Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Yanında bi arkadaşı da vardı o öyle deyince şişşşşşşşşşşşşş ne ayıpppppppppppp
hiç öyle denir mi dedi

valla ebnim de iştahım acayip açık, maşallah diyeyim
matematiğe çalışmak zorundasın tatlım yoksa işin çooooooooooook zor
formülleri ezberlemen gerek en başta

matematık konusunda haklısın çalışmam lazım benimde şimdi canım yiyecek birseyler istiyor ama anlamadım daha ne olduğunu dilimin ucunda birazdan bulucamm

nasılsınız kızlar iyisinizdir inşallah. bikac gundur görüşemedik.

Kızlar oğluşum 3 gündür oynamıyo, korkuyorum artık yaaa
bu arada grip oldum, boğazım şişti, öksürük ve burun akıntısı başladı
offf offff

Canım asıl sen nasılsın, gidebildin mi doktora

saglık ocagına gıtmıstım ya canım bebeğin kalbı fılan dınlendı guzel dedi maşallah. bıde antıbıyotık verdı ya onlar bıtınce kontrole gıtmem daha ıyı olurmus. ağrımda yok cok sukur bugun basım dondu tansıyonum 13. 8 cktı normalde hep 9a 6dır ondan heralde ama korkulcak bsseyı yok normal dedı. bayramdan sonraya ılaclar bıter bende gıderım dıye dusunuyorum. belkı ozmana sıgortada acılmıs olur.

Canım benim kaç gün oldu sigortası başlayalı?
30 günü geçince muayene olabiliyormuşsun
tansiyon oynuyor maalesef bir iniyor bir çıkıyor
ağrın sancın yoksa azıcık daha sabret, sonra gidersin muayeneye

bı kac gun oldu tatlım.
agrım sancım yok cok sukur bende bosuna gıtmıyım dedım tahlıl fılanda oldum ya ıcım bıraz rahatladı. sıgorta dolana kadar ınsallah boyle devam ederım. beynım tam ortası agrıyo felaket bıde ben dus alıp sacımı kurutmuyorum ondanda olabılır mı acaba :26:

Hiç kımıldamadı tatlım
ayrıca öksürük krizinde kaskatı kesilmişti karnım, bıçak gibi kramp girmişti
hala oynamadı ve ben korkuyorum artık

ben o fındık kurdunu yerım bısey olmamıstır canım sıkma sen canını. nıye dıye sorarsan ben bıkere panık atak gecırmıstım sanırım 27. haftamdaydım bebekte tık yok ne kmıldıyo ne belırtı karnım bombos gıbıydı apartopar acıle gıttık benım dudaklarım korkudan morarmıs benı oturttular ölüyodum. doktor canlı dıyınce bı oh cektım benım sıkıntım ona gecmıs oynamamıs. sanırım oda senın öksurugunden bı yere pıstı kaldı. sey dıcem saglık ocagında kalp dınleme aletı varmıdır oraya gıtsen kucuk bı alet olması lazım bı sorsan canım onlara ?

Çok şükür canım ağrının sancının olmaması ne güzel
sigortanız dolar umarım en kısa sürede de gider güzelce muayene olursun
maaşı yattı dimi eşinin?
canım saçı kurutmak önemli, ben hiç kurutmuyorum ondan başım ağrıyo
sende kurut istersen

Tatlım o fınfık kurdu bi doğsun ısıra ısıra heryerini morartacam
beni korkuta korkuta bi hal etti deli çocuk
canım sağlık ocağına gittim aama yok maalesef
kalbini dinlemek için bile acile gitmek gerek burda
ben bi kalbini dinleyecektim diyeceksin de acilden seni kadın doğuma yani doğumhaneye göndereceklerdeeee ordakiler de umursamayacak daaaa ooooo ölme eşeğim ölme

matematık konusunda haklısın çalışmam lazım benimde şimdi canım yiyecek birseyler istiyor ama anlamadım daha ne olduğunu dilimin ucunda birazdan bulucamm
benimde aynen canım birşeyler istiyor ama kalkıp yapmayı canım istemiyor :) tatlıyı severim sütlü tatlılar özellikle ama birisi yapıverse ne güzel olur demi kızlar ohhhh yayıldsam şöyle de yesem amaaaaaaan aman şeytan kulağına kurşun sakın kv yapsın demeyin çıkar gelir maazallah kız ne yesek hadi fikir üretin
nasılsınız kızlar iyisinizdir inşallah. bikac gundur görüşemedik.
tatlım iyiyiz sağolasın seninde iyi olmana çok sevindim iyi olun aman ha

tatlım benim eşim opanik atak dediğin şeyi kendi kendine atlattı biliyor musun yani ilaç alıyordu amna kendi kendine düşündü dediki ben bunlara bağımlı kalıcam en iyisi ne olursa olsun sonuçta beni öldürmeyecek bir şey sonuna kadar dayanacağım dedi atlattı.neden oldu derseniz annesinin babasının yüzünden :) yani hep çalışmış yazık benim kocacığım eve destek olmuş hep baba sağolsun vurdumduymaz anne bugün buldu bugün bitiren cinsinden abi desen bencil sadece kendini düşünür .birde bizim düğüne yakın nasıl yapıcaz borç harç derken adam düşün düşün o duruma gelmiş düşünün biz evlendik 2. gece haydaaaaa acile :) zehirlendi zannettik biz meğer atak geçiriyormuş nereden bilelim kızlar amaaan aman tatlılarım lkendinizi hiçbirşey için üzmeyin yormayın yıpratmayın bunun içinde bende varım tabii :) o kalbi dinleme zımbırtısından kullandı gecen ay ben sağlıkocağına gittiğimde benim toprak efendi çok hareketli olduğu için kadın bile şaşırdı aman maşallah içerde atsın enerjisinide dışarda sakin olsun dedi

Canım bebişin kilosu nasıl? en son ne zaman muayene oldun?
ben muayene olmadığım için korkuyorum belki de böyle sürekli
canım kocişine de yazık yaaaa, adam neler çekiyo ailesi yüzünden
valla Allah yardımcısı olsun
ne güzel atlatmış sonunda yaaa
canım aman kaynananın adını bile anma, gelir falan da
Allah korusun

tatlım en son gecen ayın 20 sinde gittim kontrole ayda bir olduğu için bayramdan sonraya kaldı ama ben dayanamadım kocişi zorladım gidelim gidelim diye ..merak ediyorum acaba kilosu ne kadar oldu birde yüzünü görmek istiyorum canımıniçi kolunu dayadı suratına göstermemişti :) ama kocişin emdiği süt burnundan geliyor şu biraydır çok yoğun adam gidemedik kontrole bayramdan sonrasını bekliciim mecburen .aman tatlım aman kv adını anma öyle birisi yaşamıyor hayatta farzedelim şşşş aman aman ... bayram tatili için kardeşim gelicek karısıyla inşallah bakalım pazar günü geliyorlarmış baan sürpriz yapacaklarmış ama benim 7 aylık babişim yumurtladı bana hazırlığını yap diye dedim diyor ama hiç içinde tutamaz zaten güzel şeyleri şaşkınım benim.valla dedim gelsinler mutfağı kıza ev işlerinide kardeşimle kocişe bırakırım ohhh sefam olsun yan gelir yatarım deeeeermişim :)

bütün kızlar toplansak yav yine ne buranın hadi aaaa hiç beğenmiyorum vallahi haberleri olsun ... gelinde azıcık kaynatalım kızlar ben sabah kahvaltı yaparken giriyorum siz gece filan giriyotrsunuz maşallah ozaman da ben yokum .neyse gelinde neler yapıyorsunuz yazışmayalı bi anlatın bakayım .he birde artık eskisi gibi hastayım kötüyüm ilaçmilaç filan bahsetmiyorsunuz yani sizin suçunuz demiyorum sıkılıyordumda demiyorum aman aslaaaaaaaaaaaaaaaa yanlış anlamayın çoooookj seviniyorum yani çok güzel muhabbet oluyor herkez iiyi sağlıklı olsun bebişlere neler yapıyorsunuz anlatın bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…