ya tatlım şimdi size belki öyle geliyordur cesaret edemem falan gibi inan o an bi cesaret geliyor ben kızımda ameliyathaneye girdiğimde doktor korkuyordu benden bu daha 20 yasında ameliyathaneyi birbirine katar diye ama o an çok buyuk bi cesaret ve olgunluk geldi bana gık bile demedim hiç sesim çıkmadı resmenn oysa bende kendimden çok korkuyordumm
yok kv den umidim yok teyzem gelecek doğumda o bakacak bana yoksa birde kızım var evde ben rezil olurum kimse olmazsa
ne yapıym siz yoksunuz canım sıkıldı bende kalkıp yemek yaptımm yok bacım yok bızım kocişler yemek falan yapmaz ben bi kaç gün yemek yiyemedim eşim sürekli dışardan getirdi insan evde iki yumurta kırar yok dışardan yemekten tiksindirdi beni halbukı bır kahvaltı bile hazırlasa ondan ıyıydı
Bende oyleydim noldu bak bi gittim aldim kucagima döndüm. Hic düşünüp de kendini korkutma. Psikolojini kendin bozma kötüyü cagirma koca gobusunun tadini cikar ben bazen hala ari yorum karnimiCanım doğurma konusunda biracık endişeliyim yaaaa
kendimi sakinleştiremiyorum bi türlü
ozaman kısmetse dolabı alabılırsem başlarım yavaş yavaş.benım zaten normalde belım ağrıyor ayvayı yedım desene
bana bakın delirdinizmi ne dıye okuyosunuz oyle kötü olayları.okumayın ne olur ya.rabbım kimseye yasatmasın yasayanlarada sabır versın ıns.bır yerlerde bılın oyle kısıler var dualarınızı esırgemeyın ama kalkıpta okuyupta kendınızıde yıpratmayın sakın
günaydınnnn kuzu
ben sezeryan olmak istemedim hiççç bir şekılde benim çatı muayenemde çatımın dar olduğunu hiç bir sekilde açılmayacağını söylediler 4 gun falan da fazladan beklettik bebeği sezeryan olmamak için ben suni sancı ıstedim belkı açılma olur diye ama 1 cm bile açıklık yok diye vermediler sancı suni sancıyı bebek aşaga inince 2 3 cm de açıklık olunca verirlermiş ki sancının şiddetiyle bebek doğuma geçsin açıklık olsun diye ama bende tık yoktu çaresiz sezeryan oldum ben komple bayıltın dedim ama doktor belden uyuşmanın daha sağlıklı olacağını söyledi birseyler birseyler anlattı ama boş hepsi şimdi 1 saat bi iş yapsam hemen belim ağrıyor 5 6 ay eğilip kızımı alamadım beşikten düşün yani
Onda da lohusa depresyonu diyolarmış
ya da sen çocuğu kabullenemedin diyorlarmış
Canım bol su içince hareketleri artıyor
2.5 litre bile yetmemiş demekki senin oğlana
büyümüştür annesi yeri de dar
ağlayıp uyuyunca baş ağrısı yapar ama tatlım
Yiyelim birlikte teyzesi
canım onu yapma kendine yaaa
benim rüyalarıma bile girdi
dediğin gibi okudum okudum rüyamda ölüyodu bebeğim ve sezeryanle alıyorlardı
o kadar ağladım ki anlatamam
iyi düşünelim iyi olsun
Bari normal doğuralım da kurtulalım bacım
Bacım sen benden daha evhamlısın valla haaaa
al bi turnusol ped test yap o zaman evde
bak benim suyum gidiyo ama ona rağmen istediğim kadar su içemiyorum
3e ancak yaklaşabiliyorum
Okuyacam diyorum da vakit kalmıyo nedense
sanki sırtımızda taş taşıyoruz
Bacım şu önerilerine birde sen uyabilsen tam süper olacak
Bende oyleydim noldu bak bi gittim aldim kucagima döndüm. Hic düşünüp de kendini korkutma. Psikolojini kendin bozma kötüyü cagirma koca gobusunun tadini cikar ben bazen hala ari yorum karnimi
Bende oyleydim noldu bak bi gittim aldim kucagima döndüm. Hic düşünüp de kendini korkutma. Psikolojini kendin bozma kötüyü cagirma koca gobusunun tadini cikar ben bazen hala ari yorum karnimi
mecburıyetten olmussun sende canım olmayınca mecbur olcan o durumda. bende duydum genel anestezı yogun narkoz oldugu ıcın begede gecebılıyomus o yuzden yapmamıstır doktorun. çatı belle kalcayla alakalı dıyolar dar olanın catısıda dar olurmus dogrumu acaba? görumcemın hıc kalcası belı yok gercektende catısı darmıs sezeryan oldu :44: benımde kalcam fılan yok acaba catım dar mı dıye dusunuyorum catı muayenem 36. haftada ama ben korkuyorum yaptırmak ıstemıyorum dogum basladıgında bakın dıcem bakalım ne dıcek doktor
tövbe yarabbim herseyın kulpunuda bulmuslar !
evet boyle kafamı carpmsım gıbı agrıyo aglayıp uyuynca ama anca oyle toparlanabılıyorum canım. bugunde aglayasım geldı bıraz agladım sonra gecti
Allahım bı doguraydım nefes alısını göreydım dıyorum ya artık. bısey kalmadı surda pskolojımı boza boza 8. aya geldım gerısı Allah kerım. sabahları kalkıyorum ya dırek nefesımı tutup hareket beklıyorum tatlım bunalıma gırdım yıne ben buaralar. ne guzel takmıyodum yıne basladım
canım çatı muayenesi yaptırmazsak doğum yöntemini söyleyemiyorlar diye biliyorum
hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?