Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Merhabalar canım
hoşgeldiniz
ekşi deme bana yaaaa ben turşu aşeriyorum sanki
7/24 turşu yiyesim var

ya benimde canım tursu veya limon soyup yemek istiyor eşimde gebe kaldığından beri limon tursu salgam suyu içip duruyorsun yeter bebeğe zararı olacak diyoo vermiyor bana ekşi şeyleri yaaa şimdi bende o yokken gizli gizli yiycem işte yoksa başıma ağrılar girerrr

Canım ekşi midene dokunmadığı sürece yemende bi sakınca yok
tabi aşırıya kaçmamak şartıyla

Bu arada halk arasında ye ekşiyi çıkar Ayşeyi derler biliyosundur sende
belki de kızdır bebiş

yok canım doktor amcası tekrar tekrar baktı erkek dedi çevremdekilerde bana hep oyle dıyor ama ben burada hep okuyorum oğlu olacaklarında canı hep ekşi istiyor bence bu ekşi falan yeme işinin kızla erkele alakası yokk ne sabah yedıdemı kalktınız ben saat 10 sürüklene sürüklene zor kalktım yataktann

o gülmelerin altında yatanları iyi bilirim :)
bende sen gıbı dıyorum simdi hamıleyım bı doguruyum ozman göruscez herkesle dıyorum

Bu arada durumumuzun kötü , sıkışık olduğunu biliyolar
eşimden 2200 lira para istemişler
kredi çekip gönderecek mecbur, ne yapacaksam
pöfff

bu sıkısıklıkta vede bebegın dogmasına az kalmısken eksıklerı varken mı ıstıyolar ?

bana pişmanmısın diyorlar hiç pişman değilim zorla normal yaptırsalardı o travmayı atlatamazdım

ya benımde aklımda sezaryan vardı ama bende panık atak var doktor kontrollerınde bıle dudaklarım heyecandan ve korkudan morarıyo nabzım 100den aşagı daha hıc dusmedı oyuzden normalde naparım bılemıyorum. normalı nasıl kaldırcam dıye dusunuyorum. sezaryan dıyınce kımse yapmamı ıstemıyo norma sansın varsa ne gerek var fılan bıde kanım cok dusuk tehlıkesı olur fılan dıye kafam cok karısık :44:

Yatakta 7ye kadar zor tuttum bacaksızı
acıktım diye yırtacaktı karnımı

okulda 1. tenefüs kahvaltı ediyorum da alıştı çucuuuuuuuum
takılıyorum tatlım, hep ekşi yiyene kız derler yaaa ondan dedim bende sana

bu sıkısıklıkta vede bebegın dogmasına az kalmısken eksıklerı varken mı ıstıyolar ?

neymiş kurban için paraya ihtiyaçları varmış da
kim sorar ki sizin ihtiyacınız var mı, hem kredi ödüyosunuz, hem aileye yardım ediyosunuz, hem bebek bekliyosunuz, hem borçlarınız var hem de kurban keseceksiniz diye
ancak ver canım, oldu görürüz bende verdirirdim
kavga etcem artık adamla napıyım

Benim de nabzım öyle hızlı atıyor ki dışardan belli oluyor resmen
ama sezeryanı kaldıramayabilirsin dedi doktor bana
stresten ameliyatta kasılmaların olur , kalıcı zararlar bırakır diye korkuyorum dedi

yaa bak sen şu yaramaz oğlana hele kızz bu doğuncada meme diye ağlayıp uyutmaz seni hee okulda yemekte zor oluyordur ya ne bilim her istediğini yiyemezsinkii kantinlerde tost vs o gibi şeyler olur bencee

yaa bak sen şu yaramaz oğlana hele kızz bu doğuncada meme diye ağlayıp uyutmaz seni hee okulda yemekte zor oluyordur ya ne bilim her istediğini yiyemezsinkii kantinlerde tost vs o gibi şeyler olur bencee

Canım çok yaramaz gerçekten
meme diye uyku muyku uyutmayacak şimdiden belli
okulda kantin yok bizim canım
kahvaltılık malzemeler aldık uzun teneffüste kahvaltı yapıyoruz hocalarla

Kızlar nedense ekleyemedim internet sitesi adreslerini

Butikbebede kapı süsleri var bebeğinizin adına özel ve de gene adına özel yastıklar

isme karar verenlerin bakmasını öneririm

Canım çok yaramaz gerçekten
meme diye uyku muyku uyutmayacak şimdiden belli
okulda kantin yok bizim canım
kahvaltılık malzemeler aldık uzun teneffüste kahvaltı yapıyoruz hocalarla

hımm anladım iyiymiş o zaman kahvaltı yapıyorsan canım benim kızım da kırkı çıkana kadar bize sabahı ettirirdi hiç uyumzadı meme ağzında uyumak isterdi ağzından çektiğin ana çığlğı basardı takii sabah ezanına kadar allahım yatardı ve iki saat sonra yine uyanırdı beni kandırıp uyutmuşunuz hehe ben kanarmıyım buna çabuk mememi geri ağzıma koyun derdi şimdi bu bebişle ne yapıcaz bilmiyorum valla

Benim de nabzım öyle hızlı atıyor ki dışardan belli oluyor resmen
ama sezeryanı kaldıramayabilirsin dedi doktor bana
stresten ameliyatta kasılmaların olur , kalıcı zararlar bırakır diye korkuyorum dedi

aa ilk defa duyuyorum canım neden kaldıramıyomussun ne gıbı zararlar :26:

canım dusuncesız ınsanlar yuzunden eşinle kavga etme güzelce izah et böyle böyle dıye.
hem kurbanı kaldırablen keser kaldıramıyosa borc parayla kurban kesılır mı tam bılmıyorum ama. 300 lırayada var kurbanlık illa kesmek ıstıyosa

Allahım benim bebiş de böyle olursa yandığımın resmidir resmen
uslu uslu uyuyan bi bebek olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…