evet ayakta kaldığım zamanda cok ağrıyor oturduğum zamanda baksoycum yaw bu ağrıların hepsıde bırbıryle aynı sankı anlamadımki bende:44:bitek bıldıgım doğum sancısı degıl o kesıntatlım ben kontrole gittiğimde kasıklarım ağrıyor demiştim oda fazla ayakta kalırsan fazla yorarsan kendini adet sancısı gibi sancıların krampların olabilir dikkat et demişti.fazla ayakta kalıyıorsun yoruluyorsun canım.korkma göbeğinin şekli için canımıniçi erken filan değil herkesin bünyesi farklıdır ve bebişlerimiz doğuma kadar çok şekil alıyor farklı pozisyonlarda duruyor karnımızda bende şu 3 gündür göbüşümde çok değişiklik görüyorum pazartesi sabah bi kalktım göbüş aşağıya düşecek gibi :) miğdema kadar çıkmıştı göbüş ama şimdi üst taraf basık alt taraf şişik :) kasık ve alt bölgede ağrım çoğaldı sanki aşağıdan çıkıverecekmiş gibi iyice aşağıya indi merdiven çıkarken bile zorlanıyorum artık.öfffff bugün benim tetanoz aşım vaaaaarhe birde seninde dediğin gibi wc yi kimselere kaptırmıyorum hep ben hep ben :) gece uykum çok bölünüyor birde ben sola değilde sağa yattığımda daha rahatım anormalmiyim neyim
benim sinirler sinemaydı baksoyumkızlar nerede ya eskiden hepimiz yazardık okumaya bile yetişemezdim :) tabii doğumlar yaklaşınca herkez bir hazırlık telaşına kapıldı.hadi bakalım hayırlsıı.
ahhh kuzum emzirmek bende istiyorumda inşallah bu memeiklerden süt çıkarcanım şu an 65 deyim 67 di hamile kaldıktan sonra 2 kılo vermişim kızımdada 65 kiloyla gebe kalmış tım 86 la doğuma girdim sonrada kızımı emzirdikçe kilo verdim hatta eskisindende zayıflamıştım bi ara doktor emzirmemin çok faydası oldugunu söylemiştii
kızımda almam gereken kilo 12 15 arasıyken ben tam 21 kilo almıştım düşün halimi artık biyerlere sıgamıyordumm
Canım ben de çok kilo aldım yaaa
korkuyorum gerçekten
napacaksam, doğurunca emzirirken zayıflarım belki bende
bugün öğrencim bile diyo ki öğretmenim göbeğiniz ne kadar büyümüş
kıyamam kuzum yaaakalakaldım yine tek başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız ben sizden sıkılırmıyım.hayalot'u bugün bi ara gördüm ama yazmıyor buraya nedense
benden sıkıldın galiba, ne zaman girsen hep ben varım
seninde cuman mübarek olsun kızçemya çok fena halsizlik yorgunluk çöktü üstüme ama bir sürü de işim var evde dışarda .kollarım kafam kalkmıyor çok yoruyor bu toprak efendi beni :) ay yavrum benim canımmmmmmmmmm yavrum hayırlısıyla bir dünyaya gelsee sevsem sarılsam koklasam öpsem diyorum ama karnımın içinde olmasını hareket etmesini tekmelemelerinide seviyorum bazen kal anneciğim içerde kalabildiğin kadar diyorum :) delimiyim ne ? cumanız mübarek olsun buarada kızlar hepimizin duaları kabul olur inşallah hayırlı evlatlarımız olur AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlaaaaar itinayla kazak yelek veee atkı örülür isteyenler bana öpücük yollasınlar adrese bitiş tarihinde teslim
ay sorma kuzum ya bende çıkıyorum ilk aylarımdaki gibiyakında kaçırmasam altıma iyidir
Canım valla alta kaçırma dönemine geldik sanırım
azıcık beklesem foşşş gidecek gibi duruyor
ay sorma kuzum ya bende çıkıyorum ilk aylarımdaki gibiyakında kaçırmasam altıma iyidir
zırsizdelicim benim acilen şu çatlak geçirici kremden almam lazım
bi bilsen benim nerem çatlamışştotom gitmiş kızçem sen şu çatlak kremını totoya sürüyonmu sende dikkat et çatlatma valla çok kötü yahu
doktoruma gitmeme daha 2 hafta var kızçem yaçok özledim valla yavrumu pofff birde bu beyindeki şeyi yine ölçücekler inşallah küçülmüştür aklım hep orda Allahım korusun inşallah sağlıklıdır yavrum:26:he son gıttıgımde bebegın kafası daha sağ göbek kısmımdaydı aykaları sola doğru kasıklarımdaydı değişim falan yoktu.belki bebek oynuyor ya dönüyordur buyuyoda tabi sıpa karnım agrıyo zaten bu sıralar gobegım buyuyor yıne anlıyıorum bakalım benım doğumum nasıl olucak
evet ayakta kaldığım zamanda cok ağrıyor oturduğum zamanda baksoycum yaw bu ağrıların hepsıde bırbıryle aynı sankı anlamadımki bende:44:bitek bıldıgım doğum sancısı degıl o kesınbende zorlanıyorum artık özellikle oturduğum yerden kalkıyorum ya 2-3 sanıye ördek gıbı yuruyorum kilodanda olabılır tabi bende sola yatarım sagada donuyo sırt ustude yatıyorum aslında.ben sırt ustu yatılmamasını ılk defa zırsızdelımden duydum.doktorum bu konuda benı hıc uyarmadı:44:bıdahakı gıttıgımde sorucam ama nette sırt ustu ve sola doğru yatın dıyordu
benim sinirler sinemaydı baksoyum2 gundur tam gırıyorum kkya ama çıkmak zorunda kalıyorum anca yettim gayre
evet bu ayıda devırırsek tutamıycaz gıbı zırsizdelicimmm
Canım zamanında koşmazsam kesin foşşş diye salarım o durumdayım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?