Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Demek ki korkulanlardan korkmamak gerek tatlım
mesela hamileliğimde de annem derdi ki bu kız çok nazlı kesin herşeye aş erer süründürür
daha bir kez aş erdim , onu da yemek kısmet olmadı zaten

Canı sıkılınca yemek yapma huyu bende de olsaydı keşke
benim bi huyum var o da sinirlenince temizlik yaparım eşim de hemen anlar
durduk yere temizliğe kalkıştıysam kesin kızmışımdır

Canım doğurma konusunda biracık endişeliyim yaaaa
kendimi sakinleştiremiyorum bi türlü
Bende oyleydim noldu bak bi gittim aldim kucagima döndüm. Hic düşünüp de kendini korkutma. Psikolojini kendin bozma kötüyü cagirma koca gobusunun tadini cikar ben bazen hala ari yorum karnimi

haklısın canım okumamam gerekıyo Allah kımsenın kucagıı bos bırakmasın dogmus dogmamıs evlat acısı vermesın. takıntı oldu bende az oynamasa aklıma gelıyo kendıme cok kızıyorum bende :/

mecburıyetten olmussun sende canım olmayınca mecbur olcan o durumda. bende duydum genel anestezı yogun narkoz oldugu ıcın begede gecebılıyomus o yuzden yapmamıstır doktorun. çatı belle kalcayla alakalı dıyolar dar olanın catısıda dar olurmus dogrumu acaba? görumcemın hıc kalcası belı yok gercektende catısı darmıs sezeryan oldu :44: benımde kalcam fılan yok acaba catım dar mı dıye dusunuyorum catı muayenem 36. haftada ama ben korkuyorum yaptırmak ıstemıyorum dogum basladıgında bakın dıcem bakalım ne dıcek doktor

Canım bol su içince hareketleri artıyor
2.5 litre bile yetmemiş demekki senin oğlana
büyümüştür annesi yeri de dar
ağlayıp uyuyunca baş ağrısı yapar ama tatlım

evet boyle kafamı carpmsım gıbı agrıyo aglayıp uyuynca ama anca oyle toparlanabılıyorum canım. bugunde aglayasım geldı bıraz agladım sonra gecti

Allahım bı doguraydım nefes alısını göreydım dıyorum ya artık. bısey kalmadı surda pskolojımı boza boza 8. aya geldım gerısı Allah kerım. sabahları kalkıyorum ya dırek nefesımı tutup hareket beklıyorum tatlım bunalıma gırdım yıne ben buaralar. ne guzel takmıyodum yıne basladım

Bende oyleydim noldu bak bi gittim aldim kucagima döndüm. Hic düşünüp de kendini korkutma. Psikolojini kendin bozma kötüyü cagirma koca gobusunun tadini cikar ben bazen hala ari yorum karnimi

Canım benim yaaa
senin gibi doğursak keşke bizde
koca göbüş gitti dimi canım şimdi

yamiscim gelıyo gelmıyo derken cıkıverdı senın oğlan inşallah bızımkıde oyle olur.
dogum tarıhım 9 aralık ama ıcımden bı ses kasımda dogurcagımı soyluyo 1 ay kaldı yahu saka maka gectı gıttı :/

canım çatı muayenesi yaptırmazsak doğum yöntemini söyleyemiyorlar diye biliyorum
hayırlısı olsun hakkımızda

Canım kendi kendimize bozuyoruz psikolojimizi resmen
yapma tatlım yapma nolur
bende senin gibiyim ama böyle yaparsak sadece bebeklere zarar verebiliriz

canım çatı muayenesi yaptırmazsak doğum yöntemini söyleyemiyorlar diye biliyorum
hayırlısı olsun hakkımızda

o muayeneyı bı yaptırıyım gerısı kolay olcak inşallahta. o an bıle korkarsam doktor benı keın şutlar baska doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…