tatlım neredesin ben geldim :) bebişimin atkısıda bitti cicim şimdi sıra kazağa geldi dünde onu başladım hadi hayırlsıı bakalım güzel günlerde sağlıklı sıhhatli giysin inşallah yavrum.
kızlaaaaar itinayla kazak yelek veee atkı örülür isteyenler bana öpücük yollasınlar adrese bitiş tarihinde teslim
durabildiğin kadar dur diyorum bende oğluşuma
dert ediyorum erken gelirse diye
hayırlısıyla doğururuz inşallah canım
seninde cuman mübarek olsun
Rabbim evlatlarımızı vatana millete hayırlı, ana babasına saygılı ve sevgi dolu yapar umarım
dualarımızın kabul olması dileğiyle
küstüm gidiyorum işte hıhh
biz isterizzzzzzzzzzzzz
amin tatlım amin olabildiğinin en iyisi olsun evlatlarımız inşallah .ya çok fena yorgunum bişeyde yapmadım kız bir kahvaltı yaptım öyle oturdum kaldım yatağımı bile toplamadım bugün daha.kollarım kalkmıyor öyle de çok işim var ki markete pazara filan gitmek lazım kociş şehir dışında oda yok pazar günü de misafir geliyor yani misafir sayılmazlar tabii onlar yaapr ben yerim o ayrı :) ama işte evi derlemem toplamam lazım ağlıcam şimdi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıyamam tatlım yaaa
benim de bi öğrencim bahçede düşmüş parmağı ters dönmüş
tırnağın başladığı yerden kemik çıkmış dışarı
içim çok tuhaf oldu
ay utandım :26: tamam tatlım şu kazak bitsin hemen senin bebişe başlarım önümde daha hayırlısıyla 2 koca ayım var ohoooo örer örer kargolarım ben :)
senin gibi hamarat hatun kaç tane örer bitirir iki ayda canım yaaa
ay yavrum benim anasının içi sızladı desene yazık canım benim ya .tüh çok acır o şimdi üzüldüm.senin ders kaçta bitti bugün evdemisin
unutmuşum yavrum örgüyü aslında du resim koymayı becerebilirsem göstereyim sana :)
Bugün herkes bayram tatiline evine gidiyor , bir ben kalıyorum
pöfffff
ağlama tatlım ağlama ne bayramlarımız olur merak etme üzülme sen ...
Gördüm canım, ellerine sağlık
beyazları da orantılı koymuşsun maşallah
sağol canımın içi olduğu kadar işte aklıma ne gelirse yaptım değişik birşeyler olsun istedim yani benim yapabileceğim en fazla değişiklik bu işte :) cidden örerim senin yavruna da hele şu kazak bi bitsin :) tatlım ben kendimi toplayıp çıkayım dışarı alışevrişimi yapıp biraz dinşeneyim kendine ve yavruna iyi bak bizden sonra gelen arkidişlere de selamlar öpüyorum herkesi
ay sorma kuzum ya bende çıkıyorum ilk aylarımdaki gibiCanım adet sancısı yerine olabilir o ağrı
gene de bi doktoruna muayene olmanda fayda var bence
valla benim göbüş de bi değişiklik görünmüyo şimdilik
varsa da ben farketmemiş olabilirim
canım bende çok sık tuvalete gider oldum gene , sanki ilk aylara geri döndüm ben
doktoruma gitmeme daha 2 hafta var kızçem yahayalot bende son aylara doğru senin gibi olmuştum bebek aşağı ıner gibi ama doktor bana korkma bebek doğum pozısyonu ıçın yavaş yavaş kendini hazırlıyo kafasını aşağıya döndürüyor demişti hem böle yavaş yavaş asagı doğru ınmeye baslarsa doğumunda kolay olur demişti bende bi kaç günsenin gibi kasıklarımda sancı hıssetmıştım oda bebek pozisyon değiştirdiği için demişti ama yinede sen bi doktoruna görün derim ben benim kızım kafasını doğum şekline hazır etmişti hersey normaldi ama işte benim çatım dar olduğu için doguramadımm çişin geldiği zaman hemen tuvalete git çünkü hemen gitmezsen ıdrar yollarıyla mesanede iltihap oluyormuş bende bugun nette okudum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?