yok canım ben rüyamda gördüm 3 . ıkınmamda çıkıyordu benım oglanacıyodu ama ben dıyeyım
kızımın adınıda ben koydum eşim hep kızım olursa annemin adını koyarım demiş ama benim adımla kv nin adı aynı olunca sen ne istersen onu koyalım dedi bende o zaman tv de nuri diye bir dizi vardı meltem cumbulun dizisi orada beyza diye bi kız vardı oradan bulup koydum bu ismi vee kızımda aynen o kız gıbı sarı saclı beyaz tenlı çok güzelll oldu
ben çıkıyorum kızçeler midem kötü olmaya başladıbi yandanda beli ağrıdı artık yavaş yavaş kaçma vakti yarın görüşürüz sizi sevıyorummm
valla kızlar içinizi karartmıymda bende ilk çocuğum yani kızımda oyle dıyordum çatır çatır dogurucam dıye ama olmadı maalesef ki bu işler maalesef bizim isteğimizle olmuyor ben 4 gun de fazladan bekledim acaba olurmu diye ama doktor 1 cm bile açıklık yok çocuk fazladan 4 gündür bekliyor karnınızda maalesef sezeryan olacaksınız dedi ben suni sancı istedim ama hiç açıklık olmadan suni sancı verilmiyormuş sezeryanla oldu kızım bu da ikinci bebeğim şimdi biraz korkuyorum çünkü ilk bebekte basınıza ne geleceğini bilmeden giriyorsunuz ama ikincide herseyi bilerek olacak korkuyorumm
bitmez inşallah hiç nedıyeyım
alışkanlık olması gayet doğal hepsi birbirini takıp edıyor zaten
Canım Arda da güzel Egemen de
:18::18::18:ay bırde nıyeyse gulesım geldıheyecandan sanırım .bende korkuyormuyum ne hıssedıyorum bılmıyorum açıkçası doğum anı bıle aklıma gelmiyor suan zaman yaklaştıkça heyecan sarar sanırım.olsun ama herseye degmezmı kucağın aldığında o mınnakı
Canım 2. sezeryanın o tarafı cidden çok kötü
yaşadıklarını bildiğin için korkutuyor
olsun ama sen kalbini ferah tut, herşey güzel olur
Canım doktor para için sezeryanı zorunlu yapmamalı bence
insan istiyorsa olsun, istemiyorsa kimse zorlamasın
bencede öyle.şahsen ben normal düşünüyorum ama sezeryan olmayı istesem karsıma yasa çıkarsalar herhalde karsı cıklardımki bu benım doğal hakkım bence.
ben çıkarken nanişkom dıyodum hep
şimdi hep aşkım diye gıdıyo hıc ısım kullanmayız oda bende.eger cok sınırlıysem ısmıyle hıtap ederım delı oluyo ozaman
her turlu acıya degıyor bebişi kucağımıza almak ama ben en cok kızım göğsüme yapışıp emmeye başlayınca cok duygulandım ve kızımın benim bir parçam olduğunu anladım ayy hatırlattınız bak bana şimdii o günleri çok aglamıştımm ya
öylemiymişilk defa duydum ..
ben çıkıyorum kızçeler midem kötü olmaya başladıbi yandanda beli ağrıdı artık yavaş yavaş kaçma vakti yarın görüşürüz sizi sevıyorummm
kızımın adınıda ben koydum eşim hep kızım olursa annemin adını koyarım demiş ama benim adımla kv nin adı aynı olunca sen ne istersen onu koyalım dedi bende o zaman tv de nuri diye bir dizi vardı meltem cumbulun dizisi orada beyza diye bi kız vardı oradan bulup koydum bu ismi vee kızımda aynen o kız gıbı sarı saclı beyaz tenlı çok güzelll oldu
ardaya daha sıcak bakıyoruz galiba kızım çok istiyor anne bebeğin adı arda diyor süreklii eşimde bana bırakıyor sankii
şimdilik daha var deyip kendimi avutuyorum ama o zaman bir plan kurup hastaneden kaçmaktan korkuyorum canımm
bana doktor yapamam deseydi psikiyatriden normal doğum yapmaya psikolojisi uygun değildir raporu alacaktım ben kendim istedim hiç pişman değilimmm
Slm kizlar nasilsiniz bakalim...
Ben gene tablete talim. PC yapilmadi daha. Alintilari göremiyorum buradan bildiri gelmiyo, son yazima yaptiginiz alintilari göremedim. Arayim deddim ama amma da ucurmusunuz bulamadimhepinizin iyi olduğunu umit ediyorum. Ama beni unutmusunuz küstüm iste hihh...
Aralardan okuduğum kadariyla eshacim sigorta sorunun varmiş canim, şükür ki hallolmus sevindim. Ama enfeksiyonlarina çok üzüldüm. Aman ilaçlar ini ihmal etme bol su iç kuzum. Kendine ve oglusa çok dikkat et tatlim
Zirsizdelicim şekerim senin o akrabalari yollasasna bana bi canimzaten sinir tavan yapmis durumda bir güzel hirsimi aliym de rahatliyim seninde için soğur belki ;-) boşver takma herkes konuşur durur. En yakinim dedigim insanlar bunu yapiyosa ben herkesten herşeyi beklerim valla. Canim özel mesaji tabletten atamiyorum şöyleki bana özel mesaj atana cevap verebiliyorum onun dişinda kişiye özel mesaj atma yi henüz bulamadim, azicik anlasamiyoruz da arkidisle
Sera bacim valla alemsin mesajlar ini okurken kopuyorum valla çok renkli bi hayatin var belli allah huzurunuzu bozma sin.
Hayal ot canim tavan aktigini okudum biyerlerde ... Tavani asagi indirmissin... İyi cesaret valla... Ne olacak yaptircaklarmi peki??
Hbaksoyum canim oğlumun adi yusuf efe. Sen nasilsin tatmin iyisindir umarim bebişimiz nasil??
Morisime nolmus ya nezamandir girmemiş... İyimi kotu bi durumu yok dimi... Ay olmasin yaa iyi olsun bacim...
Zirvecim sen nasilsin canim. Prenses nasil.. İkinjzde iyisinizdir umarim. Canim sen göğüs ucu için ne kullaniyosun? Ben lansinoh kullaniyorum banyoda bebe yagiyla masaj yapi yorum ama benim sipa mahvediyo gene.. Hele iki gündür el bile degmiyo nedicem bilmiyom... Ayyy bunun acisi var ya doğumdan zor hee
Kizlar unuttuğum olduysa affedin. Hepinizin bebisleri iyi dimi... Bi sorunumuz yok...
Ben bütun gün oglusla ugrasiyorum. Gaz sorunumuz başlamak üzereydi ki rezene içmeye başladim hemen etkisini gösterdi... Tek sorunum hep meme istemesi... Butun gun gece emmek istiyo haliyle beln yorgun dusuyorum...Maşallah kilosu gayet iyi gidiyo fazla si bile var gobek bile yapti tosun paşamkizlarrr tarif edilmez bi duygu bu yaa saatlerce oturup onu izleyebilirim. Sanki dunyada baska bebek yok gibi daha once hic bebek bakmamisim gormemisim gibi her hareketine ayri bitiyorum allahim bize bagislasin insallah herkese de yasatsin....
bu arada ben bugün grip oldum :-( ne yapcam bilemiyorum zaten yoruluyorum bide grip cikinca iyice fena oldum... Mevlit olay ini bayramdan sonraya erterledim. Sekerlerini yaptirdim ama çok tatli oldular...
Benimki ottu gene memee diye cikiyom kizlar hepinizi seviyorum opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?