kalakaldım yine tek başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlım en son gecen ayın 20 sinde gittim kontrole ayda bir olduğu için bayramdan sonraya kaldı ama ben dayanamadım kocişi zorladım gidelim gidelim diye ..merak ediyorum acaba kilosu ne kadar oldu birde yüzünü görmek istiyorum canımıniçi kolunu dayadı suratına göstermemişti :) ama kocişin emdiği süt burnundan geliyor şu biraydır çok yoğun adam gidemedik kontrole bayramdan sonrasını bekliciim mecburen .aman tatlım aman kv adını anma öyle birisi yaşamıyor hayatta farzedelim şşşş aman aman ... bayram tatili için kardeşim gelicek karısıyla inşallah bakalım pazar günü geliyorlarmış baan sürpriz yapacaklarmış ama benim 7 aylık babişim yumurtladı banahazırlığını yap diye dedim diyor ama hiç içinde tutamaz zaten güzel şeyleri şaşkınım benim.valla dedim gelsinler mutfağı kıza ev işlerinide kardeşimle kocişe bırakırım ohhh sefam olsun yan gelir yatarım deeeeermişim :)
bütün kızlar toplansak yav yine ne buranın hadi aaaa hiç beğenmiyorum vallahi haberleri olsun ... gelinde azıcık kaynatalım kızlar ben sabah kahvaltı yaparken giriyorum siz gece filan giriyotrsunuz maşallah ozaman da ben yokum .neyse gelinde neler yapıyorsunuz yazışmayalı bi anlatın bakayım .he birde artık eskisi gibi hastayım kötüyüm ilaçmilaç filan bahsetmiyorsunuz yani sizin suçunuz demiyorum sıkılıyordumda demiyorum aman aslaaaaaaaaaaaaaaaa yanlış anlamayın çoooookj seviniyorum yani çok güzel muhabbet oluyor herkez iiyi sağlıklı olsun bebişlere neler yapıyorsunuz anlatın bakalım...
Çok şükür canım ağrının sancının olmaması ne güzel
sigortanız dolar umarım en kısa sürede de gider güzelce muayene olursun
maaşı yattı dimi eşinin?
canım saçı kurutmak önemli, ben hiç kurutmuyorum ondan başım ağrıyo
sende kurut istersen
Tatlım o fınfık kurdu bi doğsun ısıra ısıra heryerini morartacam
beni korkuta korkuta bi hal etti deli çocuk
canım sağlık ocağına gittim aama yok maalesef
kalbini dinlemek için bile acile gitmek gerek burda
ben bi kalbini dinleyecektim diyeceksin de acilden seni kadın doğuma yani doğumhaneye göndereceklerdeeee ordakiler de umursamayacak daaaa ooooo ölme eşeğim ölme
benimde aynen canım birşeyler istiyor ama kalkıp yapmayı canım istemiyor :) tatlıyı severim sütlü tatlılar özellikle ama birisi yapıverse ne güzel olur demi kızlar ohhhh yayıldsam şöyle de yesem amaaaaaaan aman şeytan kulağına kurşun sakın kv yapsın demeyin çıkar gelir maazallahkız ne yesek hadi fikir üretin
tatlım iyiyiz sağolasın seninde iyi olmana çok sevindim iyi olun aman ha
tatlım benim eşim opanik atak dediğin şeyi kendi kendine atlattı biliyor musun yani ilaç alıyordu amna kendi kendine düşündü dediki ben bunlara bağımlı kalıcam en iyisi ne olursa olsun sonuçta beni öldürmeyecek bir şey sonuna kadar dayanacağım dedi atlattı.neden oldu derseniz annesinin babasının yüzünden :) yani hep çalışmış yazık benim kocacığım eve destek olmuş hep baba sağolsun vurdumduymaz anne bugün buldu bugün bitiren cinsinden abi desen bencil sadece kendini düşünür .birde bizim düğüne yakın nasıl yapıcaz borç harç derken adam düşün düşün o duruma gelmiş düşünün biz evlendik 2. gece haydaaaaa acile :) zehirlendi zannettik biz meğer atak geçiriyormuş nereden bilelim kızlar amaaan aman tatlılarım lkendinizi hiçbirşey için üzmeyin yormayın yıpratmayın bunun içinde bende varım tabii :) o kalbi dinleme zımbırtısından kullandı gecen ay ben sağlıkocağına gittiğimde benim toprak efendi çok hareketli olduğu için kadın bile şaşırdı aman maşallah içerde atsın enerjisinide dışarda sakin olsun dedi
kizzzzzzzzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaarrr topigin delisi geldikizlar sormayin basima gelenleri yaaavvv oglumla kizimin dogum gunleri pespese diye hep oyuncak alirdim bu sefer paraya kiydim tablet aldim artik kanmiyor bacular ya ufak tefek oyuncaklara bu cocuklar ama akilli oglum oyuna kizmis 3 kez yere at bozuldu cooookkkk uzaklardan getirttim ben onu geri yollamasi ustelik bizim hatamiz oldugundan garanti disinda sayiliyor deluuuu bu cocuk araba al icini acar nasil calisiyormus ne alirsan al icine bakar evdeki saati sokmus gecen yalniz gerisin geri takmis parcalari kotlamis bide cikmayan kalemle neyse ona uzuldum kizdim sen carsiya gittim 20 dakika arayla iki kaza atlattim yaya yolundayim karsiya gececem canavar surucu bayan 50 kmlik yola 70km gir beni gorse bile durmasi imkansizdi son dk attim kendimi kenara yogurt unuttum geri gectim turk marketten alayim dedim tam 20 dk olmamistir belkide ayni yerden kocaman otobus benim gecmemi beklerken fren yerine gaza basti azicik ayagim acidi cooookkkk sukur rabbime birsey olmadi butun otobusdekiler indi asagi hepsi koro halinde ozurdileriz dediler bu dahada korkuttu beni sonra eve geldim ogluma kizdigim icin sarildim agladim zaten dogum gunum diye onlarda odayi suslemis bugun benim olum gunum olcakdi yavrularimmmm bi tablet icin ananiz kizdi o alinirda ananiz bulanmazdi diye bastim kalayi esim zor sakinlestirdi yavrum gece geldi beni uzdu diye bende uyur numarasi yaptim bakdim saclarimi oksayip annem sen ve babam basimizda olsun biz hicbir sey istemiyoruz dedi neyse bu kadar duygusallik yeter bazen rabbim olumu hatirlatmali insana yoksa cooookk sapitiyoruz biz insanlar sizler neler yaptiniz toplumu dogurdunuz kizzzz ortalikda kimse kalmamis zirsizdeliden baska
iyi olmanıza sevidim canım. Dediğin gibi ilaçlar hıc bısey yapmıyo sadece o gununu kurtarıyosun yanı bı ılerleme yapmıyo 6 yıldır kullanıyorum kullanırken bıle atak gecırmıs bırısıyım. cok sıkıntılı gunler gecırdım ve hep ergenlık donemıme denk geldı yasım suanda cok genc ama kendımı cok bıtkın hıssedıyorum sankı ılacla yasıyomusum ömur boyu gibi :/ dogursamda hemen içsem dıye bakıyorum eşin dirayetlıymıs atlatmıs cok şükür ama ben kendım için aynı şeyı söyleyemıcem malesef cunku cok denedım
teşekkür ederim tatlım pazar günü geliyorlarmış bakalım bana sürpriz yapacaklar keratalar güya ama annem babam aradı söyledi işte neyse bende bilmemezlikten gelirim olur biteeer :) ha şöyle kız kv de neymiş hıııh ben öyle bir şey bilmiyorum duymuyoırum görmüyorum.Oooooooooooooooooooo hadi hayırlı olsun canım
biraz kafan dağılır en azından
suratını gösterir umarım fıstık, ayy ne tatlıdırlar şimdi kimbilir
çok merak ediyorum bende oğluşumu
Allahım kucağımıza almayı da nasip eder umarım
kayınvaliden mi aaaaa o da kim, hiç duymadım öyle birini
ne güzel tutmamış işte sende sevinmişsin
yok kız olurmu sıkılmak ama sen zaten şaka yaptın demi şaka şakahayalot'u bugün bi ara gördüm ama yazmıyor buraya nedense
benden sıkıldın galiba, ne zaman girsen hep ben varım
kız topiğin delisi :) geçmiş olsun tatlım aman dikkat işte herşey biranlık olup bitiveriyor hayırlısı ALLAH birdaha göstermesin.ya senin bu çocuklar çok hoş .benim kardeşimde aynı senin oğlan gibiydi valla yaşı 29 oldu hala aynı aynı içini açıp görecek illaki :) laf aramızda biz evlenince karısınada aynısını yapar diyorduk ayyyyy bu kötü oldu bööğğkizzzzzzzzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaarrr topigin delisi geldikizlar sormayin basima gelenleri yaaavvv oglumla kizimin dogum gunleri pespese diye hep oyuncak alirdim bu sefer paraya kiydim tablet aldim artik kanmiyor bacular ya ufak tefek oyuncaklara bu cocuklar ama akilli oglum oyuna kizmis 3 kez yere at bozuldu cooookkkk uzaklardan getirttim ben onu geri yollamasi ustelik bizim hatamiz oldugundan garanti disinda sayiliyor deluuuu bu cocuk araba al icini acar nasil calisiyormus ne alirsan al icine bakar evdeki saati sokmus gecen yalniz gerisin geri takmis parcalari kotlamis bide cikmayan kalemle neyse ona uzuldum kizdim sen carsiya gittim 20 dakika arayla iki kaza atlattim yaya yolundayim karsiya gececem canavar surucu bayan 50 kmlik yola 70km gir beni gorse bile durmasi imkansizdi son dk attim kendimi kenara yogurt unuttum geri gectim turk marketten alayim dedim tam 20 dk olmamistir belkide ayni yerden kocaman otobus benim gecmemi beklerken fren yerine gaza basti azicik ayagim acidi cooookkkk sukur rabbime birsey olmadi butun otobusdekiler indi asagi hepsi koro halinde ozurdileriz dediler bu dahada korkuttu beni sonra eve geldim ogluma kizdigim icin sarildim agladim zaten dogum gunum diye onlarda odayi suslemis bugun benim olum gunum olcakdi yavrularimmmm bi tablet icin ananiz kizdi o alinirda ananiz bulanmazdi diye bastim kalayi esim zor sakinlestirdi yavrum gece geldi beni uzdu diye bende uyur numarasi yaptim bakdim saclarimi oksayip annem sen ve babam basimizda olsun biz hicbir sey istemiyoruz dedi neyse bu kadar duygusallik yeter bazen rabbim olumu hatirlatmali insana yoksa cooookk sapitiyoruz biz insanlar sizler neler yaptiniz toplumu dogurdunuz kizzzz ortalikda kimse kalmamis zirsizdeliden baska
iyi olmanıza sevidim canım. Dediğin gibi ilaçlar hıc bısey yapmıyo sadece o gununu kurtarıyosun yanı bı ılerleme yapmıyo 6 yıldır kullanıyorum kullanırken bıle atak gecırmıs bırısıyım. cok sıkıntılı gunler gecırdım ve hep ergenlık donemıme denk geldı yasım suanda cok genc ama kendımı cok bıtkın hıssedıyorum sankı ılacla yasıyomusum ömur boyu gibi :/ dogursamda hemen içsem dıye bakıyorum eşin dirayetlıymıs atlatmıs cok şükür ama ben kendım için aynı şeyı söyleyemıcem malesef cunku cok denedım
kizzzzzzzzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaarrr topigin delisi geldikizlar sormayin basima gelenleri yaaavvv oglumla kizimin dogum gunleri pespese diye hep oyuncak alirdim bu sefer paraya kiydim tablet aldim artik kanmiyor bacular ya ufak tefek oyuncaklara bu cocuklar ama akilli oglum oyuna kizmis 3 kez yere at bozuldu cooookkkk uzaklardan getirttim ben onu geri yollamasi ustelik bizim hatamiz oldugundan garanti disinda sayiliyor deluuuu bu cocuk araba al icini acar nasil calisiyormus ne alirsan al icine bakar evdeki saati sokmus gecen yalniz gerisin geri takmis parcalari kotlamis bide cikmayan kalemle neyse ona uzuldum kizdim sen carsiya gittim 20 dakika arayla iki kaza atlattim yaya yolundayim karsiya gececem canavar surucu bayan 50 kmlik yola 70km gir beni gorse bile durmasi imkansizdi son dk attim kendimi kenara yogurt unuttum geri gectim turk marketten alayim dedim tam 20 dk olmamistir belkide ayni yerden kocaman otobus benim gecmemi beklerken fren yerine gaza basti azicik ayagim acidi cooookkkk sukur rabbime birsey olmadi butun otobusdekiler indi asagi hepsi koro halinde ozurdileriz dediler bu dahada korkuttu beni sonra eve geldim ogluma kizdigim icin sarildim agladim zaten dogum gunum diye onlarda odayi suslemis bugun benim olum gunum olcakdi yavrularimmmm bi tablet icin ananiz kizdi o alinirda ananiz bulanmazdi diye bastim kalayi esim zor sakinlestirdi yavrum gece geldi beni uzdu diye bende uyur numarasi yaptim bakdim saclarimi oksayip annem sen ve babam basimizda olsun biz hicbir sey istemiyoruz dedi neyse bu kadar duygusallik yeter bazen rabbim olumu hatirlatmali insana yoksa cooookk sapitiyoruz biz insanlar sizler neler yaptiniz toplumu dogurdunuz kizzzz ortalikda kimse kalmamis zirsizdeliden baska
yattı canım çok şükür.
ya bende işte sac kurutmayı hıc sevmıyorum üsenıyorum cok :/ benım sacım uzundu yıkayıp okula gıdıyodum agrıdan duramadım kollarım felaket agrıyodu doktor kas romatızması olmussun sacını kurutmadanmı dısarı cıkıyosun dedı evet dedım bır suru ılac vermıstı ama hala akıllanmadım.
sen böyle dedıkce benım moralim bozuluyobı ınsanı bukadar ugrastırmalrı benim sinirimi bozuyo. son durum ne oğlusun hareket ettımı?
ah canım bendede takıntı var bıyıldan fazla ılac kullandım cocuk ıstıyorum dıye bıraktım ama sımdılerde kotuyum ınternetten okudugum takıntıları kendıme uyarlıyorum kafamdan atamıyorum ataklarım yok cok sukur ama buda cok zorr agla ınle yazık bebegımede 13 haqftalık daha 9 ay nasıl gegecek dua edın ne olur bana
Gene yalnızım yaaa
bidaha bende girmeyecem, yazmayacam
küstüm hıhhh
ya çok fena halsizlik yorgunluk çöktü üstüme ama bir sürü de işim var evde dışarda .kollarım kafam kalkmıyor çok yoruyor bu toprak efendi beni :) ay yavrum benim canımmmmmmmmmm yavrum hayırlısıyla bir dünyaya gelsee sevsem sarılsam koklasam öpsem diyorum ama karnımın içinde olmasını hareket etmesini tekmelemelerinide seviyorum bazen kal anneciğim içerde kalabildiğin kadar diyorum :) delimiyim ne ? cumanız mübarek olsun buarada kızlar hepimizin duaları kabul olur inşallah hayırlı evlatlarımız olur AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?