Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

anladım canım
malum biz evleneli daha pek olmadığı için biter mi bitmez mi pek yorum yapamıyorum
alışkanlık oldu onu biliyorum da aşk sevgi konusunda yorumsuzum

bitmez inşallah hiç nedıyeyım
alışkanlık olması gayet doğal hepsi birbirini takıp edıyor zaten

yane yapayım hayatım tatlım aşkımm filan bana göre değil kızlar biraz komediyimdir kv yakınalrda olmadığı zamanlarda :) ay anmıyım şunu .yaruından itibaren normale dönerim ben yavaş yavaş

Bende hep aşkitiiiiiiiiiii diyorum herife o da alıştı
bazen milletin yanında da diyor kıpkırmızı oluyor

bende arda ya sıcak bakıyorum egemenıde oyle dusundumm sadece kızımın adı beyza ona uygun olan arda dıye onu koyucam galibaa

:18::18::18:ay bırde nıyeyse gulesım geldıheyecandan sanırım .bende korkuyormuyum ne hıssedıyorum bılmıyorum açıkçası doğum anı bıle aklıma gelmiyor suan zaman yaklaştıkça heyecan sarar sanırım.olsun ama herseye degmezmı kucağın aldığında o mınnakı

Canım kayınvalidem istiyor olsa gene bi çözüm bulacam ama o istiyormuş gibi dolduruyorlar herifi
ben istemem diye tuttursam gereksiz sorun yaşayacaz
bende istemiyorum kayınvalide de istemiyo zaten
arayı bozmaya çalışan karıştırıcılar var
ona sinir oluyorum
kaynanam bana diyo ki bak sakın içindeki dışında bi isim koyma çocuğuna

Bende hep aşkitiiiiiiiiiii diyorum herife o da alıştı
bazen milletin yanında da diyor kıpkırmızı oluyor

ben çıkarken nanişkom dıyodum hep
şimdi hep aşkım diye gıdıyo hıc ısım kullanmayız oda bende.eger cok sınırlıysem ısmıyle hıtap ederım delı oluyo ozaman

tamam mkızlar herkesin bebilerin isimleri yavaş yavaş belli oluyor.benimki TOPRAK onunki KAYRA sizinkine kızlar :)

Toprak beylerin azıcık günü mü kalmış neee
maşallah ona annesi kocaman delikanlı olmuş
sırf inattan belki koyarım kesin koyarıma dönüşecek

her turlu acıya degıyor bebişi kucağımıza almak ama ben en cok kızım göğsüme yapışıp emmeye başlayınca cok duygulandım ve kızımın benim bir parçam olduğunu anladım ayy hatırlattınız bak bana şimdii o günleri çok aglamıştımm ya

Canım sen bilirsin ama iki isim koymak sünnet
ben de aynı durumdayım
bebişime yakıştıramadım hiçbir ismi

Canım Arda da güzel Egemen de

allahım sağlıklı bı sekılde ben yasayabılcekmıyım acaba
eşimi düşünemiyorum benden çok ağlar kesın kıyamam ya şimdiden bile konusunca gozlerı doluyor adamın kımbılır olunca nasıl olucak

ben çıkıyorum kızçeler midem kötü olmaya başladıbi yandanda beli ağrıdı artık yavaş yavaş kaçma vaktiyarın görüşürüz sizi sevıyorummm

ıkısıde cok güzel canım.adıyla buyur ınsallah.kızının adıda cok guzelmıs maşallah

kızımın adınıda ben koydum eşim hep kızım olursa annemin adını koyarım demiş ama benim adımla kv nin adı aynı olunca sen ne istersen onu koyalım dedi bende o zaman tv de nuri diye bir dizi vardı meltem cumbulun dizisi orada beyza diye bi kız vardı oradan bulup koydum bu ismi vee kızımda aynen o kız gıbı sarı saclı beyaz tenlı çok güzelll oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…