Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

evet ayakta kaldığım zamanda cok ağrıyor oturduğum zamanda baksoycum yaw bu ağrıların hepsıde bırbıryle aynı sankı anlamadımki bende:44:bitek bıldıgım doğum sancısı degıl o kesınbende zorlanıyorum artık özellikle oturduğum yerden kalkıyorum ya 2-3 sanıye ördek gıbı yuruyorum kilodanda olabılır tabibende sola yatarım sagada donuyo sırt ustude yatıyorum aslında.ben sırt ustu yatılmamasını ılk defa zırsızdelımden duydum.doktorum bu konuda benı hıc uyarmadı:44:bıdahakı gıttıgımde sorucam ama nette sırt ustu ve sola doğru yatın dıyordu

kızlar nerede ya eskiden hepimiz yazardık okumaya bile yetişemezdim :) tabii doğumlar yaklaşınca herkez bir hazırlık telaşına kapıldı.hadi bakalım hayırlsıı.
benim sinirler sinemaydı baksoyum2 gundur tam gırıyorum kkya ama çıkmak zorunda kalıyorum anca yettim gayre

ahhh kuzum emzirmek bende istiyorumda inşallah bu memeiklerden süt çıkarsankim yağlanıyo artık süt gelceği yerine
bende doğuma kadar 20 kılocukla kalsam nekadar cok sevıncem bı bılsen

seninde cuman mübarek olsun kızçemhayırlı cumalar canbonlarımmm
kızlaaaaar itinayla kazak yelek veee atkı örülür isteyenler bana öpücük yollasınlar adrese bitiş tarihinde teslim

kızçem kazak yelek değilde benim şu yarım kalan batineyeyi tamamlasan çok makbule geçer vallahi

evetttt ben gelmiş bulunmaktayım çocummmmlaaaa
oyy oyyy nasıl yorgunum bunalım takılıyorum 2 gundur anlatamam.
2 gündür bi turamadım yerime annemler gelıcek pazar günücamlarımı sıldım tüllerimi yıkadım koltuk altı halı falan kaldır cok yorgun dustum.malum çocukla zor oluyor artıkdün hatta bi ara dedim sanırım doğuma gıderım bu gece ama atlattık çok şükürbu arada eltimde kürtaj oldu maalesef dün.boş gebelikti cunku ne gelırse rabbimden yapcak bısey yok:26:
dünden beri zaten yıne ağlama krızındeyım kilo davasından.yine bi komsu benle dalga gecınce tutamadım kendımı.birde çatlaklar üstüne eklenince iyice psikolojik deli rolünü oynamaya başladım anlıycanızbugün tetenoz vurulmam gerekıyodu ama gıdemedım bayramdan sonraya kaldım artık
sabahtan beri hiç biş yapamadım yahu evin içinde 4 dönüyorum ama yaptığım 2 tencere yemek
işte böyle kızçelerimmm bizde durumlarda bülee

oyyyyyyyyyyyyysaat 4 olmuş biz hala yemek yemedikkkhemen çıkıyorum akşam gorusuruk kızçeler

zırsizdelicim benim acilen şu çatlak geçirici kremden almam lazım
bi bilsen benim nerem çatlamışştotom gitmiş kızçem sen şu çatlak kremını totoya sürüyonmu sende dikkat et çatlatma valla çok kötü yahu

Kızçem totonun neresi çatlamış ki?
ilk kez duydum cidden ve hiç totoma çatlamış mı diye bakmıyorum
memişleri kontrol ettim mi yetiyor şu sıralar, manyak mıyım neyim

Canım ben de bebeğimi çok özledim
en son 29 ağustos da görmüştüm bebişimi
çoooooooooooook merak ediyorum
sende içini ferah tut kesin düzelmiştir

Canım valla bebişin korkonunun boynuna dolanma riski oluyormuş
korkudan yatamıyorum kaç gündür
bende en çok ne zaman zorlanıyorum biliyo musun, desem gülersin

gece tuvalete kalkmak için kendimi iteliyorum resmen, çok zor oluyor o yataktan göbüşümü kaldırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…