Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım ben sadece Kayra ismini beğeniyorum ama eşim sıcak bakmıyo dedim
koymak isterdim bu ismi dedim
biraz zaman geçti başka birisi aradı ve bana diyor ki konulmayacak isimler varmış da Kayra konulmamalıymış
ben koyarsam aptallık edecekmişim
düşünsene insanlardaki mantığı
şeker yüklemesini bile yaptırmamak lazımmış, ne diye kendimi doktora götürecek bahaneler üretiyormuşum ki

Ben bu sıralar çok sık yasak şeyler yiyorum
hiç yasak masak dinlemiyorum valla
turşu sendromumuz geçmiyo ki, senle konuştuktan sonra bu 2. turşu kavanozum yiyip bitirdiğim

sen o ısmı ıstıyosun ya illa bişey cıkarcaklar nıye koyulmuyomus kayra okadar insan koyuyo aptallık mı yapıyo ? seker yuklemesını yaptırmak gerekıyosa yaptırılır kıme ne. doktora götürcek bahanelerı sen mı uretıyosun herkes yaptırıyo yuklemeyı Allah Allah ne ınsanlar var ya

Ben bu sıralar çok sık yasak şeyler yiyorum
hiç yasak masak dinlemiyorum valla
turşu sendromumuz geçmiyo ki, senle konuştuktan sonra bu 2. turşu kavanozum yiyip bitirdiğim

amanın ben dıyene kadar 2. tursu kavanozu devrılmıs bıle
şişliğin yoksa ye canım vede tansıyonun yuksek degılse. ama oyle olsa zaten bellı olurdu.
napalım okadar derdın ıcınde yıyıp gıdıyoruz kafamız dagılıyo hem

Canım tekme atıyorsa yetermiş
dedim yaa gebelik diyabeti varsa
belli olur diyo bana, dedim ki doktorlar aptal o zaman test yapmadan anlayamıyorlar gebelik diyabeti olup olmadığını
sen doktor olsaymışsın yaaa harcanıyosun dedim artık napıyım

Canım spor ayakkabıya geçince çok şükür ayaklarımın şişi indi
tansiyonum da genel olarak düşük seyrediyo, yükseldiği olmadı
napalım yiyip yiyip moralimizi yükseltiyoruz

iyi demıssın yıne canım gebelıgınde sekerı olanlarında bebegı tekme atıyo kım soyledıyse bı o akıllı sanırım doktorların kafası buna basmamıs.

Canım spor ayakkabıya geçince çok şükür ayaklarımın şişi indi
tansiyonum da genel olarak düşük seyrediyo, yükseldiği olmadı
napalım yiyip yiyip moralimizi yükseltiyoruz

şişinin inmesine sevındım tatlım demekkı bı sorun yok tansıyonun dusuk olmasıda iyi maşallah.
sıkıntı yoksa ye gıtsın :))

iyi demıssın yıne canım gebelıgınde sekerı olanlarında bebegı tekme atıyo kım soyledıyse bı o akıllı sanırım doktorların kafası buna basmamıs.

Canım ben kocama masraf yapmayı çok seviyomuşum
bende yüzümü elime aldım dedim ki bak eşimin kankasının eşiyle haftamız aynı ama o raporlu bayrama kadar
bayramdan sonra da doğum izninde olacak
bense eşşek gibi her sabah gidip keyfimden çalışıyorum dedim
benim amacım ona masraf çıkarmak değil ,destek olmak için çalışıyorum tam tersi
sanıyo musunuz ki halimden çok memnunum
ama cevapları daha manidar oldu sinir küpü oldum resmen

şişinin inmesine sevındım tatlım demekkı bı sorun yok tansıyonun dusuk olmasıda iyi maşallah.
sıkıntı yoksa ye gıtsın :))

Valla ayakkabıdan mıdır yoksa tuzu azalttım o yüzden midir bilemiyorum
şişin inmesine mutlu oldum ama
yiyorum da sıkıntı varsa da haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…