Bende kader yok bacım yaaaa
aynen ben gıbı olmussun sankı mıllet laf yarısına gırmıs kımseye guven olmuyo bırıne soyledıgını öburunden duyuyosun dunyayı cekemezlık hasetlık sarmıs bi biz yapamıyoruz boyle aman yapmakta ıstemem ben Allaha haval ettım sende oyle yap, yoksa böylelerıyle basa cıkılmıyo
aynen tatlım mecbur sabretcez oğlus saglıklı olsunda gerısı önemlı değil
tursu sendromunu hala atlatamadın mı senkıyamam az ye barı olede olmaz ya. dun benım canım bı cıps ıstedı anlatamam nasıl ama burnumda tütüyo eşimde almıs bı guzel yedım ama nasıl ıstahlı yıyorum gormen lazım oğlanda cok sevıyo demekkı yasak masak napım arada çiğniveriyoz yasakları
zaten bızım bu topiktekılerın kaderi hep benzer zorlugu aşa aşa dogurcaz artık az kaldı senınde bak 3 rakamlılıardan 2liye indin sende tebrık ederım
canım ben sadece Kayra ismini beğeniyorum ama eşim sıcak bakmıyo dedim
koymak isterdim bu ismi dedim
biraz zaman geçti başka birisi aradı ve bana diyor ki konulmayacak isimler varmış da Kayra konulmamalıymış
ben koyarsam aptallık edecekmişim
düşünsene insanlardaki mantığı
şeker yüklemesini bile yaptırmamak lazımmış, ne diye kendimi doktora götürecek bahaneler üretiyormuşum ki
Sağlıklı olup olmadığını da bilemiyoruz ki tatlım
doktora gitsek de görsek sağlıklılar mı diye
Ben bu sıralar çok sık yasak şeyler yiyorum
hiç yasak masak dinlemiyorum valla
turşu sendromumuz geçmiyo ki, senle konuştuktan sonra bu 2. turşu kavanozum yiyip bitirdiğim
Şaka maka 99 gün kaldı tatlım yaaa
Allahım hepimize güzelce doğurmayı nasip eder inşallah
sen o ısmı ıstıyosun ya illa bişey cıkarcaklar nıye koyulmuyomus kayra okadar insan koyuyo aptallık mı yapıyo ? seker yuklemesını yaptırmak gerekıyosa yaptırılır kıme ne. doktora götürcek bahanelerı sen mı uretıyosun herkes yaptırıyo yuklemeyı Allah Allah ne ınsanlar var ya
oda var ben kendımı avuta avuta alıstım sanırım
amanın ben dıyene kadar 2. tursu kavanozu devrılmıs bıle
şişliğin yoksa ye canım vede tansıyonun yuksek degılse. ama oyle olsa zaten bellı olurdu.
napalım okadar derdın ıcınde yıyıp gıdıyoruz kafamız dagılıyo hem
Canım tekme atıyorsa yetermiş
dedim yaa gebelik diyabeti varsa
belli olur diyo bana, dedim ki doktorlar aptal o zaman test yapmadan anlayamıyorlar gebelik diyabeti olup olmadığını
sen doktor olsaymışsın yaaa harcanıyosun dedim artık napıyım
Ben de kendimi avuta avuta bi hal oldum tatlım
ama çok korkuyorum bişey olursa diye
amin canım dogum yaklastıkca insan gerceklere yaklasıyo hıc dogumu dusunmuyodum dusunur oldum artık
Canım spor ayakkabıya geçince çok şükür ayaklarımın şişi indi
tansiyonum da genel olarak düşük seyrediyo, yükseldiği olmadı
napalım yiyip yiyip moralimizi yükseltiyoruz
Geçen gece rüyamda doğurmuşum da emziriyomuşum düşün halimi
iyi demıssın yıne canım gebelıgınde sekerı olanlarında bebegı tekme atıyo kım soyledıyse bı o akıllı sanırım doktorların kafası buna basmamıs.
o korkuyu bılmem mı hayatımda hıc bısey ıcın bukadar tedırgın olmamıstım kucağımıza alsakta bı rahatlasak
şişinin inmesine sevındım tatlım demekkı bı sorun yok tansıyonun dusuk olmasıda iyi maşallah.
sıkıntı yoksa ye gıtsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?