Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Oooooooooooooooooooo hadi hayırlı olsun canım
biraz kafan dağılır en azından
suratını gösterir umarım fıstık, ayy ne tatlıdırlar şimdi kimbilir
çok merak ediyorum bende oğluşumu
Allahım kucağımıza almayı da nasip eder umarım
kayınvaliden mi aaaaa o da kim, hiç duymadım öyle birini

ne güzel tutmamış işte sende sevinmişsin

hayalot'u bugün bi ara gördüm ama yazmıyor buraya nedense
benden sıkıldın galiba, ne zaman girsen hep ben varım

kizzzzzzzzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaarrr topigin delisi geldikizlar sormayin basima gelenleri yaaavvv oglumla kizimin dogum gunleri pespese diye hep oyuncak alirdim bu sefer paraya kiydim tablet aldim artik kanmiyor bacular ya ufak tefek oyuncaklara bu cocuklar ama akilli oglum oyuna kizmis 3 kez yere at bozulducooookkkk uzaklardan getirttim ben onu geri yollamasi ustelik bizim hatamiz oldugundan garanti disinda sayiliyor deluuuu bu cocuk araba al icini acar nasil calisiyormus ne alirsan al icine bakar evdeki saati sokmus gecen yalniz gerisin geri takmis parcalari kotlamis bide cikmayan kalemleneyse ona uzuldum kizdim sen carsiya gittim 20 dakika arayla iki kaza atlattim yaya yolundayim karsiya gececem canavar surucu bayan 50 kmlik yola 70km gir beni gorse bile durmasi imkansizdi son dk attim kendimi kenara yogurt unuttum geri gectim turk marketten alayim dedim tam 20 dk olmamistir belkide ayni yerden kocaman otobus benim gecmemi beklerken fren yerine gaza bastiazicik ayagim acidi cooookkkk sukur rabbime birsey olmadi butun otobusdekiler indi asagi hepsi koro halinde ozurdileriz dediler bu dahada korkuttu beni sonra eve geldim ogluma kizdigim icin sarildim agladim zaten dogum gunum diye onlarda odayi suslemis bugun benim olum gunum olcakdi yavrularimmmm bi tablet icin ananiz kizdi o alinirda ananiz bulanmazdi diye bastim kalayi esim zor sakinlestirdi yavrum gece geldi beni uzdu diye bende uyur numarasi yaptim bakdim saclarimi oksayip annem sen ve babam basimizda olsun biz hicbir sey istemiyoruz dedineyse bu kadar duygusallik yeter bazen rabbim olumu hatirlatmali insana yoksa cooookk sapitiyoruz biz insanlar sizler neler yaptiniz toplumu dogurdunuz kizzzz ortalikda kimse kalmamis zirsizdeliden baska

yattı canım çok şükür.
ya bende işte sac kurutmayı hıc sevmıyorum üsenıyorum cok :/ benım sacım uzundu yıkayıp okula gıdıyodum agrıdan duramadım kollarım felaket agrıyodu doktor kas romatızması olmussun sacını kurutmadanmı dısarı cıkıyosun dedı evet dedım bır suru ılac vermıstı ama hala akıllanmadım.

sen böyle dedıkce benım moralim bozuluyo bı ınsanı bukadar ugrastırmalrı benim sinirimi bozuyo. son durum ne oğlusun hareket ettımı?

iyi olmanıza sevidim canım. Dediğin gibi ilaçlar hıc bısey yapmıyo sadece o gununu kurtarıyosun yanı bı ılerleme yapmıyo 6 yıldır kullanıyorum kullanırken bıle atak gecırmıs bırısıyım. cok sıkıntılı gunler gecırdım ve hep ergenlık donemıme denk geldı yasım suanda cok genc ama kendımı cok bıtkın hıssedıyorum sankı ılacla yasıyomusum ömur boyu gibi :/ dogursamda hemen içsem dıye bakıyorum eşin dirayetlıymıs atlatmıs cok şükür ama ben kendım için aynı şeyı söyleyemıcem malesef cunku cok denedım

canım doğum günün kutlu olsun eşin ve cocuklarınla ömür boyu mutlu ol inşallahhh. kazaları atlatmıssın bı sadaka ver cok gecmıs olsun. Allahım beterınden korusun. senin oğlan tamıre pek meraklıymıs maşallah tabletede üzülme kırılan o olsun bosver. ama sende dusunerek almıssın ister istemez uzulursun tabı :26: garantı kapsamı dısında tamır ederler ancak. uyku numarasıylada duymussun herseyı bende aynı taktıgı eşimde uyguluyyorum guzel oluyo cocukların yaramazlık yapsada kıymetını bılıyolar annelerının :)

ah canım bendede takıntı var bıyıldan fazla ılac kullandım cocuk ıstıyorum dıye bıraktım ama sımdılerde kotuyum ınternetten okudugum takıntıları kendıme uyarlıyorum kafamdan atamıyorum ataklarım yok cok sukur ama buda cok zorr agla ınle yazık bebegımede 13 haqftalık daha 9 ay nasıl gegecek dua edın ne olur bana

teşekkür ederim tatlım pazar günü geliyorlarmış bakalım bana sürpriz yapacaklar keratalar güya ama annem babam aradı söyledi işte neyse bende bilmemezlikten gelirim olur biteeer :) ha şöyle kız kv de neymiş hıııh ben öyle bir şey bilmiyorum duymuyoırum görmüyorum.
hayalot'u bugün bi ara gördüm ama yazmıyor buraya nedense
benden sıkıldın galiba, ne zaman girsen hep ben varım
yok kız olurmu sıkılmak ama sen zaten şaka yaptın demi şaka şaka
kız topiğin delisi :) geçmiş olsun tatlım aman dikkat işte herşey biranlık olup bitiveriyor hayırlısı ALLAH birdaha göstermesin.ya senin bu çocuklar çok hoş .benim kardeşimde aynı senin oğlan gibiydi valla yaşı 29 oldu hala aynı aynı içini açıp görecek illaki :) laf aramızda biz evlenince karısınada aynısını yapar diyorduk ayyyyy bu kötü oldu bööğğ erkekler böyle işte benim kocişte bebişin kıyafetlerini beşiğini filan tamamladı şimdi sıra oyuncaklara geldi neymiş efendim hepsi toprak içinmiş şimdiden alacakmış önce biz oynayacakmışız sonra eğer çocuğun gelişimi için iyiyse ona oynatacakmışız :) töbe töbeeee oyuncak reyonlarındayız buara anlayacağınız.

tatlım bak o ilaçları sen fazla bile kullanmışsın şimdi hazır bebişinin de yardımıyla tamamen bırak gitsin onları kendine güven sonuçta herşey insanın kendi elinde tamam söylemesi konuşması kolay diyorsundur karşıdan ama ben kocişte gördüğüm için söylüyorum dediki kendi kendine bu beni öldüren bir şey değil en fazla bana ne yapabilir atak geldiğinde ayılır bayılırım hayata küserim ama hepsi biranlık biter geçer gider dedi ve yavaş yavaş ilacı azalttı kendini kontrol etmeyi öğrendi.hayat güzel sen varsın işim var ailem var dedi zorlandı zorlanmadı değil ama en sonunda başardı .kendine güven tatlım insanın yenemeyeceği hiiiçbirşey yoktur .dualarım seninle inşallah geride kalacak hepsi.

Bacım neler atlatmışsın yaaaa
Allah yardım etmiş cidden , ucuz atlatmışsın
yavrularına bağışlamış Rabbim seni
ahh ahh bu çocuklara ne kadar kızarsan kız bi öpücükleri, okşayışları yetiyor insana dimi
topluca doğuma kaçıyolar, beni yalnız bırakıyolar
bak kafamı kızdırmayın şurda erkenden doğurursam görürsünüz

çok şükür maaşı yatırmışlar canım
sevindim sizin adınıza
bende hiç sevmem kurutmayı, sırf o yüzden kısacık kestirdim saçlarımı
ohhh mis

sen böyle dedıkce benım moralim bozuluyo bı ınsanı bukadar ugrastırmalrı benim sinirimi bozuyo. son durum ne oğlusun hareket ettımı?

Canım sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum artık yaaa
alıştım insan yerine koymamalarından
hala oynamadı yaramaz çocuk, umarım iyidir yaa
yarın doktora gidecem Allah izin verirse

allah yardımcın olsun canım
umarım kafandakileri sorun yapmazsın

ya çok fena halsizlik yorgunluk çöktü üstüme ama bir sürü de işim var evde dışarda .kollarım kafam kalkmıyor çok yoruyor bu toprak efendi beni :) ay yavrum benim canımmmmmmmmmm yavrum hayırlısıyla bir dünyaya gelsee sevsem sarılsam koklasam öpsem diyorum ama karnımın içinde olmasını hareket etmesini tekmelemelerinide seviyorum bazen kal anneciğim içerde kalabildiğin kadar diyorum :) delimiyim ne ? cumanız mübarek olsun buarada kızlar hepimizin duaları kabul olur inşallah hayırlı evlatlarımız olur AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlaaaaar itinayla kazak yelek veee atkı örülür isteyenler bana öpücük yollasınlar adrese bitiş tarihinde teslim

durabildiğin kadar dur diyorum bende oğluşuma
dert ediyorum erken gelirse diye
hayırlısıyla doğururuz inşallah canım
seninde cuman mübarek olsun
Rabbim evlatlarımızı vatana millete hayırlı, ana babasına saygılı ve sevgi dolu yapar umarım
dualarımızın kabul olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…