Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

yok canım ben rüyamda gördüm 3 . ıkınmamda çıkıyordu benım oglanacıyodu ama ben dıyeyım

bu arada kızlar söuylemeyi unuttum
dün 5 gibi dalmışım dedim yaaa
oğluşumu gördüm rüyamda
benimle konuşuyordu
esmerdi ve maviş mavişdi gözleri aynı babasının babannesine benziyordu
bir emiyordu ki kızlarrrrrrrrrrrrrrr, o duyguyu tarif bile edemem
çok mutluydum

evet hatırlıyorum o diziyimaşallah ne güzel rabbım bahtınıda güzel eyler ınşallah

Canım 2. sezeryanın o tarafı cidden çok kötü
yaşadıklarını bildiğin için korkutuyor
olsun ama sen kalbini ferah tut, herşey güzel olur

Benim şu an tek derdim doğuma kadar içimde tutabilmek
o stresten doğumu düşünemedim bile
her an alttan kaçacakmış gibi geliyor, korkuyorum

Canım 2. sezeryanın o tarafı cidden çok kötü
yaşadıklarını bildiğin için korkutuyor
olsun ama sen kalbini ferah tut, herşey güzel olur

şimdilik daha var deyip kendimi avutuyorum ama o zaman bir plan kurup hastaneden kaçmaktan korkuyorum canımm

Canım doktor para için sezeryanı zorunlu yapmamalı bence
insan istiyorsa olsun, istemiyorsa kimse zorlamasın

bencede öyle.şahsen ben normal düşünüyorum ama sezeryan olmayı istesem karsıma yasa çıkarsalar herhalde karsı cıklardımki bu benım doğal hakkım bence.

bana doktor yapamam deseydi psikiyatriden normal doğum yapmaya psikolojisi uygun değildir raporu alacaktım ben kendim istedim hiç pişman değilimmm

Allahım bizlere de nasip eder inşallah o günleri görmeyi canım

Allah bağışlasın canım evlatlarını sana

Slm kizlar nasilsiniz bakalim...

Ben gene tablete talim. PC yapilmadi daha. Alintilari göremiyorum buradan bildiri gelmiyo, son yazima yaptiginiz alintilari göremedim. Arayim deddim ama amma da ucurmusunuz bulamadim hepinizin iyi olduğunu umit ediyorum. Ama beni unutmusunuz küstüm iste hihh...

Aralardan okuduğum kadariyla eshacim sigorta sorunun varmiş canim, şükür ki hallolmus sevindim. Ama enfeksiyonlarina çok üzüldüm. Aman ilaçlar ini ihmal etme bol su iç kuzum. Kendine ve oglusa çok dikkat et tatlim

Zirsizdelicim şekerim senin o akrabalari yollasasna bana bi canim zaten sinir tavan yapmis durumda bir güzel hirsimi aliym de rahatliyim seninde için soğur belki ;-) boşver takma herkes konuşur durur. En yakinim dedigim insanlar bunu yapiyosa ben herkesten herşeyi beklerim valla. Canim özel mesaji tabletten atamiyorum şöyleki bana özel mesaj atana cevap verebiliyorum onun dişinda kişiye özel mesaj atma yi henüz bulamadim, azicik anlasamiyoruz da arkidisle

Sera bacim valla alemsin mesajlar ini okurken kopuyorum valla çok renkli bi hayatin var belli allah huzurunuzu bozma sin.

Hayal ot canim tavan aktigini okudum biyerlerde ... Tavani asagi indirmissin... İyi cesaret valla... Ne olacak yaptircaklarmi peki??

Hbaksoyum canim oğlumun adi yusuf efe. Sen nasilsin tatmin iyisindir umarim bebişimiz nasil??

Morisime nolmus ya nezamandir girmemiş... İyimi kotu bi durumu yok dimi... Ay olmasin yaa iyi olsun bacim...

Zirvecim sen nasilsin canim. Prenses nasil.. İkinjzde iyisinizdir umarim. Canim sen göğüs ucu için ne kullaniyosun? Ben lansinoh kullaniyorum banyoda bebe yagiyla masaj yapi yorum ama benim sipa mahvediyo gene.. Hele iki gündür el bile degmiyo nedicem bilmiyom... Ayyy bunun acisi var ya doğumdan zor hee

Kizlar unuttuğum olduysa affedin. Hepinizin bebisleri iyi dimi... Bi sorunumuz yok...

Ben bütun gün oglusla ugrasiyorum. Gaz sorunumuz başlamak üzereydi ki rezene içmeye başladim hemen etkisini gösterdi... Tek sorunum hep meme istemesi... Butun gun gece emmek istiyo haliyle beln yorgun dusuyorum...Maşallah kilosu gayet iyi gidiyo fazla si bile var gobek bile yapti tosun paşam kizlarrr tarif edilmez bi duygu bu yaa saatlerce oturup onu izleyebilirim. Sanki dunyada baska bebek yok gibi daha once hic bebek bakmamisim gormemisim gibi her hareketine ayri bitiyorum allahim bize bagislasin insallah herkese de yasatsin....

bu arada ben bugün grip oldum :-( ne yapcam bilemiyorum zaten yoruluyorum bide grip cikinca iyice fena oldum... Mevlit olay ini bayramdan sonraya erterledim. Sekerlerini yaptirdim ama çok tatli oldular...

Benimki ottu gene memee diye cikiyom kizlar hepinizi seviyorum opuyorum

şimdilik daha var deyip kendimi avutuyorum ama o zaman bir plan kurup hastaneden kaçmaktan korkuyorum canımm

Aaaaaaaaaaaaaaa deli kız duymıyım öyle şeyler
benim arkadaşlarımdan 3. sezeryanı olup hala memnun olanlar var
sende öyle olursun, öyle motive et kendini

bana doktor yapamam deseydi psikiyatriden normal doğum yapmaya psikolojisi uygun değildir raporu alacaktım ben kendim istedim hiç pişman değilimmm

Canım sen istiyorsun ne güzel oldun da
ama istemeyenleri de zorlamamalısın
ne normal doğuma ne de sezeryana

Canım öncelikle hoşgeldin
ayyy yazdıklarını okudukca öyle hoş oldu ki içim anlatamam
Rabbim oğluşunla mutlu mesut bir hayat sürmeyi nasip eder umarım
bizler seni unutur muyuz hiç, çok özledik seni
amma bebişinle ayırmaya gönlümüz el vermiyor
benim o akrabaları sen al bebişim tüm sinirini çıkar
buuuuuuuuuuuuuuz gibi soğurum valla
tüm günümü gecemi berbat ettiler dün
moriş en son iyi değildi boğazı yüzünden şimdi nasıl bilmiyorum tatlım
merak ediyorum açıkcası
senin memiler için ne çözüm olabilir ki acaba
çok zordur eminim, sürekli emdiği için iyice tahriş olmuştur
canının yanması normal süreç
Yusuf Efe mize maşallah, göbüşünü ısırır bak teyzeleri haaa
Allahım uzun ömürler versin, hep mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…