Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

tatlım neredesin ben geldim :) bebişimin atkısıda bitti cicim şimdi sıra kazağa geldi dünde onu başladım hadi hayırlsıı bakalım güzel günlerde sağlıklı sıhhatli giysin inşallah yavrum.

ohh baya hamaratsın bakıyorum da tatlım
ben okuldan gelince öyle yorgun oluyorum ki bi tek bilgisayarı alabiliyorum elime

amin tatlım amin olabildiğinin en iyisi olsun evlatlarımız inşallah .ya çok fena yorgunum bişeyde yapmadım kız bir kahvaltı yaptım öyle oturdum kaldım yatağımı bile toplamadım bugün daha.kollarım kalkmıyor öyle de çok işim var ki markete pazara filan gitmek lazım kociş şehir dışında oda yok pazar günü de misafir geliyor yani misafir sayılmazlar tabii onlar yaapr ben yerim o ayrı :) ama işte evi derlemem toplamam lazım ağlıcam şimdi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kıyamam tatlım yaaa
benim de bi öğrencim bahçede düşmüş parmağı ters dönmüş
tırnağın başladığı yerden kemik çıkmış dışarı
içim çok tuhaf oldu

kıyamam tatlım yaaa
benim de bi öğrencim bahçede düşmüş parmağı ters dönmüş
tırnağın başladığı yerden kemik çıkmış dışarı
içim çok tuhaf oldu

ay yavrum benim anasının içi sızladı desene yazık canım benim ya .tüh çok acır o şimdi üzüldüm.senin ders kaçta bitti bugün evdemisin

ay yavrum benim anasının içi sızladı desene yazık canım benim ya .tüh çok acır o şimdi üzüldüm.senin ders kaçta bitti bugün evdemisin

canım anasının içinin sızlamasını bırak gelmediler bile okula
kimliğini bile öğrenciyle getirttik
ölse bile banane dedi abisi, hastanede başında ol en azından dedik
ama tık yok
biz getirdik
benim erken bitti dersim bugün, yatıp uyuyacam biraz
acayip rahatsızım, grip olmuşum da

Gördüm canım, ellerine sağlık
beyazları da orantılı koymuşsun maşallah

sağol canımın içi olduğu kadar işte aklıma ne gelirse yaptım değişik birşeyler olsun istedim yani benim yapabileceğim en fazla değişiklik bu işte :) cidden örerim senin yavruna da hele şu kazak bi bitsin :) tatlım ben kendimi toplayıp çıkayım dışarı alışevrişimi yapıp biraz dinşeneyim kendine ve yavruna iyi bak bizden sonra gelen arkidişlere de selamlar öpüyorum herkesi

kolay gelsin canım
seni de bebişini de öpüyorum
bende uyuyayım, çok halsizim
görüşürüz akşama

ay sorma kuzum ya bende çıkıyorum ilk aylarımdaki gibiyakında kaçırmasam altıma iyidir

doktoruma gitmeme daha 2 hafta var kızçem ya çok özledim valla yavrumu pofffbirde bu beyindeki şeyi yine ölçücekler inşallah küçülmüştür aklım hep ordaAllahım korusun inşallah sağlıklıdır yavrum:26:he son gıttıgımde bebegın kafası daha sağ göbek kısmımdaydı aykaları sola doğru kasıklarımdaydı değişim falan yoktu.belki bebek oynuyor ya dönüyordur buyuyoda tabi sıpakarnım agrıyo zaten bu sıralar gobegım buyuyor yıne anlıyıorumbakalım benım doğumum nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…