merhaba canım benım kardesımın hanımıda doğuma yakın ıshal olmuştu ama o su falan ıcemedıgı ıcın bebeğe zararı olmuştu ve ıkı hafta hastanede yatmak zorunda kaldı allah senı korusunn senın bol bol su meyve suyu ve ayran ıcmen lazım doktor bıze bunlar ıshalın ılacı demıstıı yoksa uzuyor ve gecmıyor senı üzmek ıstemem ama gerçek bu
Canım aman dikkat et
bol bol su iç, sıvı tüket
ishalin bebeğe etkisi su yönünden olur, bol sıvı alırsan bişey olmaz Allahın izniyle
Canım maalesef burdaki sağlık ocakları batıdakiler gibi değil
sadece aile hekimi ve hemşire hizmeti var
idrar ya da kan tahlili yaptırma imkanı yok maalesef
Canım tek tek telefon trafiği vardı dün
her konu da aşırı canımı sıkmayı başardılar
Slm kizlar nasilsiniz bakalim...
Ben gene tablete talim. PC yapilmadi daha. Alintilari göremiyorum buradan bildiri gelmiyo, son yazima yaptiginiz alintilari göremedim. Arayim deddim ama amma da ucurmusunuz bulamadimhepinizin iyi olduğunu umit ediyorum. Ama beni unutmusunuz küstüm iste hihh...
Aralardan okuduğum kadariyla eshacim sigorta sorunun varmiş canim, şükür ki hallolmus sevindim. Ama enfeksiyonlarina çok üzüldüm. Aman ilaçlar ini ihmal etme bol su iç kuzum. Kendine ve oglusa çok dikkat et tatlim
Zirsizdelicim şekerim senin o akrabalari yollasasna bana bi canimzaten sinir tavan yapmis durumda bir güzel hirsimi aliym de rahatliyim seninde için soğur belki ;-) boşver takma herkes konuşur durur. En yakinim dedigim insanlar bunu yapiyosa ben herkesten herşeyi beklerim valla. Canim özel mesaji tabletten atamiyorum şöyleki bana özel mesaj atana cevap verebiliyorum onun dişinda kişiye özel mesaj atma yi henüz bulamadim, azicik anlasamiyoruz da arkidisle
Sera bacim valla alemsin mesajlar ini okurken kopuyorum valla çok renkli bi hayatin var belli allah huzurunuzu bozma sin.
Hayal ot canim tavan aktigini okudum biyerlerde ... Tavani asagi indirmissin... İyi cesaret valla... Ne olacak yaptircaklarmi peki??
Hbaksoyum canim oğlumun adi yusuf efe. Sen nasilsin tatmin iyisindir umarim bebişimiz nasil??
Morisime nolmus ya nezamandir girmemiş... İyimi kotu bi durumu yok dimi... Ay olmasin yaa iyi olsun bacim...
Zirvecim sen nasilsin canim. Prenses nasil.. İkinjzde iyisinizdir umarim. Canim sen göğüs ucu için ne kullaniyosun? Ben lansinoh kullaniyorum banyoda bebe yagiyla masaj yapi yorum ama benim sipa mahvediyo gene.. Hele iki gündür el bile degmiyo nedicem bilmiyom... Ayyy bunun acisi var ya doğumdan zor hee
Kizlar unuttuğum olduysa affedin. Hepinizin bebisleri iyi dimi... Bi sorunumuz yok...
Ben bütun gün oglusla ugrasiyorum. Gaz sorunumuz başlamak üzereydi ki rezene içmeye başladim hemen etkisini gösterdi... Tek sorunum hep meme istemesi... Butun gun gece emmek istiyo haliyle beln yorgun dusuyorum...Maşallah kilosu gayet iyi gidiyo fazla si bile var gobek bile yapti tosun paşamkizlarrr tarif edilmez bi duygu bu yaa saatlerce oturup onu izleyebilirim. Sanki dunyada baska bebek yok gibi daha once hic bebek bakmamisim gormemisim gibi her hareketine ayri bitiyorum allahim bize bagislasin insallah herkese de yasatsin....
bu arada ben bugün grip oldum :-( ne yapcam bilemiyorum zaten yoruluyorum bide grip cikinca iyice fena oldum... Mevlit olay ini bayramdan sonraya erterledim. Sekerlerini yaptirdim ama çok tatli oldular...
Benimki ottu gene memee diye cikiyom kizlar hepinizi seviyorum opuyorum
abowww Allahtan havalandırma yok bizim evde çünkü benim öyle uçan kantlılara yerde sürüngenlere tikim var:104::104nları görünce bana kal geliyor vallahi birde bende çığlığı basarım senin bebeler gibi bende elime terlik alırım şimdi vur hayalot hadı hayalot dıye dıye o hayvan kaçar gıder ama bak cogu ınsan fareden yılandan korkarkene ben hıc korkmam benım sınek böcek gıbı hayvanlara karsı bı korkum var sadece kız hadi ben evcilik oynuyormuşum sen napıyomusun kazık kadar herıfle vallahi ben korkardım hee harbıden bula bula sübyancıyı bulmuşun kankim neysekı sonra enıstemı bulmuşun bak şanslı hatunmusun ayyy ben anamdan ne cektım herıfımle cıkarkene.kadın ermiş gibi pat der önümüze çıkardı hep hatta bikere altıma çiş kaçırdığım bile olmuştur korkudan
dogru dıyosun canım su kaybı bebege zarar verıyomus bende hesaplayarak içtim 4 litre su içimişim bugun.1 buyuk bardakta ayran içtim oğluma faydası olmustur inşallah. birsürü enfeksiyonum var bide ishalle ugrasamıyorum
hmm anladım canım mardine gıtcem dıyodun ne oldu ayarlayabıldn mı orda baktırırdın ?
uzaktan bıle canını sıkıyolar dımı bendede var o dert gecen gun hatta kafayı yemıstım hatırlarsan.
ama degmıyo inankı gözyasına ve bebegıne yazık hiç üzülme bos ınsanlar bos konusuyo bıde hamıle ınsanı uzduler mı cınnet gecırıyorumkım uzduyse agzının payını vereydın ben pek veremedım agızının payını ıcımde kaldı
evet tatlım bı akslık geldı basımıza ama halloldu cok sukur sadece az bı sure muayene olamıcam Allahımda bebegımı korur ınsallah. enfeksıyonlarım 2 katına cıktı bıde ustune ıshal grıp tam oldu atlatmaya calısıyorum doguma kadar anca ıyılesırımama ilacı kullanmıyorum c katogorısı dıye sureklı gırsen senın zorunla içerdım belkı senın oglus nasıl oldu anam tosun olmus gobek yapmıs maşallah paşaya yerım onu benn tam sevılmelıktır mevlidi bayramdan sonraya bırakman ıyı olmus hem araya sıkıstırman zor olurdu hemde bıraz daha toparlanırsın. grıp olmussun bolca mandalına ye havalar bı anda sogudu herkes oyle :/ oğlusunu ve senı kocaman öpüyorum dıkkat edın arada gır özletme kendını
yamisy sagol tatlim kos kos otururdum sonra bakdim nereye kadar yavri bende neseli olayim dedim gecen doktora gittim cocuklarin atesi vardi biraz dr da dedi ayyyyyy siz ne guzel ailesiniz mutlulugunuz hic eksik olmasin evinizden niye dedim
ayyyy cok seker anneymisim espirili cocuklarda karsilikli espirili cok hosuma gitti dedi yurtdisinda cok zor boyle aile gormek esime dedim yalniz bana seker dedigini demedimolay cikarir kiz elin adami sana nasil seker dedi diye seninde tosuncuk buyuyormu teyzesi isirsin totosundan
zirsizdeli bosver kizzzzz akrabalari benimde kv bir arkadas bulmus davet etmis oda kiziyla gelmis birgun kizida 37 yasinda falan hic evlenmemis neyse ogun doktorum var yeni hamile kalmisim evde yaptim esim garanti olsun diye dr randevu almis gidecegiz neyse oturuyoruz kv ayyyyy siz gencler muhabbet edin dedi bende 19 yasindayim kizzzzzzzzzz hoslanmadi yaaaaa benden tek kelime etmedi kosss kosssss oturdu dengesiz sonra esim isten izin almis geldi anaaaammmmmmmm gulleri acti kizin esimi gorunce cenesi dustuanasida dedi bu kizimi hic isteyen olmadi varsa sizin akrabalardan isteyen aklinizda olsun kizzzzzzzzzz garanti esime goz koydu esim mutfaga gitti su icmeye oda pesinden ben veririm canim dur dedi neyse ben giyinmeye gittim geldim bunlar ne muhabbet mutfakda esimle hadi askim dedim tamam bitanem hazirmisin dedi kizzzzzz demesinmi nereye esimde soyledi anaaaaaaammmmm ayyyyyy ne dr eskiden drmu vardi millet catir catir doguruyormus anasida katildi kv sisiriyorlar esimininde sansli gunuymus o eskidendi ben askima oyle seyler yapmam tabiki gidecegiz dr dedi yoksa yolacakdim esimide demeseydi oyle boyle neler neler canim ya gelsene benim odama elbisemin fermuarini kapatmaya dedim kiza sokdum odaya kac tane dogurdun esimede sulanma anca havani alirsin kismetini baska kapida ara dedim kizzzz nasil bozuldu ohhhhhh sefammmm olsun var yavrum boyle deliler her yerde tinnnnnnnnnnlama
kizlar isim konusunda bizde esimle konusmustuk bebegin ismi bu diye sonra dogurdum tam bir hafta hastanede cekmedigim eziyet kalmadi sezeryznla kp kv almis kucagina o olsun annemin ismi gorumceler bu olsun anaammmmm cildirdim birazda narkozun arkasina sigindim sizmi dogurdunuz cok istiyorsaniz dogurun sezeryanla kendi cocugunuza takin ismini verin cocugumu kucagima dedim hepsi dumar oldular azicik delilik iyi oluyor 2.3.de teklif bile edemediler
kanki iyiki yok havalandirman birileri et pisiriyor yatak odama kokudan girilmiyorolsaydim bide sirf o yuzden dedim iyiki dogurmusum benim veletletleri cekilmezdi yoksa yavrum subyanciyla ne yapacam 15 yasina gelmisim hepppp plotonik ask yasamisim okulda alay konusu olmustum ayyyy senin sevgilin yok erkik erkiiiikkkkk dediler kankim bana yaaa bende arkadislerin gonulleri olsun diye pesimde dolasan 30 luk amcaya heeee dedim azicikda hakan pekeri begenirdim buda ona benziyordu kabul ettim 15 yasindaki genckizdan ne beklersin bunun nerde oturdugunu bilme aksamdan 30luga dedimki hafta sonu dersaneye gidiyorum almaya gelirsin hem muhabbet ederiz yol boyu sonra sabah git yeni sevgilinle onun evinin onunde muhabbet et sabah sabah okula gitmeden senin annen isi gibi buda beni yakaladi hci bir sey demedi kizzzzz sadece gozlerini yerinden cikartti yazikkkk dedi buda icime dert oldu yillarca boyle dengesiz kankin var iste en guzel aski enistenle yasadim emmeeee cooookkkk asikkdimmmm onaa cooookkkkk asil askkkk oymus tatli kociskom benim
Ohh ohhh yarasın tatlım
ne güzel bak 4 litre su içebilmişsin
bol sıvı aldığın sürece ishalin zararı olmaz
tuz kaybını da unutma ama tatlım, çok sık tuvalete gidersen ve ishalin geçmezse serum taktır koluna
Canım, benim gittiğim kadın doğumcu doğum iznine çıkmış
diğer doktor da yıllık izindeymiş
pazartesi dönecekmiş yıllık izinde olan, mecbur ona gidecem
evet canım oda benım aklımda cok fazla olursa gıdıyım dıyorum ama suanlık durum stabıl aynı sekılde devam edıyokızartma fılan yenmıyomus böyle olunca inadına canım ıstıyo yahuu
Canım benim üzülmeye değmez biliyorum ama napıyım takıyorum kafaya
bebeğimi düşünüp , beni düşünüp yapmamaları gerekir aslında
boş boş konuşuyolar zaten hem de dolduruyolar
ağzının payını veremedim ki şoka girdim telefonda
bi insana hiç söylemediğin bi konuda sana bişeyler söylemeye başlayınca tıkanıyosun
Canım az bi zaman sabredeceksiniz artık ana oğul
parayla muayene olacaksınız maalesef :26:
bu doktorlarda bırı gıdınce oburude eksık kalmıyo hemen gıdıyo
Canın ne yememen gerekiyorsa onu ister zaten her zaman canım
ben hala turşu istiyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?