anladım canım
malum biz evleneli daha pek olmadığı için biter mi bitmez mi pek yorum yapamıyorum
alışkanlık oldu onu biliyorum da aşk sevgi konusunda yorumsuzum
yane yapayım hayatım tatlım aşkımm filan bana göre değil kızlar biraz komediyimdir kv yakınalrda olmadığı zamanlarda :) ay anmıyım şunu .yaruından itibaren normale dönerim ben yavaş yavaş
midem yanıyo yaotlar yeşeriyor yine içimden
bak ben sana tavsiye vereyim arda koyunbenim kardeşimin adı yaramaz ama zekidir yanlız şımartmayın ben dıyeyım tepene çıkar vallahı aman egemen koyma cok güzel ısım ama burda tanıdığım var valahhi görsen sırtını donersın oyle ıtıcı bı cocuk hani derler ya yok su ısımdekıler böyle bu ısımdekıler soyle mesela ben emir düşündüm herkes cok yaramaz dıyor nekadar doğru bılınmezz
valla kızlar içinizi karartmıymda bende ilk çocuğum yani kızımda oyle dıyordum çatır çatır dogurucam dıye ama olmadı maalesef ki bu işler maalesef bizim isteğimizle olmuyor ben 4 gun de fazladan bekledim acaba olurmu diye ama doktor 1 cm bile açıklık yok çocuk fazladan 4 gündür bekliyor karnınızda maalesef sezeryan olacaksınız dedi ben suni sancı istedim ama hiç açıklık olmadan suni sancı verilmiyormuş sezeryanla oldu kızım bu da ikinci bebeğim şimdi biraz korkuyorum çünkü ilk bebekte basınıza ne geleceğini bilmeden giriyorsunuz ama ikincide herseyi bilerek olacak korkuyorumm
amaaan tatlım ya ne canını sıkıyorsun eğer kocişin seni dinlerse hiiiç üzülmesini kırılmasını takma valla bir ömür pişman olursun aklına geldikçe sinir olursun .amaaan seninde düşündüğün şeye bak yaa kocişim üzülecek kıyamıyorum diye kv nin dediğini yapacam he peeeeh büyük laf ettirme kız bana akşam akşam töbe töbeeee
Bende hep aşkitiiiiiiiiiii diyorum herife o da alıştı
bazen milletin yanında da diyor kıpkırmızı oluyor
Saçları çıkıyor derlerdi benimkiler olsaydı
tamam mkızlar herkesin bebilerin isimleri yavaş yavaş belli oluyor.benimki TOPRAK onunki KAYRA sizinkine kızlar :)
laleeee nerelerdesin canım gel aramıza .... buarada yamisy nin bebeğinin adı ne bilen varmı kızlar
bende arda ya sıcak bakıyorum egemenıde oyle dusundumm sadece kızımın adı beyza ona uygun olan arda dıye onu koyucam galibaa
:18::18::18:ay bırde nıyeyse gulesım geldıheyecandan sanırım .bende korkuyormuyum ne hıssedıyorum bılmıyorum açıkçası doğum anı bıle aklıma gelmiyor suan zaman yaklaştıkça heyecan sarar sanırım.olsun ama herseye degmezmı kucağın aldığında o mınnakı
sanırım çınar bizimkisi yani şuan öyle seviyoruzikinci ismi emirde kararsız kaldık.ben kurandada geçsiz istedim ama 2 isimde istemiyorum aslında çok zormuş isim bulmak.bütün isimler çok güzel ama hiçbiri benim oğluma uymuyor sanki
buradayım tatlım kocacığıma marketten ıstedıklerimi sıralıyordum tel de malum ben pek gıdemiyorum bir yere çocukların biri karnımda biiri kucagımdabenim bebişimin adını kızım şimdiden koydu arda diye ama ben hala kararsızım şimdiye kadar tek isim düşündümm o da egemen nasılll
her turlu acıya degıyor bebişi kucağımıza almak ama ben en cok kızım göğsüme yapışıp emmeye başlayınca cok duygulandım ve kızımın benim bir parçam olduğunu anladım ayy hatırlattınız bak bana şimdii o günleri çok aglamıştımm ya
Canım sen bilirsin ama iki isim koymak sünnet
ben de aynı durumdayım
bebişime yakıştıramadım hiçbir ismi
ozaman sen ismi düşün ve eşinle ortak karar verin kimseyide aile yaşamınıza sokmayın.
ıkısıde cok güzel canım.adıyla buyur ınsallah.kızının adıda cok guzelmıs maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?