi sezeryznla kp kv almis kucagina o olsun annemin ismi gorumceler bu olsun anaammmmm cildirdim birazda narkozun arkasina sigindim sizmi dogurdunuz cok istiyorsaniz dogurun sezeryanla kendi cocugunuza takin ismini verin cocugumu kucagima dedim hepsi dumar oldular azicik delilik iyi oluyor 2.3.de teklif bile edemediler

kanki iyiki yok havalandirman birileri et pisiriyor yatak odama kokudan girilmiyorolsaydim bide sirf o yuzden dedim iyiki dogurmusum benim veletletleri cekilmezdi yoksayavrum subyanciyla ne yapacam 15 yasina gelmisim hepppp plotonik ask yasamisim okulda alay konusu olmustum ayyyy senin sevgilin yok erkik erkiiiikkkkk dediler kankim bana yaaa bende arkadislerin gonulleri olsun diye pesimde dolasan 30 luk amcaya heeee dedim azicikda hakan pekeri begenirdim buda ona benziyordu kabul ettim 15 yasindaki genckizdan ne beklersin bunun nerde oturdugunu bilme aksamdan 30luga dedimki hafta sonu dersaneye gidiyorum almaya gelirsin hem muhabbet ederiz yol boyu sonra sabah git yeni sevgilinle onun evinin onunde muhabbet et sabah sabah okula gitmedensenin annen isi gibi buda beni yakaladihci bir sey demedi kizzzzz sadece gozlerini yerinden cikartti yazikkkk dedi buda icime dert oldu yillarca boyle dengesiz kankin var isteen guzel aski enistenle yasadim emmeeee cooookkkk asikkdimmmm onaa cooookkkkk asil askkkk oymus tatli kociskom benim

Ohh ohhh yarasın tatlım
ne güzel bak 4 litre su içebilmişsin
bol sıvı aldığın sürece ishalin zararı olmaz
tuz kaybını da unutma ama tatlım, çok sık tuvalete gidersen ve ishalin geçmezse serum taktır koluna

Canım benim üzülmeye değmez biliyorum ama napıyım takıyorum kafaya
bebeğimi düşünüp , beni düşünüp yapmamaları gerekir aslında
boş boş konuşuyolar zaten hem de dolduruyolar
ağzının payını veremedim ki şoka girdim telefonda
bi insana hiç söylemediğin bi konuda sana bişeyler söylemeye başlayınca tıkanıyosun

Canım az bi zaman sabredeceksiniz artık ana oğul
parayla muayene olacaksınız maalesef
:26:

Vay bacım vaaaaaaaaaaaaaaaaaay
sende ne cevherler varmış meğerse
bende sezeryan olursam aynı tavrı yaparım diye korkuyorum
normalde aklı selim biri değilim, epey sivri dilliyim
narkoz da alırsam oooooooooooo yıkar geçerim

o kız da ne yüzsüzmüş yavrum yaaaa
adam evli sonuçta, eşi de hamile
sen daha ne uğraşıyosun elin adamıyla, ne kur yapıyosun
ben olsam yolardım saçlarımı
valla görümcem zamanında eşimi beğenenleri söyledi de kızlar neler yapmış neler
dedim ben burdayken sıkıyosa bi tanesi bişey yapsın, saçlarından tutar merdivenlerden sürüklerim
ağzı burnu yamulur

görümcem bilem korkmuş deli bu yapar mı yapar diyo

canım hamiş olunca kokulara daha da duyarlı oluyorsun
kokular eve giriyor ve canın istiyor ister istemez
valla sevgilisi yok diye dalga geçen çocuklar yüzünden gençler böyle duygu bozuklukları yaşıyor
iyi kurtulmuşsun o adamdan

evet canım oda benım aklımda cok fazla olursa gıdıyım dıyorum ama suanlık durum stabıl aynı sekılde devam edıyo kızartma fılan yenmıyomus böyle olunca inadına canım ıstıyo yahuu

Canım, benim gittiğim kadın doğumcu doğum iznine çıkmış
diğer doktor da yıllık izindeymiş
pazartesi dönecekmiş yıllık izinde olan, mecbur ona gidecem

bu doktorlarda bırı gıdınce oburude eksık kalmıyo hemen gıdıyo

evet canım oda benım aklımda cok fazla olursa gıdıyım dıyorum ama suanlık durum stabıl aynı sekılde devam edıyo kızartma fılan yenmıyomus böyle olunca inadına canım ıstıyo yahuu

Canın ne yememen gerekiyorsa onu ister zaten her zaman canım
ben hala turşu istiyorum mesela

aynen ben gıbı olmussun sankı mıllet laf yarısına gırmıs kımseye guven olmuyo bırıne soyledıgını öburunden duyuyosun dunyayı cekemezlık hasetlık sarmıs bi biz yapamıyoruz boyle aman yapmakta ıstemem ben Allaha haval ettım sende oyle yap, yoksa böylelerıyle basa cıkılmıyo

Canın ne yememen gerekiyorsa onu ister zaten her zaman canım
ben hala turşu istiyorum mesela

tursu sendromunu hala atlatamadın mı sen kıyamam az ye barı olede olmaz ya. dun benım canım bı cıps ıstedı anlatamam nasıl ama burnumda tütüyo eşimde almıs bı guzel yedım ama nasıl ıstahlı yıyorum gormen lazım oğlanda cok sevıyo demekkı yasak masak napım arada çiğniveriyoz yasakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…